Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2800 cs .
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
INTERCEPTOR
ultima achizitie:P
vioE21
QUOTE (INTERCEPTOR @ Mar 21 2007, 10:30 PM) *

Esti ''nebun''...smile.gif
Alex4Tuning
QUOTE (INTERCEPTOR @ Mar 21 2007, 10:30 PM) *

Sooper Frumoasa....Dar imi zici si mie ce serie e??chiar nu imi dau seama conf (9).gif ...Oricum stiu ca esti "Bolnav de Clasice".... celb (4).gif

Bafta in continoare....
florin83
e dinainte de serii smile.gif
Viper05
cred ca e un E9
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Mar 21 2007, 11:45 PM) *
e dinainte de serii smile.gif

tot trebuie sa aibe un indicativ al caroseriei, daca nu ma insel chiar "cs"
florin83
eu ma referam la seriile 1, 3, 5, 7... smile.gif
io'sŪ
QUOTE (Alex4Tuning @ Mar 21 2007, 11:43 PM) *
....Dar imi zici si mie ce serie e??...
este "tatal" seriei 6 caroserie e24
2800CS

seria 6 e24

parca aduc putin intre ele, nu? wink.gif
aleXpeed
De unde le cumperi?? biggrin.gif Succes in continuare
INTERCEPTOR
aia e este un cs de 2800 cmc.e9.apropo interiorul este de vinilin .dar arata bine.am crezut ca e piele da nu conteaza prea mult pt mine.eram mai fericit daca era material normal.mai lipsesc unele piese din interior dar se face .
ionusunt
interiorul se face fara grija biggrin.gif ce bine arata caroserria wub.gif chiar masina are acte?
INTERCEPTOR
pai ce sa i fac la interior de abia este facut .normal ca are acte.tre sa o inscriu ca este radiata.dar deocamdata ramane radiata inca 2 3 luni pana o termin de facut
TiL
http://BMWZone.ro/forums/index.php?s=&...ost&p=45084

The BMW 2800 CS VIN 2202156 was manufactured on September 30th, 1969
and
delivered on October 8th, 1969 to the BMW internal car part. Later it
was
delivered to Romania.

deci primul proprietar a fost in ro?
INTERCEPTOR
nu stiu daca primul a fost romancert e ca eu sunt al 2 lea pe carte
io'sŪ
ce bine arata, sper ca si in realitate sa arate la fel
marfa volanul, daca trebuie imbracat in piele si nu ai unde sa ma suni
sa o pastrezi cat mai originala
parerea mea ca daca interiorul tot e facut, macar nu-l lasa in vinilin, pune-i piele
manole74
Acum cativa ani, am citit in Autoshow, ca si Valentin Ceausescu a avut un CS din 1969........cam asa ceva, poate va mai aduceti aminte careva.
George77
Pai ba tot ce este acum CREM eu stiu ca este din piele sau esti prost???
inainte era piele albastra si acum este piele crem ,tampit-o
da_joint
o intrebare ....de ce nu seria 6?? nu iti place sau ce???
bartro
QUOTE (da_joint @ Mar 23 2007, 09:46 PM) *
o intrebare ....de ce nu seria 6?? nu iti place sau ce???

Parerea mea e ca E9 e mai stilat decat seria 6 E24. Nici nu se compara.
INTERCEPTOR
ba canadianc o seamana a vinilin.o fi piele tu stii mai bine u nu am dta prea mare atentie.am gasit aeroterma nu gasesc calul d emijloc consola cu de la schimbator si fetele de usa.maine sun sa vad ce e cu ele.si ce e cu seria 6?ca nu am inteles intrebare??? cui ai adresezi intrebarea??banuiesc ca nu mie.
ionusunt
QUOTE (manole74 @ Mar 23 2007, 09:12 PM) *
Acum cativa ani, am citit in Autoshow, ca si Valentin Ceausescu a avut un CS din 1969........cam asa ceva, poate va mai aduceti aminte careva.

si ceasca a avut un cs cred ca printre garzile de corp...am vazut aseara un documentar despre cutremurul din 77,si la una din "infatisarile sale" printre daramaturi era cu 2 s-class dalea coada de randunica si un bmw e9(nush ce motor:P ) in spatele lor .
George77
Pai eu din cate stiu asta a fost a lui Valentin,mi se pare ca a avut si ceva gauri de tarnacop in ea ,prin parbriz sau nu mai stiu pe unde,are un semn si pe bord.Nu mai tin minte in ce context am auzit povestea asta si de unde ,nu stiu daca este adevarata dar o urma pe bord are.
INTERCEPTOR
din cauza la gauroiu ala din bord tre sa tapitez tot bordul:P
ionusunt
ai mai facut cateceva la masina? smile.gif
INTERCEPTOR
(tocmai am pierdut din germania (ebay)tot interiorul la masina de care aveam mare nevoie.pt ca nu am cont sa licitez si ma rog de o pers sau alta ....sa dus.acuma tre sa stau la panda pana oi gasi ceva din nou.imi vine sa plang.cel mai rau in lumea asta e sa depinzi de altcineva.in rest am mai comandat niste piese d epe afara cu ajutorul lui bart ca eu nu stiu sa vb germana si am de montat daca luam interiorul in 2 sapt era pe strada .asa acuma cine stie cat o sa mai stea in garaj
florin83
de ce nu-ti faci cont? huh.gif
ionusunt
florine uite-l p-asta vezi nu-l pierde tongue.gif e rosu interioru

io'sŪ
QUOTE (ionusunt @ May 15 2007, 10:01 AM) *

unde unde??????? blink.gif huh.gif

laugh.gif
cred ca ai uitat sa pui linkul
INTERCEPTOR
a uitat sa pui link ul.si oricum nu stiu sa vb si nici sa licitez asta e sunt varza.
ionusunt
intr-adevar am uitat eram chiaun de somn laugh.gif

http://cgi.ebay.de/BMW-E9-CS-CSI-CSL-Leder...1QQcmdZViewItem
INTERCEPTOR
pai scaune nu mi trebuiesc le am pe toate.am nevoie de set de panouri de usa manere si alte nebuni.exact ce am pierdut .
TiL
Hai ca mai gasesti tu altceva, mai potrivit chiar.
Interiorul pe care l-ai pierdut era albasru parca. Albastrul vine ca nuca-n perete langa scaunele crem pe care le ai.
Rosul s-ar potrivi perfect, mai ales cu movul exterior. Numai ca scaunele astea rosii ti-ar da mult de munca, pentru ca-s cam varza.
ionusunt
intr-adevar ma uit de ceva zile pe ebay ,si mai dau cate un search la piese de e9 si interior mai deloc.... sad.gif
INTERCEPTOR
a inceput sa ma enerveze vanatoarea de piese .mai ales dupa ce am pierdut tot interiorul.ma ajuns din urma mama datoriilor si mi e rusine de cei care mi au dat bani sa mi iau masina.ca nu am de unde sa le dau inapoi deocamdata.si cei mai rau e ca nu mai am nervi sa gasesc piese pt ea.cam 1000 euro mai vrea de piese .si imi vine sa o vand .adica as vrea sa o vand .nu stiu ce sa fac.cel mai rau ma doare ca sta singurica in garaj si nu am mai vazut o de 3 saptamani cel putin:((((
ionusunt
eu zic ca din 3 bucati una poti sa o dai....in nici un caz asta unsure.gif
io'sŪ
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 20 2007, 11:58 PM) *
.....si imi vine sa o vand .adica as vrea sa o vand .nu stiu ce sa fac....

in nici un caz nu trebuie vandut CSu'
no.gif
ca altfel.... spank.gif

edit: sau daca chiar te gandesti... astept si eu un PM cu detalii (oferta/pret) biggrin.gif
ionusunt
spala-ma ,a ? laugh.gif biggrin.gif tongue.gif
sambata am spalat-o sad.gif cum am terminat d spalat,a inceput ploaia....ploaie +stat pe mosilor(praf mult) = ai vazut si tu ce strat era pe ea laugh.gif
io'sŪ
QUOTE (ionusunt @ May 22 2007, 03:15 PM) *
spala-ma ,a ? laugh.gif biggrin.gif tongue.gif
sambata am spalat-o sad.gif cum am terminat d spalat,a inceput ploaia....ploaie +stat pe mosilor(praf mult) = ai vazut si tu ce strat era pe ea laugh.gif

huh.gif blink.gif
Chiriac te cheama parca, nu???? in cazul asta inteleg ce ai vrut sa zici ! laugh.gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ May 22 2007, 08:36 PM) *
huh.gif blink.gif
Chiriac te cheama parca, nu???? in cazul asta inteleg ce ai vrut sa zici ! laugh.gif

pai numa florin putea sa inteleaga ce am zis mai sus...pt ca azi cand am iesit de la scarbici am gasit scris pe geam "interceptor -
spala-ma "
masina fiind jegoasa.si m-a amuzat grav laugh.gif
io'sŪ
vezi.. cei ca mine care nu au stiut ( dar stiu din ce te "tragi") au crezut altceva laugh.gif lgh (9).gif
ionusunt
lgh (24).gif
bmw
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 15 2007, 12:23 AM) *
(tocmai am pierdut din germania (ebay)tot interiorul la masina de care aveam mare nevoie.pt ca nu am cont sa licitez si ma rog de o pers sau alta ....sa dus.acuma tre sa stau la panda pana oi gasi ceva din nou.imi vine sa plang.cel mai rau in lumea asta e sa depinzi de altcineva.in rest am mai comandat niste piese d epe afara cu ajutorul lui bart ca eu nu stiu sa vb germana si am de montat daca luam interiorul in 2 sapt era pe strada .asa acuma cine stie cat o sa mai stea in garaj

am eu cont te pot ajuta. mai bine ma culc ca e tarziu si vb maine
INTERCEPTOR
am pus virtual asa sa avd cum arata
cred ca in primavara
dau comanda pe 18 acelasi model si pt cs
manole74
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jan 25 2008, 09:03 PM) *
am pus virtual asa sa avd cum arata
cred ca in primavara
dau comanda pe 18 acelasi model si pt cs

Cat e setul pe 18,8j/9j ???????
INTERCEPTOR
cu aproximatie eset 28 30 000 000 mil
io'sŪ
QUOTE (manole74 @ Jan 25 2008, 09:05 PM) *
Cat e setul pe 18,8j/9j ???????

enjoy
INTERCEPTOR
saptamana viitoare vin jantele pe 18 pt cs u ....model cum era de asteptat DOTZ MUGELLO pe 18 cu 8 j fata et 20 si 9 j spate cu et 18:PP abea astept s ao spal sapt viit sa i pun rotili
batz
QUOTE (io`s @ Jan 25 2008, 09:48 PM) *

vai io's ce mi-ai facut.Dotz Hanzo m-au spart!:)
io'sŪ
CITAT(batz @ Mar 3 2008, 02:38 PM) *
vai io's ce mi-ai facut.Dotz Hanzo m-au spart!:)

nici nu costa ft mult.. 655ron/buc
batz
da,din pacate am mai rasfoit siteu si parca imi plac mai mult roadster tot de la dotz.sincer am facut pt hanzo configurator si parca nu imi place cum dau p a mea...ramane d vazut oricum intro luna am banii:D:D:D:D:D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.