Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2800 cs .
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
io's®
CITAT(batz @ Mar 4 2008, 02:32 AM) *
parca imi plac mai mult roadster tot de la dotz.sincer am facut pt hanzo configurator si

care-s alea??? da-mi un link
INTERCEPTOR
undertaker
MeHigh
dau bine de tot pe masina, sa le poarte cu mandrie CS-ul, si stapanul sa se bucure din plin.
INTERCEPTOR
problema e ca nu prea ma bucur .mai deloc.da asta e.nu imi place de ea da o iubesc
TiL
Nu iti place de ea ?!? In fine, dragostea conteaza biggrin.gif
ionusunt
ft tare !
INTERCEPTOR
spalacita
xox
Cat de bine poate sa arate celb (15).gif

Super treaba ai facut cu ea celb (4).gif
ionusunt
Ce se mai aude cu frumusetea asta de masina ? smile.gif
io's®
cred ca o paste un
T
U
R
B
O

biggrin.gif
ionusunt
hopa..cum ce cand unde? cool.gif
Sorin
Foarte frumoasa dar poate pui si tu niste poze mai de ansamblu
io's®
CITAT(ionusunt @ Apr 4 2008, 11:43 AM) *
hopa..cum ce cand unde? cool.gif

rabdareeeee... exista un plan biggrin.gif
ionusunt
pe 2.8 carburator il pune ? biggrin.gif
io's®
CITAT(ionusunt @ Apr 4 2008, 12:30 PM) *
pe 2.8 carburator il pune ? biggrin.gif

eee... normal ca nu, face modificari in motronik sau pune direct un M106 wink.gif
TiL
Parca era vorba sa-l lase stock si sa-si faca de cap cu interceptorul. E pacat de CS sa experimenteze pe el.
ionusunt
QUOTE (TiL @ Apr 4 2008, 01:26 PM) *
Parca era vorba sa-l lase stock si sa-si faca de cap cu interceptorul. E pacat de CS sa experimenteze pe el.

ar putea...desi ar merge un cs cu 500cp biggrin.gif
INTERCEPTOR
daca tot ma cac pe mine macar sa fac cs.toata lumea cu care am vb a spus ca merge mai bine pe coupe turbo decat pe interceptor.de fapt de cand a aparut panarama asta de cs u nu mai iubeste nimeni interceptorul .decat eu:(((
io's®
pt ca acea "panarama" de CS are ceva aparte, e UNICAT, FRUMOS, .......
nu ca INTERCEPTOR nu ar fi frumos, dar CS e mai aparte
bartro
Mai bine nu pui nici un turbo pe nici o masina. Parerea mea smile.gif
TiL
De acord cu bart. Sau pune pe Interceptor, ca tot erai demult setat pe treaba asta, sa iasa monstru de masina smile.gif
Vrei sa-l iubim din nou ca la inceput? Pune-i si tu nimicurile care-i lipsesc:
- oglinda laterala buna
- emblemele de pe portbagaj si scoate abtibildul care sta in locul lui
- emblemele BMW.
Stiu ca pretul platit pentru simpla oglinda ar putea fi mare, dar ar face o diferenta.

Sa-si recapete si ea identitatea.
xox
Sau daca tot e vorba de turbo, fa din 2000 ceva gen 2002ti. Nu stiu, zic si eu. Totusi, daca e sa faci o masina turbo, ar fi dragut sa nu folosesti injectie sa mergi tot pe carburatoare. Ceva oldschool. Nu stiu daca merge pe Interceptor, aia e frumoasa asa cum e. Dar pe CS sau pe 2000 poate ar merge o extravaganta din asta turbo+carb. Ca sa fie unice de tot.

Vezi ca Bart are sigur ceva documentatie pentru carburatoare + turbo.

LE: si 2002-ul e wicked cu turbo tongue.gif
bartro
QUOTE (TiL @ Apr 7 2008, 01:49 PM) *
De acord cu bart. Sau pune pe Interceptor, ca tot erai demult setat pe treaba asta, sa iasa monstru de masina smile.gif
Vrei sa-l iubim din nou ca la inceput? Pune-i si tu nimicurile care-i lipsesc:
- oglinda laterala buna
- emblemele de pe portbagaj si scoate abtibildul care sta in locul lui
- emblemele BMW.
Stiu ca pretul platit pentru simpla oglinda ar putea fi mare, dar ar face o diferenta.

Sa-si recapete si ea identitatea.

Mai am o oglinda de interceptor in debara wink.gif
INTERCEPTOR
daca o dai da mi o daca nu(oglinda) .nu ma mai amagi.turbo o sa pun.anu asta anu viitor.pe cs sau interceptor nu prea conteaza pt mine.pe 2000 nu pot sa pun ca i am dat masina lu taica miu.eu trag tot spre interceptor ca ma simt mai bine in ea si o iubesc mai mult decat pe tradatoarea de cs.in fine deocamdata o sa fac garajul de 5 masini .asa ca bani de turbina au fost amanati.garajul este noua mea prioritate si mai am una care nu o sa o spun momentan.dar sigur o sa fiti incantati.
ionusunt
asta e o investitie f buna (treaba cu garajul),ceva mai inteligent decat un turbo.daca iese iti iei 10 turbo dupaia smile.gif . Bravo si iti doresc sa iti mearga bine din cauza lui smile.gif
bartro
QUOTE (INTERCEPTOR @ Apr 7 2008, 05:57 PM) *
daca o dai da mi o daca nu(oglinda) .nu ma mai amagi.

Iti dau daca vrei.. parca nu vroiai..
shark_e21
salivezzzzz .....bafta multa si sper sa am ocazia sa o vad si eu odata live.
INTERCEPTOR
usurel usurel'[[
poate prin august sa iesim si noi la strada dar nu prea s bani de inmatriculat 20 de mili

int
haristeas51
Superba !!! felicitari .
Parerea mea e ca daca ar fi putin mai joasa ar arata si mai bine wub.gif
INTERCEPTOR
nu prea exista pt ea suspensii sport.adica arcuri sport
am gasit dar sunt 2200 euro set arc amort fata spate.......nu ma pasioneaza asa ceva
ionusunt
mie mi se pare ca arata f bine si asa! oricum la astea clasice ma omoara caroseria care e f subtire...d-aia cred ca garda la sol nu e asa sesizabila . oricum bravo a iesit ceva deosebit !
MeHigh
e superba masina, Interceptor stie, i-am spus-o de fiecare data. Jos palaria pentru omul din mainile caruia a iesit masina in acest fel.
Sorin
e foarte frumoasa...
CRM112
mişto de tot maşina! Mie nu mi se pare nimic în neregula cu garda la sol. Oricum nu e de raliuri smile.gif adică...ar fi păcat tongue.gif

după faptă şi răsplată ! smile.gif

Nasol totuşi cu ăştia de la taxe şi impozite. Eu sper să le ia foc baza aia de date într-o zi cu soare...mult
MeHigh
am o lupa, in caz ca soarele nu e suficient de puternic. Si mie imi pare ok garda la sol, mai ales pentru drumurile noastre. Jantele ii vin perfect, o alegere f buna d-le Interceptor.
TiL
Ca sa aiba farmec cu suspensii sport, ar trebui sa-i pui si bodykit. Prea mare bataia de cap daca vrei sa iasa ceva frumos. Numai cu garda joasa, cred ca n-ar da bine.
Arata prea bine asa cum e wub.gif
INTERCEPTOR
eee ce nu stiti si aflati acuma este ca impreuna cu bart am cumparat un spoiler original alpina pt ea:PPPPPPP abea astept sa vina si sa nu fie vre o teapa..........in rest jantele imi plac mult ,,,,,,mhai tu lasa lupa si cauta fata pt cand iesim la plimbare prin tara......nu mai cauta scuze:P ai promis nu ai e face

alta
ionusunt
daca aasa arata spoilerul ala care i l-ai luat iti dau 10 beri tongue.gif bravo nene !!!!!
Ionut
absolut superba, domnule Interceptor...bravo...mai ai un pic de lucru la interior sa o finisezi cum trebuie si aia e... smile.gif
io's®
mowgli, masina este intradevar PIESA, si o sa rupi multe gaturi cand o sa iesi cu ea pe strada

un singur lucru am sa-i reprosez si nu vreau sa te superi pe mine, poate e doar parerea mea, NU ii sta bine cu jantele asa mari, cred sincer ca un max 17 era suficient si poate ceva model mai retro... nu stiu ... imi spun si eu parerea

ai facut o treaba ft buna, tine-o tot asa, BRAVO ! wink.gif
INTERCEPTOR
ema eu nu ma supar niciodata cand sunt criticat..stiu ca s cam mari si la toti pe cs u ri e afara am vazut 17 maxim..........imi plac jantele astea mult rau dar problema e ca pe 17 eu 8 j si pe fat si pe spate si modelul asta se vede mic.asa a trebuit s aurc putin eu zic ca nu i exagerat ca pe interceptor stiu dar imi plac rau cu 8 si j spate...
poti sa te pregatesti de beri in caz in care vaveni spoilerul singura problema esta ca spoilerul este alb:PPPPP si va trebui sa il vopsesc.....la interior inca se lucreaza..........scaunele vor fi retapitate si pielea mai intinsa momentam asta e un moft si nu am bani de el.........restul vor fi facute usor...mai am inca un brat de croame ........de pus ..........si chedere......chedere alti bani la anu anu asta merge fara chedere la usa:PP ca nu ma supar sa bata vantul .macar sa ies si eu 1 cu ea pe strada
INTERCEPTOR
am spalat interiorul am facut mocheta am pus covorase...........acum pun poze ..........mai am putin de lucru la calul central am nev de ajutorul lui bart de vre o 4 saptamani ..........si mai am de pus un capac sub volan si o mufa care nu stiu ce i cu ea....in rest multe pe dedesubt amortiz spate noi frane de facut ..........toba finala de pus si etc.....
INTERCEPTOR
p afara
lucian
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jun 13 2008, 08:45 PM) *
p afara

am gasit pe e bay in timp mce cautam pt. e 12.
http://motors.shop.ebay.com/items/bmw-csi_W0QQ_nkwZbmwQ20csi
ornamente pt. cs in state.
parca aveai nevoie la un moment dat.
ionusunt
tetierele pt scaunele fata le ai ?
haifisch
cum poate sa arate masina asta....interior....exterior....motor.....m-ai innebunit
INTERCEPTOR
nu avea tetiere masina.
am un set pot sa l pun .............dar e mai frumusica fara
INTERCEPTOR
consola .......si spalat geamurile.......plus alte croame........alea dreacu croame ca tot mai am de pus
io's®
CITAT(INTERCEPTOR @ Jun 25 2008, 02:19 AM) *
consola .......si spalat geamurile.......plus alte croame........alea dreacu croame ca tot mai am de pus

wub.gif
ionusunt
superba ! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.