Scandal mare pe aici si eu nu sunt pe faza? Incredibil.
QUOTE (Darren)
Daca vrei sa intelegi dc a aparut acest forum, poti sa citesti povestea aici:
http://www.bimmer.ro/forum/viewtopic.php?t=264
Fa ma topicu asta sa apara fiecarui membru cand se inregistreaza, nu mai pierzi vremea sa dai mereu link la fiecare pe unde apuci.
Spuneti-mi cati useri din astia de cacat mai aveti nevoie, ca va mai trimit incoace cati vreti, sa imi fac si eu norma la banuri si voi sa va ridicati standardele. De fapt, de acum cand dau ban, le pun direct link www.bimmer.ro/shitheads, iar voi faceti aici un topic special in care sa vina sa ma injure cat vor muschii lor,si sa stati sa jubilati extaziati.
QUOTE (Alex_55)
bai carnatule tu chiar te crezi vreun zeu ?
Ma *** pe tine bai fraierule, ce mare smecherie ai facut ca te-ai apucat si m-ai balacarit pe aici? Adu-l si pe tovarasul tau Mtehnick, sa imi scrie si el numai de bine. Sau daca vrei iti dau eu o lista de date de contact sa deschideti un Fanclub WLF, si faceti-va site si forum si ce mai vrea muschiu vostru, ca sa ma puteti injura in cadru organizat.
Imi cer scuze la toata lumea de aici, ca nu imi permit si eu un BMW. Promit ca o sa imi cumpar un cazan de urs, sa pice tabla de pe el, obligatoriu cu numere de Germania expirate sau cu seriile batute cu dalta, poate asa o sa ma pot integra si eu in randul vostru si neaparat o sa ii lipesc pe luneta un abtibild cu www.bimmer.ro .
Urmatorilor: Darren (imediat va scrie o poveste moralizatoare), 535 ( o va da cu pisica si binenteles va incerca sa faca pe inteligentu), Baritton (ma va corecta gramatical), Alex_55 (imi va trage iar niste injuraturi de se va rusina si Mama Omida) si altor binevoitori extaziati al caror nume sa ma scuze ca nu l-am mentionat, ma pis pe voi ma, daca aveti impresia ca forumul vostru civilizat si democratic a realizat o mare smecherie daca l-ati lasat sa faca show.
Tocmai cand aveam senzatia ca o dadusem la pace si terminasem cu intzepaturile si bashinile internetului.
Si in continuare, dati drumul la toata inteligenta din voi, sa vedem care ma face albie de porci mai tare. Promit ca il premiez pe castigator.....