Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Se vinde o sportiva. Alfa 156
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
Pages: 1, 2, 3
n3o
QUOTE (Alex_55)
ferrari sau lambo cand o sa fie timpul potrivit big grin
au ma doare sufletul ... cand o fi cazul ma dai si pe mine o tura smile.gif si cu actualul bmw ma impaci smile.gif
Alex_55
QUOTE (n3o)
QUOTE (Alex_55)
ferrari sau lambo cand o sa fie timpul potrivit big grin
au ma doare sufletul ... cand o fi cazul ma dai si pe mine o tura smile.gif si cu actualul bmw ma impaci smile.gif

tongue.gif biggrin.gif
n3o
ik bine sa inteleg k ma dai si pe mine o tura ...deja salivez laugh.gif
Tytus
oare esti turbat? nu ai apa de salivezi? ai masina DIESEL? daia vrei cu M3 ? :finger:
n3o
biggrin.gif dc esti rau Tytus si ma faci sa sufar, sunt si eu curios la m3, tu nu ? smile.gif
Tytus
nu cu animalele sunt bun,daca sunt si turbate chiar grijuliu , te duc si la veterinar sa te lecuiesti de salivat :finger: stiu chiar unu care are si m3 :ninja: te si vindeca te si plimba dar vezi ca nu suporta blana pe scaune si purici :ninja:
florin83
insinuezi ceva? wink.gif
n3o
da chiar ?!?! :retard: u esti d'ala de te porti bine cu animalele pana ajung sa turbeze sau sa mearga crucis ? da ce le faci pot sa stiu si eu ? laugh.gif :crybaby: laugh.gif
Tytus
ai turbat dupa ce ti-am schimbat dieta din piese de bmw cu piese de olcit cotet unde te si tin acum si ai uitat ca ai venit cracanat dupa ce te-au adus cei 10 hingheri zoofili din ferentari unde vagabonteai? :finger: :finger:
n3o
laugh.gif da uitasem :paranoid: bine k mi-ai adus aminte :drinking: :lilangel:
Callisto
QUOTE (Alex_55)
prietene ala este un mare idi*** care merita batut numai in gura, nu dau apa la moara dar este mare nesimtit, frustrat cu mintea ingusta care se crede un ZEU si ca are puteri supranaturale  :D  asa ca DOMNULE WLF  :finger:

uite de asta nu scriu eu niciodata nimic pe forumul asta. cum vin sa citesc aici, in 5 minute m-am scirbit de toti necioplitii si (cenzurat). bleah. si sint sigur ca si altii sint la fel. :vom:
florin83
toti suntem.. :ninja:
n3o
QUOTE (Callisto)
QUOTE (Alex_55)
prietene ala este un mare idi*** care merita batut numai in gura, nu dau apa la moara dar este mare nesimtit, frustrat cu mintea ingusta care se crede un ZEU si ca are puteri supranaturale  :D  asa ca DOMNULE WLF  :finger:

uite de asta nu scriu eu niciodata nimic pe forumul asta. cum vin sa citesc aici, in 5 minute m-am scirbit de toti necioplitii si (cenzurat). bleah. si sint sigur ca si altii sint la fel. :vom:

bine , da ce zici .. eu aveam cont pe bmwclub inainte si nu ma interesa doar cu taxa de inmatriculare si cateva alte subiecte ... si primesc mesaj de la domnul WLF ca ce caut pe site ... i-am explicat ca singurul interes este bmw-ul ... si vad k mi s-a suspendat contul pe durata de 1 an fara un motiv anume si mai zici de bimmer ca ti se face scarba ... daca vrei sa nu ti se faca scarba nu mai intra !.
ccc
QUOTE (Callisto)
uite de asta nu scriu eu niciodata nimic pe forumul asta. cum vin sa citesc aici, in 5 minute m-am scirbit de toti necioplitii si (cenzurat). bleah. si sint sigur ca si altii sint la fel.  :vom:

Nu ti se pare ca te contrazici? Tocmai ai scris pe forumul asta.
Carui fapt ii datoram onoarea?
akajohn
QUOTE (GicaContra)
QUOTE (n3o)
vrei sa il cunosti pe wlf mai bine ? laugh.gif ia-ma si pe mine sunt curios ce o sa iasa  :lol:  :crybaby:  :lol:

Nu e nevoie sa vina la Sinaia sa ma intalneasca, am vazut ca are numaru meu din anuntul care il gasise pe autoshow, are numele si adresa firmei de la e-mail, asa ca poate oricand sa imi faca o vizita neanuntata cand e in Cluj. Se poate da cumparator de Alfa, ca si asa zicea ca are multi bani si mi-o cumpara, poate asa scap si eu mai repede de ea. smile.gif

pe tine te manca pielea si nu stii cum sa te scarpini...smile.gif) chiar, acum nu ti-e frica cand te intalnesti cu cate un cumparator ceva... :ninja: cum te suna unul sa-ti vada masina mai iei un coleg cu tine? Apropos, eu am vandut Opelul Corsa... poate scapi si tu de Alfa...wink.gif
GicaContra
N3o, dupa cum ti-am zis in PM, sunt inca foarte nehotarat. Acum ca ai fost primit in "gasca" lor, ce nevoie mai ai sa intri la noi?

@Akajohn: de ce sa imi fie frica?
Alex_55
QUOTE (GicaContra)
N3o, dupa cum ti-am zis in PM, sunt inca foarte nehotarat. Acum ca ai fost primit in "gasca" lor, ce nevoie mai ai sa intri la noi?

@Akajohn: de ce sa imi fie frica?

prietene vad ca iti place sa calci pe bec si deja incepi sa ma enervezi (stii tu la ce ma refer) ai grija ce faci
Zom
alex, chill man, nu ti-ai dat seama ca singurul motiv e sa auda pe cineva injurand ca sa poata pune eticheta pe toata lumea? sunt zeci de topicuri in care nu injura nimeni si in care se rezolva, mai mult sau mai putin probleme tehnice. cum de a ajuns thebe sa dezgroape tocmai topicul asta pe care nu s-a mai scris de 3 saptamani...ramane un maaaare mister. smile.gif

wlf: spor la suspendat conturi!
Alex_55
atat am avut de spus si stai linistit ca nu injur pe nimeni, am promis
Zom
QUOTE (Alex_55)
atat am avut de spus si stai linistit ca nu injur pe nimeni, am promis

:nod: multumesc mult
iulian325
daaar , alfa s-a mai vindut? biggrin.gif
Zom
s-a vandut de muuult
iulian325
smile.gif
jorj3l
QUOTE (iulian325)
daaar , alfa s-a mai vindut? biggrin.gif

buna intrebare, k pan aku totul a fost offtopic !! :question: si daca da, cu cat ?
Zom
in 27 iulie daren ne anunta ca s-a vandut masina. nu a spus cu cat smile.gif
iulian325
ATUNCI ...TOPIC INCHIS biggrin.gif
Darren
8300 daca nu ma inseala memoria

QUOTE (florin83)
toti suntem..

subscriu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.