Pompa de apa era noua, o schimbase fostul, la pachet cu distributia. Treaba isi face pentru ca tin minte ca in garaj mai scadea acul daca o acceleram, deci de plimbat antigel sigur il plimba. Termostat am schimbat eu. Inclusiv jumatate de corp termostat, unde se rupsese capul conic si surubul nu mai inchidea circuitul (intra/iesea aer) - am niste poze in spate. Practic totul e nou pe partea de racire.
Se incalzeste si fara AC, dar urca mai greu acul. Cu AC imi trece de jumate in cca 5min, in conditiile in care acul de obicei sta usor dupa a 3 gradatie (deci urca o gradatie pe ceas, mai mult nu am avut curaj sa-l las).
Fara AC probabil imi ia 10 min sa ajung acolo. Nu pare sa fie de la impamantare, stiu de problema cu mufa de minus de pe ceasuri, aici acul urca usor si coboara imediat ce inlatur cauza, nu sare brusc sau ceva de genul. Deci sigur se intampla ceva. Sper sa fie doar problema cu aerisirea, desi am incercat de multe ori si nu iese decat antigel, nici pic de aer. Am mai citit ca ar putea fi si de la senzorii de temperatura, dar ma cam indoiesc.
O sa incerc sa o mai iau la pila o data. O ridic de bot si o aerisesc...

, poate vrea asa... verific si directia de suflat a electroventilatorului, dar nu parea sa sufle in afara masinii cand am verificat ultima oara

In bord/sub bord, da - e relativ, nu am putut identifica exact, nici n-am insistat pe subiect foarte mult, dar am retinut-o ca problema. O sa mai sap.
Momentan iau pauza ca mi-a ajuns cat am surubarit, am nevoie de cateva zile departe de garaj

, nu credeam ca o sa ajung sa zic asta.