Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tradatorul
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Alte marci
Pages: 1, 2, 3, 4
TiL
O fi avand al meu kilometrii dati inainte.

Si eu ma mir cat de bine se tine (motorul, ca tabla....) , nu stiu daca o fi avut vre-o interventie.
haifisch
matizul lui tata are peste 185.000

tabla lasa de dorit .... si cutia+ambreiaj sunt cam terci pentru ca a fost masina de firma si schimbau romanii fara sa apese ambreiajul

DAR merge saracuta...isi face treaba cu brio

@bart ... te ajut si eu sa ii explici daca vrei smile.gif
MeHigh
dupa 1300km week-endul 25-26 Iulie (Bucuresti-Oradea si retur plus invarteala pe-acolo), week-endul asta a mai bagat o tura de 1100km (Bucuresti - Hateg - Rau de Mori si retur, cu trasee montane pe drum accidentat si cautat de pesteri in zona Jiului de Vest). in afara de caldura din interior cand bate soarele, n-am ce sa-i reprosez....
consum.... intre 4 si 4.5% la tura de la Oradea, mai aproape de 4% la tura de la Hateg (masina mai goala, drum mai aglomerat, mers mai incet pe alocuri)
TiL
Deci bate Tico la consum. Nu stiu daca si la viteza.
MeHigh
n-am depasit in nicuna din ture topuri peste 140, si asta de regula pentru scurte perioaode in depasiri pe autostrada, in general am mers cu 100-110 pe autostrada aum si 90-100 la tura spre Oradea.
TiL
Eh, cam asa merg si cu tico. Uitasem ca ai turbina.
Azi am venit constant cu 130-140km/h pe autostrada, dar fac rar asta, ca sare consumul la 6, poate 7.
MeHigh
au trecut cele 12 luni de la asigurare, azi i-am refacut RCA pe 6 luni, vreo 240 RON. s-a mai scumpit fata de anul trecut. noi sa fim sanatosi, sa ne bucuram de timpul liber. am uitat, si banii maculatura smile.gif
MeHigh
Topicul asta il puteti inchide, masina cred ca deja e in raft la IKEA la raionul de ustensile culinare. Am pstrat motorul si tot ce tine de instalatie, sa il folosesc la alte proiecte. Restul s-a dus in raiul masinilor, cum ziceam.
TiL
RIP
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.