TiL
Jul 25 2014, 05:24 PM
O fi avand al meu kilometrii dati inainte.
Si eu ma mir cat de bine se tine (motorul, ca tabla....) , nu stiu daca o fi avut vre-o interventie.
haifisch
Jul 26 2014, 03:19 PM
matizul lui tata are peste 185.000
tabla lasa de dorit .... si cutia+ambreiaj sunt cam terci pentru ca a fost masina de firma si schimbau romanii fara sa apese ambreiajul
DAR merge saracuta...isi face treaba cu brio
@bart ... te ajut si eu sa ii explici daca vrei
MeHigh
Aug 4 2014, 08:27 AM
dupa 1300km week-endul 25-26 Iulie (Bucuresti-Oradea si retur plus invarteala pe-acolo), week-endul asta a mai bagat o tura de 1100km (Bucuresti - Hateg - Rau de Mori si retur, cu trasee montane pe drum accidentat si cautat de pesteri in zona Jiului de Vest). in afara de caldura din interior cand bate soarele, n-am ce sa-i reprosez....
consum.... intre 4 si 4.5% la tura de la Oradea, mai aproape de 4% la tura de la Hateg (masina mai goala, drum mai aglomerat, mers mai incet pe alocuri)
Deci bate Tico la consum. Nu stiu daca si la viteza.
MeHigh
Aug 4 2014, 01:59 PM
n-am depasit in nicuna din ture topuri peste 140, si asta de regula pentru scurte perioaode in depasiri pe autostrada, in general am mers cu 100-110 pe autostrada aum si 90-100 la tura spre Oradea.
Eh, cam asa merg si cu tico. Uitasem ca ai turbina.
Azi am venit constant cu 130-140km/h pe autostrada, dar fac rar asta, ca sare consumul la 6, poate 7.
MeHigh
Jun 2 2015, 10:48 PM
au trecut cele 12 luni de la asigurare, azi i-am refacut RCA pe 6 luni, vreo 240 RON. s-a mai scumpit fata de anul trecut. noi sa fim sanatosi, sa ne bucuram de timpul liber. am uitat, si banii maculatura
MeHigh
Feb 28 2019, 09:13 AM
Topicul asta il puteti inchide, masina cred ca deja e in raft la IKEA la raionul de ustensile culinare. Am pstrat motorul si tot ce tine de instalatie, sa il folosesc la alte proiecte. Restul s-a dus in raiul masinilor, cum ziceam.
TiL
Feb 28 2019, 08:24 PM
RIP
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.