Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E34 520i 12v Craiasa Zapezii...
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2
haifisch
doamne ce era acolo

o intreaga echipa de interventie acolo.....de apreciat
INTERCEPTOR
mama
saraca cutie..........bine ca s a rezolvat
bartro
wow
Dar metalic nu era mizeria, ca ar fi fost lipit de magnet. Ce era? Sau nu ati facut analize tongue.gif ?
David
CITAT(bartro @ Aug 12 2010, 11:27 AM) *
wow
Dar metalic nu era mizeria, ca ar fi fost lipit de magnet. Ce era? Sau nu ati facut analize tongue.gif ?

Ce era lipit de magneti era pilitura, iar ce era pe fundul baii de ulei era span (bucati de metal)! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif mad.gif wallbash.gif no.gif
Am fost foarte dezamagit de ce am gasit in baia de ulei, nu ma asteptam sa mai fie ok, dar dupa schimbul de ulei si filtru totul a reintrat in normal! thumbup1.gif cha (2).gif

Multumesc foarte mult celor care au fost alaturi de mine, celor care au facut oarece eforturi pentru a ma ajuta! cha (2).gif cha (2).gif cha (2).gif
Prietenul, la nevoie se cunoaste! (buna vorba e asta) smile.gif Lor le multumesc: bartro, shark_e21, iorgos si nu in ultimul rand lui 05aBi! cha (2).gif cha (2).gif cha (2).gif celb (4).gif celb (4).gif
bartro
Nu vreau sa-ti stric petrecerea.. dar in caz asta te asteapta un schimb de cutie in viitor cred.. Atat span arate ca undeva ceva e grav avariat in cutie aia sad.gif
David
CITAT(bartro @ Aug 12 2010, 09:59 PM) *
Nu vreau sa-ti stric petrecerea.. dar in caz asta te asteapta un schimb de cutie in viitor cred.. Atat span arate ca undeva ceva e grav avariat in cutie aia sad.gif

A buna, clar ca nu e... Dar vom vedea pe parcurs ce se va intampla. Va trebuii s-o iau la mers sa vedem, ori la bal, ori la spital!
David
Comandat filtru de aer! rolleyes.gif Luni i-l voi ridica... smile.gif
David
Ceva mai rar intalnit... smile.gif
tomado e28 owner
Vreau si eu...
David
3 si 5... smile.gif
David
Interval de schimb pentru cureau de distributie la E34 520i 12v:

Aproximativ 90000km sau 48 de luni! Sursa: Autodata.
David
Schimbat filtru de aer, pentru o respiratie mai proaspata, mai energica! smile.gif
haifisch
spearmint? peppermint? tongue.gif
David
CITAT(haifisch @ Aug 18 2010, 03:30 PM) *
spearmint? peppermint? tongue.gif

Rong! MAHLE smile.gif
David
Schimbat astazi bieletele antiruliu fata si spate, tampoanele de cauciuc de la bara stabilizatoare fata si spate.

Am mai schimbat si bujiile, am pus NGK! Apropo de bujii... Am scos de pe motor patru bujii BOSCH si doua NGK...

Cumparat chit de distributie si pompa de apa, care vor urma sa fie schimbate cat de curand!

Dat comanda astazi, la ore tarzii in noapte ( multumesc Cosminu ) pentru placute de frana fata/spate + bucsile de la puntea spate!

Masina, intre timp, a primit si alarma VIPER de pe vaporas!
05aBi
dance2.gif
David
Schimbat placute de frana fata/spate si filtru de benzina!

Revin cu poze!
David
Pozele cu pricina... Vopsit si grila schimbatorului de viteze! smile.gif
io'sŪ
da' ce ai avut cu placutele alea ca mai mergeau
David
CITAT(io'sŪ @ Aug 24 2010, 06:19 PM) *
da' ce ai avut cu placutele alea ca mai mergeau

Mai mergeau, dar n-ajungeai departe! smile.gif

E un defect al meu treaba cu franele... I-mi place sa stiu ca am, pentru ca am trecut si prin situatii neplacute de-a lungul anilor!
David
O problema! wacko.gif

I-mi fluctueaza ralantiul intre 800 si 1000rpm, doar atunci cand motorul este cald bine, adica la temperatura normala de functionare si in regim de trafic bara la bara. Mentionez ca temperatura nu se ridica peste normal absolut deloc! Care sa fie cauza? help.gif
bartro
motoras ralanti, debitmetru, un furtun la admisie rupt, valva de la canistra de carbon stricat, supape dereglate, senzor oxigen (nu cred ca e caz), ...

Motronic are ralanti adaptiv, algoritmu pentru a stabili cat trebuie deschis motoras ralanti poate sa da oscilatii de gen din multe cauze.
brown.shark
David @ intoarce in jos fantele de la tevile de legatura dintre capetele de bara. intra mizerie si se coxeaza / oxideaza inutil si riscant. evident asta dupa ce pui cva ulei inainte sa intre p filete. bridele raman tot cu suruburile in sus.
xander
QUOTE (brown.shark @ Aug 26 2010, 11:09 AM) *
David @ intoarce in jos fantele de la tevile de legatura dintre capetele de bara. intra mizerie si se coxeaza / oxideaza inutil si riscant. evident asta dupa ce pui cva ulei inainte sa intre p filete. bridele raman tot cu suruburile in sus.

pai si daca face treaba asta nu strica unghiurile?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.