Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E34 520i 12v Craiasa Zapezii...
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2
David
Achizitionat 5! smile.gif Nasul de ceremonie a fost INTERCEPTOR, sa traiasca!!! fnd (7).gif
Masina este fabricata in ianuarie 1990! Este masina si atat. Unii spun de pensionar!... laugh.gif Adica nu are geamuri electrice ( are manivela ), nu are piele ( are panza ), nu are aer conditionat ( are geamuri care se deschid sa fluture pleata ), nu are blocant (dar are mandea ceva cunostiinte de mers pe zapada ), nu are Economic, Sport si Manual la cutie care e 4HP22 ( dar e automata, asa ca pentru pensionari ), nu are OBC IV ( dar indica ceva pe acolo ), nu are ABS ( dar sincer, cand am avut pe alte masini nu prea l-am pus la treaba, asa ca pentru mine e neinteresant )...
Pe scurt e fara prea multe batai de cap superstition.gif e mai OLD SCHOOL, mai funny! thumbup1.gif
bartro
S-o stapanesti sanatos!!
Are la fel de multe optiuni ca E12 al meu biggrin.gif
haifisch
deci domnu' david va place porecla pana la urma.....dar nu va place alba ca zapada....craiasa zapezii are un aer mai boem asa....inteleg tongue.gif

sa o stapanesti sanatos....sa ai si tu parte de ea dar si ea de tine
TiL
S-o stapanesti sanatos!
Cum e motorisca? Se cam chinuie cu ditamai E34-le, bine ca nu ai multe optiuni pe el biggrin.gif
tomado e28 owner
Felicitari pentru achizitie! Sa o stapanesti sanatos smile.gif
haifisch
ai sa razi Til dar nu....nu pare sa se chinuie prea mult....se simte greutatea dar nu asa rau....

motorul e chiar in stare f buna si probabil de aia

a si inca ceva domnu david...observ ca a-ti achizitionat "bilutze" pt scaunul de la sofer

nu cumva posteriorul dumneavoastra nu prea s-a familiarizat cu scaunele de panza de E34?....ca deh pana acuma scaune de piele de e32....incalzite alea alea laugh.gif
David
Saru mana, mult! blush.gif Va multumesc pentru urari! smile.gif
Motorul... Nu este un motor pentru performante, dar i-si face treaba! Totusi este un 6-n linie BMW! wub.gif
Peste 4000-4500rpm se trezeste la viata!

05aBi
CITAT(David @ Aug 4 2010, 06:41 PM) *
este un 6-n linie BMW! wub.gif

Baby Six biggrin.gif

Sa o stapanesti sanatos! Poate ajungi sambata asta cu ea la circ, sa o vad si eu mai bine, ca atunci in seara aia n-am vazut cine stie ce in cele cateva minute cat am stat langa ea. biggrin.gif
TiL
Da, tin minte ca trebuia turat la 4000 lejer smile.gif
Am fost cu o asa masina la munte la intalnirea din 2005, plina cu pasageri si bagaje. S-a descurcat bine.

Cel mai mult am apreciat ce poti aprecia la orice 5-ar: franele de toata increderea. Era sa intru sub un tir intr-o curba inchisa, dar a franat impecabil, nici macar n-au scartait cauciucele.
David
CITAT(haifisch @ Aug 4 2010, 06:25 PM) *
a si inca ceva domnu david...observ ca a-ti achizitionat "bilutze" pt scaunul de la sofer

nu cumva posteriorul dumneavoastra nu prea s-a familiarizat cu scaunele de panza de E34?....ca deh pana acuma scaune de piele de e32....incalzite alea alea laugh.gif

Bilutele sunt mostenire de la fostul proprietar! smile.gif Au si ele rolul lor acolo... blush.gif
David
CITAT(bartro @ Aug 4 2010, 06:04 PM) *
S-o stapanesti sanatos!!
Are la fel de multe optiuni ca E12 al meu biggrin.gif

E12-le tau, s-ar putea sa aiba ceva in plus, totusi! smile.gif
TiL
Un farmec aparte.
iorgos
Felicitari pentru decizia luata.

Cat mai multi kilometri fara incidente de nici un fel, nici macar un bec sa nu schimbi la masina.
David
CITAT(iorgos @ Aug 4 2010, 08:42 PM) *
Felicitari pentru decizia luata.

Cat mai multi kilometri fara incidente de nici un fel, nici macar un bec sa nu schimbi la masina.

Multumesc frumos, dar 7-le ramane 7, sa stii! wub.gif
E diferenta mare intre ele... blush.gif
INTERCEPTOR
este ultimate car.fara inoovations
just placere de a conduce
Mihai_AMD
sa o stapanesti sanatos si fara incidente david
frumos exemplar
alex230ro
arata bine,felicitari cat despre dotari poti sa poi cam orice pe ea in timp smile.gif
MeHigh
bravo David, 5'ul tau si lipsa de dotari imi aminteste de 5'ul meu, la fel de salbatic, dar placut la condus. Am o impresie f buna despre E34, ca tinuta de drum si distributie a greutatii, o masina pentru orice conditii de asfalt, suspensie buna, frane de incredere. Motorul e la fel cu cel pe care l-am avut si eu, daca nu-i ceri luna de pe cer, cei 2 litri te duc linistit in concediu.
David
CITAT(MeHigh @ Aug 5 2010, 09:29 AM) *
bravo David, 5'ul tau si lipsa de dotari imi aminteste de 5'ul meu, la fel de salbatic, dar placut la condus. Am o impresie f buna despre E34, ca tinuta de drum si distributie a greutatii, o masina pentru orice conditii de asfalt, suspensie buna, frane de incredere. Motorul e la fel cu cel pe care l-am avut si eu, daca nu-i ceri luna de pe cer, cei 2 litri te duc linistit in concediu.

Inseamna ca trebuie sa-mi povestesti despre 5-ul tau... smile.gif Abea astept!
Va multumesc tuturor pentru felicitari! cha (2).gif
David
Un pic de cozmetizare... smile.gif
haifisch
interesant numarul...nu ma asteptam sa iei preferential smile.gif

iar jantele .....ti-am zis noi ca o sa arate belea pe masina
bartro
Da chiar, de ce ai renuntat la fuc? tongue.gif
David
CITAT(haifisch @ Aug 5 2010, 04:15 PM) *
interesant numarul...nu ma asteptam sa iei preferential smile.gif

iar jantele .....ti-am zis noi ca o sa arate belea pe masina

Anul si locul nasterii: 1990 Bavaria smile.gif

A-ti avut dreptate cu jantele... blush.gif Nu ma asteptam sa arate chiar asa! cha (2).gif

CITAT(bartro @ Aug 5 2010, 04:21 PM) *
Da chiar, de ce ai renuntat la fuc? tongue.gif

Pentru ca m-am plictisit sa ma tot intrebe lumea ce inseamna, dar asa cu subinteles... cha (40).gif
haifisch
stiind cam cat ai investit si cat aveai de gand sa investesti in E32 si felul in care ai investit ma face sa ma intreb cum va merge si va arata masina asta smile.gif
David
blush.gif Lista de rezolvat:

- filtre ( aer, benzina, ulei si filtru pentru cutia de viteze );
- ulei motor, cutia de viteze si diferential;
- lichid de frana si ulei pentru servodirectie;
- golit sistemul de racire si completat cu antigel;
- placute frana fata-spate ( si aici o sa iau in considerare daca voi schimba si discurile de frana pe spate );
- bujii;
- bielete antiruliu fata-spate;
- bucsi punte spate;
- bratele fata cu pivoti;
- semeringuri diferential planetare;
- semering palier;
- semering cautator cutia de viteze;
- chitul de distributie;

Si cam atat ar fii!... russian_ru.gif

Acum asteptam sa-si gaseasca vaporasul un capitan flm (7).gif ca sa mai intre ceva bani la buget... Daca nu, o luam asa usor, usor, cate un pic, cate un pic... glasses (17).gif Acum cateva zile i-am schimbat curelele la alternator si la pompa de servo directie, asa de control! smile.gif
haifisch
keep it up
05aBi
S-a facut frate cu asta al meu mai mic. lnr (1).gif
David
CITAT(05aBi @ Aug 5 2010, 08:19 PM) *
S-a facut frate cu asta al meu mai mic. lnr (1).gif

console.gif drinks.gif lnr (1).gif
bartro
Cum e cu o masina alba pe caldurila? Trebuie sa fie destul de placut. In E12 simt cum slabesc.
David
CITAT(bartro @ Aug 7 2010, 04:10 PM) *
Cum e cu o masina alba pe caldurila? Trebuie sa fie destul de placut. In E12 simt cum slabesc.

smile.gif Ai sa razi, dar exista diferenta de temperatura in interior intre masinile inchise la culoare si cele cu culoarea deschisa!
Cu Craiasa e ok cu geamurile deschise, dar cu vaporasul nu prea este... heat.gif Acolo trebuie air condition, e musai! ill (2).gif
bartro
Ati rezolvat ceva azi?
David
smile.gif Da Bart, s-a rezolvat! Multumesc foarte mult!
Are 05aBi o poza, parca, sau doua, dar nu stiu daca le poate atasa aici...

Sincer dupa ce zgomote facea aseara si dupa ca am gasit astazi in baie de ulei, sad.gif nu ma asteptam sa mai fie ok... Dar miracolul s-a produs! smile.gif
Sunt curios sa vad maine dimineata cum o sa se manifeste, cum va schimba si la ce turatie, sa vad daca si-a pastrat vechiul obicei de a schimba sus in ture la prima schimbare.
bartro
Foarte tare. Sper ca o sa fie ok acuma.
David
Abea astept sa vad cum se va comporta maine! blush.gif
Poate intre timp reuseste o5aBi sa posteze pozele, sa vezi cam ce era acolo...
05aBi
N-am cablu de date la telefon, poate cumpar maine. biggrin.gif
David
CITAT(05aBi @ Aug 8 2010, 11:09 PM) *

N-ai face rau! smile.gif S-ar putea sa-ti mai foloseasca si alta data...

Multumesc mult pentru astazi! blush.gif
bartro
QUOTE (05aBi @ Aug 8 2010, 11:09 PM) *

Ai net pe telefon dar nu ai cablu? Nu pot sa le atasezi direct de pe telefon?
Mihai_AMD
CITAT(David @ Aug 5 2010, 02:57 PM) *
Un pic de cozmetizare... smile.gif

super!
INTERCEPTOR
sper ca s a rezolvat
ca ma cam simteam aiurea.....desi nu am nici o vina
in fine
sper sa mearga f bine si fara incidente.
ionusunt
vrei niste serpisori ? biggrin.gif biggrin.gif cool.gif

PS: sa o stapanesti sanatos. merge bine motorul ?
David
CITAT(INTERCEPTOR @ Aug 9 2010, 01:28 AM) *
sper ca s a rezolvat
ca ma cam simteam aiurea.....desi nu am nici o vina
in fine
sper sa mearga f bine si fara incidente.

S-a rezolvat, e ok acum, dar n-ai vrea sa stii ce era in baia de ulei si-n filtru...
E bine ca s-a rezolvat, nu ma asteptam sa mai fie in regula...
Totul e bine cand se termina cu bine! smile.gif

CITAT(ionusunt @ Aug 9 2010, 03:20 PM) *
vrei niste serpisori ? biggrin.gif biggrin.gif cool.gif

PS: sa o stapanesti sanatos. merge bine motorul ?

Nu multumesc, nu-mi trebuie serpisori... smile.gif
bartro
Dar ce ati gasit ca chiar sunt curios.. Pamant? Cereale? Pufuleti? Seminte? tongue.gif
coman cosmin
rame?
iorgos
Sunteti foarte aproape de adevar.
bartro
QUOTE (iorgos @ Aug 9 2010, 07:56 PM) *
Sunteti foarte aproape de adevar.

Rechin de gratar?
05aBi
Melci, scoici, raci, craci ?
David
CITAT(05aBi @ Aug 9 2010, 11:21 PM) *
Melci, scoici, raci, craci ?

Lasa scoicile si cracii si mai bine vezi cum faci sa postezi pozele alea!... smile.gif
haifisch
da chiar...trantore
bartro
QUOTE (haifisch @ Aug 10 2010, 11:58 PM) *
da chiar...trantore

Praf de pe cauciucurile arse a lui MAD?
05aBi
Pozeeee biggrin.gif
In realitate, ambii magneti, din care unul a ramas in poze, era mult mai subtire decat se vede. Iar uleiul din cutie era ceva gen apa combinata cu rugina ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.