Prea multa alergatura, nici bani nu am...
O sa fiu si doua saptamani plecat cu serviciul, nu mai am timp ca alta data.
Ar insemna sa fac asa:
- iau 535, il duc la tara, ma impusca tata.
- daca scap, caut macara, engine swap rapid. Daca nu e de lucru la electronica. O fi plug-and-play motor cu jetronic in cutia de sigurante a motronicului?
- vin in Bucuresti cu masina lui Robert, dar 525, la identificare. Asta trebuie in timp util, nu mai stiu care e termenul in care trebuie sa fac inmatricularea.
- il omologhez ca 525, identificare, inmatriculare, et voila, am 525 cu diferential de 3.5.
Apoi il tin asa, nu mai pun 3.5 la loc, de lene, din lipsa de timp, din comoditate, sa nu mai stau cu frica de rar mobil si de ITP la doi ani.
Dupa care revin la povestea cu tata care vrea sa arunce la fier vechi masina ramasa acasa, cu 3.5-ul pe ea.
Daca ma apuc de treaba asta, imi cumpar macara, clar

Apoi o vand interceptorului. Ba nu, o tin, ca nu se stie cand ma apuca damblaua sa mai mut motoarele, asa, de distractie.
ar fi super.daca te hotarasti,ma arat voluntar sa te insotesc un week la isaccea sa te ajut.
plus am ramas placut impresionat de zona aia de cand te-am vizitat cu sportivu.si mi-a placut si placinta aia cu care ne-a servit doamna