Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand BMW E28 535i
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2
bartro
Am maturat si aici. Majoritate de post-uri despre impozit si posibile scapari am mutat la topic de taxa de lux .

up cu masina!

Mihai_AMD
CITAT(TiL @ Aug 5 2010, 01:05 PM) *
Prea multa alergatura, nici bani nu am...
O sa fiu si doua saptamani plecat cu serviciul, nu mai am timp ca alta data.

Ar insemna sa fac asa:
- iau 535, il duc la tara, ma impusca tata.
- daca scap, caut macara, engine swap rapid. Daca nu e de lucru la electronica. O fi plug-and-play motor cu jetronic in cutia de sigurante a motronicului?
- vin in Bucuresti cu masina lui Robert, dar 525, la identificare. Asta trebuie in timp util, nu mai stiu care e termenul in care trebuie sa fac inmatricularea.
- il omologhez ca 525, identificare, inmatriculare, et voila, am 525 cu diferential de 3.5.

Apoi il tin asa, nu mai pun 3.5 la loc, de lene, din lipsa de timp, din comoditate, sa nu mai stau cu frica de rar mobil si de ITP la doi ani.
Dupa care revin la povestea cu tata care vrea sa arunce la fier vechi masina ramasa acasa, cu 3.5-ul pe ea.

Daca ma apuc de treaba asta, imi cumpar macara, clar biggrin.gif Apoi o vand interceptorului. Ba nu, o tin, ca nu se stie cand ma apuca damblaua sa mai mut motoarele, asa, de distractie.

ar fi super.daca te hotarasti,ma arat voluntar sa te insotesc un week la isaccea sa te ajut.
plus am ramas placut impresionat de zona aia de cand te-am vizitat cu sportivu.si mi-a placut si placinta aia cu care ne-a servit doamna tongue.gifP
FiveThreeFive
Masina s-a vandut.

Noul proprietar este un tanar cunoscut aici pe forum.
Las la latitudinea lui sa decida cand isi va anunta identitatea.

Multumesc tuturor pentru mesajele pozitive si de incurajare, din acest topic de vanzare.

Raman cu amintiri extrem de placute de pe perioada celor 10 ani si 2 luni cat timp am fost proprietarul acestui BMW E28 535i VIN# WBADC110401255769. Pentru mine va reprezenta mereu chintesenta celor mai buni ani ai tineretii mele. A fost o masina fabuloasa, excelenta. In plus, mi-a purtat noroc, dovada faptul ca nu am avut absolut nici un accident in trafic si nu m-a lasat niciodata in drum, pe parcursul a cca. 95.000 Km facuti impreuna.

Din pacate, eu urmeaza sa intru intr-o noua perioada a vietii, care va fi oarecum incompatibila cu acest BMW.
Sunt trist ca a trebuit sa ma despart de el, si ma simt ca si cum mi-as fi vandut un rinichi.
Dar sunt totodata convins ca l-am vandut persoanei potrivite, si sper ca noul proprietar ii va oferi un viitor pe masura trecutului.

Drum bun, WBADC110401255769.
iorgos
Felicitari noului propietar, sa-i aduca acelasi noroc in viata ca si lui Robert.
INTERCEPTOR
fuck new owner.
mor de invidie pe el.dau pe afara nu mai pot:PP
mi ar fi placut.as fi puut sa o iau eu..ma imprumutam..tongue.gif
dar sincer nu ar mai fi primit atentia cuvenita.si ca o tin pe dreapta nu era corect

sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea in continuare...

robert cand vrei filmul imi zici.facem cd sau ti l dau pe mess
alex230ro
felicitari tanarului proprietar tongue.gif
coman cosmin
felicitari noului si tanarului proprietar si din partea mea.a luat o masina pe cinste.sa aiba grija de ea si sa o stapaneasca sanatos.
asteptam acum sa vedem cine e
tomado e28 owner
Felicitari pentru achizitie noului proprietar! Se poate inaugura un nou topic la "Masina mea" tongue.gif
Mihai_AMD
felicitari noului proprietar!!!
io'sŪ
CITAT(FiveThreeFive @ Aug 7 2010, 12:33 PM) *
Sunt trist ca a trebuit sa ma despart de el, si ma simt ca si cum mi-as fi vandut un rinichi.

cred ca eu stiu cel mai bine prin ce treci... sad.gif
macar la mine s-a compensat altfel

felicitari noului propietar! si asteptam topic in sectiunea "masina mea" curand.

masina ramane in bucuresti?
INTERCEPTOR
da
coman cosmin
da masina ramane in bucuresti.
eu am cumparat-o si vreau sa zic ca masina isi merita toti banii.foarte ingrijita,nu bate nimic ,nu troncane nimic,nici macar plasticutele din interior nu se aud.
inca o data tin sa ii MULTUMESC lui ROBERT ca a avut grija de masina si ca a intretinut-o asa de bine.PROMIT ca o sa am grija de ea.
multumesc Robert si ptr tona biggrin.gif de piese pe care le-am luat azi odata cu masina.o sa imi fie de folos pe viitor daca o sa am probleme.
masina s-a comportat excelent pe drum.chiar la inceput primii doi km imi venea sa dorm in ea.atat de silentioasa era biggrin.gif .

MULTUMESC ROBERT.
David
CITAT(coman cosmin @ Aug 8 2010, 08:43 PM) *
da masina ramane in bucuresti.
eu am cumparat-o si vreau sa zic ca masina isi merita toti banii.foarte ingrijita,nu bate nimic ,nu troncane nimic,nici macar plasticutele din interior nu se aud.
inca o data tin sa ii MULTUMESC lui ROBERT ca a avut grija de masina si ca a intretinut-o asa de bine.PROMIT ca o sa am grija de ea.
multumesc Robert si ptr tona biggrin.gif de piese pe care le-am luat azi odata cu masina.o sa imi fie de folos pe viitor daca o sa am probleme.
masina s-a comportat excelent pe drum.chiar la inceput primii doi km imi venea sa dorm in ea.atat de silentioasa era biggrin.gif .

MULTUMESC ROBERT.

BRAVO Cosmin! celb (4).gif Felicitari!!!

Ma bucur, sincer, ca masina a ajuns la tine! celb (15).gif Stiu ca vei avea grija de ea si ca-i vei da ceea ce i se va cuvenii!

S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult timp!!!

Felicitari inca odata!!! ok.gif

Sa-i faci un topic la Masina mea, pentru ca merita... E ceva ce nu vezi prea des! smile.gif wub.gif
bartro
S-o stapanesti sanatos, cosmin cel tanar smile.gif
Sportivu
bravo ma! ma bucur sincer ca ai luat-o tu! sa ai grija de ea, e una din putinele care chiar merita.
iorgos
Felicitarii Cosmin. celb (4).gif celb (15).gif

Sa ai cati mai multi kilometri cu masina.
TiL
Bine ca s-a gasit cineva sa poata avea grija mai departe de masina asta.

S-o stapanesti sanatos Cosmin!

Noi oricum te invidiem wink.gif
coman cosmin
multumesc.iar cu invidiatu.....treaba voastra tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.