Tu NU ai LSD?? Io aveam impresia ca ai..
Ma miram io acum cum puteai sa dai scart in tr. a III-a.. Cu un LSD nu cred ca e posibil (nu vb de M3

)
Si parca nici cerculetele din filmele tale nu erau chiar perfecte (glumesc

), cum ies cu un LSD..
Raportul.. hmm.. mai, l-am intors pe toate partile, nu scrie nimic de kestia asta pe el, dar il simt ce e identic ca raport cu cel veki de 3.15 (probabil)
Revenind la functionalitate.. cateva cuvinte de lauda:
Masina a devenit incomparabil mai manevrabila in momentul pierderii aderentei; daca vrei sa te duci in directia "aia" prin derapaj, te duci in acea directie, nu te impiedica nimeni :unibrow:
Inainte, revenirea masinii din derapaj era foarte violenta, de multe ori fiind pericolul de a pierde controlul; asta se explica cred prin transferul f. brusc de cuplu de pe o roata pe alta
Si la LSD se face acest transfer, dar exista acel procent de maxim 25% care "indulceste" transferul
Pe asfalt umed, inainte imi derapa imediat spatele daca apasam mai tare pe pedala in tr. a II-a
Acum, am plecat destul de tare depe loc si nu am avut probleme, am dus-o pana la 5500-6000 si i-am dat violent a II-a. Nici macar nu a mai patinat (vizibil) vreo roata!!!
Va zic, e cel mai tare upgrade de pana acum! "Power is nothing without control" e cat se poate de adevarat(a)
Simt in sfarsit ca pot folosi puterea masinii si la altceva decat 0-240