QUOTE (tomado e28 owner @ Jul 17 2009, 02:10 AM)

Mie mi se pare o treaba de toata lauda sa faci din bucati (fie ele si sh, ca doar nu toata lumea are bani de noi) masini de putere care sa faca furori. Masinile stock sunt de regula un compromis intre performante, pret, consum, fiabilitate, etc. In functie de ce scop urmaresti, iti poti face masina ideala. Si nu ar trebui sa obiecteze nimeni nimic.
Eu n-am zis că Rotti n-ar trebui să-şi pună un motor mai mare, eu m-am referit doar la ideea de a pune un motor de M5 E39 pe o maşină foarte uşoară.
Atunci când vrei să faci o treabă de calitate şi cauţi performanţa, investiţia este pe măsură.
Dacă nu prea ai bani de piese noi, cam greu să ajungi la maşina ideală.
QUOTE (tomado e28 owner @ Jul 17 2009, 02:10 AM)

@Ciupanezu: nu e un gunoi masina ta sub nicio forma smile.gif Doar ca unii prefera masinile din \\\"garda veche\\\". Si cu o masina de 25-30 de ani traiesti viata mai intens. Iar daca ii poti pune o inima noua si o aduci la performante actuale e si mai bine tongue.gif
Nu mă îndoiesc că mulţi oameni iubesc maşinile vechi.
Prin trăieşti viaţa mai intens ce înţelegi? Că le repari mai des? Asta nu e o bucurie.
Normal că e o plăcere să repari câteodată la maşină dar să nu te poţi baza pe ea în orice situaţie nu este o chestie pozitivă.
Am observat că mulţi de pe acest forum privesc maşinile mai noi ca pe nişte gunoaie.
Mi se pare o generalizare stupidă.