Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cat mai consuma masinile noastre....
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
bartro
Bucuresti - Cetate/Calafat - Bucuresti, cam 11%. Mers illegal dar cu bun simt, 4 persoane si bagaj.
florin83
bucuresti in trafic naspa - 15-15.5% sad.gif
si cand ma gandesc ca afara alergata ia 8, maxim 8.5 incarcata... conf (9).gif
CRM112
cam 19% de cand mi-am reintrat in derepturi. Desigur, nu pot merge calm decat in linie lunga dreapta smile.gif
georgem
Eu am scos in week-end 9.5 consum pana la Bran si inapoi (la intoarcere prin Brasov - Cheia, cu mers linistit pe serpentine).
alex230ro
cum e drumul pe Cheia?eu pe traseul Bucuresti-Predeal am scos 10% si cam 8% la intors,la dus a fost foarte aglomerat
florin83
are cu ~10km in plus fata de dn1, dar e mai liber si mult mai frumos..
in ultima vreme a inceput sa se aglomereze si asta.. sad.gif
Ionut
Bucuresti - Baile Olanesti - Schitu Iezer - Polovragi - alte plimbari si retur Bucuresti....8,5%....este o alta alternativa la cei care mai vor sa mai schimbe peisajul de pe Valea Prahovei... smile.gif
Rares
Cluj-tg mures-sovata-gheorgheni-piatra neamt-falticeni, dus-intors, 4 persoane in masina, drum FOARTE bun, condus legal prin localitati si cu "bun simt" intre ele... Consum 5,8L/100km

Edit: Cam acelasi consum pe care l-am avut pe autostrazi, la viteze de 150-160km/h.
316i
Strict in oras in regim de blana intre 12.9 si 14.5. Worth every penny. spiteful.gif
TiL
Cred ca am scazut sub 15 in oras, mers nu tocmai linistit, dar nici ca nebunu'
Si am ajuns la vreo 9 afara (Bucuresti-Vama si retur, 140-150 pe autostrada, doar cateva varfuri de 160-180, legal pe DN-uri) cu 525-ul E28 BMW e30 Cabrio.gif
georgem
QUOTE (alex230ro @ Aug 4 2008, 10:21 AM) *
cum e drumul pe Cheia?

ieri seara a fost chiar aglomerat, am facut peste 4 ore din Brasov pana in Bucuresti. Oricum cred ca mai repede decat pe partea cealalta, ca nu am mai pierdut timp pe centura Ploiestiului (am venit pe centura estica, foarte libera si soseaua buna).
ionusunt
QUOTE (316i @ Aug 4 2008, 02:56 PM) *
Strict in oras in regim de blana intre 12.9 si 14.5. Worth every penny. spiteful.gif

mda . ft tare tongue.gif cool.gif
alex230ro
QUOTE (georgem @ Aug 4 2008, 05:23 PM) *
ieri seara a fost chiar aglomerat, am facut peste 4 ore din Brasov pana in Bucuresti. Oricum cred ca mai repede decat pe partea cealalta, ca nu am mai pierdut timp pe centura Ploiestiului (am venit pe centura estica, foarte libera si soseaua buna).

mda eu am venit de Valea Prahovei dar am plecat pe la 1 si ceva am facut o ora si jumatate aproape pana in Bucuresti,era destul de liber smile.gif
florin83
adica medie de ~110km/h huh.gif

eu am scos 109km/h media acum o sapt de la valcea la bucuresti intre 2 si 4 dimineata, dar 110km sunt pe autostrada..

esti tu racer, dar nici chiar asa.. tongue.gif
alex230ro
pai pot sa zic ca am avut cateva varfuri de 180 si in rest cat s-a putut 140-160,cam 90-100 in localitatile de pe DN1 ,a din Sinaia am venit si timpul asta a fost pana in parcare la Carrefour Baneasa,pana la Chibrit mai faceam cam 10 minute
florin83
aaa.. deci nu din brasov laugh.gif
din sinaia sunt 120km pana in centru tongue.gif
alex230ro
nu ma ce ai esti nebun?pana in Sinaia se lucreaza la 2 poduri ..
Silviu
Daca nu am computer de bord .... cool.gif
DyZ
dupa calculul meu 318is - 10.3 / 100km - mers normal
iar la 325i - BC imi arata 13.7 / 100km
Peter Pan
Bucuresti - Vama Veche- media de vreo 12 la suta, mers pe autostrada intre 180 si 220 biggrin.gif
TiL
10.1 , mers 500km afara intins (90km/h viteza medie) plus vre-o suta de km la tara.
Acelasi E28 525i.
Sorin
Am fost la raliu Macadam Tara Barsei am ajuns pe la 12.20 pe proba si practic am mai prins jumatate de pluton si la intoarcere am venit pe Cheia -7.1/100 in conditii de mers normal , aglomeratie , doua accidente pe drum si proba speciala.... Sachs si H&R rulles impreuna cu un copilot bun tease.gif . desi cu niste cauciucuri cu cu talon mai ramforsat pe spate ar fi mers
10 km de distractie mi-a furat un tir exact la serpentine la Babarunca
io's®
bucuresti-neptun-bucuresti pe bord imi scrie 12.5 consum resetat la plecare dar cred ca varf de consum a fost 14%, autostrada am avut varfuri de 240km//h iar sub 180 am mers doar cand era aglomerat iar pe DN unde 70% din drum am mers cu 60-70km/h am consumat ~8 cred
PushtiulK
consum in oras 14-16, afara daca merg 120-150 imi arata intre 10-11, si daca merg agresiv, consuma fara numar:))
adrian_ilie
QUOTE (PushtiulK @ Nov 8 2008, 01:50 PM) *
consum in oras 14-16, afara daca merg 120-150 imi arata intre 10-11, si daca merg agresiv, consuma fara numar:))

M3 - 14-16 in bucuresti laugh.gif

cand? mers numai intre 3-5 dimineata??
verifica-ti computerul de bord ca a luat-o razna
ionusunt
QUOTE (adrian_ilie @ Nov 9 2008, 03:55 PM) *
M3 - 14-16 in bucuresti laugh.gif

cand? mers numai intre 3-5 dimineata??
verifica-ti computerul de bord ca a luat-o razna

ATATA ia in cond in care mergi calm .are un amic de-al meu m3 e46 (dar stock !!!! )
si atat ia in mers lejer....daca o iei cu talpi 24 25
Ciupanezu
Atāt consumă dacă mergi cānd este relativ liber, īn aglomeraţie n-ai cum să scoţi un asemenea consum.
316i
Rav4 mers cat e ziua de lunga 11.5-12.
Botosul(E39) mers la fel cat e ziua de lunga nu sare de 9.3
Golf4 in acelasi stil nu sare de 8.
Ursul lui Robert, in general fara numar. laugh.gif
In curand o sa scriu si pentru ursul meu un update.
CRM112
functia 4 din meniu OBC spune 18.5, functia consum mediu din OBC spune 17.1 . Ce sa cred?
Ionut
consum facut din nou la pompa: 11,5 in oras, in toate formele de trafic si de regim de turatie...exact acelasi lucru il arata si CB....cred ca e prima oara cand nimereste consumul... biggrin.gif
Alexxx
CITAT(alex230ro @ Jul 28 2008, 09:42 AM) *
undeva intre 7-8 % Bucuresti-Vulcanii Noroiosi-Manastirea Ciolanu-Bucuresti mers legal cu cateva mici escapade catre 150 km/h

Nush cum naiba reusesti ca eu consum de 7 scot doar in linie dreapta in a 5-a cu 90! In afara ia numai intre 8 si 10!
florin83
a zis "undeva intre" tongue.gif

Am si eu un prieten cu masina ca ale voastre si media in afara e 8-9%
MeHigh
la 3000 RPM, treapta 5, 127 km/h ( pe GPS ), autostrada, acul la consum statea 1mm peste 6. Eu zic ca nu-i rau smile.gif
vlad735
3000-3500rpm 140-170 km/h consum de 10%
io's®
predeal - bucuresti viteza medie (BC) 74km/h consum (BC) 7,8 l/100km biggrin.gif
Ionut
si io duminica, Bucuresti - Fagaras si retur....6,9%, dar la un mers aproape legal....si o ceata de nu vedeam la 2m in fata de la Ploiesti la Bucuresti, pe la 2 dimineata...
MeHigh
10% consum mediu, pe traseul Bucuresti-Balea Lac(cabana Capra, de fapt) si retur - top speeduri de 170 km/h pe autostrada, VTM pe transfagarasan.
florin83
QUOTE (io`s @ Dec 2 2008, 02:01 AM) *
predeal - bucuresti viteza medie (BC) 74km/h consum (BC) 7,8 l/100km biggrin.gif

tu vrei sa ma faci.. tongue.gif

In oras in weekend ziua.. 14,1 (obc). A venit frigu, a crescut consumu..

QUOTE (Ionut @ Dec 2 2008, 08:08 AM) *
si io duminica, Bucuresti - Fagaras si retur....6,9%, dar la un mers aproape legal....si o ceata de nu vedeam la 2m in fata de la Ploiesti la Bucuresti, pe la 2 dimineata...

QUOTE (MeHigh @ Dec 2 2008, 08:52 AM) *
10% consum mediu, pe traseul Bucuresti-Balea Lac(cabana Capra, de fapt) si retur - top speeduri de 170 km/h pe autostrada, VTM pe transfagarasan.

da toti mergeti in Fagaras? Las ca merg si eu weekendul viitor tongue.gif

Cum ai ajuns la Balea Lac ca nu poti ajunge decat pe jos de la Capra si e traseu de 3-4h dry.gif Era zapada pe sosea pana la cab. Capra?
MeHigh
era zapada cam cu 1 km inainte de intrarea spre cabana capra, apoi era ok pe drum, cam 10-15 cm zapada batatorita pe sosea, se putea urca si cu masina. eu am urcat pe jos inca 2 curbe, apoi m-am intors(se facuse intuneric). drumul pana acolo a fost bun in mare(exceptie gropile din asfalt), se poate urca lejer.
in ddreptul cabanei m-au oprit niste turisti, sa imi spuna sa nu urc mai sus, ca nu merge..si mi-au luat tot elanul, bineinteles ca nu am putut sa plec din loc apoi, in amonte. sad.gif
P.S - am mers cu bridgestonurile de iarna, sunt multumit de cum se comporta, stabilitatea pe viraje e foarte buna(chiar si in curbele cu zapada pe jos)
alex230ro
usor usor sare si la mine consumul,11% pe BC ultima saptamana am fost cu masina la munca,real cred ca s-a dus catre 13-14% consumul:) traiasca Pipera+ ca stateam cateva minute cu masina la relanti dimineata.destul de ciudat ca la relanti abia urca acul de la temperatura in trafic se incalzeste mai repede(10-12 minute pana sa ajunga la jumate apa)
MeHigh
e normal sa urce mai repede temperatura la apa in sarcina, gandeste-te ca arde mai multa benzina=>caldura=>incalzire apa smile.gif
florin83
QUOTE (alex230ro @ Dec 2 2008, 11:36 AM) *
usor usor sare si la mine consumul,11% pe BC ultima saptamana am fost cu masina la munca,real cred ca s-a dus catre 13-14% consumul:) traiasca Pipera+ ca stateam cateva minute cu masina la relanti dimineata.destul de ciudat ca la relanti abia urca acul de la temperatura in trafic se incalzeste mai repede(10-12 minute pana sa ajunga la jumate apa)

cu 11 bc si 13-14 real? huh.gif
de regula e destul de precis bc-ul
Ionut
inainte de plecarea spre Fagaras, am facut plinul de la un rompetrol de pe DN si am constat ca am avut cel mai mare consum de cand am luat masina si pana acum...a iesit 15% mers numai in minunata noastra capitala....
io's®
CITAT(florin83 @ Dec 2 2008, 10:50 AM) *
tu vrei sa ma faci.. tongue.gif

nuuu.. nu am cum ! laugh.gif cred ca mai putin de atat nu poate sad.gif e bine si asa smile.gif
alex230ro
QUOTE (florin83 @ Dec 2 2008, 12:07 PM) *
cu 11 bc si 13-14 real? huh.gif
de regula e destul de precis bc-ul

BC-ul cred ca face o medie eu am facut asa am bagat de 50 ron (cam 12 litri vine) cand era becul aprins si am facut ceva drumuri s-a aprins iar becul facusem cam 80 km cred si asa am dedus in 14% .
florin83
deci aproximari.. n-ai facut la pompa tongue.gif
Eu zic sa crezi BC-ul.. la mine e destul de precis..
Tytus
510km cu 24.7 de litrii (~4.9%),mers 55% in oras(25%trafic,75%non-trafic) si 45% in afara, o fi bine? biggrin.gif
Caldura berechet,nu ma ploo/ninge,murdaresc pe vremea/frigul asta,am descoperit (nu cu surprindere) ca sunt cel mai linisit "automobilist",nu mai am orgolii in trafic,jucariile pe 2 roti sunt cele mai bune consumatoare de adrenalina dinamica smile.gif
MeHigh
'mnezeule, cred ca-mi iau si eu un TiCo, sa tractez ursoaica prin oras...
ce neobrazare, dom'le, 4.9% mixt
florin83
QUOTE (io`s @ Dec 2 2008, 02:00 PM) *
nuuu.. nu am cum ! laugh.gif cred ca mai putin de atat nu poate sad.gif e bine si asa smile.gif

m-ai facut! sad.gif
pe ~650km am scos 8.1%..
Am mers normal, cu exceptia catorva reprize racing biggrin.gif de la Sambata de sus la Complexul Sambata unde n-am iertat-o.. Aveam consumul mediu pana aoclo, pe 300 si ceva km de 8.4%.. dupa 15km cat tinea drumul aveam 9.8% biggrin.gif
Drumul e superb.. f.multe curbe, vizibilitate maxima ca e camp, asfaltat in vara, masini deloc.. rolleyes.gif

PS: Alex, esti nebun daca zici ca E46 compact cu suspensie sport nu sta bine pe curbe.. am fost cu amicul cu compactul (cel care se vinde la publicitate) si ne-am alergat pe acolo.. Lua curbe cu 140km/h si nu se inclina deloc masina, nu fugea de spate si a mea ziceai ca e barca si sinteam asc-ul cum intra si mai mult de 120 nu aveam. (bine, cu roti de iarna pe 195)..
MeHigh
mediu nu stiu sa va spun, ca nu imi indica nicaieri, insa instant, la 210 km/h, 2mm sub 12%. cat am consumat in 100 km de autostrada ieri, am consumat in bucuresti din Militari pana la MCDonald, insa a mers prost de tot, cred ca mai mult scuipa benzina, in loc sa o arda.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.