Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cat mai consuma masinile noastre....
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Alex_55
am plecat miercuri noapte din bucuresti destinatia ungaria nu am mers f tare 120-160 iar viteza medie 82.9km/h iar consumul a fost de 10.1 biggrin.gif cine nu ma crede am poza tongue.gif
florin83
e destul de tare la 83km/h vit medie biggrin.gif
Alex_55
QUOTE (florin83)

e si tu, am plecat noapte pe la 3 :unibrow:
florin83
eu am scos 93km/h cu un a3 1.9 tdi de 90 cai.. tot noaptea..smile.gif 600km in 6 ore si ceva..
TiL
QUOTE (florin83)

Dar nu foarte, pentru un M3... am scos odata ~90km/h pe judetene si nationale, varfuri de 170km/h cu 525-ul plin, dar in Dobrogea nu prea sunt localitati smile.gif
butcky
Nu stiu cat consuma masina cu care merg eu acum, dar o sa sun la RATB sa intreb! biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif
florin83
QUOTE (TiL)
QUOTE (florin83)

Dar nu foarte, pentru un M3... am scos odata ~90km/h pe judetene si nationale, varfuri de 170km/h cu 525-ul plin.

pe distanta aia(bucuresti-ungaria) e destul de tare zic eu.. smile.gif
n3o
:eek:
TiL
Mda, eu am mers 200Km, el a mers "un pic" mai mult smile.gif
n3o
alex_55 tie cat iti papa in Bucuresti ??
Alex_55
depinde, in oras ziua pe caldura cu aerul dat drumu destul de tare 17-18, seara linistit 14-15
n3o
seara linistit .. adik mai mult noaptea cand nu este trafic sau cu putine semafoare si putine cozi ? smile.gif
Alex_55
da ma, noaptea cand nu este trafic si merg mai incet 14
n3o
oricum este super bine 14 :eek: smile.gif
316i
La relanti 1.5l/h. Pe ultimul drum in afara in 190km a luat fix 9%. Cam multicel, stiu. biggrin.gif
Intr-a 5-a la 60km/h ia 6.3% si 3.4l/h. biggrin.gif Ce misto e OBC-ul de E36. laugh.gif
florin83
a ta ma ia 9 afara? :eek: :eek: :eek:

cum naiba mergi? si mie imi tot cam la fel, hai 10 ca nu merg mereu chiar linistit biggrin.gif
Zom
si 5-erul lua tot 9 afara, pana in 130 km/h. se faceau 10-11 pe la 150...
florin83
heh.. cu tine nu incep iar vechea discutie, ca iti consuma enorm : laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Zom
asta se cheama enorm? !!!! tongue.gif parca isi mai aminteste cineva smile.gif eheeei. acum faceam calculele ca vreau sa plec la mare peste vreo doua sapt, si parca e ok cand pun deoparte 2 mil pentru drum in loc de 4, nu ? celelalte 2 le dau pe 4 nopti de cazare smile.gif)
florin83
inainte ziceai 12, sau ceva de genu asta.. la bran.. remember? wink.gif
Zom
nu stiu ce a fost atunci. adica stiu: masina full de full cu oameni si bagaje, serpentine, mers in ritmul altora... 9 a consumat anul trecut in drum spre mare. intreaba pe alex.

aa, si la intoarcere de la bran a condus til, stiu eu cum o fi mers el? tongue.gif el a consumat 12, nu eu... :paranoid:
316i
QUOTE (florin83)
a ta ma ia 9 afara?  :eek:  :eek:  :eek:  

cum naiba mergi? si mie imi tot cam la fel, hai 10 ca nu merg mereu chiar linistit biggrin.gif

De vreo doua luni consuma mai mult decat consuma varile trecute. N-am timp si nici chef sa studiez problema.
TiL
QUOTE (barrriton)
el a consumat 12, nu eu...  :paranoid:

Ha ha!!! credeai ca-mi scapa postul asta? biggrin.gif

remember ca daca nu ma lasai sa conduc trageai concluzia ca papa 14? biggrin.gif

Acu pe bune, la intoarcere a consumat foarte putin, mai ales cand am condus eu, nu ca as avea vre-un merit (sau mai stii?) dar am mers foarte frumos, a fost un drum in mare parte de coborare, Ovidiu deschidea calea si puteam sa merg lejer cu ~100 km/h intr-a 5-a pe serpentine, fara teama sa tai linia continua. A fost una din cele mai placute experiente de conducere, dupa senzatiile date de E28 525 pe asfalt uscat combinat cu portiuni de gheata sau zapada la Paraul Rece - Rasnov - Poiana.

Insa 2.0 -ul ala pe ditamai masinoiul plin era cam ca un motor de drujba, daca nu-l tineai macar in 4000 nu misca deloc. De aici si consumul MARE pe drumuri de munte. La urcari mestecai in mamaliga de-o zapaceai.
Zom
asa, explica-i lui florin ca se justifica consumul, ca ma tot bazaie...biggrin.gif
dust
in oras rupe undeva la 20% ca ceasu a mea, in afara undeva la 12-13 cred.
probabil ar manca mult mai putin dar eu nu schimb sub 3500 rpm niciodata iar in general masina merge in 4000 sau peste, imi place sa conduc sportiv indiferent ca e sau nu aglomeratie...
probabil ar manca mai putin si daca as pune sonda lambda pe ea ca nu mai are... i-am schimbat katalizatorul cu unul nou si... sonda din partzi... sad.gif
Alex_55
QUOTE (dust)
in oras rupe undeva la 20% ca ceasu a mea, in afara undeva la 12-13 cred.
probabil ar manca mult mai putin dar eu nu schimb sub 3500 rpm niciodata iar in general masina merge in 4000 sau peste, imi place sa conduc sportiv indiferent ca e sau nu aglomeratie...
probabil ar manca mai putin si daca as pune sonda lambda pe ea ca nu mai are... i-am schimbat katalizatorul cu unul nou si... sonda din partzi... sad.gif

ce masina ai tu ca imi pare cunoscut tipul asta de consum smile.gif
dust
un M20, 2 L, 6 cilindri, 129 cai (motorul)
deci?
cristic
un 520d de 136cp din 2000 cam cat consuma???
florin83
5 afara si 8-9 oras.. cel putin atat consuma 320d de 136cai
cristic
multumesc florine laugh.gif
iulian518i
518i, E28, 7-9l/100km afara si maxim 11l/100km oras, in conditii de iarna extrema smile.gif
316i
200km in afara, ~110km/h media. 7.2% la dus si la intors ce zice-n poza. :finga:
cristic
cu ce masina/motor ai facut consumul asta tongue.gif biggrin.gif
316i
Cu masina mea si motorul din avatar/semnatura. :evil:
florin83
pai bravo ma.. si nu scrii si tu niste impresii? :unibrow:
mertan
pune niste poze vlad...
316i
Impresii am. Destule. Dar la momentul potrivit. Poze inca n-am pentru ca mai am cateva mici detalii de look de pus la punct si pun dupa aia.
butcky
pun eu daca vreti! Ca am cateva! :nod: biggrin.gif
florin83
QUOTE (316i)
Impresii am. Destule. Dar la momentul potrivit. Poze inca n-am pentru ca mai am cateva mici detalii de look de pus la punct si pun dupa aia.

cand e gata poate faci un review.. :unibrow:

ps: ne dam? :ninja:
florin83
hai sa dezgrop topicul asta.. smile.gif

consum afara pe 460km - 7.9% mers 120-140
in oras doar noaptea acum in perioada summitului - 11.9%

consum mixt pe 580km (460 afara si restu in oras ) - 8.8%

consumul e facut cu obc-ul, dar tind sa-l cred.. inainte sa fac km astia aveam 60L in rezervor (65 maxim) si acum, dupa 580km e putin sub gradatia de 15L (13.8L conform obc-ului)
MeHigh
sa continui eu. In 86 km mersi prin oras, a consumat benzina de 50 RON. De Luni pana acum dimineata. Deci, consuma ceva.
INTERCEPTOR
20 %
TiL
Ultimul consum in oras: 16.7
io'sŪ
ultima data cand am facut consumul (cu ~10 zile in urma) , am bagat 34 L benzen si am mers 224km, pe bord imi arata constant 15.0-15.2, nu am mai resetat consumul de 1500km dar in km astia am si un drum de 150km afara wink.gif
cu masina merg cu precadere ziua, cand este sau nu aglomerat, si atat cat si cum se poate merge, una peste alta sunt multumit de consum tongue.gif
zilele ce vor urma am sa bag iar benzen si am sa fac un calcul wink.gif
Sorin
pana in 11% in oras la mine , dupa ce i-am schimbat sonda lambada ; inainte mult
bartro
QUOTE (Sorin @ Apr 3 2008, 02:17 PM) *
pana in 11% in oras la mine , dupa ce i-am schimbat sonda lambada ; inainte mult

La septar cam 20 - 25%, iarna mai mult, chiar si 30% la inceput. Am un traceu unde stau mult la coada, motor nu sa incalzeste ca e scurt, si nu am sonda lambda conectat smile.gif
Sorin
badtaste (9).gif eu zic ca merita sa o verifici ca e prea mare consumul , parerea mea , si mie iarna imi consuma in jur de 13% dar deh magarul mic , caruta mare badtaste (9).gif
bartro
QUOTE (Sorin @ Apr 3 2008, 03:59 PM) *
badtaste (9).gif eu zic ca merita sa o verifici ca e prea mare consumul , parerea mea , si mie iarna imi consuma in jur de 13% dar deh magarul mic , caruta mare badtaste (9).gif

Am 3,0i cu cutie automata, daca o scot sub 20% e chiar bine.
INTERCEPTOR
normal in jur la 18 20 ar trebui sa ia .dar pe drumuri scurte mergi foarte mult cu socul daca nu apuca sa s eincalzeasca e cam nasol ca ti baga benzina la greu,.
316i
M30 are soc? blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.