Help - Search - Members - Calendar
Full Version: bmw e34 525i 24v 192cp
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2
Radu46
mai fac un efort si mai scad la pret dry.gif doar sa o vad pe mana cuiva care sa-i pese de ea cum
sunt eu.
incepand de azi va fi 140mil cu tot ce am la ea.
Radu46
********Pentru cei care au fost si sunt interesati, de saptamana trecuta mai precis 22.02.2010 masina a fost spalata, ceruita, siliconata, facut presiunea in roti,verificat toate lichidele si dusa pe drum curat in noul garaj pe care l-am inchiriat special pentru ea. macar acum daca tot asteapta sa astepte in cele mai bune conditii si ferita de umezeala*********
Radu46
S-a vandut. s-au facut juramintele, am varsat cateva lacrimi si a plecat in capitala acolo unde lumina reflectoarelor o vor face din nou sa straluceasca.
Mult noroc noului proprietar care era exact asa cum mi l-am dorit: pasionat de acest model, trecut de varsta la care cerculetele sunt prioritare pt impresionarea publicului si dispus sa aibe grija de ea. smile.gif
reactor_share
QUOTE (Radu46 @ Mar 2 2010, 08:25 AM) *
S-a vandut. s-au facut juramintele, am varsat cateva lacrimi si a plecat in capitala acolo unde lumina reflectoarelor o vor face din nou sa straluceasca.
Mult noroc noului proprietar care era exact asa cum mi l-am dorit: pasionat de acest model, trecut de varsta la care cerculetele sunt prioritare pt impresionarea publicului si dispus sa aibe grija de ea. smile.gif

ma bucur ca masina a ajuns cu bine. Pentru ca si eu imi doresc vanzarea masinii mele, imi permit, daca imi permiti, sa te intreb cu cat s-a realizat tranzactia?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.