Help - Search - Members - Calendar
Full Version: bmw e34 525i 24v 192cp
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2
Radu46
Cu ocazia ca mi-am luat e39 din 2003 exclusive m-am hotarat sa imi pun din nou dupa ceva timp e34 525i la vanzare.
pentru cei care nu il stiu de pe forum iata cateva informatii despre el.
-a fost cumparat in 97 de tatal meu la 90000km de la un baiat din bucuresti care a adus-o pt vanzare (nu a circulat in bucuresti) si tatal meu ( 50 de ani atunci si 60 cand mi-a dat-o mie) a circulat cu ea pana la 260000km. Eu o am de aproape 2 ani si acum are 270000km. masina a stat numai in garaj si sta si acum deci va imaginati ca arata superb atat interior cat si exterior.
-are ac dublu,scaune recaro originale stofa fara rupturi cu huse pe ele de cand am luat-o in 97, computer de bord, cd mp3 sony cu telecomanda, 6boxe 4tuitere toate originale , geamuri si oglinzi electrice, faruri electrice,proiectoare.
-a rulat numai cu aral 5w40 la tata si la mine cu castrol 10w40. tata il schimba cand ajungea la ultima liniuta verde eu l-am schimbat la 5000km (acum are shimbul nou in ea)
-i-am adus urmatoarele imbunatatiri: 6 buji pe iridium,6becuri H1 xenon blue osram si filtru aer k&n
in momentu asta are jantele pe 16 de la exclusivul meu si a lu tata dar se poate da si cu jantele originale rial cu buza si gume noi daca se doreste un pret mai mic.
-piese de rezerva: bara stabilizatoare la motor si toba noua (mi-a fost lene sa le montez)
-reparatii: 1 rulment spate stanga 2008, amortizoarele fata prin 2002, discurile toate cu placute prin 2007, 2 brate roata stanga fata prin 2006, 1 bobina din 6 prin 2004.
spre marea mea rusine am imprumutat o poza cu jantele de e39 care le am acum pe ea iar cele cu negru sunt cele originale.
am avut si jante acs pe ea dar l-am vandut.
pret nenegociabil 3450 cu jante de exclusive si piesele de rezerva.
tel: 0727795355. radu
Radu46
cateva poze facute pe 7 aprilie cu jantele de exclusive asa cum am promis.
am si spalat-o de ochii lumii. vinovat cool.gif
reactor_share
Foarte frumoasa. O masina care este ingrijita. Spor la vanzare.
O sa cam stam cu ele pe aici...
INTERCEPTOR
sa stii ca stationam cu ele la vanzare....insa bafta e super frumoasa
Radu46
multumesc mult de aprecieri. nu e graba oricum cool.gif
io's®
ce cauta masina lui ciupanezu printre pozele cu masina ta?
tomado e28 owner
si eu m-am mirat de poza aia tongue.gif
probabil era in acelasi folder si a pus-o din greseala.

E frumoasa masina, dar cam toata lumea are cate una deja, si cum e foarte greu sa dai masina personala, s-a cam blocat piata. Nu-si prea ia nimeni a doua masina, de frica sa nu ramana cu prima pe cap. Le-a mai intrat in cap si criza sad.gif
reactor_share
QUOTE (tomado e28 owner @ Apr 9 2009, 03:52 PM) *
si eu m-am mirat de poza aia tongue.gif
probabil era in acelasi folder si a pus-o din greseala.

E frumoasa masina, dar cam toata lumea are cate una deja, si cum e foarte greu sa dai masina personala, s-a cam blocat piata. Nu-si prea ia nimeni a doua masina, de frica sa nu ramana cu prima pe cap. Le-a mai intrat in cap si criza sad.gif

Ei cum nu isi ia lumea a doua masina! Aveti aici un exponent al acestei bresle.
Intr-adevar lumea intreaga si normala la cap, nu isi ia a doua masina, decat daca ar fi vandut-o pe prima.

On topic. UP!
tomado e28 owner
QUOTE (reactor_share @ Apr 9 2009, 07:05 PM) *
Ei cum nu isi ia lumea a doua masina! Aveti aici un exponent al acestei bresle.
Intr-adevar lumea intreaga si normala la cap, nu isi ia a doua masina, decat daca ar fi vandut-o pe prima.

On topic. UP!

Sincer sa fiu, m-am gandit la cazul tau cand am postat, dar n-am vrut sa zic de "exceptii", sa nu supar tongue.gif Daca reuseste td-ul tau sa-si gaseasca un nou posesor, si iti tin pumnii sa fie asa, poate incerc si eu un upgrade anul acesta. Dar in ceea ce ma priveste pe mine, nici nu ma pot gandi sa am doua masini deodata, de aceea am zis.
Scuze de offtopic.

Bafta la vanzare!
Radu46
scz. nu aveam poza cu masina mea cu jante de exclusive si am luat o poza la intamplare de pe net. ulterior am facut poze cu jantele de exclusive pe ea dar nu am mai putut sterge poza din primu post.

masina sta linistita pana isi va gasi un nou proprietar. pana atunci mai merg eu cu ea si am grija sa fie unsa cu tot ce-i trebuie. biggrin.gif
io's®
bineinteles ca ai pus si inele de centrare la jantele alea de exclusiv, nu? biggrin.gif
Radu46
normal. dar se pot da jos daca vrei jantele originale.
Radu46
sus cu ea. in 4300e va dau toate piesele care le am pt masina asta: 4jante rial cu gume pirelli p7 noi de vara, bara stabilizatoare, 4 gume pirelli p6000 utilizabile, 4discuri, 2seturi de placute,1rulment spate nou, o toba noua originala bmw.
Radu46
cateva poze pe inserat plus una cu felul in care tin eu masina.
daca va sperie km reali sa stiti ca ii putem da inapoi la bucuresti. cool.gif
cine vine cu 4000euro banii jos o ia cu toate lucrurile pe care le am la ea.
cel care o cumpara e obligat sa mearga cu mine 100km in proba fie ca vrea fie ca nu.
Radu46
up. astept oferte biggrin.gif
ionusunt
variante ceva ?
Radu46
[quote name='ionusunt' date='Jun 20 2009, 02:42 PM' post='100091']
variante ceva?
doar bani. dejea mi-am investit un sac de bani in e39. e34 il dau ca sta efectiv si e o masina fara probleme care daca pleaca maine la atena nu-i pui decat benzina. ieri am iesit cu ea si se aude la fel de frumos la 65000rpm. e o bestie in comparatie cu e39 diselu meu.

ionusunt

inteleg.masina unde se poate viziona.banuiesc ca la buzau nu ? cam cati km sunt din bucuresti pana in bz ?
alex230ro
100km, te duci cu microbuzul si te intorci cu masina cool.gif

Radu46
QUOTE (ionusunt @ Jun 22 2009, 02:06 PM) *
inteleg.masina unde se poate viziona.banuiesc ca la buzau nu ? cam cati km sunt din bucuresti pana in bz ?

te astept cu motoru rece. daca vrei poti sa ma iei prin surprindere si sa ma suni cand esti aici dejea. smile.gif
uite nr meu 0727795355 si de gasit ma gasesti la intersectia n.balcescu cu spiru haret la casa alba (prefectura) stau acolo mai tot timpu cu motocicleta cu baietii mei dupa 17.00.
vb.
Radu46
astept vizionari din partea voastra. smile.gif
Radu46
mine iesim la plimbare si seara ii facem o ceruiala biggrin.gif
o poza cu un consum la o viteza mica pt ea. cool.gif
Radu46
4000 negociabil. discutam ,vedem, argumentam si ne intelegem. hai cai pacat sa stea degeaba sunt dispus sa o dau cu mai putin decat sa o vad cum zace sub husa. o masina ca asta e facuta sa fuga nu sa stea. unsure.gif
Radu46
ieri i-am pus termocupla noua si i-am luat si bieleta antiruliu pe stanga dar nu am montat-o inca. wink.gif
Radu46
i-am pus si sigle noi fata spate ca ale mele erau un pic cojite. azi ma duc sa rezolv si bieleta dreapta si e gata de drum cu toate la nivel peste 70%. din 4000 mai las calumea nu o sa fiti dezamagiti important e sa ajunga pe mana cuiva caruia sai pese de ea. deasta nu am dat-o nicaieri la vanzare in afara de bmw club si bmw zone. mellow.gif
ionusunt
EU AS LUA O . si multi de pe aici sunt sigur.e o masina ingrijita asa cum trebuie.pe deasupra e si unu din cele mai tari modele de bmw .si in 6cyl.din pacate nu sunt bani sad.gif
reactor_share
QUOTE (ionusunt @ Jul 27 2009, 05:53 PM) *
EU AS LUA O . si multi de pe aici sunt sigur.e o masina ingrijita asa cum trebuie.pe deasupra e si unu din cele mai tari modele de bmw .si in 6cyl.din pacate nu sunt bani sad.gif

Pai si a mea trebuie luat-a! smile.gif Nu numai a lui RADU.
UP. si succes!
Radu46
din propria experienta nu e exista femeie ne ne si lucru nevandut. de gasit o sa ne gasim cumparator e chestiune de timp. mai rau e de mine acum ca nu ma lasa inima sa o las pe asta in paragina si sa o ingrijesc numai pe cea noua. e34 asta il avem in familie de cand eram mic si avem multe amintiri cu el si sa il lasi acum ca pe un caine batran nu ar fi frumos din partea mea. eu sunt mandru si acum ca am unu din cele mai frumoase e34 din oras(inmatriculate). cool.gif
reactor_share
QUOTE (Radu46 @ Jul 30 2009, 08:58 AM) *
din propria experienta nu e exista femeie ne ne si lucru nevandut. de gasit o sa ne gasim cumparator e chestiune de timp. mai rau e de mine acum ca nu ma lasa inima sa o las pe asta in paragina si sa o ingrijesc numai pe cea noua. e34 asta il avem in familie de cand eram mic si avem multe amintiri cu el si sa il lasi acum ca pe un caine batran nu ar fi frumos din partea mea. eu sunt mandru si acum ca am unu din cele mai frumoase e34 din oras(inmatriculate). cool.gif

Asa e Radule, cand tii la o masina. O consideri ca o extensie a personalitatii tale. Eu personal, pe viitor as miza pe masina fara personalitate. Nici nu tii la ele si nici nu iti pasa daca starea lor se degradeaza. Dar oare pot sa ma tin de cuvant?
Radu46
QUOTE (reactor_share @ Aug 2 2009, 11:24 PM) *
Asa e Radule, cand tii la o masina. O consideri ca o extensie a personalitatii tale. Eu personal, pe viitor as miza pe masina fara personalitate. Nici nu tii la ele si nici nu iti pasa daca starea lor se degradeaza. Dar oare pot sa ma tin de cuvant?

am o solenza batuta de piatra mai bate una alta cu jante de tabla fara capace... merg cu ea zi de zi si nu imi pasa de ea deloc dar cand ies undeva imi iau bmw sa ma simt si eu bine, dar tre sa fiu cu ochii pe ea ca pe butelie ca asa e la romani.
Radu46
wekendu asta am fost cu ea la munte cu sotia si cu cumnatemiu, plini de bagaje si chiar si asa pe dn1 am rupt tot biggrin.gif 160-170 constant aproape. noua termocupla imi tine temp cu 2miscari de ac mai jos de jumatate si sunt tare fericit. a incercat ceva un octavia rs albastra de 170cp disel dar pe la 220 l-am pierdut . el credea ca daca e model mai vechi trece ca avionu pe langa mine dar s-a inselat. credea ca am un 520 dar a avut ghinion si acum prietena lui blonda din dreapta viseaza la un baiat adevarat cu bmw laugh.gif
Sportivu
laugh.gif tare!
Ciupanezu
QUOTE (Radu46 @ Aug 17 2009, 08:29 AM) *
si acum prietena lui blonda din dreapta viseaza la un baiat adevarat cu bmw laugh.gif

Clar. wacko.gif
Sportivu
QUOTE (Radu46 @ Aug 17 2009, 08:29 AM) *
wekendu asta am fost cu ea la munte cu sotia si cu cumnatemiu, plini de bagaje si chiar si asa pe dn1 am rupt tot biggrin.gif 160-170 constant aproape. noua termocupla imi tine temp cu 2miscari de ac mai jos de jumatate si sunt tare fericit. a incercat ceva un octavia rs albastra de 170cp disel dar pe la 220 l-am pierdut . el credea ca daca e model mai vechi trece ca avionu pe langa mine dar s-a inselat. credea ca am un 520 dar a avut ghinion si acum prietena lui blonda din dreapta viseaza la un baiat adevarat cu bmw laugh.gif

si binenteles.... au crescut pipota in sotie de mandrie, nu? biggrin.gif
haifisch
ciupanezule de ce ironia aia?

omu glumea
Ciupanezu
Orice glumă are si un sāmbure de adevăr. smile.gif

ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 17 2009, 08:40 PM) *
Orice glumă are si un sāmbure de adevăr. smile.gif

ce-ai ma nene ? laugh.gif
Ciupanezu
Nimic. diablo.gif laugh.gif
haifisch
tortura chinezeasca tongue.gif
David
Multa bafta ! Frumos exemplarul si sa ajunga pe mainile cuiva care s-o ingrijeasca !...
Radu46
sal baieti. se pare ca a fost o mica cearta la mine in topic biggrin.gif .
1. sotia m-a injurat laugh.gif
2. a fost o gluma si sper ca nu am dat a racer care face figuri dry.gif
3. inca mai am masina de vanzare la un pret nou """"""""""""""""""""""3650euro.'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Radu46
In conditiile actuale m-am hotarat sa o dau cu 150mil fix. la banii astia se vand solenze 1.4 si loganuri. masina e calumea, ingrijita ,are piese de schimb toba si rulmentu spate noi plus inca o groaza sh dar bune gen discuri placute...., are schimburile facute (ulei castrol, filtru aer k&n, freon in instalatie de 7000km,buji iridium), iar ca urmatoare investitii ar trebui niste amortizoare dar nu neaparat, si cate ceva pe la directie fata ca nu au fost schimbate de cand e masina cu exceptia unui singur brat stanga, ar mai fi 3. dry.gif
Radu46
sus cu ea. 150mil fix dry.gif
Dani88br
si eu am un e34, numai ca este un 524td sad.gif( demult imi este gandul la un 525i,decand am luat masina asta si cu basescu in fruntea tarii,sa dea dracii in ei de bani daca am mai reusit sa pun vreodata macar un 1500-2000 deoparte oricat m as zbate cu toti si toate, nu mai merge nimic la noi,o sa ai probleme la vanzare(in sensul ca o sa o dai foarte greu)ptr ca tot romanul sufera de masina noua isi ia logan sau renaul clio cel mult megane,skoda fabia etc....
iti spun asta ca si eu am incercat sa o dau pe a mea care tot la fel nui o masina rea,mai sunt de schimbat amortizoarele spate grupul cai huruie un pic asta(curge semeringul pe stanga si a fost scapat fara ulei de atunci s a intamplat chestia aia,merg cu el sunand de 30 000km fara nici o prob)si duzele de injectoare(mai am un set de injectoare pe acasa dar nu stiu care treaba cu ele asa ca le refac pe cele de pe masina)si ceva senzori pe la electica nu merge turometrul consumul si rezervorul(s a bulit sonda)si eu zic ca asteas toate ce ar putea sa imi reproseze mie la o vanzare,poate mai sunt cateva maruntaie cum ar fi sa reglez farurile nu bat chiar foarte bine pe drum,intelegi tu nimicuri dinastea,dotari are abs piele,trapa,geamuri electrice,calculator de bord,proiectoare,reglaj volan etc...imatriculata pe romania cu toate taxele la zi si imi ofera pe ea 2000 ca este un 2.4,deci la banii astia mai bine o tin de muzeu in curte o radiez fiscal si culc catelul in ea:))...imi fine am cam batut campii ideea e ca lumea nu mai apreciaza o masina sh intretinuta,toti sufera de anul de fabricatie, au spart curu cu anul lor de fabricatie asa ca isi ia logan cu 0 km cai mai bun.
PS:respect pentru cum ai intetinut masina si ai grija de ea,nu o mai gonii in halul ala.
Radu46
nevastamea a primit logan nou de la firma si au dat pe el 10000e de 1,5dci. e buna masina dar cand ma sui in a mea zici ca ma sui in masina de formula unu. loganu e inalt ca un jeep si finisajele sunt de 2 bani. eu am primit pe a mea 2500 dar nu am acceptat. cu bani aia ma duc in targ si imi iau o solenza care nu se compara cu ce dau eu plus ca a mea nu prea are nimik. pe la 150 as dao avand in vedere ca raman cu E39 din 2003.
cool.gif
Radu46
hai baieti ca mai vb ceva si la 150mil sa se faca o suma rotunda in euro. mai bine de atat nu se poate.
De la 3488e cat inseamna 150mil la un curs de 43000, va mai las vreo 88 de euro.

duminica acum in targ nu am vazut una care sa se apropie de a mea raport calitate pret. iar la bani astia
sigur nu vreti vestitul logan 14mpi de prin 2004-2005 in detrimentul la a mea.

pt ca cineva mi-a cerut poze mai in amanunt am facut azi 27.11.2009 la servici cateva. pe capota cateva urme de pietricele si cu tentativa de retus, pragurile si zonele cele mai expuse ruginii sunt 100% ok (deabea in 2012 imi expira garantia la tablarie data de bmw) iar ca noutati i-am pus stergatoare bosch noi si iam imbracat consola in carbon (sper ca va place biggrin.gif )
Radu46
ce vrajeala pa pdlisti astia. imi pun mie vrajeli cu "sa nu-i lasam". Pe batausu ala de BASESCU sa-l voteze ei eu votez cu alti. cu astia care molesteaza copii eu nu votez.

ROG ADMINISTRATORI SA-MI SCOATA LOZINCILE PRO SI CONTRA BASESCU SAU GEOANA DIN POSTURILE MELE.
Radu46
sus cu ea. 150mil cu tot cu piese de rezerva. smile.gif
Radu46
accept si schimburi tot cu bmw. smile.gif
in rest tot 150mil costa.
Radu46
sus cu ea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.