Ciupanezu
Mar 23 2009, 09:55 PM
Cum îţi dai seama după motor?
rostil
Mar 23 2009, 10:06 PM
Ok, recunosc, am generalizat. De fapt era vorba doar de E39 cu V8, automata.
Ciupanezu
Mar 23 2009, 10:20 PM
Ce m-ai jignit, nu mai dorm la noapte.
O să mă culc în şifonier de ruşine, ce să mai zic..
rostil
Mar 23 2009, 10:30 PM
Pai ori nu mai dormi ori dormi da'n sifonier?
Noapte buna, oriunde o fi, si incearca sa te mai relaxezi.
TiL
Mar 24 2009, 12:06 AM
ce-aveti fratilor?
Ciupanezule... o iei cam personal... v-ati racait prin alte parti pe care nu le mai frecventez de ceva vreme?(gen "dincolo")
rostil, tare-ti place sa pui gaz pe foc.
Cred ca in partea aia de tara intr-adevar, multi au ajuns sa aiba E39/E46. Multi care nu stiu ce sa faca cu ele si asta s-a vazut si pe topicul cu accidente BMW... e o discutie mai veche pe care am avut-o si cu xox... multi inconstienti s-au nenorocit acolo, cu tot cu fiarele lor.
Ciupanezu
Mar 24 2009, 12:13 AM
Nu, nu am mai avut nici un dialog cu el.
Ideea este simplă.
Avatarul lui este ofensator, nu are nici un rost să ne jignim sau să emitem păreri despre oameni pe care nu-i cunoaştem.
Recunosc faptul că sunt mulţi cocalari care au E46 şi E39 dar nu trebuie să generalizăm.
Mihai_AMD
Mar 24 2009, 12:40 AM
@rostil,parerea mea e ca aici nu prea e loc de uameni care pun paie pe foc,cum zice si TiL,plus ca daca esti bmw-ist ar trebuie sa schimbi avatarul ala,si eu sunt fan inrait bmw modelele vechi(rechini) insa respect orice model bmw,care a iesit pe aceasi poarta cu masina ta si care nu are nici o vina ca e placuta de tigani.spre exemplu ce vina are bietul e36 ca a devenit simbolul tiganilor?
@ciupanezu,cedeaza tu primul
rostil
Mar 24 2009, 06:57 AM
Mda, vand avatar ofensator, 2009, scoate fum fara foc, negociabil.
Chiar atit de inraiti sunt fanii bmw incit nu mai gusta o gluma?
Ideea nici macar nu e a mea, e a unui prieten cu-n E30 care intentiona sa-si puna un sticker similar, cu E36.
Pe principiul "nu te atinge de imaginea bmw'' hai sa stergem topicurile despre reparatii, piese de schimb, probleme, etc, ca doar masinile astea-s perfecte, nu?
Ciupanezu, eu schimb avatarul daca-l scoti pe al tau. Nebarbieritul ala ma enerveaza plus ca am auzit din surse sigure ca era cam fustangiu. Si fumator.
Til, masina ta din avatar de ce-i asa lucioasa, vrei cumva sa spui ca pe a ta nu sta prafu din Romania? Ofensa, 50 de flotari.
bartro
Mar 24 2009, 01:44 PM
TiL
Mar 29 2009, 03:46 PM
QUOTE (rostil @ Mar 24 2009, 07:57 AM)

Mda, vand avatar ofensator, 2009, scoate fum fara foc, negociabil.
Chiar atit de inraiti sunt fanii bmw incit nu mai gusta o gluma?
Ideea nici macar nu e a mea, e a unui prieten cu-n E30 care intentiona sa-si puna un sticker similar, cu E36.
Pe principiul "nu te atinge de imaginea bmw'' hai sa stergem topicurile despre reparatii, piese de schimb, probleme, etc, ca doar masinile astea-s perfecte, nu?
Ciupanezu, eu schimb avatarul daca-l scoti pe al tau. Nebarbieritul ala ma enerveaza plus ca am auzit din surse sigure ca era cam fustangiu. Si fumator.
Til, masina ta din avatar de ce-i asa lucioasa, vrei cumva sa spui ca pe a ta nu sta prafu din Romania? Ofensa, 50 de flotari.

chiar ca te mananca. Ma, eu n-am nimic cu avatarul tau. E un forum liber in care fiecare se exprima cum vrea in limita bunului simt. Daca tu prin asta zici ca nu dai doi bani pe 5-urile mai noi, no problem din partea mea, chiar daca sunt admirator E39. Si eu ma simteam regele soselelor in E28-ul meu, mai ales imediat dupa ce l-am cumparat. Si inca il iubesc.
Dar tu faci tot posibilul sa iriti lumea, vad ca-ti place
Til, masina ta din avatar de ce-i asa lucioasa, vrei cumva sa spui ca pe a ta nu sta prafu din Romania?
Citesc invidie in vorbele tale. Multumesc pt apreciere
edutxu
Mar 29 2009, 05:27 PM
bravo til...t admir pt vorbele astea.......
eu m am intalnit cu rostil si e baiat de treaba(acu unii ar zice ca suntem p aceeasi frecventa

) )
insa el inca nu a invatat ca scandalurile cu anumite persoane sunt gratis

)
Sheva
Mar 31 2009, 11:29 AM
Cand am vazut ca s-a postat acum recent in topic, am intrat si eu repede, dar am observat cu tristete, ca in loc sa aflu ce se mai intampla cu e28ul, voi v-ati apucat de "certuri", ce sa zic fratilor, am ajuns sa ne certam noi (posesorii de BMWuri, si iubitorii a acestei marci) intre noi. Si legat de ideea ca "E39, E46 si E36 sunt masini de tigani" o singura idee: eu am vazut si cunosc multi posesori de e30 si e28 ba tigani, ba niste oameni care efectiv isi bat joc de acesti masini, si sunt posesri de e46 si e39 care intr-adevar au grija de ele ca pe o bijuterie. De ex. cumnatul meu a avut un e39 (acum are e46 si intre timp a mai avut cateva e30uri si un e36), dar sa stiti ca aceste masini erau mai ingrijite ca fostul meu e28 (pe care cred ca multi dintre voi o stiati cat de intretinuta era). Deci nu se poate generaliza cand spui ca o serie sau alta e de tigani sau mai stiu eu ce ...
rostil
Apr 3 2009, 08:02 PM
Hmm, eu n-am considerat toata polemica asta o cearta in adevaratul sens al cuvintului, doar ne-am contrat un pic, ca intre cocalari, nu?
Il respect pe Ciupanezu pt contributia sa la propasirea forumurilor bmw-iste dar asta nu inseamna ca are dreptate neconditionat, sau ca e39 ar trebui sa-mi placa fiindca bibileste el la una.
Anyway, azi am patit-o, s-a spart membrana de la regulatorul de presiune si s-a umplut admisia de benzina si s-a oprit, noroc mare ca n-a luat foc fiindca eu dadeam la cheie iar benzina curgea pe linga belectromotor:blink:
Am postat la Cumparari, caut regulator, si ala de ralanti, ca e cam dus.
avea sportivu un regulator de benzina cumparat de nou. Nu stiu daca era exact ce-ti trebuie
bartro
Apr 4 2009, 02:57 AM
QUOTE (TiL @ Apr 3 2009, 11:02 PM)

avea sportivu un regulator de benzina cumparat de nou. Nu stiu daca era exact ce-ti trebuie
Mai am una de 3.0 fara filet, gratis. daca vrei am sa-l caut (@rostil).
rostil
Apr 4 2009, 08:57 AM
QUOTE (bartro @ Apr 4 2009, 03:57 AM)

Mai am una de 3.0 fara filet, gratis. daca vrei am sa-l caut (@rostil).
Banuiesc ca ar merge si de 3 bari, probabil ca singurul dezavantaj ar fi la consum in schimb ar raspunde mai repede la acceleratie
Lasa-mi te rog un nr de telefon pe PM.
bartro
Apr 4 2009, 11:49 AM
QUOTE (rostil @ Apr 4 2009, 09:57 AM)

Banuiesc ca ar merge si de 3 bari, probabil ca singurul dezavantaj ar fi la consum in schimb ar raspunde mai repede la acceleratie
Lasa-mi te rog un nr de telefon pe PM.
Daca nu ai de 3 nu as punea de 3..
Adrian Pintea
Apr 4 2009, 12:11 PM
Ce se intampla daca pui presiune mai mare? se uzeaza injectoarele mai repede din cauza presiunii mai mari?
bartro
Apr 4 2009, 01:36 PM
QUOTE (Adrian Pintea @ Apr 4 2009, 01:11 PM)

Ce se intampla daca pui presiune mai mare? se uzeaza injectoarele mai repede din cauza presiunii mai mari?
sa va creste cantitate de benzina injectata. Va merge prea bogat masina, daca nu adaptezi si debitmetru etc.
rostil
Apr 11 2009, 03:27 PM
QUOTE (bartro @ Apr 4 2009, 02:36 PM)

sa va creste cantitate de benzina injectata. Va merge prea bogat masina, daca nu adaptezi si debitmetru etc.
Nu stiu daca e chiar asa, manualul bentley zice ca presiunea masurata trebuie sa fie intre 2,5 si 3 bari.
Eu am pus de 2,5 si s-a schimbat mersul motorului, in bine

, dar as incerca si unul de 3, eventual cu ralantiul un pic marit cred ca ar face treaba buna la WOT.
rostil
Apr 29 2009, 07:44 PM
Ce am mai facut la masina:
-schimbat capat bara stinga, gata cu troncaneala, mai trebuie si bieletele
-reglat tacheti la 0,30 dar cred ca o sa revin la 0,25 fiindca tzacane, mai vad cind schimb uleiul
-am desfacut debitmetru i-am mai dat 3 dinti la aer si am mutat patina pe alt traseu, trage mai bine si nu mai da in nas
-schimbat senzorul de temperatura pt ECU, cel vechi era terminat
-schimbat regulatorul de ralanti, avea facuta o adaptare cu un bimetalic electric de pe alt tip de motor, acum am pus reglabil
-schimbat cot debitmetru, cel vechi era sita cu scotch
Cam atit, mai e de treaba, dar deocamdata sunt foarte multumit de cum se misca masina
edutxu
Apr 29 2009, 07:49 PM
bravo bre, te tii de treaba nu gluma.
pacat ca astia d la mine d la magazin nu aduc si bmw la desfacut ca sa fie piese

(glumesc, iasi alerga cu faiul p ei daca asi vedea ca taie vre unul)
poate vii saptamana viitoare la mine la magazin sa facem poze la rechinii nostri, ca pana luni vreau sa l aduc si p al al meu...
e mai uratel el asa ca nu am bandouri si consola centrala, dar pp ca o primesti langa a ta
rostil
Apr 29 2009, 08:04 PM
Da, vin neaparat, facem si intrecere
edutxu
Apr 30 2009, 08:33 AM
QUOTE (rostil @ Apr 29 2009, 09:04 PM)

Da, vin neaparat, facem si intrecere

nu bre...intrecere nu facem, ca nu vreau sa mi zici dupa ca n ai avut timp sa mi admiri masina

:P:P
rostil
Apr 30 2009, 08:52 PM
QUOTE (edutxu @ Apr 30 2009, 09:33 AM)

nu bre...intrecere nu facem, ca nu vreau sa mi zici dupa ca n ai avut timp sa mi admiri masina

:P:P
nu-i problema, am oglinzi retrovizoare
Mihai_AMD
May 1 2009, 01:07 AM
CITAT(rostil @ Apr 30 2009, 08:52 PM)

nu-i problema, am oglinzi retrovizoare

rostil
May 22 2009, 10:22 PM
A implinit 303000 km si i-am facut cadou bielete
TiL
May 22 2009, 11:06 PM
Wow, multi inainte!
A avut vre-o reparatie la motor pana acum?
rostil
May 23 2009, 06:02 PM
QUOTE (TiL @ May 23 2009, 12:06 AM)

Wow, multi inainte!
A avut vre-o reparatie la motor pana acum?
Din ce stiu eu a fost schimbata garnitura de chiulasa si un tachet.
Am avut timp azi sa rezolv cu frina pe roata dreapta fata, avea cilindru aproape blocat. Si ambreiajul era cam aiurea, avea arcul de la pedala montat gresit si dereglat. Am scos si jocul la directie, nu era mare dar acum e punct ochit, punct lovit.
Ce-mi pare uluitor de fiecare data cind lucrez la masina asta e cit de usor se desfac toate alea avind in vedere cit de batrina e. Cind am fost cu Loganu de la munca la service sa-i schimbe un rulment a muncit saracu mester sa scoata etrierul vreo 20 de minute, erau suruburile foarte ruginite. Eu cind am dat prima oara jos mi-a luat 2 minute cu pauza de tigara cu tot
edutxu
May 24 2009, 03:56 AM
QUOTE (rostil @ May 23 2009, 07:02 PM)

Din ce stiu eu a fost schimbata garnitura de chiulasa si un tachet.
Am avut timp azi sa rezolv cu frina pe roata dreapta fata, avea cilindru aproape blocat. Si ambreiajul era cam aiurea, avea arcul de la pedala montat gresit si dereglat. Am scos si jocul la directie, nu era mare dar acum e punct ochit, punct lovit.
Ce-mi pare uluitor de fiecare data cind lucrez la masina asta e cit de usor se desfac toate alea avind in vedere cit de batrina e. Cind am fost cu Loganu de la munca la service sa-i schimbe un rulment a muncit saracu mester sa scoata etrierul vreo 20 de minute, erau suruburile foarte ruginite. Eu cind am dat prima oara jos mi-a luat 2 minute cu pauza de tigara cu tot

ai masina sfintita bre...d asta

)
de la aghiazma se trage

)
rostil
Jun 20 2009, 06:44 PM
Ce masina tare!
Alaltaieri s-a oprit in mine unul cu o octavia

Inainte sa ma dau jos din masina eram fiert, dar cind m-am uitat la daune m-a pufnit risul!
Click to view attachmentAre de schimbat spoilerul, capota, farul dreapta si probabil si traversa aia care tine radiatorul.
Asa arata a mea
Click to view attachmentBara nu avea mai nimic, adica e la fel de valurita ca inainte, iar de fusta am tras cu mina si a revenit la forma initiala!
tomado e28 owner
Jun 20 2009, 07:06 PM
Daca aveai carlig, era mai rau de el. Acum ai ocazia sa schimbi bara

Sau v-ati inteles amiabil?
Eu am dat pe spate intr-o margine de podet (din beton) si am crezut ca e praf spatele, asa zgomot s-a auzit, apoi am constatat ca era doar indoita tabla acolo unde se pune roata de rezerva, i-am dat un picior si si-a revenit

Daca dai cu fata e mai nasol, ca se stramba urat, fiind multa tabla mai subtire si plastic. Asa e, masini tari
rostil
Jun 20 2009, 09:30 PM
Ne-am inteles ca imi era mila de el, amenda ii mai trebuia..
tomado e28 owner
Jun 20 2009, 11:30 PM
Avand in vedere ca "tancul" n-a suferit prea mult, asa era cel mai bine
rostil
Jul 17 2009, 09:46 PM
Intra in semi-conservare masina, plec vreo 2 luni, va mai fi plimbata batrineste cam saptaminal.
O sa-mi lipseasca.
rostil
Jul 26 2009, 10:55 PM
xander
Jul 27 2009, 12:43 AM
interesant ca z3 are numere noi ......stiam ca numere noi se pun doar la masinile cumparate noi .........e posibil sa fie adus recent din germania mai practica si ei treburi din astea
rostil
Aug 9 2009, 11:38 AM
Sint de 3 saptamini in franta si n-am vazut nici un e28
Am vazut in schimb alte fiare, de la concurenta:
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
INTERCEPTOR
Aug 9 2009, 12:37 PM
am vazut eu cel mai frumos e 28 in franta..al unei blonde...m as fi insurat cu ea daca mi ar fi batut vre un apropo:PP poze cu masina ..cu ea nu mi am facut ca era barbasu aproape in schimb am vb cu aman 2 despre masina..ea pasiunea intruchipata el reno familist ea rebela...off
cam asa arata e 28 blondei
si cam asa arata casele pe acolo pe la TARA

( noi dece dracu nu om putea
tomado e28 owner
Aug 9 2009, 01:43 PM
Daca si ea arata ca masina...

Ce fel de kit exterior e acesta? Mai ales spoilerul din fata... unde gasesc asa ceva?
05aBi
Aug 9 2009, 05:18 PM
Tind sa cred ca e BBS kit-ul.
rostil
Sep 20 2009, 07:51 AM
haifisch
Sep 20 2009, 09:00 AM
vai de capu meu cum arata e28-ul lu' blonda aia

si nici 528-ul de mai jos nu e mai urat.....dar la 4500....parca iti cad firele de par din cap
rostil
May 10 2010, 08:41 PM
Back to basics!
Prin Paris nu m-am dat decit cu renault trafic, acum cu E28-ul parca plutesc cu toate ca un amortizor e degeaba iar drumurile in Iasi is ca dupa razboi. Miine se rezolva.
Are careva idee daca un diferential de td de pe E28 e swap-in pe a mea?
haifisch
May 10 2010, 08:57 PM
este dar de ce vrei sa pui un diff asa lung?
bartro
May 10 2010, 08:58 PM
Welcome back
rostil
May 10 2010, 09:06 PM
Pai credeam ca un dif de td m-ar ajuta la demaraj. Dar nu-i asa, nu?
Merci, bartro!
bartro
May 10 2010, 09:14 PM
Nu te ajuta la demaraj, va fi mai slab. Poate diferential de un 518i.
haifisch
May 11 2010, 01:53 PM
diff tau e de 3.91....sunt si 520-uri care au 4.10 dar f putine
e destul de scurt al tau
cel de td e 3.15.....mult mult prea lung
rostil
Sep 26 2010, 07:17 AM
In sfirsit am bord functional, merci iorgos! Si servofrina e ok, semnalele inca nu le-am pus.
Chinuit de talent am ruginit botul masinii dar nu pun poze sa nu-mi iau papara de la puristi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.