Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E30 320i
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Clau
Cateva poze.....
Clau
Seria 1
Clau
Seria 2...
Clau
Seria 3...
Clau
Premiere, fani, fane... laugh.gif
Clau
Ultima demonstratie:

- "foarfece": e30 WRG si e36 LKN
- cerc in jurul ursului COX
Rotti
felicitari pt modul in care tii masina in 8-uri
Mouse
mamaaaa cate post-uri... rolleyes.gif

multumesc pt pozele postate si pt aprecieri !!!

locul 1 a fost castigat de un baietas din Neamt cu un E30 2.0(asa zice el)
teoretic ne-am dat aproape la fel...dar el a folosit frana de mana si a fost punctat in +
la ora actuala n-am o frana de mana profi si chiar nu vreau sa-mi sara sabotii si toate piesulicele de pe acolo...sa stric masina etc...ma descurc si din gaz...

am mai pus cateva poze de la show-ul de la TIBCO(teoretic tot un loc II darrr.......)
si cateva poze cum arata masina de zi cu zi... smile.gif

la ora asta este sub prelata se odihneste...iese cabrioleta pe interval JUST CRUISE tongue.gif
Mouse
acum are bbs-urile cu buze pulishate de pe cabrio...si cam asa o sa ramana o perioada....

jantele din pozele de mai sus sunt de vanzare... 250e !!!!
Roby_325
da-mi nr tau ca l-am pierdut iarasi biggrin.gif
sa imi trimiti aia
Mouse
QUOTE (Roby_325 @ Jul 8 2009, 03:46 PM) *
da-mi nr tau ca l-am pierdut iarasi biggrin.gif
sa imi trimiti aia

aoleooo smile.gif

ai pm !!!
Pleata
marfa rau masinutza biggrin.gif felicitari:D
Mouse
QUOTE (Pleata @ Jul 12 2009, 04:46 PM) *
marfa rau masinutza biggrin.gif felicitari:D

merci frumos! smile.gif

baiatu' incepe usor,usor sa vorbeasca frantuzeste laugh.gif
Mouse
i-am mai schimbat si lui shoshonii... rolleyes.gif

jantele sunt de vanzare 300e neg.
Clau
Te invitam sa pui poze si cu noua ta cucerire...
Mouse
QUOTE (Clau @ Jul 30 2009, 06:39 PM) *
Te invitam sa pui poze si cu noua ta cucerire...

curiozitatea...a omorat pisica!
Mouse
foto si cu 2.5 tot cu cRbL rolleyes.gif

mai vroiam sa atasez cateva...dar cred ca a dat clau cu vodoo de numai merge sa incarc deloc...
Ionut
super frumos ursul, frumusica si fata.... smile.gif parca imi vine sa ma apuc din nou de urs, cand ma uit la pozele astea... unsure.gif
Mouse
QUOTE (Ionut @ Jul 31 2009, 10:33 PM) *
super frumos ursul, frumusica si fata.... smile.gif parca imi vine sa ma apuc din nou de urs, cand ma uit la pozele astea... unsure.gif

merci frumos....momentan si mie mi-ar fi greu sa trec la alt model...
David
Bravo, omule! Felicitari pentru ceea ce faci!
Mouse
QUOTE (David @ Aug 20 2009, 05:37 PM) *
Bravo, omule! Felicitari pentru ceea ce faci!

Multumesc pt.aprecieri...

azi am montat carlig remorca,platforma,rulota...etc...original pacat ca trebuie sa renunt la bara mtech2 dar treaba sa iasa...

apropo cine are nevoie de platforma pt autoturisme... 0768.875.787
Vlad_RLG
QUOTE (Mouse @ Aug 22 2009, 09:41 PM) *
Multumesc pt.aprecieri...

azi am montat carlig remorca,platforma,rulota...etc...original pacat ca trebuie sa renunt la bara mtech2 dar treaba sa iasa...

apropo cine are nevoie de platforma pt autoturisme... 0768.875.787

Daca renunti la ea, poate o vinzi:D
Mouse
QUOTE (Vlad_RLG @ Aug 29 2009, 04:49 AM) *
Daca renunti la ea, poate o vinzi:D

momentan nu....

week-ul acesta am fost la o sesiune de antrenament...cu Hai&Kns si inca un baiat cu un 200sx(DOG) pe o pista de karturi la brasov mai exact GHIMBAV...tre sa fac rost de ceva poze si filmulete...sper
Vlad_RLG
Mouse, ceva filmulete de la Ghimbav?biggrin.gif
Mouse
QUOTE (Vlad_RLG @ Sep 14 2009, 04:32 AM) *
Mouse, ceva filmulete de la Ghimbav?biggrin.gif

nu am facut rost de nici un filmulet de acolo...DAR

week-ul a fost KOE(king of europe)in CLUJ la care mi-a facut o deosebita placere sa particip cu toate ca masina a fost cu caii cei mai putini dintre toate inclusiv un M20 2.0T avea 180hp si nici frana de mana hidraulica..........cu toate astea am reusit sa "castig" locul 23 din 29
una peste alta...au fost niste masini f.tari si inca n-au venit toate iar de soferi numai vorbesc...un show de zile mari...
o sa atasez cateva poze...multe alte filmulete cu toti participantii puteti vedea pe youtoube...sunt o groaza

despre traseu pot spune ca a fost cam "inghesuit" iar eu cel putin ma dadeam cu frica sa nu impachetez masina si asa am luat niste balize...etc...bine ca nu a patit nimic masina
franko
Lasa Mouse ca a fost foarte bine . "A fost gaav" laugh.gif laugh.gif laugh.gif
jakal
felicitari pt participare..........
Clau
Felicitari pentru participare! Imi permit sa pun cateva poze:
walde
asa casca ?????
Mouse
QUOTE (walde @ Sep 30 2009, 08:19 PM) *
asa casca ?????

asaaaaa drifteee ??? laugh.gif

2.5-u numai serveste la drift...s-a retras in glorie la KOE a fost ultima lui aparitie la o sesiune de drift....

pt.cele 3 evenimente consecutive am configurat un BREAK 2.5 12v

1.Baneasa (finala campionatului national de drift)un traseu bestial plin de surprize dpdv al asfaltului si umiditatea acestuia...situat in primii 8 pe tara pe un multumitor loc 5)
2.Vitantis(all star drifters) intr-un cuvand SHOW....haos...etc...cam fiecare a facut ce a vrut si ce a stiut mai bine...
3.Pitesti.................week-ul acesta am sa revin cu detalii dupa eveniment intre timp am sa atasez cateva poze de la celelalte sesiuni...
Ciupanezu
QUOTE (Mouse @ Oct 15 2009, 11:30 PM) *
2.5-u numai serveste la drift...s-a retras in glorie la KOE a fost ultima lui aparitie la o sesiune de drift....

Foarte bine!
Arată prea bine să-l ucizi la drift-uri. smile.gif
Mouse
QUOTE (Ciupanezu @ Oct 15 2009, 11:34 PM) *
Foarte bine!
Arată prea bine să-l ucizi la drift-uri. smile.gif

stiu...oricum si asa cat m-am dat cu el l-am menajat....

zilele urmatoare am sa pun poze de la vitantis...
haifisch
felicitari pt spectacolul de la vitantis....

f spectaculos era modul in care o tineai un pic in burn si dupa aia plecai cu o ditamai perdeaua de fum dupa tine

a dat bine la public....si nu numai

bravo smile.gif ok.gif to_become_senile.gif thumbup1.gif celb (4).gif
little six bmw
maus la pitesti rolleyes.gif
Vlad_RLG
Maus la pitesti - varianta diablo.gif
Mouse
PAAAAPAAAARATZZZZIIIIII biggrin.gif
Mouse
DE VANZARE !!!! 5000e !!! din pacate o sa-i ia locul un coupe...care o sa fie special de drift...blana....etc
pt cine doreste detalii: 0768.875.787
cred ca este de inteles ca tot ce am facut la masina asta am facut cu suflet si nu in scopul vanzarii...dar ar fi pacat de ea cum zicea sorin si marius...etc sa o chinui la drift si alte distractii...asa poate se bucura altcineva de ea si are grija de ea cum am avut si eu...
masina se vinde cu perfectarea actelor...

Silviu
Succes la vanzare! Iti doresc sa o vinzi cuiva care sa aiba grija de ea in continuare la fel cum ai tu !
Mouse
Multumesc frumos si eu imi doresc sa ajunga tot la un pasionat sa o intretina macar strictul necesar cine apreciaza cu adevarat masina v-a plati banii ceruti...cum ai platit si tu silviu....
daca reusesc intre timp sa-mi iau alta masina am s-o bag in curte cu prelata pe ea...nu vreau sa o dau pe nimic sa-mi bat joc de banii si munca mea...
little six bmw
merita banii ! garantat !
Mouse
cu 4 gume de iarna pe zapada da clasa la multe masini cu FWD laugh.gif
Guwy
Sustin cele spuse de tine mai sus biggrin.gif , eu mai merg cu un Chevrolet Aveo un rahat de masina nu este a mea dar ma folosesc de ea ... si vreau sa va spun ca nu se compara nici pe departe fata de cum merge ursu pe zapada biggrin.gif cu , cauciucurile de iarna , bine ca la urs e problema ca raman suspendat tongue.gif !
alex230ro
care ar fi un ultim pret?da-mi un PM daca e smile.gif
316i
QUOTE (alex230ro @ Dec 29 2009, 02:22 PM) *

snf (14).gif
alex230ro
bani biggrin.gif

ia vezi ora la care ai postat

Today, 03:23 PM

rolleyes.gif
Mouse
QUOTE (alex230ro @ Dec 29 2009, 02:22 PM) *

ai PM !
316i
QUOTE (alex230ro @ Dec 29 2009, 03:38 PM) *
bani biggrin.gif

ia vezi ora la care ai postat

Today, 03:23 PM

rolleyes.gif

E un semn, clar. laugh.gif
Mouse
asaaa reflexii...
Mouse
masina azi a primit fabulosul motor 1.6 M40,cand s-o mai indrepta vremea am s-o si inalt pt.ca va ajunge in proprietatea mamei mele... to_become_senile.gif

mai sunt cateva mici chestii de pus la punct...o sa pun niste poze din timpul EXECUTIEI !!! vio (8).gif

am recurs la aceasta varianta pt ca de masina a fost TOATAAA lumea interesata dar nimeni nu avea bani...si am decis sa pierd la ea si sa ramana in familie decat sa o dau pe un ban de nimic mai concret sa-si bata altul joc de munca mea...
comisaru
O decizie inteleapta. Totusi 1.6...; e pacat de 2.5-ul ala care merge impecabil. Presupun ca nu-l vinzi, ca doar il ai in acte.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.