Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E30 320i
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
evildeath
am eu 2 filmulete...o sa le descar de pe telefon
coman cosmin
QUOTE (evildeath @ Apr 12 2009, 12:21 AM) *
felicitari mouse pentru drifturile de la 4tunning....
niste drifturi foarte frumoase intr-o masina impecabila....fata de toti cei cu tobe sparte asta am apreciat cel mai mult...cred ca ai fost cel mai silentios de pe acolo...si din pacat imi pare rau ca auzeam comentarii pe langa mine si nemultumiri ca nu ti se aude masina si nu scoate fum etc...etc...etc...de la diferiti cocalari ordinarii care nu vroiau sa vada niste cerce controlate...ci niste rupteturi care scot mult fum si fac mult zgomot si inutil pe deasupra....
biggrin.gif

Felicitari,
Si prin jurul meu se auzeau comentarii legate de motor si tobe dar s-au linistit repede oamenii.Un adevarat MAESTRU biggrin.gif

http://www.youtube.com/watch?v=Neqj0LdUBnA
Mouse
QUOTE (evildeath @ Apr 12 2009, 12:21 AM) *
felicitari mouse pentru drifturile de la 4tunning....
niste drifturi foarte frumoase intr-o masina impecabila....fata de toti cei cu tobe sparte asta am apreciat cel mai mult...cred ca ai fost cel mai silentios de pe acolo...si din pacat imi pare rau ca auzeam comentarii pe langa mine si nemultumiri ca nu ti se aude masina si nu scoate fum etc...etc...etc...de la diferiti cocalari ordinarii care nu vroiau sa vada niste cerce controlate...ci niste rupteturi care scot mult fum si fac mult zgomot si inutil pe deasupra....
biggrin.gif

QUOTE (Dani_E21 @ Apr 12 2009, 10:58 PM) *
daca tot te-am criticat pana acum ; felicitari mouse meritai locu 1 pt. felul in care ai controlat masina si pt. respectarea regulilor
ai grija de masina in continuare si bafta cu ambele
ne mai vedem:)

QUOTE (coman cosmin @ Apr 13 2009, 10:07 AM) *
Felicitari,
Si prin jurul meu se auzeau comentarii legate de motor si tobe dar s-au linistit repede oamenii.Un adevarat MAESTRU biggrin.gif

http://www.youtube.com/watch?v=Neqj0LdUBnA

multumesc frumos...dany,evildeath,cosmin si celorlalti...
ce meritam ce nu meritam...o chestie ce m-a deranajt M3-u a avut 2 soferi...culmea la antrenament nu facea mai nimic iar duminica s-a dat f.bine...si sambata calin cu ursu alb...3.2 turbo parca era(sper sa nu gresesc)era sub mine......prea putin conteaza a fost marfa ca ne-am dat 4 zile ca disperatii fara sa vina militzia laugh.gif

cine mai are poze....sa le posteze...iar filumeletele sa mi le dea...
Ciupanezu
Foarte frumos!
little six bmw
FELICITARI domnule MOUSE. Te-ai dat intradevar spectaculos si ca la carte. fara zgomot aiurea. numai scrisnet de anvelope si fum tot de la ele. am incercat sa dau de tine dupa ce te-ai dat, dar nu te-am mai gasit. venisem tocmai de la vaslui si ma bucuram ca m-as putea intilni cu un cetatean posesor urs de pe forum biggrin.gif asta e...n-a fost sa fie...altadata... ai demonstrat ca URSU-i URS. plus talent si indeminare. bafta in continuare
florin83
Bravo mestere! smile.gif
Silviu
A mers bine Mouse, insa per total ma asteptam la mai mult de la eveniment.

Multi (asa mi s-a parut mie, poate ma insel) erau la nivel de cerculete incontrolabile, haotice si burn-out.
Putini erau in stare sa faca trecerea corect de pe un cerc pe celalalt.
haristeas51
Felicitari pentru cupa !! Te iert de data asta ca ai chinuit putin ursu smile.gif
Silviu
L-a chinuit cu rost, nu ?
Rotti
Felicitari Mouse pt prestatie, ai fost la inaltime.
walde
bravo, ai dat ok, vezi sa nu ti se urce la cap biggrin.gif
franko
bv mouse , ai dat super celb (4).gif
jakal
ti-am spus si acolo ...iti spun si aici,......meritai locul 1........felicitari maestre........
Mouse
QUOTE (Ciupanezu @ Apr 13 2009, 02:49 PM) *
Foarte frumos!

QUOTE (BOGDAN WST @ Apr 13 2009, 05:38 PM) *
FELICITARI domnule MOUSE. Te-ai dat intradevar spectaculos si ca la carte. fara zgomot aiurea. numai scrisnet de anvelope si fum tot de la ele. am incercat sa dau de tine dupa ce te-ai dat, dar nu te-am mai gasit. venisem tocmai de la vaslui si ma bucuram ca m-as putea intilni cu un cetatean posesor urs de pe forum biggrin.gif asta e...n-a fost sa fie...altadata... ai demonstrat ca URSU-i URS. plus talent si indeminare. bafta in continuare

eram pe acolo...poate ca nu m-ai vazut...

QUOTE (florin83 @ Apr 13 2009, 06:27 PM) *
Bravo mestere! smile.gif

QUOTE (Silviu @ Apr 13 2009, 08:44 PM) *
A mers bine Mouse, insa per total ma asteptam la mai mult de la eveniment.

Multi (asa mi s-a parut mie, poate ma insel) erau la nivel de cerculete incontrolabile, haotice si burn-out.
Putini erau in stare sa faca trecerea corect de pe un cerc pe celalalt.

QUOTE (haristeas51 @ Apr 13 2009, 11:40 PM) *
Felicitari pentru cupa !! Te iert de data asta ca ai chinuit putin ursu smile.gif

lasa ma ca doar joi l-am chinuit aiurea in rest....relax pe 2 tongue.gif

QUOTE (Silviu @ Apr 14 2009, 12:23 AM) *
L-a chinuit cu rost, nu ?

4500-5000rpm...

QUOTE (Rotti @ Apr 14 2009, 06:36 PM) *
Felicitari Mouse pt prestatie, ai fost la inaltime.

QUOTE (walde @ Apr 15 2009, 04:35 AM) *
bravo, ai dat ok, vezi sa nu ti se urce la cap biggrin.gif

nu mi se urca ma laugh.gif

QUOTE (franko @ Apr 15 2009, 08:02 AM) *
bv mouse , ai dat super celb (4).gif

QUOTE (jakal @ Apr 15 2009, 08:33 AM) *
ti-am spus si acolo ...iti spun si aici,......meritai locul 1........felicitari maestre........

asa a fost sa fie.... unsure.gif

VA MULTUMESC LA TOTI !!!!!!!!!!!!!!!

poate asa i-am zgandarat si pe altii sa participe si ei tongue.gif
ii auzeam pe unii pe acolo(inclusiv pe participanti) asta s-a antrenat ca disperatu'(chiar din prima zi cand prosteste am intrat in limitare am iesit in limitare)
in rest...cel putin cu 2.5-u m-am dat haotic intr-o seara cu Cobra(stie)inainte de pitesti.....(si asta iarna cu cabrioleta)
din masina mi-am vazut o groaza de greseli mai ales dupa ce s-au incalzit gumele....
alex230ro
Foarte frumos ,felicitari:)
uwe
deci pana la urma e mai bine cu treapta 2 laugh.gif laugh.gif
Mouse
QUOTE (alex230ro @ Apr 15 2009, 11:31 AM) *
Foarte frumos ,felicitari:)

merci !!!

QUOTE (uwe @ Apr 15 2009, 01:36 PM) *
deci pana la urma e mai bine cu treapta 2 laugh.gif laugh.gif

da...multumesc ca m-ati tras de urechi fight (12).gif biggrin.gif
am subestimat-o...

azi am montat una bucata trapa electronica...
maine montez si geamurile electronice...doar pe fata(pe spate nu e nevoie tongue.gif)
Ciupanezu
Electrice.
316i
Sau actionate de cimpanzei.
Ciupanezu
Mouse
QUOTE (Ciupanezu @ Apr 16 2009, 10:27 PM) *
Electrice.

da ma stiu am zis la misto...m-a sunat unu intr-o zi si m-a intrebat daca am geamuri electronice sarcastic_hand.gif pt un BEMWAU lgh (24).gif
Ciupanezu
N-ai pus nici un smiley, credeam că vorbeşti serios. smile.gif
eugene12
QUOTE (Mouse @ Apr 17 2009, 08:52 PM) *
da ma stiu am zis la misto...m-a sunat unu intr-o zi si m-a intrebat daca am geamuri electronice sarcastic_hand.gif pt un BEMWAU lgh (24).gif

Am si eu un amic de la tara care e in Italia si tot se lauda la mine cand vorbim pe mess ca si-a luat BWU.(beveu) biggrin.gif .Felicitari pentru prestatie ,nu te-am vazut live dar mi-a placut filmuletul.Poate data viitoare o sa fii mai sus...
Mouse
QUOTE (eugene12 @ Apr 18 2009, 08:03 AM) *
Am si eu un amic de la tara care e in Italia si tot se lauda la mine cand vorbim pe mess ca si-a luat BWU.(beveu) biggrin.gif .Felicitari pentru prestatie ,nu te-am vazut live dar mi-a placut filmuletul.Poate data viitoare o sa fii mai sus...

merci sa speram...eu te-am mai facut prin trafic...daca tu esti baiatu cu e12-ele fara bari....

si pe aici a trecut iepulele laugh.gif

"for competition purposes only" blink.gif

am montat geamurile...trapa electrica funtioneaza totul TZIPLAAA !!! biggrin.gif
bmw_fear
http://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php...=812&pos=81
noua achizitie?
Mouse
QUOTE (bmw_fear @ May 13 2009, 08:44 PM) *

i-am luat 1 luna rosii...e de germania de dezmembrat...de fapt s-a si vandut.... smile.gif
iMAGiNE
Frumos urs, maus! :>
Sunt prietenul baiatului cu Volvo cu care te-ai dat la Tulcea. Bafta!
Mouse
QUOTE (iMAGiNE @ May 21 2009, 12:10 AM) *
Frumos urs, maus! :>
Sunt prietenul baiatului cu Volvo cu care te-ai dat la Tulcea. Bafta!

merci frumos...am o groaza de fiare sa pun pe ea...nu am timp nici sa respir...daia n-am mai scris nimic pe aici...

sper sa apuc pana pe 6iunie la romexpo...pt cine nu stie o alta sesiune de drift acu sper sa fiu primit macar ultimul ca in ziua aia am 3 examene...asa s-a nimerit sa se nimereasca mad.gif
iMAGiNE
Chiar nu stiam.
Cu ce ocazie sunt drifturi pe 6 Iunie la Romexpo? smile.gif
Mouse
QUOTE (iMAGiNE @ May 21 2009, 06:03 PM) *
Chiar nu stiam.
Cu ce ocazie sunt drifturi pe 6 Iunie la Romexpo? smile.gif

cu ocazia Sfantului DRIFTER laugh.gif
nu stiu....Gratian care se ocupa cu astfel de organizari de golani este pasionat...si se chinuie sa organzize mai des astfel de evenimente...nu odata pe an...
Ciupanezu
QUOTE (Mouse @ May 23 2009, 01:00 AM) *
Gratian care se ocupa cu astfel de organizari de golani este pasionat de bani...si se chinuie sa organzize mai des astfel de evenimente...nu odata pe an...

Fixed
Silviu
laugh.gif

Ce rau esti!
Clau
QUOTE (Silviu @ May 23 2009, 03:57 PM) *
laugh.gif

Ce rau esti!

Nu e rau, e realist... pentru unii sportul cu motor a devenit o afacere. De fapt pt cei in cauza nu a fost niciodata o pasiune.
Dar pana una-alta, astia mici si fara cuvint de spus, se folosesc de oportunitatile pe care le pun la dispozitie cei care castiga de pe urma lor. E o chestie cu dus-intors, unde toata lumea are de castigat: unii bani, altii... experienta biggrin.gif

Asa ca... la cat mai multe astfel de evenimente!...poate recuperam si noi incet-incet anii in care nu am dezvoltat sportul asta...
walde
QUOTE (Ciupanezu @ May 23 2009, 01:29 AM) *
Fixed

+1 smile.gif
Mouse
ar fi culmea sa ne bage taxa de rupt masinile....ca imi bag ceva in tot...
Mouse
azi am vopsit...bara spate mtech2 si bara fata... tongue.gif
am uitat sa fac poze... huh.gif
haifisch
felicitari pt prezenta si participarea din weekendul care tocmai a trecut.... thumbup.gif biggrin.gif

te-ai dat f frumos ca de obicei si ai reusit sa iti faci un nume printre drifteri smile.gif
Rotti
nu vreau sa stric topicul omului, dar am o nelamurire
ca de fiecare data se aud numai nemultumiri legate de organizarea evenimentelor de genul. nu stiu ce aveti cu gratian si 4tuning. omul face bani din asta si mi se pare perfect normal sa pui pe primul plan banii care iti revin, atata timp cat este o activitate care toaca multi nervi si bani. macar el a avut curajul sa bage bani in chestia asta. era mai bine daca nu aveati unde sa va invartiti?
Ciupanezu
Exagerezi puţin. smile.gif

Graţian nu are cine ştie ce merite, nu îşi ucide el maşinile, investiţiile lui sunt minime comparativ cu profitul obţinut.
Mie mi se pare o aberaţie să ceri bani celor care-şi expun maşinile şi celor care fac cercuri, normal ar fi să pună o taxă de intrare pentru spectatori.

Iar nemulţumirile au la bază lipsa de organizare destul de deranjantă.
Mouse
nu pot posta poze din cauza site-ului
"Upload failed. Please ask the administrator to check the settings and permissions"

Nu vreau sa comentez acest eveniment cu toate ca per total a fost ok...

fac un efort zilele astea sa ajung si la IASI pt duminica...este o mica ambitie smile.gif
xox
Noi te asteptam. Daca reusesti sa ajungi da un semn, lasa un numar de telefon sau ceva smile.gif
haifisch
@rotti nu cred ca vb serios.....pana la urma cei care au cel mai mult de pierdut in ciuda spectacolului sunt tot participantii...

gratian organizeaza nu zic nu ....da nu cred eu ca sta sa schimbe roti....cauciucuri....sau mai stiu ce eventuale defectiuni apar

e si satisfactie dar e si munca si bani aruncati pe geam...

eu unul raman la parerea ca cei mai apreciati ar trebui sa fie participantii

scz pt off
Mouse
ce p*** mea are forumu asta???
numai pot sa pun nici o poza...ma chinui k prostu de fiecare data....are cineva vreo explicatie ??? mad.gif
tomado e28 owner
Niciunul nu poate... Exista o explicatie! laugh.gif Doar ca trebuie sa asteptam sa ne-o divulge cineva din conducere smile.gif Sper ca se va rezolva, e naspa fara poze...
bmw_fear
http://www.youtube.com/watch?v=BesYfXKUAlw
jakal
bravo maestre.....felicitari.......din ce in ce mai bun....

bravo....bravo...
Ciupanezu
Frumos. smile.gif
little six bmw
bravo pentru efortul facut atit in etapele de drift, cit si pentru deplasarea la iasi. am mai multe poze pentru tine (inclusiv cu cei doi ursi ai nostri biggrin.gif ) dar nu reusesc nici eu sa le postez. cind se va rezolva problema de upload-are o sa le postez. bafta
Ciupanezu
Nu mai e problemă la uploadare.
little six bmw
poze de la iasi pentru mouse
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.