Help - Search - Members - Calendar
Full Version: JANTE BBS
BMWZone > BMW TUNING > Suspensie, roti, frane, caroserie
Pages: 1, 2, 3
ionusunt
QUOTE (uwe @ Jun 30 2009, 12:17 AM) *
sincer sa fiu nu pot sa ma hotarasc...
cercurile interioare le-am vopsit iar miezul e pregatit doar sa il vopsesc dar..inca nu sunt hotart ce culoare
am vrut auriu ..dar nu mai vreau auriu ...acum oscilez intre negru si gri
pana la urma cred ca vor fi gri.. smile.gif

negru daca vrei contrast....gri daca nu vrei...auriu daca iti place tie mult aia de curse...eu asa vad lucrurile laugh.gif eu as merge pe negru. smile.gif
316i
Negru estompeaza mult. Le face sa para mici. Asa am avut RC-urile facute si cu miezul argintiu pareau muuult mai mari decat erau defapt.
+ poza ca sa se inteleaga despre ce discutam. biggrin.gif
Lipseste doar setul lui ionusunt. smile.gif
haristeas51
Eu zic ca niste BBS Rs/Rm arata cel mai bine cu centru gri inchis , buza polishata + capacu ( hexagonul) polishat smile.gif
pun si eu o poza wub.gif
Rotti
ce et au jantele tale?
brown.shark
http://www.wagenwerks.net/video/h208.html
mai vedeti o combinatie , mai va vine vro' idie...
conteaza si culoarea masinii pt alegerea culorii spitelor

apropo, vedeti vreo blasfemie daca s-ar da un filet ca la carte la RM sa fie piulita centrala de AL si p filet nu p cleme ?as vrea cva opinii.
316i
QUOTE (brown.shark @ Jul 2 2009, 12:12 AM) *

apropo, vedeti vreo blasfemie daca s-ar da un filet ca la carte la RM sa fie piulita centrala de AL si p filet nu p cleme ?as vrea cva opinii.

N-ar fi nici o blasfemie sa fie ca la RS-uri. Multi posesori de RM-uri si-ar dori asa ceva. smile.gif
Foarte tare filmul. Imi curg balele deja. biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (brown.shark @ Jul 2 2009, 12:12 AM) *

si pe mine ma batea gandul sa fac asta ca sa imi pun capacele de rs.la partea hexagonala ma refer(surubelul cu emblema) ,asta ca sa fie si el polishat.o sa probez cuu unul d-al lui 316i sa vad daca au acelasi diametru si iti spun,si daca merg sa mi zici si mie unde imi dau filet biggrin.gif
brown.shark
eram sigur ca o sa va placa.
cu scula aia pt filet sant in proiectare, vreau sa fac si piulitele (sper sa le gasesc o varianta din inox -lifetime guaranteed- si sa fac capacele alea din tabla de AL (spite / gauri / con) interschimbabile dupa gustul omului si mai mari cu 3-4 mm ca sa nu mai intre mizerie in spatele lor. sper ca m-am facut inteles.
...inquieries wellcome...
ionusunt
QUOTE (brown.shark @ Jul 2 2009, 06:16 PM) *
eram sigur ca o sa va placa.
cu scula aia pt filet sant in proiectare, vreau sa fac si piulitele (sper sa le gasesc o varianta din inox -lifetime guaranteed- si sa fac capacele alea din tabla de AL (spite / gauri / con) interschimbabile dupa gustul omului si mai mari cu 3-4 mm ca sa nu mai intre mizerie in spatele lor. sper ca m-am facut inteles.
...inquieries wellcome...

oarecum.la care piulita te referi ? eu ma refer la cea centrala mare cu emblema bbs pe ea.
PS : capacelele din tabla = cumva cercurile care vin in jurul piulitei centrale hexagonale ?care la rm au gauri iar la rs continuare a fagurelui ? daca da interesant ce zici .vremdetalii
haristeas51
QUOTE (Rotti @ Jul 1 2009, 11:16 PM) *
ce et au jantele tale?

Au ET 40
316i
Un mic teaser....
ionusunt
QUOTE (316i @ Aug 2 2009, 12:11 PM) *
Un mic teaser....

cool.gif da tot nus borbet a laugh.gif laugh.gif
ionusunt
RECOMAND polish autosol pt crom.se gaseste la bavaria/filaret.20 ron .
manole74
Cum ai reusit? Cromare, polish sau sunt luate de noi din Germania???
316i
Cromare. smile.gif
ionusunt
QUOTE (manole74 @ Aug 10 2009, 09:44 PM) *
Cum ai reusit? Cromare, polish sau sunt luate de noi din Germania???

eu le am polishat la cineva care are pasla pt bormasina (reconditioneaza motociclete ),asta dupa ce au fost luate la strung sa le dea o noua forma (cea initiala ,fara julituri si etc ) dupa care autosol, iar acum mi am luat de la cineva o solutie pe baza de polimer de la rh (nu stiu cum functioneaza) ,acum o incerc sa vad ce si cum. vladut (316i) le a cromat.el nu mai are nici o grija tongue.gif biggrin.gif
ionusunt
asta e
Ciupanezu
Poti sa pui si o poza in care sa se vada cum aratau initial? smile.gif
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 10 2009, 10:58 PM) *
Poti sa pui si o poza in care sa se vada cum aratau initial? smile.gif

am mai pus.daca nu se uita nimeni...ce sa i faci.
astea sunt fara a fi date cu autosol si solutia polymer (poza cu ele cu mij negru) ,acum sunt si mai bling.o sa pun poza cu ele toate 4 cu capacelele puse (cand ajung din .de sapt asta sper )
LE : poza din stanga reprezinta jantele asa cum le am cumparat ,iar cea din dreapta cum aratau inainte dde smacuri,doar luate la strung+ pasla.
Ciupanezu
Deci s-ar putea obtine aspectul acesta cam la orice janta din aliaj? smile.gif
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 11 2009, 12:15 AM) *

da in principiu. dar la o janta care nu e din mai multe bucati ,sa se desfaca mijlocul sau buza,iti dai seama ca e destul de greu de izolat partea care trebuie polisata sau cea care trebuie sa fie vopsita,iar riscurile sa gresesti linia respectiva sunt mari de tot. dar merita incercat.o alta treaba misto e full polish,dar pt asta iti trebuie o masinarie speciala in care bagi toata roata .
Ciupanezu
Felicitari pentru munca depusa, arata foarte bine!
uwe
CITAT(Ciupanezu @ Aug 11 2009, 12:15 AM) *

se poate face la orice janta de aliaj...rabdare sa ai...eu am facut borbeturile mele
ideea e ca unele ies mai putin lucioase altele ies oglinda depinde de compozitia din care este facuta janta
marele dezavantaj este atunci cand mergi la spalatorie ,daca dai cu spuma activa se fac negre si trebui polisate din nou
ionusunt
QUOTE (uwe @ Aug 11 2009, 12:12 PM) *
se poate face la orice janta de aliaj...rabdare sa ai...eu am facut borbeturile mele
ideea e ca unele ies mai putin lucioase altele ies oglinda depinde de compozitia din care este facuta janta
marele dezavantaj este atunci cand mergi la spalatorie ,daca dai cu spuma activa se fac negre si trebui polisate din nou

daia am luat solutia de mai sus
e un sealant pe baza de reactii chimice sau ceva....
uwe
CITAT(ionusunt @ Aug 11 2009, 03:06 PM) *
daia am luat solutia de mai sus
e un sealant pe baza de reactii chimice sau ceva....

si ai incercat sa dai cu spuma activa la o spalatorie ,pe ele?
daca da si nu s-a intamplat nimic .....vreau si eu biggrin.gif
Ciupanezu
E foarte nasol daca se innegresc de la spuma activa, se duce naibii toata munca.
ionusunt
QUOTE (uwe @ Aug 11 2009, 05:47 PM) *
si ai incercat sa dai cu spuma activa la o spalatorie ,pe ele?
daca da si nu s-a intamplat nimic .....vreau si eu biggrin.gif

nu,dar am dat cu apa....si nu lasa pete, fata de alte 2 buze nesmacuite cu dinala ,pe care am dat cu apa,si lasa pete(am 6 buze ...long story) . si la maini puse pe ele la fel.astept testu cu spalatoria cand le pun pe masina....sper cat mai repede.

din cate am inteles,acelasi sealant se foloseste si cand faci detailing la caroserie,ca sa nu ti se mai pateze vopseaua la fiecare ploaie&shit .

QUOTE (Ciupanezu @ Aug 11 2009, 09:53 PM) *
E foarte nasol daca se innegresc de la spuma activa, se duce naibii toata munca.

nu se innegresc,dar apar pete albe.
uwe
mai bine incerci cu o buza la o spalatorie ca sa fii sigur
in cazul in care 'solutia' asta de care zici nu face treaba o sa fii foarte dezamagit pt. ca de la spuma activa nu raman doar niste pete albe ci se inegresc urat de tot si ca sa le faci la loc muncesti de mad.gif ....
haristeas51
face treaba buna rau solutia aia smile.gif. Chestia cu inegritu la spalatorie cred ca este din cauza concentratiei de solutie activa + apa care o folosesc ei. Solutia activa este daunatoare si pt vopsea daca nu este proportionata corect.
Cineva de la spalatorie mi-a zis ca ataca si materialu ( prelata la cabrio ) daia cand ma duc la spalatorie nu dau cu spuma pe plafon. am inteles ca ar contine Soda Caustica sad.gif
ionusunt
QUOTE (haristeas51 @ Aug 12 2009, 01:46 PM) *
face treaba buna rau solutia aia smile.gif. Chestia cu inegritu la spalatorie cred ca este din cauza concentratiei de solutie activa + apa care o folosesc ei. Solutia activa este daunatoare si pt vopsea daca nu este proportionata corect.
Cineva de la spalatorie mi-a zis ca ataca si materialu ( prelata la cabrio ) daia cand ma duc la spalatorie nu dau cu spuma pe plafon. am inteles ca ar contine Soda Caustica sad.gif

nu e nnici o treaba cu acoperisul wink.gif staii linistit. si tu stiai de sealantul ala ?
316i
BBS Goodness...Made in Romania. 8Jx15 ET25
ionusunt
nais.veri nais.sper sa pun si eu poze cu ele zilele astea (sa vina dreacu capacele alea o data de pe ebay si emblemele dracului posta dracului ebay ul dracului laugh.gif )
ionusunt
deci rotile mele arat grav....inca nu pot sa cred ca din mainile mele au iesit asa....eu le am vopsit....eu leam pregatit .....eu le am polisat buzele.....doar un nea marian care a luat la reformat buzele ca erau date de borduri.......eu le am desfacut ....eu le pun la loc....echilibratul nu l fac eu.......eu ala care nu e in stare de nimic....cum mai zic unii..... mellow.gif

LE : fac poze maine....ca acum nuu e lumina...oricum degeaba le fac poze ,doar sa am eu o arhiva pe net ca cine stie cand cade calculatoru.
uwe
vezi ce bine te simti cand faci ceva cu mana ta si pe deasupra iese si bine?
asa am facut eu cu ursul....si acum cand ma intreaba cate cineva "cat ai dat pe ea?" , "o vinzi ,cat vrei pe ea?" MA BUFNESTE UN RAS ISTERIC UNEORI.... biggrin.gif laugh.gif
ionusunt
QUOTE (uwe @ Aug 14 2009, 11:57 AM) *
vezi ce bine te simti cand faci ceva cu mana ta si pe deasupra iese si bine?
asa am facut eu cu ursul....si acum cand ma intreaba cate cineva "cat ai dat pe ea?" , "o vinzi ,cat vrei pe ea?" MA BUFNESTE UN RAS ISTERIC UNEORI.... biggrin.gif laugh.gif

da stiu e alt sentiment
biggrin.gif
nu mai e masina mea.e copilu meu ..
ionusunt
..........................

niste jante de 15.sa nu aud de capacele.leam comandat de pe ebay. sunt noi.vin impreuna cu emblemele biggrin.gif sper sa vina mai repede laugh.gif
Ciupanezu
Felicitari!
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Aug 14 2009, 02:22 PM) *
Felicitari!

ms!si tie pt treaba cu plafonul.o sa ii vand pontul si domnului batz wink.gif
Ciupanezu
Mersi! smile.gif
ionusunt
one done....3 to go....nu mai am silicon tongue.gif le pregatesc pt maine pe celelalte 3.

pac
nu uploadeaza poza!!!!
ledocteur
mda chiar nu se uploadeaza smile.gif urat
ionusunt

alta viata!!
ionusunt
eh...nu sunt borbet A ...stiam eu laugh.gif
Ciupanezu
Foarte frumoase! smile.gif

Cānd le pui pe maşină? biggrin.gif
little six bmw
totu' este normal ! sa pui poze cu ele pe masina cand termini.
ionusunt
nu le pun.astept sa mi iau borbet A laugh.gif le pun pe perete

ON TOPIC. zilele astea.mi sa terminat masticul la janta asta....ziceam ca poate maine...
in 3 zile ar trebui sa le pun...in conditiile in care trebuie sa las ala sa se usuce 24 ore.. deci poimaine sa zic ca pun gumele +echilibrare.... si hop

@bogdan- ce e normal? ce ar trebui sa fie anormal ? laugh.gif biggrin.gif
pe alte forumuri aia pun poza si cand au pus un surub...am zis si eu sa vedeti si voi pas cu pas. smile.gif daca la asta te referi
little six bmw
e o modalitate a mea de a ma exprima in sensul ca " totul e facut ca la carte", fara mosmande (improvizatii) biggrin.gif si ca arata foarte frumos
ionusunt
QUOTE (BOGDAN WST @ Aug 17 2009, 10:40 PM) *
e o modalitate a mea de a ma exprima in sensul ca " totul e facut ca la carte", fara mosmande (improvizatii) biggrin.gif si ca arata foarte frumos

saru mana
nu stiu cat de la carte este.eu cred ca se poate si mai bine.adica sincer va spun ca nu toti fagurii sunt smirgheluiti la fel,si mai exista mici greseli pe iici pe colo,dar pt prima treaba facuta de mine ,nu pot sa ma plang.
little six bmw
tot ce este facut personal sau cu o deosebita implicare din partea unui pasionat, trebuie apreciat in mod corespunzator ( asta se intampla in general din partea celor ce inteleg ce inseamna acest fenomen smile.gif , restul le trec la diverse ... )
ionusunt
QUOTE (BOGDAN WST @ Aug 17 2009, 10:53 PM) *
tot ce este facut personal sau cu o deosebita implicare din partea unui pasionat, trebuie apreciat in mod corespunzator ( asta se intampla in general din partea celor ce inteleg ce inseamna acest fenomen smile.gif , restul le trec la diverse ... )

la capitolul asta ai 100% dreptate man !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.