Help - Search - Members - Calendar
Full Version: JANTE BBS
BMWZone > BMW TUNING > Suspensie, roti, frane, caroserie
Pages: 1, 2, 3
batz
bravo ba au iesit belea de tot!p.s. sapt viitoare mai fac un set de stickere.sa imi zici dimensiuni.
ionusunt
URL=http://img156.imageshack.us/i/dscf0373e.jpg/][/URL]

am terminat de asamblat rotile biggrin.gif au venit si emblemele noi smile.gif mai trebuie capacelele sa apara zilele astea biggrin.gif
ionusunt
azi am gasit de cumparat si valve de 8mm,ca sa nu mai fie nevoie sa dau gaura mai mare in buza pt valve normale biggrin.gif
ionusunt
evident ca nu putea fi totul perfect.in concluzie una din jante e stramba din butuc,asa ca a trebuit sa caut alta.dar cum zice vorba aia tot raul spre bine, am reusit sa cumpar una de pe ebay la 67 euro ,in stare f buna,si cu capacel.acum sa vedem cat va dura pana ajunge,si evident,la ce total voi ajunge cu tot cu transport.
haristeas51
pai si de ce nu ai indreptat-o?ca se poate.
ionusunt
QUOTE (haristeas51 @ Aug 24 2009, 07:09 PM) *
pai si de ce nu ai indreptat-o?ca se poate.

stramba din butuc se poate indrepta ?unde ? oricum era vopsita cu buza pe ea etansata etc.acum am luato p-aia ,e bine sa le stiu 4 bune.daca se poate face,zi mi unde ca oricum aveam in cap sa mi iau un rm sa fie de rezerva...acum ca le am.zi biggrin.gif

2 jante sunt pe masina. pe fata. 185.55.r15 toyo . et 13. le puteti vedea la masina mea.
ionusunt
au venit si capacelele noi ,polishate.le am trantit si emblemele noi,si m-a luat capul direct.sper sa va placa.

Ciupanezu
Arată chiar mişto! smile.gif
ionusunt
ma bucur ca sunt cativa carora le plac. biggrin.gif asta e , mie borbet A NU IMI PLAC DE NICI UN FEL laugh.gif
Ciupanezu
Ai o obsesie cu Borbet A. laugh.gif
ionusunt
nu ,eu am cu bbs rs/rm. restul lumii vad ca are laugh.gif
haristeas51
la auto soft le indreapta.
ionusunt
QUOTE (haristeas51 @ Aug 26 2009, 05:24 PM) *
la auto soft le indreapta.

ok...si cum indreapta ei .cum se face.cu flacara sau cum ? ca pe bune nu inteleg care e procedeul.
316i
Pam Pam. smile.gif
ionusunt
baiatu.da de ce nu ti ai luat borbet Z ?laugh.gif sau borbet j din k tongue.gif
316i
Adevaru e ca daca n-am minim borbet T ma pis pe ea de masina... sarcastic_hand.gif
little six bmw
QUOTE (316i @ Aug 26 2009, 06:24 PM) *
Pam Pam. smile.gif

jmecher ursu' . nu l-am mai vazut pina acum. e ala de face BOOST? biggrin.gif
05aBi
CITAT(ionusunt @ Aug 26 2009, 05:43 PM) *
ok...si cum indreapta ei .cum se face.cu flacara sau cum ? ca pe bune nu inteleg care e procedeul.

Am un aparat ceva de genul cum e cel care iti echilibreaza rotile, dar asta e mai special pentru ca pe langa aparatul propriu-zis mai are o parghie hidraulica si impinge aia acolo, face ea ce face de iti indreapta roata, cu putin ajutor din partea operatorului bineinteles biggrin.gif
Lucrarea se executa la temperatura camerei. laugh.gif
ionusunt
aia e.o sa ma duc sa vad ce si cum,ca oricum pe asta intentionez sa o tin ca roata de rezerva. mersi pt info gabi!
316i
QUOTE (BOGDAN WST @ Aug 26 2009, 11:31 PM) *
jmecher ursu' . nu l-am mai vazut pina acum. e ala de face BOOST? biggrin.gif

Da, am o scurgere de vacuum si d-aia face fas. biggrin.gif
tomado e28 owner
Nu ma dau eu in vant dupa ursi dar asta arata f bine smile.gif Nici nu mai conteaza cum face tongue.gif
alex_dub
cu ce solutie intretineti buzele polishate ale jantelor voastre?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.