Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bmw 525 - 1979
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4
Sportivu
Iata noua mea achizitie de care is tare mandru si bucuros. Totul a fost posibil prin bunavointa lui Rares, caruia ii multumesc pe aceasta cale. De asemenea multumiri multe lui 05abi care m-a insotit in calatorie si mi-a fost un bun copilot.

BMW 525, 1979, Automat, vopsea originala intr-o stare cum rar am intalnit. Un motor de vis, o cutie automata foarte confortabila, mai ca stau degeaba la volan, intr-un relax total. cool.gif 100% functional, pana la ultimul buton, indicator bec. Are abtipildul de rodaj original in parbriz si cel de pe stalpul usii de la sofer.

LE: masina am adus-o pe rotile ei, de la Cluj la Bucuresti...am mers si incet dar si tare...nu m-a dezamagit sub nici un fel, din contra, m-a facut sa ma simt extra. In felul asta vreau sa imi spal pacatele...ca am vandut celalalt E12, si l-am regretat mult. Acum insa, ca si uneori iin dragoste, ce vine nou...este de multe ori mai bun biggrin.gif
Sportivu
LLE: Puteam sa trec prin Cluj si sa nu dau si pe la MARCEL? iata cateva poze de astazi, la o mica sueta:
edutxu
sa o stapanesti sanatos sportivule si abia astept sa vin la tine sa o vad si eu. oricum esti ocnstient k te invidiez pt masina si mai ales pt intalnirile ce le ai avut tongue.gif
Sportivu
Primul drum dupa ce-o inmatriculez va fi spre zona ta biggrin.gif
MeHigh
sa o stapanesti, sanatos, e frumoasa. daca n-ai grija de ea, te mananc.
Sheva
Bravo Cataline, buna alegere, sa o stapanesti sanatos, si fara evenimente. Mi se pare mie sau sunt jante ca si ale mele ? biggrin.gif
Mihai_AMD
era logic si de la sine ca in drumul sau spre bucuresti sa se opreasca si la mine si sa ma ia la o tura.....ce sa zic,de mers am mai mers in e12,dar motor mai silentios ca asta nu am intalnit nici la e46-ele 320i al unui amic,frate NU SE AUDE MOTORUL INAUNTRU,nu pot sa cred asta,am ramas stupefiat blink.gif
ce sa zic...foarte misto jantele laugh.gif ,si am pus emoticonu asta pt ca mam targuit cu catalin ca jantele alea sa ajunga la e12-ele meu..ce sa zic,sa il stapanesti sanatos si abia astept sa mil lasi pe mana sa il cosmetizez putin.
ps:MeHigh daca nu are grija de masina,intai ti-l frig eu ca sa il poti manca laugh.gif
ps:sheva da sunt jante ca ale tale,sper sa ajnuga pe masina mea smile.gif
MeHigh
vreau si eu o tura cu E12-le, gataline. Cand am onoarea?
smile.gif
81DMC77
Sa ai noroc de el si sa-l stapanesti sanatos!!! A fost cea mai tare surpiza din viata mea, cand v-am vazut ca veniti. Va multumesc mult pentru vizita!!!!!
sergiu67
felicitari pentru masina!!! fnd (7).gif sa o folosesti sanatos si sa ne vedem cu bine cat de repede!!!!!!!
Rares
@sportivu

Foarte frumoasa masina... biggrin.gif asta deja o stii si tu, o stiam si eu si mai stiu si altii. Am recitit mai inainte impresiile lasate de prietenii de pe forum la topicul cand era masina mea.
Eu am fost FOARTE multumit de ea. Am si bagat bani numai si numai in piese originale, dupa cum arata vraful de facturi pe care ti l-am lasat. Dupa cum ti-am zis, nu m-a lasat niciodata in drum si, mai mult decat atat, nu am avut niciodata probleme majore cu ea. Bineinteles, nu ma refer la termostat, bucsi, etc.
Sa ne tii si pe noi (si pe mine) la curent cu ce mai faci la ea.
Decizia daca sa o vopsesti toata sau nu va fi foarte grea. Exact cum a fost pt mine. Ar fi foarte pacat de vopseaua originala care e pe ea. O sa vezi tu cum faci. Sunt convins ca o sa iei cea mai buna hotarare.

Sa o stapanesti sanatos.
TiL
Bravo sportivule, perfecta alegere. Bag seama ca E12 a avut parte de 2.5-uri mai bune decat E28. Am avut si eu motor de E12 pus pe E28 si nu se auzea deloc. Dar E28 cu M30 mut nu am intalnit. La fel, 3.0-ul de pe Interceptor, nu se aude decat zgomotul aerului care trece prin clapeta de acceleratie.

Sa-l stapanesti sanatos!
CRM112
Sa o stapanesti sanatos si sa te duca in calatorii cat mai frumoase! Un bun frate pentru 732 smile.gif
INTERCEPTOR
superb.
masina este super. culoarea este resetta grun metallic din ce stiu eu .......super masina......sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.
buna achizitie.
Rares
Pt cei interesati, un mic istoric al masinii se poate gasi aici.
Eu am luat-o in octombrie 2006 si am facut topic la "masina mea", unde am scris cam tot ce s-a facut la ea...

Topicul se poate gasi aici:

http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=3584
Sheva
Cataline, un pic sunt suparat pe tine - daca ai fost in Cluj sa-l iei, si n-ai venit pana la mine, macar puteai sa ma suni, sa ma duc eu pana la Cluj, pt. 2 motive: sa ne mai intalnim si sa-ti vad noua achizitie mad.gif
MeHigh
a fost tarziu, man...din ce vad, a ajuns inapoi in bucuresti pe la 2 noaptea...probabil de-asta.
Sportivu
Omule, am facut un efort colosal sa ajung la cluj si sa vin inapoi.... iesit de pe tura de noapte, dormit decat 2 ore, apoi plecat pe drum de seara...si ajuns inapoi dupa 24 de ore..

am stat mai mult de 24 de ore nedormit..si-am condus o gramada de km.
MeHigh
mi-l si imaginez pe sportiv, rotofei asa, az-noapte, cu masina pe drum, si dintii ranjiti de placere smile.gif
ce imagine. vreau sa te vad cu masina, curma-mi suferinta mai repede.
Sportivu
Baaaaai, ti-arat eu tie rotofei! Eu sunt bine-facut ma. Pregateste alifia! biggrin.gif
evildeath
vad ca se pune de gratarel aici smile.gif) =))
s-o stapanesti sanatos domn sef...la cati mai multi km...m mir ca mergi linistit cu asta...
81DMC77
In sfarsit ajung sa pun si eu poza de la intalnirea spontana Click to view attachment
05aBi
Placerea a fost de partea mea tati, in intregime lnr (1).gif daca era sa fi avut permisul la mine poate numai conduceai atatia km, si poate ma mai lasai pe mine sa mai conduc .. doar stii ca tin la tine pardon.gif

Masina merge intr-un mod .. ce pot sa zic, de vis, ma lasat fara cuvinte ..
deabia astept sa mai iesim la o tura, in special la una lunga cum a fost asta ..

Sa o stapanesti sanatos si sa o 'Calci' bucuros !

PS. Catalin, vezi ca ti-ai uitat geaca la mine
Mihai_AMD
CITAT(05aBi @ Sep 2 2008, 08:46 PM) *
PS. Catalin, vezi ca ti-ai uitat geaca la mine

laugh.gif bah noi avem ceva cu uitatul vestimentatiei unul la altul tongue.gif
Sportivu
Da conilor...acu am uitat eu geaca la Gabi de data asta. Caterinca frate, ca-n filmele cu dude fierte biggrin.gif
Mihai_AMD
CITAT(Sportivu @ Sep 2 2008, 09:04 PM) *
Da conilor...acu am uitat eu geaca la Gabi de data asta. Caterinca frate, ca-n filmele cu dude fierte biggrin.gif

da..ca-n filmul cu "Doi morti sareau gardul" laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Rares
QUOTE (db85amd @ Sep 2 2008, 11:13 PM) *
filmul cu "Doi morti sareau gardul" laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Si al treilea tine scara... nu?

Cataline, pt urmatoarea excursie pune-i niste roti o idee mai mici. Eu as crede ca idel ar fi undeva pe 15"...
Diferenta e enorma. Primele drumuri mai lungi pe care le-am facut (Sibiu) au fost cu jentile ei, pe 14". Merge mult mai bine, sa infige in depasiri, simti kick-downul mult mai bine si e clar mai eficient. Pierzi doar un pic la stabilitate.
Sa imi spui cum se comporta dupa ce ii pui barile, daca i le pui...
Sportivu
Normal ca i le pun... biggrin.gif
florin83
Frumoasa!
S-o stapanesti sanatos! smile.gif
haifisch
azi am reusit sa o vad si eu....domnu catalin si-a spalat pacatele cu varf si indesat

felicitari rares pt modul in care ai intretinut masina.....interiorul si mecanica m-au lasat speechless

bravo sportivule smile.gif .... sa o stapanesti sanatos
Sportivu
Multumesc pentru aprecieri, E12-le , alaturi de E23 imi sunt masini de suflet.

Am o dilema: ce sa fac, sa vopsesc aripile la E12, daca ma duc la indentificare? sau...pot sa ma duc si asa? aveti idee careva? Mi-e sa nu ma respinga astia, ca-s nemernici rau cu bmw-urile in Voluntari...cu septarul m-au frecat la melodie 2.5 ore...pana sa ma lase in pace, am plecat epuizat psihic.
Pe de alta parte, mi-e ca daca le vopsesc sa nu comenteze ca se va vedea ca e proaspata treaba, au ochiul format unii din ei....sa nu zica ca incerc sa maschez dreacu ceva...si iar imi dezmembreaza masina de stau 3-4 ore pe acolo biggrin.gif
MeHigh
lasa-le asa..zici ca asa e modelul
daca ai masina in 2 culori, cea majoritara e trecuta in talon, cealalata se considera "anexa". Nu au de ce sa se ia de tyine cu ele asa.
Rares
QUOTE (Sportivu @ Sep 3 2008, 07:08 PM) *
Am o dilema: ce sa fac, sa vopsesc aripile la E12, daca ma duc la indentificare? sau...pot sa ma duc si asa?

Eu zic ca cel mai bine ar fi sa mergi tu frumos la RAR si sa intrebi... Pt asta nu iti trebuie programare. wink.gif
Ti-am lasat procesul verbal de constatare de la politie cand am patit faza cu ala de m-a atins. Areti actele, spui care e fgaza cu aripile, etc...
Sau poti sa le vopsesti linistit, si pe baza procesului verbal poti dovedi la RAR ca de ce am/ai schimbat aripile... Idea e: du-te, explica si intreaba.
Sportivu
Mi-am luat vopsea + materiale si o sa mi-o fac eu weekendul asta la garaj la mine la Pitesti. De asemenea azi pana mai pe seara ma chinui cu statia si cu sound-ul sa-l fac sa mearga pana plec biggrin.gif Abia astept sa simt 2X100 W reali in spate
Rares
QUOTE (Sportivu @ Sep 4 2008, 06:28 PM) *
Mi-am luat vopsea + materiale si o sa mi-o fac eu weekendul asta la garaj la mine la Pitesti. De asemenea azi pana mai pe seara ma chinui cu statia si cu sound-ul sa-l fac sa mearga pana plec biggrin.gif Abia astept sa simt 2X100 W reali in spate

Ce ai rezolvat cu lautarii?
Scuze ca nu am putut sa iti dau mai multe detalii la telefon, dar a trecut mai mult de un an de cand am tras firele alea...
Mihai_AMD
lautarii sunt rezolvati si multumiti smile.gif ,in seara asta a venit sportivu cu e12-ele sa imi aduca bbs rs-urile si am vazut,se aude super
Sportivu
Sunt asa de multumiti lautarii, incat de dimineata l-am scos pe tata din casa cu decibelii veseli! biggrin.gif
81DMC77
Poze????
Sportivu
Poze noi, retusuri vopsea, aripi, sub parbriz, facut "cipanela" la Boier exterior/interior/motor, etc
Sportivu
Poze pe drumul de intoarcere spre casa:
81DMC77
Foarte super a iesit, felicitari!!!! rolleyes.gif
Sportivu
Acasa, langa fratiorul mai mare
Sportivu
Cam atat pentru moment...
lucian
QUOTE (Sportivu @ Sep 7 2008, 03:35 PM) *
Acasa, langa fratiorul mai mare

trebuie sa facem o intalnire de rE12chini. biggrin.gif
haifisch
2 bijuterii.....e randul e23-ului sa fie alintat acum smile.gif (prietenii stiu de ce)

felicitari amigo.... thumbup.gif lnr (1).gif fnd (7).gif celb (4).gif

Rares
QUOTE (Sportivu @ Sep 7 2008, 03:52 PM) *
Cam atat pentru moment...

Zi, cum ai mers pe autostrada, gol si cu rotile care is acuma pe ea?
MeHigh
am vazut si eu bomboana aseara, e frumoasa....dar tre sa pui roti frumoase pe ea. si fac o galagie boxele alea....una peste alta, ii o masina care nu isi arata anii. Ai grija de ea.
//M
CRM112
keep up the good work! BMW e30 Cabrio.gif
Sportivu
QUOTE (Rares @ Sep 8 2008, 10:41 AM) *
Zi, cum ai mers pe autostrada, gol si cu rotile care is acuma pe ea?

A mers super, demarajul este cu totul altfel, insa n-am reusit sa trec de 170 km/h smile.gif

QUOTE (CRM112 @ Sep 8 2008, 12:05 PM) *
keep up the good work! BMW e30 Cabrio.gif

Thnx biggrin.gif
Rares
QUOTE (Sportivu @ Sep 8 2008, 03:19 PM) *
A mers super, demarajul este cu totul altfel, insa n-am reusit sa trec de 170 km/h smile.gif

Las` ca ajunge si 170... sa nu intri la idei!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.