Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bmw 525 - 1979
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4
ionusunt
pai e logic...roata mica invarte repede tongue.gif daiai ai demaraj bun si vit maxima mica smile.gif

ps : esti pe la 5 6 acasa ? ca am drum pe la mega image p-acolo si ma opresc sa iti vad copii tongue.gif
MeHigh
daca nu iti sunt suficiente senzatiile la 170 km/h, incearca 150 cu trapa si toate geamurile deschise. O sa mergi apoi linistit. Ca fapt divers...de cate ori pe an depasesti 140 km/h? Eu daca spun 10, mi se pare mult....sau, poate asa merg eu, incet. Si sigur.

Drive safe, dude.
//M
ionusunt
si daca nu iti ajunge te invit eu decapotat cu 160 180 . tongue.gif
Sportivu
Da ce-mi sariti conilor asa in cap? am vrut sa vad si eu cum merge masina, daca vibreaza, daca trage stanga dreapta, daca scoate zgomote, etc....

Si oricum trx-urile sunt mai mari decat rotile originale ale masinii, deci 170 inseamna undeva la 180, daca nu putin mai mult biggrin.gif
haifisch
poate si mai mult .....asta iti zic sigur da vb colegilor nostrii.....nu trebuie mai mult.....

mie imi place f mult cum suna masina.....are sunetul ala putin gros.....ca de bmw automat... biggrin.gif
Sportivu
pai lol, e Automat biggrin.gif
haifisch
stiu mah vagabontule laugh.gif
Sportivu
Eh, maine ma duc la rar pentru identificare, sper sa nu patesc cum am patit cu septarul de m-au tinut 3 ore acolo..invartindu-se ca tembelii pe langa masina. Daca stau bine sa ma gandesc, la celalalt 525, toata treaba a durat fix 20 de minute, din care 5 minute identificarea in sine si....asteptatul in sala...15 minute.
Sportivu
Gata...identificarea facuta! a durat iidentificarea in sine 5 minute....si am asteptat o ora in sala pana m-a strigat. Multumesc Haifisch pentru suportu moral. Cand am vazut ca prima chestie la care s-a uitat Gusteru` au fost anvelopele mi-a stat ceasu....am crezut ca mor cu ei de gat, pentru ca nu am pe 14" ci VR390 biggrin.gif
bartro
QUOTE (Sportivu @ Sep 10 2008, 03:57 PM) *
Gata...identificarea facuta! a durat iidentificarea in sine 5 minute....si am asteptat o ora in sala pana m-a strigat. Multumesc Haifisch pentru suportu moral. Cand am vazut ca prima chestie la care s-a uitat Gusteru` au fost anvelopele mi-a stat ceasu....am crezut ca mor cu ei de gat, pentru ca nu am pe 14" ci VR390 biggrin.gif

Felicitari smile.gif si la mine asteptarea a durat mai mult decat treaba adevarata. Tot cu cauciucuri neconform talon. Dar nu s-a uitat decat la seriile.
haifisch
trebuia sa fie cineva pe langa tine mah....ca erai cam agitat si nervos..... smile.gif

nu pot s uit fata care a facut-o cand a iesit cu actele in mana afara.....mai avea un pic si ma pupa laugh.gif

cheers man.....si mersi de recompensa de la intoarcere smile.gif
Sheva
Felicitari tataie, acum asteptam sa fie si "botezat" fratele cel mic (ar merge un 50-LOW) biggrin.gif
haifisch
de azi oficial masina are un nou proprietar......barbat alexandru catalin!

masina tocmai a fost inscrisa urmeaza ca in 2-3 ore sa si aibe numere pe ea....numere care s-a gandit si el ...m-a intrebat si pe mine ce sa puna

in final a ghicit si sheva biggrin.gif ...... B 92 LOW

puem spune ca masina acuma numai este "The Don" ......acum este "The Low" biggrin.gif
Sportivu
Da, prieteni, acu am ajuns acasa, is bucuros tare pentru B 92 LOW. Credeti-ma pe cuvant, o sa fie demna de numerele astea in cateva luni de zile.
Mihai_AMD
Felicitari boss si te astept pe la mine maine tongue.gif:P:P
Sheva
Bravo Cataline; eu descifrez numarul asta in felul urmator: masina va cobori spre asfalt 92 mm biggrin.gif BAFTA
MeHigh
bravo, ma bucur ca a mers repede su RAR-ul, ai mai scapat de o grija. Succesuri.
Sportivu
Multam fain. Zilele astea ma duc la Florin sa iau Mahle BBS-urile sa le incalt si sa le pun pe masina. De vopsit jante, la primavara, acu` n-am nici un chef. Urmeaza placute de frana, flitru aer, ulei si ITP smile.gif
Sportivu
Paparazzi: m-a fotografiat un prieten Fiatist intrafic biggrin.gif

De asemenea comandat: placute de frana ptr toata masina, geamuri semnale fata, ochelari de faruri noi (sa fie acolo) si zilele asteama zbat, sa vedem daca reusesc sa dau o comanda de spoiler Motorsport...poate am noroc... wub.gif
Sportivu
biggrin.gif
Sportivu
Proaspat spalat...
haifisch
thumbup.gif BMW e30 Cabrio.gif celb (4).gif cha (2).gif
Sportivu
Adidasi noi, clasici. Plimbare Gaesti. Inspectie tehnica periodica in Hala Autobazei Gaesti, loc de mare cinste, onoare si mandrie patriotica, plina de reminiscente: PECO, ROCAR-uri, DAC-uri, ARO-uri, ce sa mai, un bun loc de joaca al nostalgicilor Catalin si Mihai biggrin.gif
Mihai_AMD
ps:a se intelege prin "adidasi noi,clasici" = jantele cu gume msw 16'' pe care tocmai e12 ele le-a prmit,sa le invarta sanatos smile.gif
da....parca un loc uitat de timp autobaza asta la mine aici...pana acum nu demult in spate de tot erau zeci de rabe si autobuze anii 70 cu nr vechi,detriorate,cu care se plimbau parintii nostri in tinereti......au ajuns la fier de cand a cumparat aici un mare stab
bine ca nu ai venit degeaba la mine cataline,te-ai ales cu itp smile.gif
Sportivu
la adapost biggrin.gif
05aBi
bestiile verzi diablo.gif
una mai verde decat cealalta tongue.gif
ps. sa dea dracii.. iar am uitat sa urc poza
Sportivu
loool? uite-l si pe handicapatul ala care citea ziaru pe capota mea... biggrin.gif
Sportivu
un mosneag sugubatz! biggrin.gif
haifisch
se tine bine mosu

nu te supara....trage de fiare cumva? laugh.gif
edutxu
QUOTE (haifisch @ Nov 10 2008, 10:27 PM) *
se tine bine mosu

nu te supara....trage de fiare cumva? laugh.gif

smile.gif)
nu face sala bre, asa s au nascut ele....ca titanii la greci smile.gif)
05aBi
o asemenea bijuterie merita sa stea pe prima pagina cool.gif
ZerO_CooL
Updateaza semnatura tongue.gif
haifisch
sunt curios prima impresie care o sa fie....ca de la 3 la 5 e mare diferenta smile.gif
05aBi
mama frate.. e imens pe langa fosta mea masina, ieri am iesit si eu un pic oras la o tura si pot sa zic ca e mare rau sau asa am eu impresia, ma strecor mult mai greu printre masini fata de cealalta.. dar una peste alta .. imi place de mor de ea cool.gif
Sportivu
iar io, is happy tare ca E21 e exact asa cum imi doream: mica, neagra si a dreacu biggrin.gif
TiL
Sa le stapaniti sanatosi! biggrin.gif
05aBi
Multumim la fel !
Mihai_AMD
da...sa le stapaniti sanatosi mai bajeti !
haifisch
laugh.gif eram sigur mah gabitza .....dar cand te vei obisnui o sa o iubesti si mai mult

05aBi
bineinteles ca da, nici n-au trecut 2 zile de cand o am si deja sunt innebunit dupa ea biggrin.gif
Multumesc Mihai ! wink.gif
edutxu
QUOTE (05aBi @ Dec 21 2008, 05:09 PM) *
bineinteles ca da, nici n-au trecut 2 zile de cand o am si deja sunt innebunit dupa ea biggrin.gif
Multumesc Mihai ! wink.gif

sa pui cutie manuala pe ea, si atunci ai sa o iubesti si mai mult.....
poate foarte mult un e12 m30, asa cum zicea si til...n ai cum sa rezisti unui e12 m30 smile.gif
bartro
QUOTE (edutxu @ Dec 21 2008, 05:12 PM) *
sa pui cutie manuala pe ea, si atunci ai sa o iubesti si mai mult.....

Sper sa nu sa apuca de modificari din astea.. ar fi mare pacat de masina. Nu e de curse, sunt alte mai bine potrivit pentru asa ceva..
ionusunt
QUOTE (bartro @ Dec 21 2008, 05:51 PM) *
Sper sa nu sa apuca de modificari din astea.. ar fi mare pacat de masina. Nu e de curse, sunt alte mai bine potrivit pentru asa ceva..

bai nu cred e21 al lui gabi era misto .original,drept ,frumos,pe jos:D ,modificari de bun gust (oz msw parca ...dinastea)
05aBi
Masina asa va ramane pana in primavara... unde atunci, daca nu ma razgandesc, o sa ii trag o vopsea neagra tongue.gif si cam asta o sa fie modificarea majora ..
poate cu timpul niste serpisori si un eleron de cauciuc original, in rest..
nu o sa ii mai fac nimic altceva..

p.s. s-ar putea sa am o revenire frumoasa cu un alt e21 biggrin.gif
bartro
QUOTE (05aBi @ Dec 21 2008, 07:22 PM) *
Masina asa va ramane pana in primavara... unde atunci, daca nu ma razgandesc, o sa ii trag o vopsea neagra tongue.gif si cam asta o sa fie modificarea majora ..

sad (5).gif
Sportivu
Neagra o sa fie o minunatie de masina. Asculta ce-ti spun eu, gabitza wink.gif
ionusunt
pacat ca are mocheta in ton cu culoarea caroseriei ....si mai e si intr-o stare f bua .
Sportivu
are mocheta impecabila + presuri originale...cam dintr-un material asemanator cu mocheta...impecabile. Negrul merge cu verde... wink.gif
Mihai_AMD
CITAT(05aBi @ Dec 21 2008, 07:22 PM) *
nu o sa ii mai fac nimic altceva..

p.s. s-ar putea sa am o revenire frumoasa cu un alt e21 biggrin.gif

am citit pe un forum american ca serpisorii nu au nici un efect fara sa schimbi calculatotul(in cazul tau nush..),tr alta axa cu came si alta admisie multiclapeta.o sa caut link-ul sa citesti.altfel poate decat un efect sonor,suna altfel motorul
TiL
ei, serpisorii nu sunt chiar asa mare lucru. O axa cu came sport ar cere resoftare.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.