Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bmw 525 - 1979
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4
bartro
QUOTE (TiL @ Dec 22 2008, 10:22 AM) *
O axa cu came sport ar cere resoftare.

.. la ambele corpuri de carburator, bineinteles.
TiL
biggrin.gif ok, atunci "resoftare" pentru Jetronic si carburatie.
05aBi
serpisorii i-as fii pus mai mult pentru sunet .. dar nimic nu e sigur
om trai si om vedea..
Sportivu
Reinviem topicul:

Placute de frana noi, fise de la nenea Til (traiasca) schimb ulei, bujii noi, filtru aer, benzina, ulei, proiectoare impecabile ...si plimbare inainte de Paste, ca deh...de paste am fost la serv. dry.gif

Urmeaza ceva interesant zic eu si frumos. Detalii pe parcurs.
Sportivu
hop si el: 528i, 1979, 158.000 km.

2.8 l-jetronicul vechi (culmea este ca...merge extrem de frumos) servo, geamuri electrice, trapa, cutie in 5 cu 1-a in jos( dupa cum spunea bart e close ratio) fete de usi cu lemn si crom. Vopsea naspa pe alocuri, dar potential foarte mare.

Mancator de asfalt, alte cuvinte sunt de prisos. Soarta inca nu ii este sigura...actele sunt in regula unsure.gif

bmw 528i 1979

bartro
Foarte frumoase masina, daca o tai te bat! tongue.gif
Sportivu
Pana luni trebuie sa iau o hotarare, proprietarul e cam la 50 si ceva de ani si speriat rau de tot. Mi-e peste mana sa inscriu inca un Bmw... la asta e 9 mil pe an impozit + 4 de la E12 + inca 4 de la Aro + ++ + + + iar ma ingrop in datorii. In fine, vad eu ce fac pana luni, ma gandesc bine. Am primit 3 oferte pana acum de schimb/combinatii.... inca nu stiu ce sa fac , sa fiu sincer.

Om trai si-om vedea. Oricum masina este extrem de misto, asta e cert.
io's®
e clar.. tu vrei sa faci colectie laugh.gif
cutia aia.....mmmmm smile.gif stiu eu unde merge ! tongue.gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ Apr 25 2009, 02:23 AM) *

pai cred ca pe orice emtreizeci.mai ales daca mai e si turbo...
misto acaretul . unde le gasiti in stari dinastea nu stiu ,dar bravo ! smile.gif sper ca glumea bart de taiat e12 ,ca daca nu....stiu unde stai ph34r.gif
Sportivu
QUOTE (io`s @ Apr 25 2009, 02:23 AM) *

Banuiesc la ce te referi tu, ar merge fenomenal, pentru...cine stie sa tina volanul in mana cool.gif

Imagineaza-ti ca asa cum e, e putin tricky laugh.gif
lucian
QUOTE (Sportivu @ Apr 24 2009, 06:05 PM) *
hop si el: 528i, 1979, 158.000 km.

2.8 l-jetronicul vechi (culmea este ca...merge extrem de frumos) servo, geamuri electrice, trapa, cutie in 5 cu 1-a in jos( dupa cum spunea bart e close ratio) fete de usi cu lemn si crom. Vopsea naspa pe alocuri, dar potential foarte mare.

Mancator de asfalt, alte cuvinte sunt de prisos. Soarta inca nu ii este sigura...actele sunt in regula unsure.gif

bmw 528i 1979

misto masina. a fost de vanzare pe 4tuning mult timp.
parca 1700 cerea...
Sportivu
Escapada la mosie, iarba verde, cald afara...

Pacat ca nu`s zile libere mai multe biggrin.gif
io's®
de ce are megane-ul ala nr cu BAV? wacko.gif
manole74
CITAT(io`s @ May 5 2009, 01:19 AM) *

Si ''Zimbrul'', acelasi indicativ are.... laugh.gif laugh.gif
Mihai_AMD
CITAT(io`s @ May 5 2009, 12:19 AM) *

sper sa nu se supere sportivu ca divulg eu
sunt initialele numelui tatalui sau...
o adevarata coincidenta nop? biggrin.gif:D
Rotti
cataline fa-i un pret la cutie smile.gif
sau un over-drive + cat $$$???
Sportivu
QUOTE (io`s @ May 5 2009, 01:19 AM) *

QUOTE (manole74 @ May 5 2009, 07:55 AM) *
Si ''Zimbrul'', acelasi indicativ are.... laugh.gif laugh.gif

Railor! Ce aveti cu meganu` meu? ca si ala tot al meu e (pe jumatate, deh)

BAV are tata la masini de prin 94...sau cand au aparut numerele astea noi, intialele lui, B. Alexandru Victor.
Sportivu
QUOTE (Rotti @ May 5 2009, 09:16 AM) *
cataline fa-i un pret la cutie smile.gif
sau un over-drive + cat $$$???

Sorry, nu dau cutia aia! rolleyes.gif
Sportivu
rolleyes.gif
elvislorin
wub.gif beztial
enescu
pot sa pun si eu o poza aici cu prima mea masina.........
Sportivu
bre, fara suparare, da`s oribile spoilerele si eleronul....strica sarmanul rechin sad.gif
05aBi
Ce se mai aude cu aceasta masina ? Acum ca e in mana unui nou proprietar. biggrin.gif
manole74
S-ar putea sa fie de vanzare in viitorul nu foarte indepartat! Deocamdata se comporta excelent, dupa ce-am reconditionat franele.
Sportivu
QUOTE (05aBi @ Oct 6 2009, 11:13 AM) *
Ce se mai aude cu aceasta masina ? Acum ca e in mana unui nou proprietar. biggrin.gif

E unde trebuie sa fie. Punct si fara alte comentarii in aceasta privinta, nu mai am nervi laugh.gif

Rodul a 3 saptamani de munca cu taraita, asa ca dupa servici: (multumiri partilor implicate pentru piese, accesorii si mai ales..suport moral, se stiu ei care sunt)

LE: in rest, mai este de echipat, si...vazut ce-i cu mortaciunea de 3hp22 dry.gif
Mihai_AMD
a iesit bine bre biggrin.gif
abia astept sa-i vad moaca cu fusta si bara de e28 tongue.gifP
ionusunt
nu va mai avea proiectoarele alea ? pacat .ii statea f bine cu ele mellow.gif
haifisch
o sa aibe de e28 acum....eu cred ca o sa arate interesant combo-ul asta

mai ales ca mai sunt 2 colegi care deja au adoptat acest look...mad si mihai

dar chiar sunt curios sa vad cum arata cu resedagrun smile.gif
Sportivu
avansam cu pasi marunti...
MeHigh
esti pe drumul cel bun maestre smile.gif o scoatem la iarba verde acum in week-end?
Sportivu
L-as scoate sa bage nasul nitel in iarba, dar... nu pot. Probleme cu automata, pe care intentionez sa o dau jos sambata. Daca vrei si ai chef, ia trusa aia de scule a ta smechera si vino pe la mine laugh.gif

Am terminat in mare de asamblat, mai sunt cateva chestii de finete...
haifisch
dragutz

are un aer ceva mai retro decat al lui mad sau mihai

frumoasa bara....
xox
"Cazan" dom'le de treij' de ani laugh.gif
Sportivu
lasand gluma la o parte, sambata dau jos automata buclucasa... sper sa gasesc mai repede placa de presiune si furtune, ca sa urc 262-ul mai repede pe masina, imi sta pe creieri, nu mai dorm de 1 luna de zile noaptea ( ca-n bancu ala cu motanii la f*tut pe burlane laugh.gif )
MeHigh
bre, as veni tare sa ii bag mana sub fusta la doamna de treij'de ani, dar is la Pascut la Pitesti sad.gif
ar fi maine o varianta daca esti liber, io am de schimbat o garnitura la un etrier si apoi is liber - garnitura care creça o pot schimba si in fata garageului tau.
sa-mi zici daca vrei s-o cautam maine sub fusta.
Sportivu
Imposibil maine, scarbici pana seara la 21:00...
MeHigh
ce mai facu"si" cu LOW-u mic si slab? smile.gif
Sportivu
Nu mai facui nimic cu el, inca, pentru ca am fost plecat la Pitesti... n-am apucat sa dau cutia jos nici acum, din lipsa de timp. Pana duminica vreau sa fie jos, si luni sper sa ma apuc de pus manuala.
05aBi
Cand o scoti la lumina ? Nu de alta, dar dupa atata stat in garaj, mie ca scoti din garaj un liliac in loc de rechin. biggrin.gif
MeHigh
e rechin, chill, i-am vazut eu botu' acu fo' cateva zile si tot rechin e. cred ca abia asteapta si el si sportivu sa dea din coada iar rechinu.
05aBi
ok.gif

Deabia astept sa-l vad din nou pe strazile patriei, atat pe low, cat si pe btz.
Sportivu
laugh.gif nu mai e mult si iese pe strada. Acum avem cutie manuala, si am terminat cu retusurile la vopsea. Nu m-am grabit pentru ca am dezechipat, ca sa pot lucra calumea, sa fie bine.

E_

LE: BTZ-ul trebuie sa ajunga acum in mai la garaj, sa ma apuc de el.
ionusunt
QUOTE (Sportivu @ Apr 29 2010, 11:56 AM) *
laugh.gif nu mai e mult si iese pe strada. Acum avem cutie manuala, si am terminat cu retusurile la vopsea. Nu m-am grabit pentru ca am dezechipat, ca sa pot lucra calumea, sa fie bine.

LE: BTZ-ul trebuie sa ajunga acum in mai la garaj, sa ma apuc de el.

banuiesc ca nu btz ull lui batz nu ? ":))
Sportivu
am dat comanda de E46 Coupe laugh.gif tre sa vina baietii s-o salte pe a lui batz laugh.gif

glumesc bre, e vorba de un E12 de cluj, fratele LOW-ului mic tongue.gif

LE: aproape am terminat cu E12-le:

pana acum: fusta E28 + semnale si proiectoare, aripi noi de la coman, bare E28, faruri noi ochelari de la nea coman, reconditionati si vopsiti, dat jos automata (balamuc), montat ambreiaj (furtun + teava ambreiaj bercluite in regim propriu) + getrag 262 + o timonerie regim propriu + burduf din piele productie proprie, bucsaraia toata noua (ce era deja montat de mine anul trecut + acum unele) franele noi (etrierii au fost reconditionati de Mirel, pentru cine-l stie,) + vopsitorie pe alocuri, am vrut pe cat posibil sa salvez vopseaua originala care-i f frumoasa, asa ca nu am facut decat retusuri cu bmw 075 (resedagrun metalic)

Mai sunt multe altele, pe care daca le insir ma apuca nebunia laugh.gif

Poze urmeaza zilele astea, in seara asta am pus spatele la loc smile.gif
David
Bravo! Felicitari pentru efortul de a o tine pe linia de plutire! celb (4).gif Are totusi o varsta... lnr (13).gif cha (2).gif
Sportivu
Poze de azi, inainte de intalnire smile.gif

E_

Sportivu
Masina cred ca va intra la vanzare. Am masina de zi cu zi de ceva vreme incoace si simt nevoia de un bimmer mai nou.. (care va veni, in scurt timp) Pentru moment importanta este mobilitatea, si echilibrul pe diverse alte planuri. E12-le este pacat sa stea degeaba in garaj, caci de ceva vreme sta..si-mi sta pe creier. Cine este interesat de masina, sa imi dea un PM, pentru mai multe detalii. Nu voi cere luna si stelele de pe cer, dar nici acte de caritate nu voi face. Masina este mai in forma ca niciodata, am muncit cateva luni bune la mecanici, si si diverse alte bibileli.

PS: fara rautati pe topic..am nervii prea intinsi ca sa mai raspund si mintea prea obosita.
io's®
am vazut in seara asta masina, ...vai cat e de joasa ! ! ! ..si topaie de rigida ce e
Rares
QUOTE (io's® @ Oct 9 2010, 11:15 PM) *
am vazut in seara asta masina, ...vai cat e de joasa ! ! ! ..si topaie de rigida ce e

Mi-ar placea sa o mai vad si eu si sa dau o tura..
Stiti voi ce se zice despre prima dragoste..
Oricum, ma bucur sa vad ca s-a avut grija de ea!
Cataline, eu am ramas in urma cu stirile: cum te-ai inteles cu omu' pt eleron?
Sportivu
Foarte ok a fost omul. Multumesc. Masina nu mai este la mine de ceva timp, il astept pe noul proprietar sa facem actele.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.