Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E30 318i Cabriolet
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Mouse
am reusit sa-mi fac timp de niste poze cu noutatile....carbioletei...
05aBi
Foarte frumos.
316i
Alea dau cel mai bine cu Mtehnic 2. Deci vezi ce produci. Si mai bine cred ca dau pe ailalta gri. smile.gif
uwe
pai ....sa mi le vanda mie ca eu am m-tehnic.... biggrin.gif
deci dupa parerea mea sunt super jante si eu urmaresc sa achizitionez asa ceva dar stau cam prost cu $$$ si oricum sunt raritati

super jante!!!
Ciupanezu
Superb arată! smile.gif
franko
Felicitari Cristi. Nu doar ca arata fff bine dar si merge bine masina cu rotile alea , nu te chinuie ca pe mine tongue.gif biggrin.gif
Mouse
multumesc frumos pt aprecieri...a fost un mic efort achizitionarea lor dar sunt multumit trebuie sa vina si a 5-a biggrin.gif

nu a vazut nimeni hardtopu ??? tongue.gif

QUOTE (316i @ Nov 9 2009, 08:23 PM) *
Alea dau cel mai bine cu Mtehnic 2. Deci vezi ce produci. Si mai bine cred ca dau pe ailalta gri. smile.gif

sau cu fusta fata de alpina cool.gif

ca eleronul seamana...
Mouse
ieri am schimbat caseta de directie avea putin joc...de cand am luat masina asa am avut ghinion la toate masinile am avut prob.cu casetele...
am facut geometria....chestii normale tongue.gif
Mouse
QUOTE (uwe @ Nov 9 2009, 11:17 PM) *
pai ....sa mi le vanda mie ca eu am m-tehnic.... biggrin.gif
deci dupa parerea mea sunt super jante si eu urmaresc sa achizitionez asa ceva dar stau cam prost cu $$$ si oricum sunt raritati

super jante!!!

usor usor o intregesc...o sa-l rog pe Franco sa puna niste poze care le-a facut ieri....

inainte cu cateva zile am schimbat kitul de ambreiaj care dadea semne de oboseala si flansa de la cardan care era putin crapata...am dezvirginat-o pe la toate suruburile unsure.gif
franko

cool.gif cool.gif cool.gif
Mouse
usor usor incerc sa intregesc kit-ul mtech...cu greu pt.ca dupa cum stiti sunt niste piese destul de rare...iar ambitia mea este sa fie complet plastic...
Silviu
...iar ambitia mea este sa fie complet plastic...

...esti foarte ambitios si o sa reusesti sa faci masina sa arate cum vrei .

O poza de pe prima pagina a topicului: http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...st&id=17458
Mouse
QUOTE (Silviu @ Dec 14 2009, 10:27 PM) *
...esti foarte ambitios si o sa reusesti sa faci masina sa arate cum vrei .

O poza de pe prima pagina a topicului: http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...st&id=17458

nu m-am mai uitat la poza asta de ceva timp si uitasem.. tongue.gif

cu toate ca sunt destui ursi cu mtech2 dar nu stiu cati sunt cabrio dar si asa ma plictisisem de ea am si zis sa o schimb putin
316i
Pana la Mteh 2 mai e...un bot si doua laterale ca sa ma exprim mioritic. smile.gif
Clau
QUOTE (316i @ Dec 17 2009, 11:29 PM) *
Pana la Mteh 2 mai e...un bot si doua laterale ca sa ma exprim mioritic. smile.gif

Si cine a zis ca nu le are?
adi.dima
Alea-s jantele pe care le avea Visan pe X-ul Alpina? Sunt absolut superbe, sa le stapanesti sanatos. Era misto daca puneai mana si pe spoilerul fata atunci pana sa se razgandeasca si sa nu mai dea dupa ea.
Frumoasa rau masina, imi place foarte mult cum da cu hardtop. smile.gif
Mouse
QUOTE (adi.dima @ Dec 18 2009, 01:08 PM) *
Alea-s jantele pe care le avea Visan pe X-ul Alpina? Sunt absolut superbe, sa le stapanesti sanatos. Era misto daca puneai mana si pe spoilerul fata atunci pana sa se razgandeasca si sa nu mai dea dupa ea.
Frumoasa rau masina, imi place foarte mult cum da cu hardtop. smile.gif

da alea sunt...am preferat sa o fac mtech2 decat sa dau 300e pe o fusta inca mai e de vanzare mi se pare...un max 200e merita dar 300...............

o sa revin cu niste poze zilele astea...
Mouse
si BOTU' cool.gif

o tona de clemee o tonaa de bani ce-au fost mad.gif
si inca nu e tot...
Guwy
Ma i-a inima cand o vad asa frumoasa biggrin.gif !
comisaru
Ce bine-i mai sta...
Mouse
QUOTE (comisaru @ Dec 20 2009, 08:49 PM) *
Ce bine-i mai sta...

hahaha

habar nu ai cata carne mi-am luat de la vopsitor
316i
Bine ca nu le-ai mai vopsit si p-astea-n garaj.
iMAGiNE
Ce bine ii sta cu mtech pe fata biggrin.gif spor!
Mouse
QUOTE (316i @ Dec 21 2009, 12:05 AM) *
Bine ca nu le-ai mai vopsit si p-astea-n garaj.

le vopseam dar a fost frig
Mouse
snowing on my bears wub.gif
316i
Te chinuie si pe tineeee... search.gif
Mouse
azi de la 9 pana acum la 18 si ceva abia am reusit sa fac o parte si tot nu e gata....mai sunt de prins pragurile in capete si mici reglaje...maine sper sa termin si cealalta parte daca nu macar cat am facut azi...
comisaru
arata chiar mai bine asa...
Mouse
QUOTE (comisaru @ Jan 13 2010, 08:53 PM) *
arata chiar mai bine asa...

merci frumos...incet si sigur ca un....... 1.8 M40 laugh.gif
Mouse
in sfarsit...azi FINISHHHHHHHHHHHH mai tre sa ma duc la bavaria sa iau emblema cu M si pot spune ca e chiar completa...
cand o mai da soarele o sa-i fac niste poze profi de o profesionista blush.gif
iMAGiNE
Ia uite cam cum i-ar fi stat cu niste Borbeturi... si cu niste oglinzi mai urate! smile.gif
florin83
QUOTE (Mouse @ Jan 14 2010, 11:29 PM) *
in sfarsit...azi FINISHHHHHHHHHHHH mai tre sa ma duc la bavaria sa iau emblema cu M si pot spune ca e chiar completa...

Superba! wub.gif
Ciupanezu
QUOTE (iMAGiNE @ Jan 15 2010, 05:12 AM) *
Ia uite cam cum i-ar fi stat cu niste Borbeturi... si cu niste oglinzi mai urate! smile.gif

Sunt mai frumoase jantele Alpina decāt Borbet A.
iMAGiNE
Evident!
A fost doar o parere... gen preview wink.gif
alex230ro
QUOTE (Mouse @ Jan 14 2010, 11:29 PM) *

bravo a iesit foarte frumos
mario.b
nenea, nenea, pot sa fac si eu 2 poze cu maisna lu matale sa ma dau smecher pe HI5. super tare manule, nu credeam ca un urs original cabrio fara tuning poate sa arate bine original. un "up" de la mine BMW e30 Cabrio.gif BMW e30 Cabrio.gif
Mouse
multumesc frumos pt aprecieri...a fost mare chinuiala cu montatul pragurilor...pt ca sunt de coupe iar la cabrio e diferit....bla bla

nu suport borbet A mai ales cele cu SURUBU' ala oribil pe mijlocul capacului cele cu capac drept le mai inghit k idee nu am avut niciodata nu o sa-mi iau niciodata!!

jantele sunt de vanzare...o sa le pun si aici la bazar...k idee 5jante cu cauciucuri NEW 1000e

daca tot o tin pe original am sa-i fac 4 bbs-uri clasice cu buze polisate toate 4 la fel nu cum am pe 2.5 cu gume 205 55 15 cum a iesit de fabrica pt ca bucurestiul si tara asta nu e de talon 45 sau 40....mai ales ca eu merg mai tot timpul cu ea si e pacat de jantele astea....

azi i-am schimbat discurile de frana de pe spate care erau originale ca si pe fata....sapt viitoare o sa ma ocup si de fata...

week placut la toata lumea!!!
Silviu
daca tot o tin pe original am sa-i fac 4 bbs-uri clasice cu buze polisate toate 4 la fel nu cum am pe 2.5 cu gume 205 55 15 cum a iesit de fabrica

Buza mare sau buza mica ?
Mouse
QUOTE (Silviu @ Jan 17 2010, 07:02 PM) *
Buza mare sau buza mica ?

mica !! stock!
Mouse
N G K POWER mad.gif
iMAGiNE
Paparazzi!
Gingasul urs fara blana a fost surprins afara pe acest ger nemilos. dry.gif
haifisch
frumos mai e....asa negricios zici ca e bagheera laugh.gif
Mouse
laugh.gif da....a fost scos din garaj pt. o cauza nobila....
ady_viteza
Frumoasa bijuterie...sa te bucuri de ea la maxim biggrin.gif
comisaru
Cred c-a avut treaba in garaj la alta masina, altfel n-o scotea el afara in toiul iernii.
Silviu
Cred c-a avut treaba in garaj la alta masina

O sa o vedem in martie... asa-i ?
Mouse
QUOTE (Silviu @ Feb 13 2010, 09:55 PM) *
O sa o vedem in martie... asa-i ?

da GEO...lucram la un "tomberon" de urs laugh.gif
la anul am s-o duc undeva pe perioada iernii sa n-o mai frec toata ziua cand mai am treaba in garaj

DA sper....vroiam sa-i pun carlig sa-mi car ursu de drift...dar trebuie gaurita bara mtech si nu ma risc....
ar fi fost grav la deplasari in tara cu 70-80 asa... cool.gif
iMAGiNE
Bine ca ai tu ursi ma modestule! biggrin.gif
Incet, incet se face treaba...
Ar fi fost grav ce zici tu acolo, dar nu prea sunt optiuni. Ori tai din bara de MTech, ori pui bara simpla, dar nu mai are farmec.
Mouse
o poza cu fetita & viitoarele sandale de vara..... rolleyes.gif
Mouse
bine ca la ora asta e in garaj ca altfel cred ca ii degereau degetutele...si trebuiau amputate dry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.