Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E30 318i Cabriolet
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Peter Pan
QUOTE (florin83 @ Nov 25 2008, 08:32 PM) *
misto!

poate pe asta nu o mai vinzi dupa ce o faci frumoasa, cum ai facut si cu cealalta smile.gif

daca te hot sa o vinzi si pasta let me know BMW e30 Cabrio.gif wub.gif
Mouse
QUOTE (florin83 @ Nov 25 2008, 08:32 PM) *
misto!

poate pe asta nu o mai vinzi dupa ce o faci frumoasa, cum ai facut si cu cealalta smile.gif

nici nu ma gandesc sa o dau...vreau sa ma bucur de ea la vara!

QUOTE (Costache @ Nov 26 2008, 12:43 AM) *
frumoase jantele......erau mai frumoase si cu cauciucurile lor:D sa le stapanesti sanatos

merci biggrin.gif
n-a mai fost cascaval tongue.gif

QUOTE (MARI_NSL @ Nov 26 2008, 11:19 PM) *
arata foarte bine masina cu jantele astea biggrin.gif

daca ii pui si un hardtop e foarte tare ....

bafta

merci...caut hardtop....caut....si caut....

QUOTE (haristeas51 @ Nov 27 2008, 12:50 PM) *
sterge proiectoarele alea !! ca daca nu, vin eu tongue.gif
P.S. Se curata cu benzina ? smile.gif

te mananca in veioza??? arata k dracu la culoarea lor...sunt vai capu lor...batute de pietre...unu e crapat............

si putina plictiseala laugh.gif

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...2488ae4a7315f99 ursul ratacit...

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...306f0a90f8ef02e ursul FURAT...

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...50bdae0831c99df inscrierea la drifte...

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...0700a7f5af4b77b plimbarea cu cabrioleta...

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...480d2640eb18941 invatzacica...

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...0e66e1dfd4c74bf MIRCEA DRIFTERU biggrin.gif

sper sa va placa tongue.gif

si o poza de la joaca...pacat ca cineva a avut grija sa stearga filmuletele............ mad.gif
Clau
Poza aia ce vrea sa insemne? Cabrioleta la CONSTRUCTII, Coupe-ul la GRADINA si e39-le la DECORATIUNI ... Hmmm... sa fie oare noile categorii la 4t Day 2009?
jakal
super tari filmuletele.................... biggrin.gif biggrin.gif
evildeath
caterinca rau filmuletele biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
MARI_NSL
QUOTE (Mouse @ Nov 28 2008, 12:05 AM) *
nici nu ma gandesc sa o dau...vreau sa ma bucur de ea la vara!

merci biggrin.gif
n-a mai fost cascaval tongue.gif

merci...caut hardtop....caut....si caut....

te mananca in veioza??? arata k dracu la culoarea lor...sunt vai capu lor...batute de pietre...unu e crapat............

si putina plictiseala laugh.gif

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...2488ae4a7315f99 ursul ratacit...

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...306f0a90f8ef02e ursul FURAT...

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...50bdae0831c99df inscrierea la drifte...

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...0700a7f5af4b77b plimbarea cu cabrioleta...

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...480d2640eb18941 invatzacica...

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.ph...0e66e1dfd4c74bf MIRCEA DRIFTERU biggrin.gif

sper sa va placa tongue.gif

si o poza de la joaca...pacat ca cineva a avut grija sa stearga filmuletele............ mad.gif

sal . ce urs e ala gri din poza ? biggrin.gif
Clau
325, de ce?
Mouse
QUOTE (MARI_NSL @ Dec 2 2008, 02:29 AM) *
sal . ce urs e ala gri din poza ? biggrin.gif

e ursul lui mircea (B 09 URS)... 2.5 24v a stat o lunga perioada...daia nu prea il stiti smile.gif
walde
QUOTE (Mouse @ Dec 2 2008, 07:40 PM) *
e ursul lui mircea (B 09 URS)... 2.5 24v a stat o lunga perioada...daia nu prea il stiti smile.gif

ai uitat sa specifici, are un drop nesimtit pe spate biggrin.gif
MARI_NSL
QUOTE (Clau @ Dec 2 2008, 03:16 AM) *
325, de ce?

vreau sa il fur laugh.gif blink.gif

QUOTE (Mouse @ Dec 2 2008, 07:40 PM) *

e ala care era de TM cumparat de la hai-u ? biggrin.gif cool.gif
Mouse
QUOTE (MARI_NSL @ Dec 3 2008, 11:31 PM) *
vreau sa il fur laugh.gif blink.gif

e ala care era de TM cumparat de la hai-u ? biggrin.gif cool.gif

bravo!!! fix ala...si acum mircea face matanii ca l-am reinviat si are cu ce sa de-a blana...cerce...etc rolleyes.gif
haristeas51
offtopic.gif Zi-ne si noua cum ai folosit kit-u pt. Verdeck . poate mai este cineva interesat . Ca vreau sa il folosesc si eu.
Mouse
QUOTE (haristeas51 @ Dec 9 2008, 10:54 AM) *
offtopic.gif Zi-ne si noua cum ai folosit kit-u pt. Verdeck . poate mai este cineva interesat . Ca vreau sa il folosesc si eu.

ce kit ma???
daca te referi la poza...era ROSIE pana in spate la toba de la cerce...blana...limitare...etc smile.gif
franko
QUOTE (Mouse @ Dec 12 2008, 10:18 AM) *
ce kit ma???
daca te referi la poza...era ROSIE pana in spate la toba de la cerce...blana...limitare...etc smile.gif

se referea la kitul de curatat softtopul tongue.gif
Sportivu
scuze de offtopic.gif dar,

nenea Franko, parca aveai aveai un cabrio argintiu frumos? biggrin.gif
Mouse
QUOTE (franko @ Dec 12 2008, 01:14 PM) *
se referea la kitul de curatat softtopul tongue.gif

frateee....sa vorbeasca romaneste ca eu sunt mai de la tzara mellow.gif
QUOTE (Sportivu @ Dec 12 2008, 02:01 PM) *
scuze de offtopic.gif dar,

nenea Franko, parca aveai aveai un cabrio argintiu frumos? biggrin.gif

a avut...acum are unu albastru a intrat in lumea celor 4cilindrii... tongue.gif

cat de curand am sa mai inalt masina de bot un pic...ca in tara asta de 2bani 50 NICI MACAR ATAT...nu se mai poate...e groaznic deja cedez psihic...nu ating cu baia cat ating cu pragurile...
walde
QUOTE (Mouse @ Dec 14 2008, 09:34 PM) *
frateee....sa vorbeasca romaneste ca eu sunt mai de la tzara mellow.gif

a avut...acum are unu albastru a intrat in lumea celor 4cilindrii... tongue.gif

cat de curand am sa mai inalt masina de bot un pic...ca in tara asta de 2bani 50 NICI MACAR ATAT...nu se mai poate...e groaznic deja cedez psihic...nu ating cu baia cat ating cu pragurile...

pai daca intrii pe strazi neasfaltate ......

p.s : o sa murim smile.gif
haifisch
f tari cabrioletele voastre smile.gif
alexb32
Mai frumoasa este a lui Franko, asa sa il supar pe Mouse.
p.s. Haru mic aici tongue.gif , imi era lene sa trec pe useru meu smile.gif)
franko
smile.gif))))))))))))))
hai maaa , nu mai fi rautacios biggrin.gif . Si vezi ca a mea este un "EL" biggrin.gif:D:D
Mouse
HA HA HA !!! fight (12).gif
Mouse
ca sa nu moara pe aici treaba...ce pot sa zic e ca i-am pus biscuitii de iarna...si este EXTREM de clasic... smile.gif

tot nu apuc sa-i fac o poza ziua...arata interesant...tongue.gif
franko
pentru ce naiba i-ai pus rotile de iarna pe vremea asta ???? eu inca merg cu cele de vara si nu are nici cea mai mica problema BMW e30 Cabrio.gif
Mouse
QUOTE (franko @ Dec 28 2008, 09:15 AM) *
pentru ce naiba i-ai pus rotile de iarna pe vremea asta ???? eu inca merg cu cele de vara si nu are nici cea mai mica problema BMW e30 Cabrio.gif

deoarece celelalte au ajuns la sarme...vrei sa stric asfaltul romanesc? huh.gif
franko
smile.gif) daca traiam pe undeva prin austria te intelegeam , dar in tara asta de *kt nici macar din asfalt nu mai ai ce sa strici
Mouse
3 poze cu telu la repezeala...
virusss
hmm...sa se vada fusta aia custom :> biggrin.gif
MARI_NSL
ce buza e aia la bara ? cred ca se vedea mai bine daca o scoteai pe aia mica originala si o prindeai pe asta direct pe fusta :-?
Mouse
poate ca arata mai nasol ca nu e si ea vopsita...nu stiu dati-va cu parerea am uitat sa va intreb cum da...
e o buza de toyota...am taiat la ea de mi-a venit rau si m-a chinuit vreo 3ore...o sa incerc sa o scot paia...dar nu stiu cat de perfect o pun...
vreau una daia gen rieger...da nu gasesc si nouaaaaaaaa :|
jakal
boss vreau si eu o buza d-aia lata.......
CRM112
vine foarte bine fusta aia si fata de rieger este si din abs presupun. e foarte bine ! smile.gif
Clau
Buza 129 EUR
Lama(de sub buza) 109 EUR

Detalii pe privat.
franko
smile.gif))) astea sunt preturi de revelion ?
Clau
Da, de ce? preferi sa-ti iei buza cu 180e? smile.gif)
Mouse
QUOTE (franko @ Dec 31 2008, 05:13 PM) *
smile.gif))) astea sunt preturi de revelion ?

C&O Tuning o vinde la 150e buza si 130 lama...ca idee...astea sunt preturile de catalog nu din burta smile.gif
franko
si de cand luam noi la preturile de catalog ?smile.gif))
ca idee la banii astia iei rieger... din abs
franko
de exemplu : - buza : 139 E
- splitter : 119 E
ambele din abs tongue.gif
Clau
Ca sa vezi!
Aceleasi le am si eu la vanzare, cu 10E mai ieftin.... Ce chestie... Hai sa incheiem subiectul, ca suntem off-topic!
franko
QUOTE (CRM112 @ Dec 31 2008, 09:52 AM) *
vine foarte bine fusta aia si fata de rieger este si din abs presupun. e foarte bine ! smile.gif

... intelesesem ca nu sunt din abs tongue.gif
Clau
QUOTE (franko @ Jan 1 2009, 06:34 PM) *
... intelesesem ca nu sunt din abs tongue.gif

NU, nu ai inteles nici macar acum. Mouse a pus o fusta DE TOYOTA "customizata" la el in garaj.... nu una cumparata de la mine!!! Eu le am de vanzare pe cele de la rieger! Ciao
franko
ciao bye.gif
MARI_NSL
QUOTE (Mouse @ Dec 31 2008, 04:01 AM) *
poate ca arata mai nasol ca nu e si ea vopsita...nu stiu dati-va cu parerea am uitat sa va intreb cum da...
e o buza de toyota...am taiat la ea de mi-a venit rau si m-a chinuit vreo 3ore...o sa incerc sa o scot paia...dar nu stiu cat de perfect o pun...
vreau una daia gen rieger...da nu gasesc si nouaaaaaaaa :|

ahaa

da nu vrei o bara spate de mtech 2 originala din plastic 7mil biggrin.gif 0721502430 daca te bate vro idee
Mouse
QUOTE (MARI_NSL @ Jan 1 2009, 11:04 PM) *
ahaa

da nu vrei o bara spate de mtech 2 originala din plastic 7mil biggrin.gif 0721502430 daca te bate vro idee

stiu de bara... smile.gif
singura chestie de care mie scarba sa o fac din nou...e sa pun alta toba...sa modific iar k asta e pt 2 evacuari era o idee ca ma uitam la ea acu cateva zile...dar ma gandescc.....mie ca daca imi iau bara ma mananca sa mi-l iau pe tot biggrin.gif
MARI_NSL
QUOTE (Mouse' p dry.gif ost='87600 @ Jan 2 2009, 12:21 AM)
stiu de bara... smile.gif
singura chestie de care mie scarba sa o fac din nou...e sa pun alta toba...sa modific iar k asta e pt 2 evacuari era o idee ca ma uitam la ea acu cateva zile...dar ma gandescc.....mie ca daca imi iau bara ma mananca sa mi-l iau pe tot biggrin.gif

pai poti sa o pui pe ala 2.5 ca ala are 2 evacuari biggrin.gif

sau poate ai vrun tovars care vrea .... e cam pomana ... bara originala la bani de daia din fibra annoyed_h4h.gif
walde
coa1e mai traiesti ? ti-au mancat viata ursuletii astia ....
316i
Adica e 200 de euro o bara de fibra?
MARI_NSL
QUOTE (316i @ Jan 7 2009, 02:25 AM) *

nu stiu cat e glumeam si io laugh.gif

100 euro parca am vazut la bazar .

in fine ... hai sa nu ii stricam topicul lui mouse rolleyes.gif

bafta
Mouse
QUOTE (MARI_NSL @ Jan 3 2009, 03:30 AM) *
dry.gif ost='87600)--><div class='quotetop'>QUOTE (Mouse' p dry.gif ost='87600 @ Jan 2 2009, 12:21 AM)</div><div class='quotemain'><!--quotec-->stiu de bara... smile.gif

pai poti sa o pui pe ala 2.5 ca ala are 2 evacuari biggrin.gif

sau poate ai vrun tovars care vrea .... e cam pomana ... bara originala la bani de daia din fibra annoyed_h4h.gif

daca nu era pt 2 evacuari poate o luam...dar din fusta mea nu o sa tai NICIODATA(cred) biggrin.gif

QUOTE (walde @ Jan 6 2009, 11:16 PM) *
coa1e mai traiesti ? ti-au mancat viata ursuletii astia ....

definitiv...ma inchin in fata lor in timp ce dau burn...si ma rog sa nu ma scalpeze laugh.gif

QUOTE (316i @ Jan 7 2009, 02:25 AM) *

100 fibra...
dar stai calm ca pe bara fata+spate mi-a cerut CINEVA... 400e DE FIBRA cha (40).gif

QUOTE (MARI_NSL @ Jan 7 2009, 05:00 PM) *
nu stiu cat e glumeam si io laugh.gif

100 euro parca am vazut la bazar .

in fine ... hai sa nu ii stricam topicul lui mouse rolleyes.gif

bafta

no problemo amigo cool.gif
Mouse
acu' 2 zile i-am schimbat si uleiu...

iar azi m-am suparat si cand ma supar e jale mad.gif
si mi-am luat 2 amortizoare NEW AL-KO
aveam unele rosii...si de aici am inteles care e treaba cu dungile colorate de pe arcuri...corespund cu amortizorul era un mister pana azi...am intrebat in stanga si-n dreapta nu stia nimeni ce e cu dungile alea si mai ales ce specificau culorile...

i-am schimbat si arcurile...ca era prea jos...am pus unele cu o spira mai mari...si e prea sus dry.gif
Mouse
de la joaca... rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.