Help - Search - Members - Calendar
Full Version: un mos pe nume Karl ;))
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3
edutxu
QUOTE (sergiu67 @ Oct 28 2008, 05:01 PM) *
AI GRIJA CAND DAI JOS PARBRIZU SA NU CRAPE SAU MAI RAU...AR FI PACAT

nici nu incape vorba.....totul merge ca la carte tongue.gif
sau kiar mai bine smile.gif)
TiL
prea tare nuanta data de CRM. Dar unde gasesti si cat costa...?
Sportivu
Vai de capul meu cat de misto e rubinrot-ul ala biggrin.gif
05aBi
culoarea asta mi se pare cel putin superba pentru batranelul bronzat tongue.gif
dar in fine.. sunt pareri si pareri.. totul ramane la aprecierea ta smile.gif
edutxu
azi n am mai facut nimic......a tebuit sa merg cu maicamea la cumparaturi
si ca sa fie treaba buna am spart d tot spoilerul p spate....
d acu maien iarasi plimbari si nu mai am timp de asta mica sad.gif
edutxu
aici la mine la tara este un atelir de kerestea...si au si un uscator...au zis ca acolo sunt vre o60 grade. asi baga masian acolo la uscat....dar...oare nu mi coace bordul...si furtunele d p la motor? biggrin.gif
MeHigh
nu le coace, apa din furtunele de la motor are 90 de grade tongue.gif si nu ti le coace.
numai sa fie foarte foarte curat in uscator, altfel nu o baga acolo ca iti strici vopseaua.
P.S - vara cand lasi masina in soare, inchisa, se fac inauntru in jur de 70 de grade, deci nici de bord nu e buba. 60 e suportabil.
CRM112
pai dezechipeaz-o complet inainte smile.gif
edutxu
QUOTE (CRM112 @ Nov 4 2008, 03:40 PM) *
pai dezechipeaz-o complet inainte smile.gif

biggrin.gif....bordul kiarn u l ais da jos...nu red ca e vre o bomba...
dar........
daca vad ca o sa crape ceva...ii pun bord de e28
desi nu ma incanta deloc idea...
edutxu
uitam de aripi...sa le duc p ale mele la indreptat si chituit....ies mai bine decat daca asi cumpara unele noi?

si ca su nu uit...nu stiu exact cum se numeste....scutul peste care vien bara din fata....si de care se prind halogenele...la mien este urat tare....cred ca a fost dat cu antifon si apoi vopsit.....nu are nimeni vre unul de dat? tongue.gif
haifisch
depinde cat de ruginite sau strambe sunt aripile......daca mai merita facute

scutul din fata se numeste fusta
edutxu
QUOTE (haifisch @ Nov 4 2008, 05:05 PM) *
depinde cat de ruginite sau strambe sunt aripile......daca mai merita facute

scutul din fata se numeste fusta

nu au rugina...adica au dar foarte putin...sunt putin ondulate si d asta ziceam....
TiL
Daca au fost lovite, mai bine decat unele noi nu prea au cum sa iasa.
edutxu
am gasit aripi...marca EMBO....sa iau de aici?
vad e pe net sunt 181 d lei...
TiL
Eu am dat cam 2mil pe aripa de E28 klokerholm.
Ar trebui sa fie ok la banii aia
edutxu
aseara am primti smirghel, iar azi...mi a imprumutat cineva o masdian d slefuit
am dat asa in mare iar dupa...lucru manual smile.gif)...e aproape gata exteriorul is poate ca maien ma timp sa i fac si niste poze... smile.gif
edutxu
inca n am ajuns pana acolo...dar e bien sa stiu dinainte ce trebuie facut
desi s a mai vorbit in mai multe posturi destre asta...poate ma lamureste concret ce am de facut
inimile de le chederul parbriz/luneta sunt cam ruginii....le pot vopsi cu ceva? sau poate stiti vre o alta metoda....
vazusem undeva ca merge cu autocolant dar..... astept si alte pareri smile.gif unsure.gif
bartro
pai... inlocuire?
edutxu
QUOTE (bartro @ Nov 5 2008, 10:55 PM) *
pai... inlocuire?

deci sa inteleg ca nu se pot face shadow......am sa vad ce si cum....
mi asi dori sa ramana tot nichelul pe ea....dar sa vad cat costa inimi din ale noi
sper sa nu coste cat toata munca de pana acum smile.gif)
TiL
mda, inlocuire cu unele bune, ca astea aproape sigur se crapa/rup daca le scoti.
Daca le vrei noi sunt cam scumpe...

Cromuri bune gasesti SH.
edutxu
QUOTE (TiL @ Nov 6 2008, 12:10 AM) *
mda, inlocuire cu unele bune, ca astea aproape sigur se crapa/rup daca le scoti.
Daca le vrei noi sunt cam scumpe...

Cromuri bune gasesti SH.

pai o sa trebuiasca scoate...ca la cat am muncit la ea e pacat sa nu scot geamurile si sa nu lucrez si acolo...
deci...daca stiti ce...undeva... biggrin.gif
edutxu
inca o zi plina...chiar daca poate nu se vede smile.gif
reactor_share
Hai ca poate in curand, ne vom intalni, pe strazi de data asta. Spor la treburi, si vezi, incet, incet prinde viata.
sconx
QUOTE (edutxu @ Nov 6 2008, 05:45 PM) *
inca o zi plina...chiar daca poate nu se vede smile.gif

Bravo! Se vede... Te respect! Un rechin in plus pe strada, sincer ma bucur ! Vei avea satisfactzii pe masura !
Vezi ca e virus rau cu rechinii astia, nu te lasa niciodata. E boala foarte grea, si netratabila.... celb (4).gif
edutxu
QUOTE (sconx @ Nov 7 2008, 10:45 PM) *
Bravo! Se vede... Te respect! Un rechin in plus pe strada, sincer ma bucur ! Vei avea satisfactzii pe masura !
Vezi ca e virus rau cu rechinii astia, nu te lasa niciodata. E boala foarte grea, si netratabila.... celb (4).gif

nici nu cred ca o sa caut tratament anti rekin...in skimb o sa caut medicamente din cartilaj de rechin pentru reumatism smile.gif)
edutxu
ieri si azi nu s a facut nimic din cauza frigului si...mai ales sarbatori....dar am fost si am vazut cuptorul unde o sa bag masina dupa vopsit si am inteles ca se pot face 70 d grade acolo....
acu...sa ma apuc de ultimele retusuri si de chituit
sper sa iasa frumos...nu doar mai bien decat era wink.gif
MeHigh
spor la treaba, cum draq ne-o fi apucat pe noi facutul de masini tocmai acum, pe frig?!
boala grea masinile astea.
TiL
Si eu m-am apucat de schimbat motorul anul trecut pe la 1 decembrie biggrin.gif
Si am terminat tocmai de Martisor conf (9).gif
MeHigh
da-ti peste gura, ca inca nu am terminat !!!!!!
poate-mi va purta noroc blocul motor de la tine, in garaj - e facut scaun tongue.gif
TiL
o scumpete de scaun...

Nu-i cazul sa-mi dau peste gura, la mine am schimbat cam tot ce-i sub masina: cutie, esapament, punte spate, rezervor, montat pompa benzina si suportii pentru ea. Plus aproape jumatate din instalatia electrica.

Hai ca tu esti aproape, ai grija la electrica. Succes!
edutxu
QUOTE (TiL @ Nov 10 2008, 05:08 PM) *
o scumpete de scaun...

Nu-i cazul sa-mi dau peste gura, la mine am schimbat cam tot ce-i sub masina: cutie, esapament, punte spate, rezervor, montat pompa benzina si suportii pentru ea. Plus aproape jumatate din instalatia electrica.

Hai ca tu esti aproape, ai grija la electrica. Succes!

vai....til...am crezut ca trebuie sa skibm si tot ce am sub masina... smile.gif) din ce am vazut eu la ultima explorare la rampa totul e oke...apoi am citit ca vbeai cu mee high smile.gif)
mai pun 2 poze cu ce am facut eu azi...mie mi se pare ca stau p loc, dar din cauza ca ziua e scurta...sau am trezesc eu prea tarziu...nush cum se face ca nu pot face atat cat mi ais dori eu
am pus capacele alea mari din pedalier inapoi, le am pus mult silicon pe dedesubt inaitne sa le prind, apoi le am dat si pe margini, grund , si dupa am dat insonorizant, care din ce mi a zis taicamiu e cam subtire. dar se rezolva maine cand am sa i mai dau inca o mana
sergiu67
VAD CA MUNCESTI DE ZOR PE EA!MA BUCUR SI SPOR LA TREABA!!! thumbup.gif
edutxu
inca 2 cai putere la masina mea smile.gif)
sergiu67
lgh (24).gif super tare!!!trage mai bine masina? lnr (1).gif lgh (24).gif
edutxu
schimbar de plan....azi doar mnezai crushi bisarishio la gura mea au fost....nici azi n a venit omul sa mi kituiasca masina.
si se pare ca primesc fonduri sa o duc intr o vopsitorie care are cuptor, si asa cum a zis si tata l meu... o sa iasa mai bien si o sa fiu si eu cu inima impacata.
P.S. au inceut sa i placa rechinii..... a ramas entuziasmat cand a vazut ca nu am avut rugina de loc
si poate ca in week end in facme si p el user.....daca l primiti in comunitate smile.gif)
sper sa iasa bine smile.gif
eugene12
Bafta cu vopsitul si nu-ti face griji ca totul swe rezolva ...usor...,usor.Rabdare ......si bani sa ai....
edutxu
incepe sa capete forma smile.gif
MeHigh
hai ca parca se vede luminita de la capat...esti pe drumul cel bun.
spor.
edutxu
QUOTE (MeHigh @ Dec 11 2008, 04:49 PM) *
hai ca parca se vede luminita de la capat...esti pe drumul cel bun.
spor.

am auzit ca luminita de la capatul tunelului e focul iadului smile.gif))
TiL
laugh.gif

bravo, spor la lucru in continuare.
Vezi ca murdaresti niste roti frumusele... de fapt la capace ma refer.
alex230ro
frumos baga mare ca vine vara laugh.gif
edutxu
hehe...pana la vara imi ingheatza ghearele p la ea... si tot pana la vara trebuie sa mi fac rost de ornamentele p care nu le am la ea, si eventual un drum la nenea interceptorul sa mi regleze ce e reglat la ea.
poate ma ajuta si d data asta din cauza ca nu sunt din bucuresti smile.gif)
eugene12
Sa dai geamurile jos...nu cum am facut eu...e mai bine asa .Bafta
edutxu
QUOTE (eugene12 @ Dec 12 2008, 08:10 PM) *
Sa dai geamurile jos...nu cum am facut eu...e mai bine asa .Bafta

am fost la service si cik a curatat sub kedere cu nush ce scula...bascula
nu mi le da jos ca cik e greu. din cauza asta am fiert ieri toata ziua...sad.gif
edutxu
culoarea va fi hellrot....si maine sper sa va pun poze cu ea "rujata " smile.gif
edutxu
QUOTE (edutxu @ Dec 16 2008, 11:02 PM) *
culoarea va fi hellrot....si maine sper sa va pun poze cu ea "rujata " smile.gif

Mihai_AMD
CITAT(edutxu @ Dec 13 2008, 02:49 PM) *
am fost la service si cik a curatat sub kedere cu nush ce scula...bascula
nu mi le da jos ca cik e greu. din cauza asta am fiert ieri toata ziua...sad.gif

asa mi-a "curatat" si mie de lene sa nu mai dea parbriz/luneta jos si dupa ce am insistat sa le dea jos era rugina gramada sub chedere.asa ca mai bine dadeai geamuri jos altfel in curand o sati infloreasca din nou rugina de sub chedere
ps:poi decat juma de poza ne arati bre? rolleyes.gif tongue.gif
edutxu
surpriza...pt cei care nu sunt d p forum...e gata...
pt voi...nu cred ca o sa fie surpriza....
mosul meu a ajuns la jumatate d traseu.....de acu urmeaza cealalta jumatate...care o sa fie mult mai grea decat pana acum
TiL
rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.