Help - Search - Members - Calendar
Full Version: un mos pe nume Karl ;))
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3
MeHigh
felicitaciones, monsieur, e bine aleasa culoarea, imi place rau de tot
Mihai_AMD
frumos domne
hai,acum echiparea si la drum biggrin.gif
sergiu67
celb (15).gif foarte frumos e mosu asta al tau!!!!a iesit bine de tot !!!
spor la munca in continuare si multa rabdare!!!
eugene12
Marfa rau...acum pune mana si echipeaza-l...poate iti fac rost de bara nichelata ....
Sportivu
Bravo fratie, ai facut in cel mai scurt timp ce ti-ai propus. Bravo!
edutxu
acu vin de la masina, le am dus bara fatza, ca sa o centreze ei si masuna cand e gata...sa merg sa o iau....
parca nu mai am rabdare tongue.gif
CRM112
felicitari, o etapa trecuta cu bine! smile.gif Inca o clasica mai aproape de şosele
sper sa se finalizeze integral asa cum ti-ai propus, sa n-ai surprize pe ultima suta.
edutxu
am adus o acasa...e in curte....
nu mi vine a crede inca....
masina da rateuri puternic..la turatii mici....dar de la 3000 nu o mai poti controla smile.gif)
si am avut ocazia sa plec cu ea nitel mai in forta....pt ca i am zis domnului inginer sa stea in urma si sa mi zica cum se aude toba....iar cu aceasta ocazie mi am dat semaa ca nu ma face un logan...asa cum ziceau baietii de cutia in 4.
e mai silentioasa decat cealalta toba la relanti, in ture mi s a spus ca se aude ca la rally smile.gif).
de acum...am sa mai pun poze p traseu...in timp ce o echipez......
sper sam i permita vremea sa fac macar exteriorul....pentur ca la interior am alte idei...si cien stie cand o sa ajugn la finish:)
P.S. acu fac si eu diferenta itnre benzina si diesel smile.gif)
Laura V
arata bine masina ....dar n-am sa te uit niciodata ca ai zis ca nu ma lasi sa o conduc tongue.gif ...te prind eu vreodata pe langa trecerea de pietoni >:)
INTERCEPTOR
bravo tie.......... incet dar sigur............
eugene12
uite o sugestie cum sa faci masina....nu ma injura...facuta de fratemiu ala mic
edutxu
QUOTE (eugene12 @ Dec 21 2008, 05:54 PM) *
uite o sugestie cum sa faci masina....nu ma injura...facuta de fratemiu ala mic

n am dc s t injur mane...chiar arata bien masina......are idei asta micu...ar trebui sa facem u nservice si sa l luam cu noi ca designer tongue.gif:P
timpul ne rezerva de toate...mai putin banii wink.gif)
TiL
de ce sa pocesti rosul ala frumos?
edutxu
QUOTE (TiL @ Dec 22 2008, 01:24 AM) *
de ce sa pocesti rosul ala frumos?

nu l pocesc mane..masina asta ramane asa cum a iesit ea d la mama ei....
acu n am bani de bandouri laterale si consola centrala...dapoi d alta vopsea tongue.gif
haifisch
ffff frumos a iesit......culoarea e superba

bafta multa in continuare
ionusunt
e12 rosu... wub.gif

si 2.5 .......
barvo ! vb cu matei daca ai nevoie de ceva ajutor la carb (sau nu e carb?)
edutxu
QUOTE (ionusunt @ Dec 22 2008, 04:09 PM) *
e12 rosu... wub.gif

si 2.5 .......
barvo ! vb cu matei daca ai nevoie de ceva ajutor la carb (sau nu e carb?)

e carburator....care mi mananca zilele smile.gif)
dupa ce o termin...cine stie cand o sa fie final...pentru ca nu mi place ce a iesit acum....
ma ia cu nervi + gaina d rigoare care mi a zgariat capota :-j...am murit d ras...le omor p toate
....atunci am sa vin cu ea la bucuresti ...asa ucm o mere sa mi regleze si mie cinva carburatorul si tot ce se poate regla la motorul asta...
pana atunci.....sa fie vreme buna sa o termin, pentur ca la mine vad ca iar ploua
azi i am pus okelarii si nasul...care...nu prea stau cum vreu eu...dar ce mai cotneaza......nu e masian perfecta la care am visat eu....sad.gif
INTERCEPTOR
consola centrala te asteapta aici .for free..........apropo nu ma pune sa trimit cu curier si alte dastaea ca nu am chef de asa ceva.............nici ale mele nu s perfecte da merg
asa va merge si ata
cu timpul vei face tot incet incet.la mine a durat tinichigeria cateva luni 8 si inca 4 sa o termin cat de cat asa ca tu esti fericit
edutxu
QUOTE (INTERCEPTOR @ Dec 22 2008, 11:03 PM) *
consola centrala te asteapta aici .for free..........apropo nu ma pune sa trimit cu curier si alte dastaea ca nu am chef de asa ceva.............nici ale mele nu s perfecte da merg
asa va merge si ata
cu timpul vei face tot incet incet.la mine a durat tinichigeria cateva luni 8 si inca 4 sa o termin cat de cat asa ca tu esti fericit

nu te pun florien sa trimit ip curier ca stiu ca ti e greu....dar cand am sa vin cu masina la tine o sa ti fie si mai greu tongue.gif:P
si mai pun si o poza cu ea
Mihai_AMD
de ce e asa mare spatiu intre ochelar si faruri,cel putin fata de asta de scurta?cumva nu ai ochelarii aia de fier de care se prind farurile de caroserie??aia trebuiau sa iti aduca automat farurile mai in fata,cel putin ala de scurta e bagat rau inauntru..:?
edutxu
acolo in dreaptA e cu cantec...nu mi vin okelarii p gauri....am sa incerc sa i pun mai bine cand se mai potoleste vremea....
i am pus intr o seara provizoriu si d at nu am mai insitat......
edutxu
poze si cu mosul...adica cu aman2 tongue.gif
la exterior nu prea mai sunt multe de facut....daca vremea o sa tian cu mine.
edutxu
cam asa....
eugene12
QUOTE (edutxu @ Jan 5 2009, 10:04 PM) *
cam asa....

Ahaaaaaaaa...acum vad ce ziceai.Ti le aduc si p-ale mele? biggrin.gif
bartro
Le ai curata cu bere pana la urma? thumbup.gif
nu arate rau deloc
edutxu
............................
edutxu
iar a inceput sa ninga....iar amanam lucrul la masina...sad.gif
TiL
Bucure-te de iarna, ca de masina o sa ai tot anul sa te bucuri: ba o fisa, ba o bucsa etc laugh.gif
edutxu
i am luat si eu niste mutelci.....si deja am fost atentionat ca nu ii mai cumpar nimic mult timp....
va pun poza cu ele si poza de pe real oem....ca ceva nu mi place....nu se potriveste... :-?? blink.gif

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=31&fg=10
edutxu
pac pac!!
eugene12
QUOTE (edutxu @ Feb 13 2009, 05:03 PM) *
pac pac!!

haide omule pune umarul la munca si scoate masina pe strazi!!!marfa jantele abia astept sa vad cum ii sta cu ele..
ionusunt
masina asta are potential extraordinar. .ai mai facut ceva pe la dansa ?
edutxu
[quote name='ionusunt' date='Aug 18 2009, 03:27 AM' post='103100']
masina asta are potential extraordinar. .ai mai facut ceva pe la dansa ?
[/quote

mai am de pus chedere la usi, sa le schimb pe cele de la geamuri ca sunt coapte, sa vopsesc inima de la chederele de la parbriz si luneata tongue.gif:P
capacul de la distributie unde se pridne delcoul il primesc in curand...si dupa...ce mai mai fi p acolo tongue.gif (reglat tacheti smile.gif , o bucsa... toba aia sport ca nu mi place da alta nu am....
dar de mers merge asa uratica cum e ea tongue.gif:P
ionusunt
interiorul sa inteleg ca l-ai montat ? cand ai timp baga si tu o poza ceva,sunt tare curios cum e rosu cu interiorul ala ! toba aia sa o schimbi neaparat!imposibil sa nu gasesti ceva , parerea mea e sa ii pui ceva stock,ca doar la babe nu merg cioclarii cu zgomote tunete fulgere laugh.gif cum merge motorul ? in toane ? sau ai rezolvat cu carburatorul (ziceai ceva pe la e12 pe acolo de carb parca) ?

la bbs urile alea sa le polishezi buzele NEAPARAT! biggrin.gif daca nu ai unde,sa ma contactezi.

LE acum vad ca nu s bbs...nu conteaza ,de frumoase sunt foarte frumoase!vezi cum lasi masina mai jos cumva (sa nu tai arcurile laugh.gif ) , pt ca cu 7jx14 et10 va arata GRAV!uite o idee de cum ar putea arata rotile alea .stiu sunt alt model de roti(bbs racing chiar) ,dar sunt apropiate smile.gif
AxY Jamaicanu
salut, se gasesc chedere de usi/geamuri/portbagaj noi ? daca da, unde ? Io am cautat la mai multe magazine din Constanta dar n-am gasit nimic. P.S. Eu caut ptr un E21 ... scuze de off-topic .Multumesc anticipat
ionusunt
QUOTE (AxY Jamaicanu @ Aug 20 2009, 09:07 PM) *
salut, se gasesc chedere de usi/geamuri/portbagaj noi ? daca da, unde ? Io am cautat la mai multe magazine din Constanta dar n-am gasit nimic. P.S. Eu caut ptr un E21 ... scuze de off-topic .Multumesc anticipat

la orice reprezentant bmw daca se mai fac.daca nu ,pe internet ,era un site numai pt oldtimere bmw,dar nu mai stiu cum se cheama.vezi ca sunt scumpute!
AxY Jamaicanu
mersi, totusi incerc sa evit comanda pe net dar daca alta solutie nu este, asta e ...
ionusunt
QUOTE (AxY Jamaicanu @ Aug 20 2009, 10:40 PM) *
mersi, totusi incerc sa evit comanda pe net dar daca alta solutie nu este, asta e ...

ai fi surprins cat de mult te-ar ajuta. singura diferenta e ca nu dai banii unui om,asteptarea fiind relativ aceiasi wink.gif
bartro
QUOTE (ionusunt @ Aug 20 2009, 09:59 PM) *
la orice reprezentant bmw daca se mai fac.daca nu ,pe internet ,era un site numai pt oldtimere bmw,dar nu mai stiu cum se cheama.vezi ca sunt scumpute!

http://www.wallothnesch.com/
mai exact: http://www.wallothnesch.com/e/seals/sealse21.htm
ionusunt
QUOTE (bartro @ Aug 21 2009, 08:22 AM) *

asa domnule tongue.gif nu mai stiam site ul biggrin.gif
edutu hai cu pozele nene biggrin.gif
AxY Jamaicanu
multumesc de link bartro ,vad ca preturile nu-s chiar asa de mari ptr ce am eu nevoie
edutxu
QUOTE (ionusunt @ Aug 21 2009, 10:15 AM) *
asa domnule tongue.gif nu mai stiam site ul biggrin.gif
edutu hai cu pozele nene biggrin.gif

o sa pun si poze cu asta mica...dar incan u e pregatita sa intre pe scena tongue.gif:P
mai caut inca chedere de usi, ca nu am deloc, si daca i fac poze murdarica ma trimiteti la spalatorie tongue.gif
ionusunt
QUOTE (edutxu @ Aug 24 2009, 09:47 PM) *
o sa pun si poze cu asta mica...dar incan u e pregatita sa intre pe scena tongue.gif:P
mai caut inca chedere de usi, ca nu am deloc, si daca i fac poze murdarica ma trimiteti la spalatorie tongue.gif

nici a mea nu e si uite ca totusi mi am luat inima in dinti si i am facut.jantele cred ca m-au facut sa fac asta oricum. asa ca pune ce o fi tongue.gif
05aBi
Ce se mai aude de masina ? biggrin.gif
edutxu
operatie pe cord deschis:P
am desfacut motorul pentru a schimba segmenti si cuzineti
segmentii de pe masian sunt ATE, presupun ca cei originali, intrucat cuzinetii de biela au pe ei emblema bmw rolleyes.gif
atat pe biele cat si capace am gasit niste puncre rosii/visinii, care am inteles ca e un cod
imi puteti spune ce segmenti trebuie sa cumpar?
iar la chiulasa, am gasit un ax de la tacheti cu ceva uzura, deci daca are cienva o chelioasa de m30 pentru dezmembrat sunt dispus sa cumpar acel ax, inclusiv saiba groasa de langa un tachet pe care am gasit o rupta.
poze nu am in pici, dar sper sa pun in curand

P.S. doar la cilindrul 1 si 5 am gasit cuzinetii cu uzura in rest sunt mai mult decat oke
pe cuzineti scrie un cod, cred ca trebuie sa cumpar cuzineti chiar dupa el, dar asi vrea niste lamuriri mai ample atat pentru ei cat si pentru segmenti
mc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.