Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e30 2.5 ix
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4
franko
daca o sa-l dai o sa regreti aceasta decizie . Toti care si-au vandut ursii (in stare buna , nu niste cazane) au regretat dupa aceea . Eu nu pot concepe sa imi vand ursul... si daca nu mi-as mai permite sa merg cu el , l-as baga in garaj la pastrare dar nu l-as vinde pentru alta masina in niciun caz.
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Aug 14 2009, 08:17 AM) *
numai ursi ai in cap laugh.gif

ce vrei sa am ? femei laugh.gif ? F$7 in ele ca numai probleme iti fac. barem la urs e o placere sa lucrezi biggrin.gif
Costache
de sezon:) am scos ursu la plimbare
tomado e28 owner
Aparatul foto ti-a pus o data de acum 2 sezoane biggrin.gif Misto masinu' smile.gif
Costache
acum am vaz si eu...o sa ii mai fac 2 -3 poze cand o sa fie mai curata
ady_viteza
Foarte frumos ursul...arata aproape le fel ca al meu biggrin.gif .....insa e pacat ca vrei sa-l vinzi....dupa parerea mea indiferent de cate masini mai ai asta e singura care merita pastrata peste ani.Bafta in continuare cu ursul.
Costache
din pacate tre sa il vand ..pt ca am niste probleme in familie. si am nevoie de bani:( sper sa rezolv probleme fara sa fie nevoie sa il vand...
4300 asa cum este acum
3700 fara jante
si 3100 fara kit m-tech si jante
daca este careva interesat.0765488788
Mouse
QUOTE (Costache @ Feb 11 2010, 12:07 PM) *
din pacate tre sa il vand ..pt ca am niste probleme in familie. si am nevoie de bani:( sper sa rezolv probleme fara sa fie nevoie sa il vand...
4300 asa cum este acum
3700 fara jante
si 3100 fara kit m-tech si jante
daca este careva interesat.0765488788

cel mai bine incepi si vinde de pe ea...sa ramana 100% stock....oricum multi nu apreciaza si spun ca la 4000-4500 isi iau super pisica....iar cine apreciaza au deja masini....
Costache
de vanzare 3200
Costache
.......
alex230ro
Foarte frumos smile.gif
poate vorbim la anul in vara daca il mai vinzi atunci smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.