Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e30 2.5 ix
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4
ionusunt
iti intra
pna in 15 et ul
daca te vad cu alea te alerg!!!!
super roti ..si merita banu ! (in germania sunt peste 2000 euro si f rare de 17 in 4x100 )
Costache
deci ce este mai mare de 15 nu intra? ca eu acum am et 35 pe astea de 16?
ionusunt
QUOTE (Costache @ Nov 6 2008, 03:08 PM) *
deci ce este mai mare de 15 nu intra? ca eu acum am et 35 pe astea de 16?

depinde ce intelegi prin mai mare . ca mai mare inseamna ca intra mai mult rotile in caroserie
mai mic ies mai mult in afara (et 15 iese un mm 2 mm peste aripa pe spate cu 9j ,et 35 sta mult in interiorul aripii )
Costache
am cumparat jentile ..o janta are buza un pic cam zgariata in rest bune.. imi trebuiesc prezoane mai lungi ca sa le pun pe masina ....
Costache
.....................
batz
super roti! bravo!!
Costache
am montat rotile pe masina dar a trebuit sa ii pun distantiere pe fata ca imi atingea in etrier...niste poze cu ele pe masina sry de claritatea pozelor..
Ciupanezu
Mişto mai arată!

De unde ai luat distanţiere, mă bate un gānd..
Costache
de la un vecin ...sta in dristor , pe laborator mai exact..baiatu super priceput il cheama stefan , are si anunturi pe 4tuning cu useru yoyo ..daca vrei iti dau nr lui de tel
Costache
inca 2 poze rolleyes.gif
MARI_NSL
bravo frate . ai facut numai modificari bune la masinuta asta biggrin.gif

jantele sunt super ...

schimbai farurile cu unele hella smoke si stopurile tot alea smoke de la hella sau daca nu dalea dp net in doua culori negru/rosu cred ca o sa se schimbe mult masina wink.gif

si pune si 2 tipsuri mai marfa la evacuare wink.gif
Costache
ms mult ....incet le fac pe toate..deocamdata se simte la buget kitu si jentile ..biggrin.gif am fost de am dat comanda la bavaria ..de cleme ca sa montez bandourile, maine sper sa fac instalatia electrica ca nu se aprind toate beculetele din interior, saptamana vit poze noi cu bandourile montate
ionusunt
QUOTE (MARI_NSL @ Nov 14 2008, 09:18 PM) *
bravo frate . ai facut numai modificari bune la masinuta asta biggrin.gif

jantele sunt super ...

schimbai farurile cu unele hella smoke si stopurile tot alea smoke de la hella sau daca nu dalea dp net in doua culori negru/rosu cred ca o sa se schimbe mult masina wink.gif

si pune si 2 tipsuri mai marfa la evacuare wink.gif

alea smoke de la hella se numesc MHW wink.gif nu s hella....
eu nu stiu sincer stopuri hella de urs de nici un fel..iar cu turcisme dalea cu matze in spate multe si de plastic clar penal de are tot bucurestiu sa nu te prind ca te alerg tongue.gif
Costache
azi am reusit sa montez bandourile si pragurile, pun niste poze dar sunt facute cu telefonul , maine sper sa reusesc sa fac altele cu un aparat foto..
walde
cum poate sa arate ... ar merita cateva " atentii " smoked smile.gif .

Bafta in continuare, sper sa ramana la tine ursul ... fiindca ... se vede smile.gif
Costache
salut , vreau sa ii schimb motoru sa pun 2.5 24 de valve ? se merita? se poate asa ceva?
316i
QUOTE (Adrian Pintea @ Jan 8 2009, 01:51 AM) *
La cutie, ce ulei e recomndat? am bagat mobil 75w90 sintetic si intra greu in 1 si 2 pana se incalzeste...cu cel vechi uzat intra foarte usor

Pe ix greu de pus 24v. Printre altele iti trebuie baie de 525ix din ce imi amintesc. Mai bine ai lasa tot M20.
butcky
QUOTE (Costache @ Nov 8 2008, 02:19 AM) *
am cumparat jentile ..o janta are buza un pic cam zgariata in rest bune.. imi trebuiesc prezoane mai lungi ca sa le pun pe masina ....

Arata super jantele!!! Nu au fost ale lui HAI-ul??? unsure.gif
manole74
Frumoasa masina! biggrin.gif
Costache
QUOTE (butcky @ Jan 9 2009, 12:58 PM) *
Arata super jantele!!! Nu au fost ale lui HAI-ul??? unsure.gif

nu hai`ul inca le are la vanzare, am inteles ca trage altfel cu 2.5 24 , poate dau de baiatu care are aox sa ma dea o tura sa vad daca este dif mare cu 24 de valve..
haristeas51
poti sa o cumperi sa vezi cum trage tongue.gif . glumesc smile.gif
ionusunt
QUOTE (Costache @ Jan 9 2009, 10:51 PM) *
nu hai`ul inca le are la vanzare, am inteles ca trage altfel cu 2.5 24 , poate dau de baiatu care are aox sa ma dea o tura sa vad daca este dif mare cu 24 de valve..

te asigur ca si un m20 in mintile lui trage bestial. mai ales pe ix cu ambreiaj bun . in loc sa dai ~700pe un m50 , mai bine iei o axa cu came la asta,niste serpi , treburi dastea necurate tongue.gif
haristeas51
mie mi-a placut cum merge e30 325ix M50. Ramai cu gura cascata cand vezi ca pleaca de spate putin si scoate fum din rotile fata. smile.gif)
Costache
salut , tre sa ii schimb uleiul si nu stiu sigur ce sa bag ..10-40 sau 10-60? am un drum de 2 mii de km de facut ..ce imi recomandati?acum am 10-40 ..si cam mananca..daca ma dau la ea
316i
In conditiile astea daca ii pui 10w60 o sa-l haleasca si mai rau. Lasa tot 10w40.
walde
QUOTE (Costache @ Mar 5 2009, 11:54 AM) *
salut , tre sa ii schimb uleiul si nu stiu sigur ce sa bag ..10-40 sau 10-60? am un drum de 2 mii de km de facut ..ce imi recomandati?acum am 10-40 ..si cam mananca..daca ma dau la ea

incearca MOTUL ... cam cel mai bun ulei de pe la noi ...
florin83
QUOTE (haristeas51 @ Jan 10 2009, 09:43 PM) *
mie mi-a placut cum merge e30 325ix M50. Ramai cu gura cascata cand vezi ca pleaca de spate putin si scoate fum din rotile fata. smile.gif )

rolleyes.gif
cateodata imi e dor de vechiul E30, chiar si cu M20 tongue.gif
Ciupanezu
QUOTE (walde @ Mar 6 2009, 01:00 AM) *

De ce ţi se pare cel mai bun ulei?
Costache
la o plimbarica:P
316i
QUOTE (walde @ Mar 6 2009, 01:00 AM) *

E treaba cu MOTUL, dar cel mai mult la motoare supraalimentate. La motoare stock nu merita asa de mult investitia.
ionusunt
QUOTE (316i @ Mar 28 2009, 12:06 PM) *
E treaba cu MOTUL, dar cel mai mult la motoare supraalimentate. La motoare stock nu merita asa de mult investitia.

printre motociclisti am auzit sa vb de motul cum vb noi de castrol. am impresia ca -s bune alea pt motoare de inalta turatie
walde
QUOTE (316i @ Mar 28 2009, 12:06 PM) *

si rezultatele vin pe masura investitiilor biggrin.gif

ai luat masina ??
Costache
.................
little six bmw
ursu' umbla prin paduri biggrin.gif
ionusunt
eh ,si ? merge ursul ? biggrin.gif cum a fost la durm lung ?detalii ceva ? e f misto sa mergi cu ursul nu in romania.eu cand am fost cu el la budapesta mi s-a parut cel mai misto drum facut vreodata cu ursul . banuiesc ca pana la italia e si mai marfa ( ursul meu a fost in italia ,dar nu cu mine tongue.gif cunoscatorii stiu laugh.gif) .o v maxima ne zici si noua ? tongue.gif
PS : eu eram in smart atunci la nerva traian wink.gif
Costache
salut, drumu nu a fost lung biggrin.gif viteza maxima mai mult de 180 nu am incercat ca era masina plina de bagaje , o sa ii fac niste poze cu un aparat mai bun, mai am de stat pe aici 3 luni , am si eu o problema cu bujile tre sa le schimb si nu stiu ce sa cumpar , un sfat_
?
316i
bosch w8 LPR, bosch w8 LCR sau echivalentul pe NGK.
Costache
............
ionusunt
eeeee ma guarda un ursuletzooo laugh.gif alora ,facciamo una corsa ? biggrin.gif
316i
QUOTE (ionusunt @ Jul 21 2009, 05:00 PM) *
eeeee ma guarda un ursuletzooo laugh.gif alora ,facciamo una corsa ? biggrin.gif

Avanti! Avanti! laugh.gif
Costache
de vanzare sad.gif nu stiu cat sa cer pe ea
ionusunt
QUOTE (Costache @ Aug 12 2009, 01:26 PM) *
de vanzare sad.gif nu stiu cat sa cer pe ea

whaaat ? de ce ?
hmmm .... la cati bani bagi in cazanele astea nu prea merita vandute...zic eu.
Costache
nu stiu ...mi sa pus pata sa o da\u...vreau sa iau o pisicuta in 2 usi sau un e39
ionusunt
QUOTE (Costache @ Aug 12 2009, 02:59 PM) *
nu stiu ...mi sa pus pata sa o da\u...vreau sa iau o pisicuta in 2 usi sau un e39

alea sunt niste porcarii de masini pe langa urs...in fine fa ce vrei nu te pot tine inapoi de la a ti lua ceea ce vrei. ursu e masina facuta sa tina. si simplu de reparat.si daca imi spui ca nu o sa ai de reparat la pisica sau e39 ..... nu te cred laugh.gif
pe bune e pacat sa o dai.sper sa iti treaca pata tongue.gif
Costache
crede\ma ca nici eu nu vreau sa o vand.....ca am bagat o gramada de bani in ea...dar sa tin 2 masini....cand mai merg cu ursu?
ionusunt
QUOTE (Costache @ Aug 12 2009, 03:47 PM) *
crede\ma ca nici eu nu vreau sa o vand.....ca am bagat o gramada de bani in ea...dar sa tin 2 masini....cand mai merg cu ursu?

pai tu crezi ca eu merg ? dar atunci cand mergi...nu ti mai vine sa te dai jos din ea.
Peter Pan
sincer...eu regret si acum ca am vandut ursul...imi doream si e46 , poc tb sa-mi iau si e46 dar sa raman si cu ursul.Cine stie saracu pe unde o zace fier vechi....ionusunt stie el ce zice..
ionusunt
QUOTE (Peter Pan @ Aug 13 2009, 07:48 PM) *
sincer...eu regret si acum ca am vandut ursul...imi doream si e46 , poc tb sa-mi iau si e46 dar sa raman si cu ursul.Cine stie saracu pe unde o zace fier vechi....ionusunt stie el ce zice..

pacat de masina aia.si acum te injur pentru jantele alea laugh.gif
ionusunt
eu cand ma urs in orice urs, ma simt ca acasa la mine. nici in berceni unde stau nu ma simt asa......
florin83
QUOTE (ionusunt @ Aug 13 2009, 10:02 PM) *
eu cand ma urs in orice urs, ma simt ca acasa la mine. nici in berceni unde stau nu ma simt asa......

numai ursi ai in cap laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.