Help - Search - Members - Calendar
Full Version: TIR nr.3
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2
Ionut
tipla e putin spus ca trebuia sa iasa....trebuia sa iasa impecabila, superba....si totusi am fost la un service care cat de cat era renumit ca vopseste bine...dar astea sunt service-urile din RO... smile.gif

io'sŪ
CITAT(Ionut @ Feb 6 2009, 09:43 PM) *
tipla e putin spus ca trebuia sa iasa....trebuia sa iasa impecabila, superba....si totusi am fost la un service care cat de cat era renumit ca vopseste bine...dar astea sunt service-urile din RO... smile.gif

din pacate asa e! sad.gif
ionusunt
friar ale dreacului ... mie mi-au disparut clichetu si tubulara de 22 cu tot cu prelungitor....din cabrio ..:|
316i
Atata timp cat nu dispare cabrio totul e sub CTRL. biggrin.gif
Ionut
QUOTE (ionusunt @ Feb 7 2009, 02:14 PM) *
friar ale dreacului ... mie mi-au disparut clichetu si tubulara de 22 cu tot cu prelungitor....din cabrio ..:|

eu am scos tot din ea inainte sa o las in service, ca sa nu am neplaceri si de genul asta, pe langa vopsitorie.... smile.gif zilele astea ar trebui sa o spal si sa ma apuc sa fac o curatzenie generala pe la motor si interior ca e plina de praf....
ionusunt
QUOTE (Ionut @ Feb 7 2009, 02:31 PM) *
eu am scos tot din ea inainte sa o las in service, ca sa nu am neplaceri si de genul asta, pe langa vopsitorie.... smile.gif zilele astea ar trebui sa o spal si sa ma apuc sa fac o curatzenie generala pe la motor si interior ca e plina de praf....

si a mea e plina de dinastea ....
Ionut
saptamana viitoare cred ca va intra la polish pentru a drege greselile, sa vedem dupa, ce va fi..... smile.gif
Ionut
si ceva poze de azi....inca stau in dubiu daca sa o mai duc la polish sau nu...dry.gif
Peter Pan
QUOTE (Ionut @ Feb 10 2009, 08:32 AM) *
si ceva poze de azi....inca stau in dubiu daca sa o mai duc la polish sau nu...dry.gif

poti sa mai astepti pana da caldura si ii faci atunci...protectie pt soare arzator, gainatz de pasari, ploile din bucuresti etc.Gainatzul de pasari in combinatie cu soare puternic are niste efecte oribile pt vopsea (arde lac si face pata in profunzime sad.gif( )
Ionut
de ieri TIR-ul are suspensie M-Tech....acum asteapta doar o iesire pe Cheia cu ZVK-ul si VTM-ul... cool.gif
alex230ro
zi ma cine le-a "donat" tongue.gif
s-ar putea chiar mai curand decat crezi sa aiba loc iesirea laugh.gif
io'sŪ
CITAT(Ionut @ Apr 17 2009, 07:53 PM) *
de ieri TIR-ul are suspensie M-Tech....acum asteapta doar o iesire pe Cheia cu ZVK-ul si VTM-ul... cool.gif

suspensia toata sau numai arcuri ? unsure.gif
Ionut
doar arcurile, ca amortizoarele erau deja.... smile.gif
Ionut
ieri mi s-a pus pata, am coborat la masina si 2 ore am facut curatzenie la compartimentul "motor".... smile.gif
io'sŪ
CITAT(Ionut @ Apr 30 2009, 09:44 PM) *
ieri mi s-a pus pata, am coborat la masina si 2 ore am facut curatzenie la compartimentul "motor".... smile.gif

blink.gif

pfoaaaaa..... cand trec si eu pe la tine? biggrin.gif
normal... cu o naveta de bere in portabagaj, un sac de carbuni si niste mici de la sellgros biggrin.gif
Ionut
oricand...facem o sesiune de curatzat motoare, ca mai sunt si altii care vor... biggrin.gif
Sorin
da. o sesiune mai ampla de curatat biggrin.gif
Ionut
doar sa se mai incalzeasca un pic... biggrin.gif
Ionut
Dupa ce am montat arcurile de la Alex pe masina si nu mi-a placut cum sta pe fata, arcurile lui fiind mai groase si mai tari si statea la fel de ridicata pe fata ca si cu arcuri normale, am facut rost de alta pereche de arcuri Mtech, dar pentru 4 cilindrii.
Le-am montat si pe acestea si iar am constatat ca nici acestea nu imi satisfac dorinta de a lasa masina cat vrea eu de jos si ca atare am investit intr-un set de arcuri H&R care coboara cu 3,5cm fata si 2 spatele....
Le-am montat aseara la lumina becului doar pe cele de pe fata urmand azi sa le montez si pe cele de pe spate.....la prima vedere fata sta ok, sa vedem spatele si apoi feelingul la volan....in poza este diferenta de marime dintre un arc Mtech de 4 cilindrii si H&R...
Tytus
QUOTE (Ionut @ Feb 6 2009, 12:10 PM) *
Pe langa acestea in urma cu vreo 3 saptamani masina a primit o vopsea noua, un parbriz nou si bandouri noi, deoarece prezenta mai multe zgarieturi, o usa am gasit-o infundata in parcare, am gasit la fel o indoitura pe capota etc...si ca tot expira casco si trebuia sa o asigur in alta parte, am revopsit-o total....

Sa o stapanesti sanatos, in primul rand,iar in cel de al doilea spune-mi: unde ai vopsit masina si cat te-a costat si o nota pt service etc....(intreb pentru un amic care este in aceeasi situatie(fosta) a ta cu vopseaua).
10x smile.gif
Ionut
QUOTE (Tytus @ May 11 2009, 03:09 PM) *
Sa o stapanesti sanatos, in primul rand,iar in cel de al doilea spune-mi: unde ai vopsit masina si cat te-a costat si o nota pt service etc....(intreb pentru un amic care este in aceeasi situatie(fosta) a ta cu vopseaua).
10x smile.gif

scuze de raspunsul intarziat, eu am vopsito la service-ul CENTRAL, dar nu recomandat....sincer nu stiu ce service sa iti recomand, ca sa iasa bine masina... sad.gif
Ionut
- sa mai reimprospatez si eu topicul cu TIR-ul....
momentan sta cuminte sub prelata, deoarece nu am primit nici o oferta concreta ca sa il dau, numai aberatii...cred ca va primi in viitorul apropiat volan de M cu comenzi si schimbator de M din aceeasi serie...in rest astepta iesirile de la sfarsit de saptamana cand isi mai dezmorteste si el pivotii si amortizoarele biggrin.gif smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.