Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E30 316i
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4
ionusunt
QUOTE (Mouse @ Mar 31 2008, 09:49 PM) *
a mai fost un logan 1.6 cu cip si evacuare care sufla in ceafa la urs...dar nu a avut sanse multe smile.gif
jantele sunt GOTTI de pe r12 gordini erau echipate unele masini cu astfel de jante... RARITATI oricum(au aceleai gauri la prindere cu cele de dacie)
iar daca esti curios si despre ce motor are.... 1.7t de volvo(sau renault sunt la fel)120 cai la baza(la 0.4bar)si 0.9bar pe buton laugh.gif
cu o cutie de R21(diesel)

1.7turbo de pe 480coupe banuiesc ,nu stiu pe ce modele renault s-a pus,oricum 480ul ca si 460ul(sedan)erau facute cu renault,ca si s40/v40 generatie trecuta (+platforma de mitsu carisma).marfa gotti alea sunt super roti din anii 80 . stiu de ele din reviste de tuning vechi din perioada aia .sunt frantuzesti daca nu ma insel ,si aia mai aveau un brand de roti - AXIA ,si astea tari .

ionusunt
http://cgi.ebay.fr/JANTES-GOTTI-POUR-ALPIN...1QQcmdZViewItem

astea sunt rotile ?

uite si un site cred ca e cel oficial : http://www.gbsalpine.com/wheel/gotti/eng.html
haifisch
sunteti o echipa frumoasa cu o masina pe masura smile.gif

nu mi-a venit sa cred cand am vz poza cu prietena ta pe sub masina cu salopeta si murdara de vaselina smile.gif ....asa ceva rar mai vezi

bafta!
Mouse
QUOTE (ionusunt @ Mar 31 2008, 11:49 PM) *
1.7turbo de pe 480coupe banuiesc ,nu stiu pe ce modele renault s-a pus,oricum 480ul ca si 460ul(sedan)erau facute cu renault,ca si s40/v40 generatie trecuta (+platforma de mitsu carisma).marfa gotti alea sunt super roti din anii 80 . stiu de ele din reviste de tuning vechi din perioada aia .sunt frantuzesti daca nu ma insel ,si aia mai aveau un brand de roti - AXIA ,si astea tari .

motorul este de pe un 440 sedane modelul asta de masina a fost echipat si cu motor de 1.4(ca ala de dacie)
jantele sunt modelul asta...am pus o poza si cu masina...
sunt 9j spate 205\60\13
7.5j fata 185\60\13
masina a fost facuta la modul COMPLET CHEALA toate surubelele...posibile desfacute....
ps:jantele sunt anii '70 !!!

QUOTE (haifisch @ Apr 1 2008, 01:15 PM) *
sunteti o echipa frumoasa cu o masina pe masura smile.gif

nu mi-a venit sa cred cand am vz poza cu prietena ta pe sub masina cu salopeta si murdara de vaselina smile.gif ....asa ceva rar mai vezi

bafta!

Nu stiu cate mai sunt ca ea blush.gif ...cu siguranta le numeri pe degetele de la o mana in tot bucuresti-ul...
ionusunt
f misto dacia.o masca de dacie clasica si e chiar marfa!
cat despre ce vorbeati voi despre fete....in toata tara nu cred ca le numeri pe degetele de la o mana laugh.gif si eu am ramas prost cand am vazut domnisoara in groapa plina de vaselina! BRAVO! cool.gif
haifisch
mie imi place cum e aripa spate evazata si cum cad jantele alea pe ea....

P.S. prea il periem noi pe mouse laugh.gif tongue.gif
Mouse
QUOTE (haifisch @ Apr 1 2008, 09:19 PM) *
mie imi place cum e aripa spate evazata si cum cad jantele alea pe ea....

P.S. prea il periem noi pe mouse laugh.gif tongue.gif

sunt facute de proprietar...de fapt totul este facut de mana lui masina este o farmacie pe 4roti, nu il laud...asta e adevarul pe langa alti ghenari.....................

laugh.gif sunt si eu mic
Mouse
maine poimaine daca e frumos...sper sa reusesc sa o polisez si am sa revin cu niste poze...
azi am terminat niste retusuri la vopsea....genul muncii: "de chinez" dry.gif
walde
QUOTE (Mouse @ Apr 5 2008, 02:18 AM) *
maine poimaine daca e frumos...sper sa reusesc sa o polisez si am sa revin cu niste poze...
azi am terminat niste retusuri la vopsea....genul muncii: "de chinez" dry.gif

pune poze cu incaltarile de imprumut ... ce frumoasa e .... biggrin.gif
Clau
O poza cu incaltarile horse.gif si una cu copilasii nostri lnr (1).gif

PS: merci, baieti ! pardon.gif
ionusunt
marfa jante..f bine ii sta !
PS : atentie mare la gropi ca jantele astea se indoaie f usor,materialul din care sunt facute este foarte moale ,dar asta constituie un avantaj la ruluit deoarece nu sunt asa mari sansele sa se sparga..
EuNuAltul
Frumoasa masina....sa ai parte de ea(am si eu pe sora ei:D)
Frumoase jantele....poti sa ne dai mai multe detalii despre ......cati J au si cat au costat? m-`ar interesesa si pe mine pt a mea tongue.gif
haifisch
hai ca e faina rau smile.gif
Mouse
QUOTE (ionusunt @ Apr 7 2008, 04:12 PM) *
marfa jante..f bine ii sta !
PS : atentie mare la gropi ca jantele astea se indoaie f usor,materialul din care sunt facute este foarte moale ,dar asta constituie un avantaj la ruluit deoarece nu sunt asa mari sansele sa se sparga..

sunt f.atent ca nu-mi sta rau cu 600e in buzunar

QUOTE (EuNuAltul @ Apr 7 2008, 04:43 PM) *
Frumoasa masina....sa ai parte de ea(am si eu pe sora ei:D)
Frumoase jantele....poti sa ne dai mai multe detalii despre ......cati J au si cat au costat? m-`ar interesesa si pe mine pt a mea tongue.gif

jantele au fost luate direct din germ.cu 600e cu super cauciucuri care s-au dat pt ca nu au incaput pe scirocco...
cum am zis jantele sunt imprumutate!
7.5j fata , 9j spate
vinde laf-u niste jante indetice dar parca nu arata ca astea...

QUOTE (haifisch @ Apr 7 2008, 07:00 PM) *
hai ca e faina rau smile.gif

merci smile.gif

maine sper sa am timp pt polish...si sa-i fac niste poze k vineri trebuies returnate jantele sad.gif
haristeas51
Intradevar jantele sunt frumoase . dar materialu din care sunt facute jantele Borbet este de slaba calitate ( sau ma rog , sa zicem ca nu sunt pentru Romania ) un prieten are exact acelasi jante si acelasi dimensiuni, cand a fost cu ele la Autosoft sa le indrepete au crapat, si au trebuit sudate, aici vb de Borbet T .
iar acum ceva timp fratele meu a avut Borbet A si era cam aceiasi problema...
Clau
Soricelul e rupt de oboseala... dbg_lazy2.gif a polisat jumatate de masina...(polish 3M) cha (40).gif Maine va face si restul...si asa in graba a facut si jantele....poze adevarate maine pe lumina... thumbup1.gif
Shark
QUOTE (haristeas51 @ Apr 8 2008, 10:17 PM) *
Intradevar jantele sunt frumoase . dar materialu din care sunt facute jantele Borbet este de slaba calitate ( sau ma rog , sa zicem ca nu sunt pentru Romania ) un prieten are exact acelasi jante si acelasi dimensiuni, cand a fost cu ele la Autosoft sa le indrepete au crapat, si au trebuit sudate, aici vb de Borbet T .
iar acum ceva timp fratele meu a avut Borbet A si era cam aceiasi problema...

Baieti, aici va contrazic! Eu am Borbet T pe E30 de 2 ani (vara asta fac 4) si toate patru sunt 9J16. Am luat multe gauri cu ele, ba chiar de trei ori cate una d-aia infernala, ca am oprit imediat sa vad daca mai am suspensia pe partea aia ... ohmy.gif Una din dati imi amintesc ca am facut si pana, ca s-a hait cauciucul pe janta dar nu s-a taiat.
De fiecare data au trebuit echilibrate din nou rotile, dar nu s-au indoit NICIODATA. Le-am pus pe masina de echilibrat (la fiecare din cele trei dati puteam sa jur ca ma duc direct cu ele la roluit) si de fiecare data au mers brici, fara gres, fara nici o indoitura. Doar cauciucurile se mai haiesc, ele fiind relativ intinse (225x40).
Prin urmare materialul din ele este DE FOARTE BUNA CALITATE! biggrin.gif

Si ca sa nu fiu complet offtopic, Mouse, o sa arate bestial masina cu jantele astea! Bravo.
ionusunt
jantele mi s-au parut de buna calitate...eu am avut 7.5x16 la S40 ,si le ruluiam FOARTE des....niciodata nu s-au crapat datorita faptului ca erau foarte moi ...flexibile..etc..imi plac mult dar numi mai iau ca am mai avut.
dau f bine pe masina lui Mouse tongue.gif
PS : ar fi loc de un festival anul asta....sa il organizam noi care am putea de pe forum.s-au strans foaaaaaaarte multe masini,multe din ele f frumoase.poate facem un thread despre asta smile.gif
Mouse
Munca mult asteptata(polisul+ceara)s-a incheiat astazi cu o sedinta foto(pranz,seara,noapte) de catre copiloata
momentan la masina la capitolul exterior numai am ce sa-i fac...o sa-i iau faruri noi pe stanga ca o tot amenint de ceva timp
sa vedem ce jante o sa pun...daca nu o sa fac tablele cum ziceam sunt curios cum or sa arate rolleyes.gif
sapt viitoare sper sa pun basculele cu discuri pt. spate...(AM SI EU NEVOIE DE MECANISMUL de la frana de mana lipseste cu desavarsire eventual o poza ceva)mi-am luat placute,bucse dar daca le pun nu o sa am frana de mana sad.gif
va mai tin la curent cand mai apuc...muncesc(casnic evil (19).gif ,nu pe santier)de-mi sar capacele(alea cu borbet) laugh.gif NU E DE RAS!
daca vreti am sa va mai postez vineri cel tarziu o fosta masina de a mea...VW scirocco II tot alba...(acum e la noul proprietar un prieten)e in curs de o mica restilizare...am sa pun niste poze...before-after smile.gif
xox
Nu-mi place deloc albul pe o masina, dar trebuie sa recunosc asta e o bijuterie. Shadow line si tot. Sa ai grija de ea si in continuare!

fnd (7).gif
ionusunt
nici mie numi place decat la bmw.ca e culoarea lor de curse tongue.gif
PS : marfa poza de sub acel vagon facuta!
@xox-iar ai fost de noapte ?tongue.gif sa-mi mai dai o data add ca eu tiam dat dar de pe meebo ca la munca nu merge mess... :|
TiL
Adica pentru frana de mana iti trebuie tot: saboti, arculete, distantier reglabil, "tragaci" si ce mai e acolo?
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=34&fg=30

Am toate piesele din figura asta de la un E28 525i, dar nu stiu cum s-ar potrivi la urs.
haifisch
ce talent are copiloata si la poze laugh.gif

chiar nu ai ce sa ii zici la masina asta.....

poate motorul.... tongue.gif ....macar un 1.8is
ionusunt
QUOTE (haifisch @ Apr 10 2008, 12:34 PM) *

daca e motor atunci sa fie in 6 ! biggrin.gif
TiL
Dap, inline 6 in fata si bateria in spate.
Tot respectul pentru copiloata si pentru tine, ca ai gasit-o. Nici masinuta nu-i de lepadat biggrin.gif Spor la treaba, ca-i tare frumoasa.
Fa-i topic Scirocco-ului daca ai multe de zis despre ea. Ce motor avea? Care-i diferenta intre I si II?
MARI_NSL
salut . superba masina ...

ai grija de ea ca este super biggrin.gif ii mai bagi un motor si e grava

de nu ii pui o pereche de praguri dalea mici originale de e30 ?

ps. proiectoarele au sticla clara ?
ionusunt
QUOTE (TiL @ Apr 10 2008, 05:37 PM) *
Tot respectul pentru copiloata si pentru tine, ca ai gasit-o. Nici masinuta nu-i de lepadat biggrin.gif Spor la treaba, ca-i tare frumoasa.
Fa-i topic Scirocco-ului daca ai multe de zis despre ea. Ce motor avea? Care-i diferenta intre I si II?

ce cum care sciroccco ? avem si d-ala ? g60 ? tongue.gif
Mouse
QUOTE (xox @ Apr 10 2008, 03:05 AM) *
Nu-mi place deloc albul pe o masina, dar trebuie sa recunosc asta e o bijuterie. Shadow line si tot. Sa ai grija de ea si in continuare!

fnd (7).gif

la cate masini albe am avut a inceput sa-mi placa...nu prea eram fan smile.gif

QUOTE (TiL @ Apr 10 2008, 11:23 AM) *
Adica pentru frana de mana iti trebuie tot: saboti, arculete, distantier reglabil, "tragaci" si ce mai e acolo?
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=34&fg=30

Am toate piesele din figura asta de la un E28 525i, dar nu stiu cum s-ar potrivi la urs.

cam trist la ce e acolo...eu nu am aboslut NICI O PIESA...

QUOTE (haifisch @ Apr 10 2008, 12:34 PM) *

asta ar fi in plan...dar cum am zis si in paginile anterioare la ce oras nenorocit e...si cand prinzi un bulevard liber dai in alta fericire(un LOGANNN cu tulumba)

QUOTE (ionusunt @ Apr 10 2008, 04:33 PM) *
daca e motor atunci sa fie in 6 ! biggrin.gif

2.5 24 cool.gif

QUOTE (TiL @ Apr 10 2008, 05:37 PM) *

nu stiu daca are rost sa-i fac topic...ca numai este la mine masina e 1.8 8v 95hp iar diferenta intre cele 2 e foarte mare...in bine pt mkII
revin cu detalii maine...sper sa o termin pana seara...ca trebuie sa o livrez sad.gif

QUOTE (MARI_NSL @ Apr 10 2008, 06:35 PM) *
salut . superba masina ...

ai grija de ea ca este super biggrin.gif ii mai bagi un motor si e grava

de nu ii pui o pereche de praguri dalea mici originale de e30 ?

ps. proiectoarele au sticla clara ?

merci frumos
praguri nu vreau sa pun...pt ca imi place cat mai simpla nici macar un mtech2 daca gasesc nu as pune...
proiectoarele sunt clare,facute la un baiat

inca odata multumesc pt laude cha (2).gif laugh.gif
haifisch
cu riscul de a ma repeta........esti cel mai rasfatat de pe forumul asta laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Clau
QUOTE (haifisch @ Apr 12 2008, 08:18 PM) *
cu riscul de a ma repeta........esti cel mai rasfatat de pe forumul asta laugh.gif laugh.gif laugh.gif

.. si nu numai blush.gif air_kiss.gif
haifisch
ok.gif snf (45).gif biggrin.gif trebuie neaparat rechinu' meu sa mai stea la o tacla cu ursuletzu' vostru polar ...sa il mai educe sa se faca baiat rau laugh.gif laugh.gif
Mouse
ehhh si eu ma repet... biggrin.gif
SUNT SI EU MIC tongue.gif

n-am apucat sa fac poze la scirocco dupa ce l-am terminat... sad.gif
ideea e ca prietenul meu a intrebat... ASTA E MASINA MEA ?? blink.gif
xox
QUOTE (Mouse @ Apr 14 2008, 09:09 PM) *
n-am apucat sa fac poze la scirocco dupa ce l-am terminat... sad.gif
ideea e ca prietenul meu a intrebat... ASTA E MASINA MEA ?? blink.gif

laugh.gif Fa-i ceva poze chiar daca nu mai e la tine. Sau nu mai e in oras? Oricum super faza.
Mouse
QUOTE (xox @ Apr 15 2008, 03:08 AM) *
laugh.gif Fa-i ceva poze chiar daca nu mai e la tine. Sau nu mai e in oras? Oricum super faza.

este...in oras o sa-i fac...(imi pare rau ca nu am apucat atunci sa-i fac niste poze...era noapte si am uitat)
am unele INAINTE...sa o retusez...polisez...(borbet-urile sunt ale lui...dar erau pe masina mea biggrin.gif )
si unele cand era la mine mai de multtt....
am scos-o mult mai bine...decat arata la mine smile.gif
haifisch
super scirocco-ul ....culmea....si asta e alb biggrin.gif

asta e genul de masina care as tine-o ca o a doua masina smile.gif .... mi-au placut si imi plac f mult.....mai ales numele....suna mai frumos decat GOLF laugh.gif
ionusunt
SUPER ! smile.gif F F F F FRUMOS biggrin.gif SI DREPT
Mouse
QUOTE (ionusunt @ Apr 15 2008, 07:22 PM) *
SUPER ! smile.gif F F F F FRUMOS biggrin.gif SI DREPT

am fost fan masinilor care au "LINIE"....
haristeas51
Tu ai stat in Tei ? ca stiu masina asta de acum ~2 ani ( parca ) era mai mereu parcata pe str. Grigore Moisil.
ionusunt
QUOTE (Mouse @ Apr 15 2008, 10:19 PM) *
am fost fan masinilor care au "LINIE"....

same here biggrin.gif
Mouse
QUOTE (haristeas51 @ Apr 16 2008, 11:59 AM) *
Tu ai stat in Tei ? ca stiu masina asta de acum ~2 ani ( parca ) era mai mereu parcata pe str. Grigore Moisil.

unde stau stau de cand m-am nascut dar nu in TEI(n-am stat niciodata si nici vreo gagica n-am avut pe acolo laugh.gif )
mario.b
QUOTE (Mouse @ Apr 16 2008, 02:30 PM) *
unde stau stau de cand m-am nascut dar nu in TEI(n-am stat niciodata si nici vreo gagica n-am avut pe acolo laugh.gif )

Parca vedeam masina asta langa blocul prietenei mele care sta la apusului (nu la capat) sau cred ca ma insel. Oricum frumoasa masina
Mouse
QUOTE (mario.b @ Apr 16 2008, 06:26 PM) *
Parca vedeam masina asta langa blocul prietenei mele care sta la apusului (nu la capat) sau cred ca ma insel. Oricum frumoasa masina

ai perfecta dreptate wink.gif
ionusunt
bai nene ia ca mi-am amintit de o poza. si anume cand vopsesti borbeturile albe ?tongue.gif
Mouse
QUOTE (ionusunt @ Apr 17 2008, 06:26 PM) *
bai nene ia ca mi-am amintit de o poza. si anume cand vopsesti borbeturile albe ?tongue.gif

daca ar fi fost si ale mele...le faceam si rosii smile.gif

apropo...ieri am dus tablele la latit cica ies undeva la 8.2j cool.gif
luni sau marti ma duc dupa ele...dar dupa aia trebuie voxiteee....etc...etc...
Mouse
din cauza unor complicatii...cateva jante nu au fost la fel(la interior...la exterior erau identice...in fine o idiotenie facuta de bmw...care nu am inteles-o)
maine sper sa fie gata si celelalte 2 ca 2 sunt gata deja...
Mouse
vineri am terminat jantele bineinteles cu "ajutorul" meu... wub.gif
cateva poze din timpul paint job-ului cool.gif ...sunt facute cu telu' ei....la masina inca nu am apucat sa fac....
dupa ultima masuratoare jantele au iesit 8.4j toate! blink.gif
o sa revin cu alte pozne...pe masina
wink.gif
ionusunt
agentii mei mi-au aratat poze cu rotile pe masina tongue.gif tare .... acuma urmeaza sa ii pui capace laugh.gif
MARI_NSL
haha ce tare ... cata buza au biggrin.gif ce cauciucuri bagi pe ele ?
Mouse
QUOTE (ionusunt @ Apr 29 2008, 02:25 AM) *
agentii mei mi-au aratat poze cu rotile pe masina tongue.gif tare .... acuma urmeaza sa ii pui capace laugh.gif

maicameaaaaaa paparazzzzziiii unde sunteti ma ?? laugh.gif

QUOTE (MARI_NSL @ May 3 2008, 02:17 AM) *
haha ce tare ... cata buza au biggrin.gif ce cauciucuri bagi pe ele ?

185\60\14
195\60\14

revin mai tarziu cu niste poze....astept sa iasa soarele un pic smile.gif
Mouse
noutati...
-faruri new pe stanga cum i-am promis
-pleoape kamei (plastic)
-jantele...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.