Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E30 316i
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4
MARI_NSL
hmm arata binisor tongue.gif

cat te-au costat rotile astea? sa le faci ?

pe spate iti freaca ? se vede o urma pe cauciuc ...

incearca sa faci nasul negru si ploapele albe ... cred ca ar da mai bine biggrin.gif
uwe
super tare...
cel care a facut "operatiunea" cu jantele crezi ca poate face chestia asta si la jante de aliaj usor?
Mouse
QUOTE (MARI_NSL @ May 3 2008, 06:33 PM) *
hmm arata binisor tongue.gif

cat te-au costat rotile astea? sa le faci ?

pe spate iti freaca ? se vede o urma pe cauciuc ...

incearca sa faci nasul negru si ploapele albe ... cred ca ar da mai bine biggrin.gif

pai doar mana de lucru la baet...280lei
8 jante...+ vopsea...de 20lei 100gr(e vopseaua masinii) nu prea se mai pun...

freaca un pic...doar cand o dau rau pe curbe...
farurile au marginea nichelata impecabila...nasu' la fel...iar pleoapele eram la un pas sa le fac albe dar prietena a zis ca dau mai bine negre,nu ies rau in evidenta...mie imi plac si asa...
QUOTE (uwe @ May 3 2008, 06:47 PM) *
super tare...
cel care a facut "operatiunea" cu jantele crezi ca poate face chestia asta si la jante de aliaj usor?

nu cred ca se poate...astea sunt sudate pe mijloc la electric...nu stiu exact daca are argon...daca ar avea de ce nu ?
ionusunt
lasa nasul asa cum e....prea e peste tot negru

dau super bine pleoapele negre.. nu zici ca e tunata ceea ce e foarte misto tongue.gif bravo poate ne vedem cu cazanele intro zi smile.gif
Mouse
QUOTE (ionusunt @ May 4 2008, 06:50 PM) *
lasa nasul asa cum e....prea e peste tot negru

dau super bine pleoapele negre.. nu zici ca e tunata ceea ce e foarte misto tongue.gif bravo poate ne vedem cu cazanele intro zi smile.gif

chiar vroiam sa-ti dau un pm azi...
vreau sa-mi povestesti si mie despre cabrio...avantaje,dezavantaje...ne vedem in week pe undeva ca in cursu sapt.mai greu pt tine...cred.
Clau
Niste poze de pe plaiurile mioritice horse.gif
Mouse
in curand bbs pe 15 orighinale bmw smile.gif

renuntam la cele de tabla albe...
ionusunt
sa nu arunci tablele !!! biggrin.gif
oricum buna idee ,o sa atasez o poza cu niste BBS OEM reconditionate ca la carte tongue.gif
Mouse
QUOTE (ionusunt @ May 21 2008, 02:21 PM) *
sa nu arunci tablele !!! biggrin.gif
oricum buna idee ,o sa atasez o poza cu niste BBS OEM reconditionate ca la carte tongue.gif

n-am scapat de mircea...le-a luat el !
ionusunt
am vazut chiar in seara respectiva....ce-i drept vin f bine pe e21 tongue.gif
Mouse
ta raaaaa
MARI_NSL
arata mult mai bine ... dct cu tablele alea smile.gif
alex230ro
schimbi motorul?smile.gif
Mouse
QUOTE (MARI_NSL @ Jun 2 2008, 02:19 AM) *
arata mult mai bine ... dct cu tablele alea smile.gif

pareri si pareri smile.gif

QUOTE (alex230ro @ Jun 2 2008, 08:05 AM) *
schimbi motorul?smile.gif

nu...fuge destul de rau si cu asta...e un urs 1.6 SE (sport edition) cool.gif
ionusunt
cu tablele era mai hardcore nemtesc asa laugh.gif cu astea e mai clean. sunt misto ambele abordari .
Clau
Eu preferam abordarea tablelor rolleyes.gif .... daca-l priveai in oglinda retrovizoare parea ca te alearga un urs cu labutele mari si cu pasi siguri .... Se aseza intr-un fel pe sosea! Acum pare mult mai original.... ca sa nu zic "obisnuit" , ca se supara soricelu` laugh.gif
Fiecare cu damblaua lui conf (8).gif
ionusunt
obijnuit era daca avea capacele de bere (alea gen trx de 14 " )
poate gasesti niste rs/rm de 15 biggrin.gif
TiL
Mda... jantele de tabla erau "intr-un fel". Le-am vazut pe un urs rosu, cam ciocanit el, dar jantele... wub.gif Am dat cu spatele sa le admir putin, noroc ca nu era trafic. Pacat ca iti atingeau pe spate.
ionusunt
ursu ala rosu e un e21 tongue.gif
TiL
laugh.gif il vad des pe-acolo (cu coada ochiului), cateodata mi se pare urs, altadata E21 biggrin.gif
Ca sa vezi cat m-au captat jantele...

Oricum, jantele astea de aliaj mi se par perfecte pentru urs, frumoase si practice. Dar tablele erau iesite din comun.
Mouse
sunt pe rechinul(supranumita "masina de blana") lui MIRCEA.... smile.gif

zilele astea m-am ocupat un pic mai mult de dotari decat de aspectul masinii...am schimbat instalatia oglinzilor pt ca nu mergeau de cand am luat-o ,erau coxate...etc...toate mufele...fire rupte intr-un cuvant groaznic
am pus si inchidere alarma , trapa electrica , oglinda mtech2 cu spoturi rolleyes.gif

cateva pozne...again biggrin.gif

FRUMOASA si BESTIA laugh.gif
Silviu
Ce jante frumoase ai ! Oare cand vor arata si ale mele la fel ? rolleyes.gif

Pune si poze cu interiorul, pls !
ionusunt
QUOTE (Silviu @ Jun 5 2008, 05:46 AM) *

off topic -cum iti merge utilajul ?
Mouse
QUOTE (Silviu @ Jun 5 2008, 05:46 AM) *

sunt mai pe prima pagina...
sau poate o sa mai pun cand pun poze cu volanul "momo corse" cool.gif
Silviu
Nu vad :| . Si in plus de asta, vreau sa vad cum "vine" butonul de la trapa electrica !
MARI_NSL
QUOTE (Mouse @ Jun 5 2008, 01:40 AM) *
sunt pe rechinul(supranumita "masina de blana") lui MIRCEA.... smile.gif

zilele astea m-am ocupat un pic mai mult de dotari decat de aspectul masinii...am schimbat instalatia oglinzilor pt ca nu mergeau de cand am luat-o ,erau coxate...etc...toate mufele...fire rupte intr-un cuvant groaznic
am pus si inchidere alarma , trapa electrica , oglinda mtech2 cu spoturi rolleyes.gif

cateva pozne...again biggrin.gif

FRUMOASA si BESTIA laugh.gif

ce grav vin tablele pe rechinu ala smile.gif)
Mouse
QUOTE (Silviu @ Jun 6 2008, 03:31 AM) *
Nu vad :| . Si in plus de asta, vreau sa vad cum "vine" butonul de la trapa electrica !

azi i-am schimbat si amort pe spate...monroe facandu-si datoria circa 70mii km blink.gif (dupa istoricul masinii)
hai ca o sa fac maine niste poze la interior ca nici n-am frecat-o azi vreo 4-5 ore biggrin.gif (de data asta fara "ajutoare") sad.gif
dar n-am scos-o din garaj sa-i fac poze ca ploua...si pm....
o sa fac maine in special la butonul magic tongue.gif
Mouse
pozele care este....
Mouse
bbs-urile s-au vandut........

noile roti pana cand o sa le dau si pe astea smile.gif

apropo...de vanzare 300e disc...
TOORA FORMULA 7j ET35
195\50\15 205\50\15 perfecte...
Mouse
s-au vandut si astea...
acum are bbs pe 14 biggrin.gif
isi mai arata si ea puterea cu astea tongue.gif
haristeas51
se dezlantuie laugh.gif
ionusunt
le schimbi ca pe ciorapi laugh.gif (jantele -de fapt tot un fel de ciorap sunt si ele tongue.gif )
Mouse
QUOTE (ionusunt @ Jun 20 2008, 02:40 AM) *
le schimbi ca pe ciorapi laugh.gif (jantele -de fapt tot un fel de ciorap sunt si ele tongue.gif )

pai... biggrin.gif cateva poze cu alea pe 14....
de pe undeva de la mare ursu pistruiat...cred si eu la 210 a facut multe "victime" laugh.gif
Silviu
Se vad o gramada de victime pe numar si pe bara de protectie smile.gif) .
ionusunt
ce bine arata la mare pe burta cu rotitele de bicla biggrin.gif scuze ca nu am sunat .....eu in vama veche aveam semnal de la bg tel laugh.gif
Mouse
QUOTE (ionusunt @ Jul 1 2008, 02:12 AM) *
ce bine arata la mare pe burta cu rotitele de bicla biggrin.gif scuze ca nu am sunat .....eu in vama veche aveam semnal de la bg tel laugh.gif

ehh...stai linistit eu m-am carat pe la 14-15 duminica...am zis sa nu prind trafic si nici n-am prins bara la bara 20km dry.gif
ionusunt
QUOTE (Mouse @ Jul 4 2008, 12:32 AM) *
ehh...stai linistit eu m-am carat pe la 14-15 duminica...am zis sa nu prind trafic si nici n-am prins bara la bara 20km dry.gif

si eu pe la ora 16.... si la fel
bara la bara pana la autostrada...si pe autostrada numai idioti .oricum intre 160 si 180 am merspe autostrada....nu mai mult nu mai putin.
alexb32
210km/h unsure.gif ? ai schimbat motoru ?
316i
Cu motorul vechi de 1.6 si eu tot 210 am prins maxim pe strada si 220 pe dyno.
TiL
210 pe bord, practic ceva mai putin. La urs, aveam eroare 0 la 120km/h cu 195/65R15, mouse-ul are roti mai mici acum.
Oricum e de apreciat, eu nu trec de 200 cu 525-ul decat la vale biggrin.gif E greu sa fugi cu cutia de chibrituri.
316i
Pai da, bineinteles ca era vorba de viteza pe ceas. Nici eu, nici shoarecul nu aveam gps. smile.gif
ionusunt
@316i (316 pe dreacu tongue.gif ) cand faci si tu topic cu tartareashca ta ? biggrin.gif
Mouse
QUOTE (ionusunt @ Jul 4 2008, 02:28 AM) *
si eu pe la ora 16.... si la fel
bara la bara pana la autostrada...si pe autostrada numai idioti .oricum intre 160 si 180 am merspe autostrada....nu mai mult nu mai putin.

si eu am dat numai de imbecili

QUOTE (alexb32 @ Jul 4 2008, 10:18 AM) *
210km/h unsure.gif ? ai schimbat motoru ?

e motorul clasic in apele lui...

QUOTE (TiL @ Jul 4 2008, 03:07 PM) *
210 pe bord, practic ceva mai putin. La urs, aveam eroare 0 la 120km/h cu 195/65R15, mouse-ul are roti mai mici acum.
Oricum e de apreciat, eu nu trec de 200 cu 525-ul decat la vale biggrin.gif E greu sa fugi cu cutia de chibrituri.

am gumele din talon...deci gume mai mici decat cele din talon ?? smile.gif
haifisch
trage rau de tot oricum motorul tau.....ne-am intalnit aseara la rond....ce mai fuge de fund obraznicatura laugh.gif
Mouse
QUOTE (haifisch @ Jul 13 2008, 02:18 PM) *
trage rau de tot oricum motorul tau.....ne-am intalnit aseara la rond....ce mai fuge de fund obraznicatura laugh.gif

mic si rau biggrin.gif

se misca...pt 1.6 cool.gif
Mouse
duminica si-a dat duhul diferentialul....cel original de 4.27 care fashaia de cand am luat-o...ceva s-a retezat...spart...etc...se auzea f.urat cand era scoasa pe liber

a fost inlocuit tot cu un 4.27...

in rest nimic interesant smile.gif
haristeas51
smile.gif
cu grup de 4.27 ai prins 210 km/h ,
fratemiu' are acelasi raport la grup si ii limiteaza in treapta a 5-a la 180km/h FIX . blink.gif chiar nu mai inteleg.
ionusunt
QUOTE (haristeas51 @ Jul 23 2008, 11:33 AM) *
smile.gif
cu grup de 4.27 ai prins 210 km/h ,
fratemiu' are acelasi raport la grup si ii limiteaza in treapta a 5-a la 180km/h FIX . blink.gif chiar nu mai inteleg.

deasemenea motorul lui e 2.5 tongue.gif
Mouse
faza e ca ma luasem cu o laguna new...care ma tineam dupa ea la 15-20m....si nu putea sa se departeze si cu siguranta aia mergea cu 210 adica nu putea mai mult si nici eu numai puteam biggrin.gif

poate difera cutia habar nu am...
Mouse
fara parere de rau ca nu e bine sa vinzi o masina cu parere de rau indiferent cat ai tinut la ea...va anunt ca azi am vandut masina unui prieten de altfel pasionat...
ca sa nu existe fel de fel de intrebari...legate de pret,s-a vandut la pretul de 12.000lei=3333e

am sa-i arat nou-lui proprietar topic-ul daca vrea sa-l continue bine daca nu am sa cer sa fie inchis!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.