Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Consum 325ix
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Pages: 1, 2, 3
Christache
325iA - 15% oras, 10% afara de principiu. In oras numai o soferita a reusit un 13.5% biggrin.gif
12% la Cheia si imprejurimi, mers pe serpentine numai pe sport si in 2 .... si fripta.
iulian325
In oras numai o soferita a reusit un 13.5% biggrin.gif
foarte dragut biggrin.gif - am avut 'ceva acidente' la viata mea, da' inca n-am pierdut nici o bucata biggrin.gif , totusi pot sa-ti trimit niste filmulete, si apropo ralliurile sunt singura mea pasiune , asa ca daca a consumat atit nu-i vina mea :nod:
florin83
am mai facut si eu consumul.. ~19% in oras - mers doar la ore de varf (examenele astea... wacko.gif )
316i
Afara pana in 7 si in oras alergata intre 11-12.5. Alergata rau si 14.
da_joint
QUOTE (florin83 @ Jan 27 2007, 01:15 PM) *
am mai facut si eu consumul.. ~19% in oras - mers doar la ore de varf (examenele astea... wacko.gif )

wacko.gif wacko.gif russian_ru.gif hang.gif
ionusunt
in ultimele 2 saptamani am ramas surprins ....mi-a luat 14% in oras...cu talpi doar cand era necesar si condus sportiv seara cand era liber...
Ionut
ultimul consum fara lambda montata si cu evacuarea noua...15% mers oricand, in orice fel....consum facut plin pe plin nu la ochi...acu ca vine frigul, o sa mai sara vreo 2 litrii.... tongue.gif
iulian325
are balta peste tongue.gif
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Jan 27 2007, 01:15 PM) *
hai noroc fratelo !!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
edit: totusi, mi se pare cam mult pt masina ta sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.