Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 325ix
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2
haifisch
noile achizitii care este.....ca vad ca te uitai la el laugh.gif
alex230ro
ce dracu?spoiler rosu hmm dezmembreaza ix-ul bucii???
ledocteur
QUOTE (alex230ro @ Jun 10 2008, 08:28 PM) *
ce dracu?spoiler rosu hmm dezmembreaza ix-ul bucii???

nu nu... l-am luat de pe ebay laugh.gif
florin83
jante cum am avut eu vopsite albe.. wub.gif
ledocteur
am pus jantele azi biggrin.gif
Rares
QUOTE (ledocteur @ Jun 11 2008, 11:02 PM) *
am pus jantele azi biggrin.gif

De ce sta asa ridicata de fata?
ledocteur
nici eu nu stiu. a stat pe capre 1 sapt. pe fata a avut roti, pe spate caprele. cand am pus jantele statea mai ridicata decat in poze. s-a mai lasat da cred ca mai tre sa merg ceva cu ea.
Sorin
arata foarte bine si o pune in valoare jantele albe
felicitari
evildeath
bun..bun...sa le stapanesti sanatos...mai jos nu o lasi ?
ledocteur
mersi de urari! mai jos nu o las ca d-aia mi-am luat 4x4 laugh.gif oricum nu era asa inainte sa fi stat pe capre. sper ca se lasa. revin cu poze cand o sa am spoilerul montat. si alte nebunii.
ionusunt
daca nu se lasa iti dau eu arcurile mele m tech ca ma bate un gand d-ala -60 -40 tongue.gif
ledocteur
mi-am reparat torpedou si am pus o noua placa sub volan, intreaga de data asta. urmeaza spoilerul cand o sa am timp sad.gif
ionusunt
poze ai facut ma ? rolleyes.gif
ledocteur
de azi masina are o optiune in plus smile.gif i-am montat o oglinda cu lumini. am legat firele la firele de la check control. pt cine intereseaza am sa pun link-ul de unde m-am inspirat http://e30.bmwdiy.info/lighted-mirror/index.html
@ionusunt: poze o sa pun cand n-o sa mai fie magazie masina laugh.gif
ionusunt
pai acum nu mai e biggrin.gif
batz
asteapta si tu macar scaunu sa il puna to_become_senile.gif
Silviu
poze ai facut ma ? rolleyes.gif

...si tu sa faci poze la stopuri tongue.gif .
ionusunt
QUOTE (Silviu @ Jul 1 2008, 12:52 AM) *
...si tu sa faci poze la stopuri tongue.gif .

http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...st&id=16384

oricum fara bara = 0
ledocteur
in sfarsit am facut scaunul din dreapta, arata foarte bine. momentan l-am pus pe stanga ca sa-l fac pe celalat. din pacate cel din stanga avea cadrul de la sezut rupt pe jumatate. asa ca va dura ceva pana sa-l fac. am pus si spoilerul zender pe care l-am cumparat de pe ebay. acum arata si ursul meu un pic mai bine. cand o vopsesc oricum trebuie sa schimb bara fata, fusta si cred ca si aripile ca erau acolo niste chestii... laugh.gif a trebuit sa indoi un pic fusta ca sa intre spoilerul, apoi bara nu mai intra, am taiat o bucata cu flexul.... etc. revin maine cu poze ca am ajuns acum 20 de minute acasa si nu prea se vede nimic
ledocteur
poze biggrin.gif
haristeas51
frumoase scaunele alea din dreapta rolleyes.gif
ledocteur
QUOTE (haristeas51 @ Jul 25 2008, 05:55 PM) *
frumoase scaunele alea din dreapta rolleyes.gif

da, din pacate bancheta era de break si fete de usi n-avea. ca mi-ar fi placut mult un interior culoarea aia. oricum ala din stanga e destul de rupt ar trebui retapitat si el laugh.gif mie imi trebuie doar pt cadru, perne si diverse piese. sa refac scaunu din stanga.
ledocteur
pe lista de piese schimbate se adauga caseta de directie si pompa de servo. de asemenea am facut si geometria la roti si mi-a zis nenea d-acolo ca ar trebui sa-mi schimb bucsele de la bascule. asa ca interioru mai are de asteptat...
ionusunt
ce ma corceala aia marca ionusunt nu iti place ?barem ai interior biggrin.gif
ledocteur
QUOTE (ionusunt @ Sep 20 2008, 01:59 AM) *
ce ma corceala aia marca ionusunt nu iti place ?barem ai interior biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif merge. da vreau sa fie clean...
ledocteur
am luat itp-u biggrin.gif nu-mi vine sa cred. in afara ca nu au iesit noxele masina nu are nicio problema.
ledocteur
am schimbat bujiile pt ca erau praf laugh.gif sper sa nu mai faca fitze. cred ca o bag la facut in curand. ax cu came, culbutori, toba finala, si sper ca si tinichigerie & vopsitorie.
ionusunt
1995 e34 525tds ....................................... biggrin.gif
ledocteur
QUOTE (ionusunt @ Nov 21 2008, 02:36 PM) *
1995 e34 525tds ....................................... biggrin.gif

taci domne! stai sa fac actele tongue.gif
alex230ro
wtf???!?tradare!!!bai nene chiar tds?
edit:mai bine mai stateai un an 2 si iti dedeam eu compactul laugh.gif
ledocteur
QUOTE (alex230ro @ Nov 21 2008, 06:18 PM) *
wtf???!?tradare!!!bai nene chiar tds?
edit:mai bine mai stateai un an 2 si iti dedeam eu compactul laugh.gif

la banii astia nu cred laugh.gif oricum chiar daca e dizel e tare rau masina. o sa fac topic cu ea cand ii fac poze... ca asa le am doar pe alea din anunt. nici mie nu prea-mi place ideea de dizel, da merita prea mult masina biggrin.gif are clima, scaune recaro, xenon din fabrica, trapa... compenseaza faptu ca e tractor laugh.gif
alex230ro
mai daca iti place asta e,crede-ma o sa regreti ursul
corcitura asa cum era 325 ix-ul
sau nu ai ursul?
ledocteur
QUOTE (alex230ro @ Nov 21 2008, 06:47 PM) *
mai daca iti place asta e,crede-ma o sa regreti ursul
corcitura asa cum era 325 ix-ul
sau nu ai ursul?

il am. habar n-am. o sa vad. n-am mai avut diesel pana acu. si din ce am mers 30 de km pana acum, e cam puturoasa asa laugh.gif
ionusunt
ca sa te citez "nu fuge ca ursu ,da fuge" ..altfel f misto e34 .arata cam la fel de bine cum arata al lui georgem cand si l-a luat .
Silviu
Dom' doctor, cu ursul ce ai de gand sa faci ? Parasesti benzina si treci pe diesel ?
ledocteur
QUOTE (Silviu @ Nov 21 2008, 11:41 PM) *
Dom' doctor, cu ursul ce ai de gand sa faci ? Parasesti benzina si treci pe diesel ?

pai doctore nu stiu ce sa fac. daca ar fi dupa mine l-as tine. dar tre sa-si recupereze tata banii partial laugh.gif
ionusunt
invarte roata ix uletzu saracu de n-are treaba. anu asta a mers mai mult decat cabrio ul cred . merge bine.ce e mai nasol e ca am inceput sa ma atasez d el laugh.gif sper sa il cumpere un pasionat sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.