QUOTE (mario.b @ May 16 2008, 12:29 AM)

Sa vedem si noi poze cu masina curata, ne ameninti de 2, 3 luni

Pana nu vedem si noi ceva concret... pe vorbe mai greu de crezut pe aici "pa hinternet frate". spor la munk cu ea si sa speram ca va iesi ceva frumos
.gif)
, btw cum dreaq s-a ars garnitura, cox mult sau pur si simplu s-a slabit vreo curea??
da chiar scuze stiu ca am zis ca pun poze, dar n-am avut aparat. iar cand am facut rost masina nu era la mine

nici cox mult nici nu s-a slabit nimic. pur si simplu era instalatia de racire murdara, se infunda cate un furtun, se incalzea masina... iar ultima data a condus-o fratimiu, probabil se stricase deja ceasul de temperatura, nu si-a dat seama ca fierbe si apoi masina scotea apa pe teava de esapament... acum instalatia e curata si sper ca n-o sa mai am probleme. mersi mult de urari, si eu sper da nu prea am fonduri proprii, iar al batran da si el cat poate. mi-am mai luat si eu din banii mei cate ceva pt infrumusetarea masinii: spoiler zender, tetiere pe spate, oglinda cu lumini etc... dar de vopsea cred ca as strange intr-un an si masina chiar are nevoie.