Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tzaranisme...
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
florin83
posibil.
Explicatia asta am primit-o si pe forumul celalalt:D
Ciupanezu
QUOTE (florin83 @ Aug 25 2009, 06:43 PM) *
Observati in fata rotii, pe coltul spoilerului. Avea si pe partea cealalta. Nu stiu exact ce sunt, sau ce vor sa fie. Sunt ca niste antenute telescopice. wacko.gif

Parcă are aparat dentar. laugh.gif
ionusunt
eu crred ca a vrut sa imite antenutele alea care se ridica la mercedes s classe w140 (balena) .la ala se ridica pt ca din interior nu ii vezi spatele...el probabil sa vada mai bine coltul bordurii la loganul cel trantit de pamant smile.gif) \
doar ca la s classe ieseau din caroserie in marche arriere .la dacie nu laugh.gif
cat despre struto camila aia....la cati cocalari sunt aici.clar va gasi cumparator.eventual sa si scrie pe ea PISICA DE 20 DE MII BOSS MANELE CICALACA CICHI CIA laugh.gif
@florin - de unde stiau baietii de dincolo. au adaptat si ei tehnica la ale lor e90 e60 de 2.0 dizel ?care consuma deloc si fug de rup ? laugh.gif
TiL
e doar un tzaranism... sa arate cuul.

E un bun candidat sa-i sparga geamul, ca tine ditamai ventuza pe parbriz. La noi la serviciu, nu prea a scapat nici o masina cu ventuza mare (de GPS). Si toate astea se intapla sub nasul meu, am vedere de la birou exact pe zona unde le sparg baietii. E vorba de Vasile Milea.
florin83
tuning biggrin.gif
TiL
conf (9).gif a inflorit kkt-ul de masina.
N-are ce sa-i faca, designul reno tot design reno ramane
xox
E Nissan Micra tongue.gif
TiL
Nissan pocit de reno.
05aBi
Ultima fitza in materie de spoiler. biggrin.gif
Click to view attachment
Iar aici, plafonul dansului mi se pare cam dubios. Nu stiu daca e tzaranism sau nu ...
Click to view attachment
bartro
Ala cu spoiler cred ca a fost frica sa se uda masina in lipsa de bara spate.. Si la cabrio tin sa cred ca e o masura de reducere de caldura in masina smile.gif
ionusunt
QUOTE (bartro @ Oct 9 2009, 07:40 PM) *
Ala cu spoiler cred ca a fost frica sa se uda masina in lipsa de bara spate.. Si la cabrio tin sa cred ca e o masura de reducere de caldura in masina smile.gif

bineinteles.cum dracu laugh.gif
05aBi
Dupa bara spate a megane-ului e tabla, nu stiu ce ar putea sa protejeze ...
Iar de protejarea unei vopsea proaspete nici nu se pune problema, pentru ca s-ar lipi plasticul de ea. smile.gif
Ciupanezu
Plafonul ăla e gay. laugh.gif
xox
QUOTE (bartro @ Oct 9 2009, 07:40 PM) *
Ala cu spoiler cred ca a fost frica sa se uda masina in lipsa de bara spate.

De fapt s-ar putea sa ai dreptate. Gandeste-te cum ar fi sa conduci in spatele unuia care nu mai are aparatorile de ploaie/bara spate. Sare toate apa pe masina din spate.
xox
http://www.okazii.ro/catalog/34561958#galerie

A6 pentru "cunoscatori", pentru restul G3 laugh.gif
bartro
QUOTE (xox @ Nov 5 2009, 03:57 PM) *

(A6 + G3) / 2 = C4 sau D5, depinde cum rotunjim. Dupa cum sa vede, a rotunjit in sus. Aproape a iesit un Citroen din experiment.
coman cosmin
un gunoi ...............cred ca e putin spus badtaste (9).gif badtaste (9).gif badtaste (9).gif
evildeath
QUOTE (xox @ Nov 5 2009, 03:57 PM) *

vai de capu meu laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Mihai_AMD
azi....am vazut o strutzocamila,sau de fapt o dacia break cu faruri de a6 blink.gif

si langa..un cos de supermarket abandonat in parcare...mi se par din cale afara de mizeri acesti "oameni" care abandoneaza carucioarele in parcari .tzarani.
haifisch
lgh (24).gif badtaste (9).gif
brown.shark
QUOTE (florin83 @ Aug 25 2009, 07:27 PM) *
posibil.
Explicatia asta am primit-o si pe forumul celalalt:D

sunt pt bordura dar functioneaza doar daca sunt montate pe aripa de tabla, nu pe plastic. incepe sa recunoasca lumea ca nu vede nik la parcare cu loganul....
TiL
precum mustatile pestilor din ape tulburi/adanci smile.gif
Mi-ar trebui si mie la Toyota.
Niciodata nu reusesc sa trec perfect pe langa o bordura sau alt obstacol. De cele mai multe ori il ocolesc prea departe, juma de metru-un metru, iar cand incerc sa ma dau profesor ma sui pe ele.... wallbash.gif
brown.shark
bart - vise...mai ai sa-l prinzi din urma....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.