Azi pe Magheru

Initial am crezut ca e un X5, dar cand m-am apropiat am ramas masca

Ce tiganie!!!
Am cautat pe google si uite ce am gasit:
www.autojurnal.ro - Cine dracu e Shuanghuan CEO
De vreo doua saptamni, pe google, toata lumea cauta in draci o masinia: Shuanghuan CEO. Unii care nu prea stiu foarte bine scriu Shanghuan CEO. Pina la urma tot aia e. Interesul din ce in ce mai mare e legat de lansarea care a avut loc in Romania, pusa la cale la Palatul Parlamentului de catre importatorul Martin Motors. Am mai vazut masina si inainte, la o expozitie in Piata Constitutiei, in aceasta vara, dar acum mi-am intarit opinia. E o voma, o copie oribila dupa patru modele de succes, o prostie ieftina, care insa cu siguranta va atrage multi tarani fara creier. Maestri ai contrafacerii, parintii abibas si panasoanic, chinezii ne-au trimis pe cap strutocamila Shuanghuan CEO, un model care copiaza din spate si lateral BMW X5, din fata Toyota Land Cruiser si Honda CR-V si din interior Lexus GX470. Pentru mai multe detalii vezi pozele din finalul articolului. Masina este dotata cu un propulsor Mitsubishi de 2.4 litri, 16 valve, 125 CP capabil sa functioneze atat cu benzina cat si cu GPL. Cutia de viteze este una cu 5 trepte manuala iar tractiunea tot Mitsubishi poate fi atat 4X4 cat si 4X2, schimbarea facandu-se electronic. Dotarile sunt destul de minimale iar pretul unul pe masura, aproximativ 20.000 euro, fara taxe. In viitor va aprea si o versiune si mai cheala, la vreo 16.000 Euro, plus alte citeva model Shuanghuan de clasa mica.Teoretic din acest mix de nume celebre ar trebui sa iasa ceva frumos, insa incercati sa amestecati carne de pui, cu banane, urzici si mere padurete si vedeti daca mai puteti minca. Cam asta este CEO - o mincare de negustat. CEO (prescurtarea de la Chief Executive Officer - un fel d presedinte in traducere neaosa romaneste) trebuie sa fie modelul prin carre Shuanghuan trebuie sa se impuna in Europa.
Siteul importatorului in Romania -
http://www.martinmotorscluj.ro/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1