Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tzaranisme...
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
io'sŪ
QUOTE (butcky @ Mar 8 2007, 04:48 PM) *
blink.gif blink.gif blink.gif

pe la masinile de politie am mai vazut asa ceva wink.gif
butcky
vand 4 capace solenza 50lei noi aproape noi... smile.gif)))))))))))
http://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Vanzar...za-xx61379.html
xox
mai degraba anuntul asta
http://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Masini...IN-xx61737.html

sad (5).gif

sau asta cu bord de urs
http://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Masini...ng-xx61731.html

mega_shok.gif

plus multe alte masini pe acolo. vio (33).gif
Viper05
QUOTE (Rotti @ Jun 10 2007, 12:32 PM) *

ala era pe autovit la vreo 3500 oricum enorm......
ionusunt
QUOTE (Rotti @ Jun 10 2007, 12:32 PM) *

325 unic wink.gif laugh.gif
enucos
fiti atenti la moto-ul de la sfarsit
stiam ca este un topic deschis despre cei care imita bmw-uri dar nu am gasit, asa ca am pus asta aici smile.gif este vorba de un samsung si nu, nu e telefon, e o masina biggrin.gif am aflat ca s-a infintat in 94 compania si ca 74% a fost cumparata in 98 de catre renault, si este o companie sud coreana
nmg
Mai, de ce isi tot pun oamenii embleme cu ///M cand e evident ca masina lor nu se apropie nici de departe ?? Nu pricep deloc !
Roby_325
de prin Arad biggrin.gif

Click to view attachmentClick to view attachment
n3o
QUOTE (nmg @ Jun 13 2007, 08:48 AM) *
Mai, de ce isi tot pun oamenii embleme cu ///M cand e evident ca masina lor nu se apropie nici de departe ?? Nu pricep deloc !

mai nou aia care au asa ceva din fabrica le scot laugh.gif probabil le vand la aia cu dacii nike si motoare 1.6 sa mai ia si ei 5-10 cai in + laugh.gif
butcky
QUOTE (Roby_325 @ Jun 13 2007, 04:15 PM) *

Mi-a luat ceva timp pana mi-am dat seama ce era cu poza a 2-a laugh.gif
SILE
cica e e28 da eu zic ca seamana a dacie badtaste (9).gif

Click to view attachment
io'sŪ
vai ce urat e!!! ill (9).gif
io'sŪ
oare cel cu calibra, da si ornamentul de pe capota in banii astia? biggrin.gif
Viper05
ce bomba de om ala cu calibra spiteful.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
n3o
merita la banii aia dk da si ornamentul de capota biggrin.gif
georgem
Duminica in drum de la Poiana Brasov spre Brasov...
Click to view attachment
Era punct de atractie, opreau masinile ca se se pozeze oamenii cu limuzina smile.gif
florin83
smile.gif)
haristeas51
QUOTE (florin83 @ Jul 28 2007, 09:41 AM) *
smile.gif)

Asta a avut o copilarie zbuciumata Whip.gif
florin83
sper ca ai vazut si numarul de inmatriculare laugh.gif
enucos
super dacie

ce o mai fi si aia "suspensii stil dancing (usa)" si mi se apre mie sau are apa in faruri? asta o fi super la ea?
Shark
Adica sunt duse complet amortizoarele (poate nici macar nu le are) si face ca o barca atunci cind pui frina!!! lgh (24).gif
Mihai_AMD
Cred k e smecherul satului,exact profilul personajului:cu manele la maxim,cu 14mi de braduti si maimutoiaie la oglinda si cu sigle cu m power,pe spate nu are,inseamna k are pe masca cu S8 laugh.gif
florin83
vedeti toba
TiL
o fi diesel biggrin.gif trebuie sa-mi pun si eu la fel...
bartro
QUOTE (enucos @ Jul 28 2007, 06:31 PM) *
super dacie

ce o mai fi si aia "suspensii stil dancing (usa)" si mi se apre mie sau are apa in faruri? asta o fi super la ea?

cred ca e ulei ca sa nu ruginesc oglinzi de far
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Aug 18 2007, 04:01 PM) *
vedeti toba

continui eu! wink.gif

VEDETI NUMAR !!!!!
laugh.gif

edit: o fi la moda?.... ca am mai vazut vre-o 2 zilele trecute blink.gif
florin83
n-ai uitat ceva? tongue.gif
butcky
Mie mi se pare o caricatura de masina blink.gif
florin83
replica
316i
Mai era un Countach galben al unei ciori prin crangasi. Evident tot replica.
Mihai_AMD
Am si eu 3 e28 unu si unu..cel de Caras Severin cica 3000 euro ultimul pret laugh.gif La cel de MM imi plac stopurile de pegas de pe presurile de la roti,exact d-alea aveam eu la pegas cand eram micIar cel auriu..pun pariu ca omu nu are treaba cu BMW,asa o fi luat-o de la vreun "pasionat de tuning",asa a lasat-o..nu am nimic cu acesti oameni,dar cand vad cate un bmw in situatii d-astea ma ia cu fiori,pacat de eleScuze daca trebuiau acoperite placutele de inmatriculare//
butcky
La ala negru nu vad nimic iesit din comun sad.gif Elementele alea reflectorizante poate nu au fost puse ca sa faca tuning masinii ci din motive de siguranta, iar toba aia e originala. Asa sunt toate curbate in jos.
TiL
Dar toba aia neagra e hidoasa. O facusem si eu negru mat la dizel si arata fix ca dracu. Plus ca e toba de dizel pe 520i...

Posibil sa stiu masina, se dadea la ~1600E acum ceva vreme, arata foarte bine, cel putin in poze, era 520i iar proprietarul pretindea la telefon ca aia e toba luata de noua, exact pentru 520i wallbash.gif In rest masina se prezinta destul de bine.
bartro
http://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Masini...DI-xx77262.html

check out the back seat :-)
butcky
Azi pe Magheru blink.gif Initial am crezut ca e un X5, dar cand m-am apropiat am ramas masca huh.gif Ce tiganie!!! dry.gif

Am cautat pe google si uite ce am gasit:

www.autojurnal.ro -
Cine dracu’ e Shuanghuan CEO
De vreo doua saptamni, pe google, toata lumea cauta in draci o masinia: Shuanghuan CEO. Unii care nu prea stiu foarte bine scriu Shanghuan CEO. Pina la urma tot aia e. Interesul din ce in ce mai mare e legat de lansarea care a avut loc in Romania, pusa la cale la Palatul Parlamentului de catre importatorul Martin Motors. Am mai vazut masina si inainte, la o expozitie in Piata Constitutiei, in aceasta vara, dar acum mi-am intarit opinia. E o voma, o copie oribila dupa patru modele de succes, o prostie ieftina, care insa cu siguranta va atrage multi tarani fara creier. Maestri ai contrafacerii, parintii abibas si panasoanic, chinezii ne-au trimis pe cap strutocamila Shuanghuan CEO, un model care copiaza din spate si lateral BMW X5, din fata Toyota Land Cruiser si Honda CR-V si din interior Lexus GX470. Pentru mai multe detalii vezi pozele din finalul articolului. Masina este dotata cu un propulsor Mitsubishi de 2.4 litri, 16 valve, 125 CP capabil sa functioneze atat cu benzina cat si cu GPL. Cutia de viteze este una cu 5 trepte manuala iar tractiunea tot Mitsubishi poate fi atat 4X4 cat si 4X2, schimbarea facandu-se electronic. Dotarile sunt destul de minimale iar pretul unul pe masura, aproximativ 20.000 euro, fara taxe. In viitor va aprea si o versiune si mai cheala, la vreo 16.000 Euro, plus alte citeva model Shuanghuan de clasa mica.Teoretic din acest mix de nume celebre ar trebui sa iasa ceva frumos, insa incercati sa amestecati carne de pui, cu banane, urzici si mere padurete si vedeti daca mai puteti minca. Cam asta este CEO - o mincare de negustat. CEO (prescurtarea de la Chief Executive Officer - un fel d presedinte in traducere neaosa romaneste) trebuie sa fie modelul prin carre Shuanghuan trebuie sa se impuna in Europa.

Siteul importatorului in Romania - http://www.martinmotorscluj.ro/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
io'sŪ
cat de urata e! am vazut si eu una pe stada (daca nu chiar asta) si mi-a venit sa vomit badtaste (9).gif ill (9).gif
florin83
de pe alt forum..

asta se crede schumacher (vedeti scrisul de pe prag laugh.gif)
Click to view attachment

am mai vazut multi care scriu tuNNing, dar asta cu tuniNNg e mai original laugh.gif
Click to view attachment
dedes
am zis sa nu mai fac un alt topic pentru a umple forumul.

anunt super tare: http://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Vanzar...-3-xx84341.html

are niste poze superbeeee
05aBi
Eu numai inteleg nimic din anuntu asta ... sarcastic_hand.gif
brown.shark
QUOTE (05aBi @ Oct 3 2007, 12:19 AM) *
Eu numai inteleg nimic din anuntu asta ... sarcastic_hand.gif

ce e asa de greu de inteles...? omu' a facu' masna' dup cea bau' mustu' din strugurii din bolta...ca vezi ca are bolta...nu...?
81DMC77
Mai sunt si la altii, nu doar la noi:
Click to view attachment
Vinti
laugh.gif
butcky
Ce tigani!!!!!! dry.gif mad.gif
butcky
blink.gif blink.gif blink.gif
io'sŪ
urs? huh.gif
florin83
da
George77
mama,alta treaba nu a avut si asta.Ba dar de unde le vin frate ideiile astea ,mie nu imi vine sa cred ,eu niciosdata nu m-as gandi sa stric masina in halul asta ,si cat bani aruncati ,,doamne ce dobitoci.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.