Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Accidente
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Darren
uita-te in prima poza, vezi tu contra-sensul?
florin83
aaa.. credeam ca zice ca nu-s garduri biggrin.gif
georgem
QUOTE (TiL)
George, intradevar, am fost inaintea ta, la 17 am ajuns in blocaj
.

Mda, eu am ajuns la 17:30 si am trecut de accident la 18:40.
n3o
opa ... e clar facem si noi o emisiune la OTV cu Dan Diaconescu care a ajuns primu ce atzi vazut dk v-a platit cineva sa spunetzi ce atzi spus mai sus
georgem
Numai daca tu esti Dan Diaconescu in emisiunea asta...
n3o
gata facem afacerea :unibrow:
Darren
http://ultimatecarforum.com/smf/index.php?topic=777.0
Lambo doors, anyone?
Atentie! poze cu continut explicit
butcky
Aseara pe la 12 in Romana vis-a-vis de KFC a fost un super accident intre un MERCEDES CLS 350 si un MASERATI SPYDER. sad.gif S-a strans lumea ca la urs... tongue.gif
Maseratiul era parcat in fata la Cinema Studio si Mercedesul venea din spre rond. L-a izbit asa de tare ca a aruncat Maseratiul vre-o 30 m in fata chiar daca avea frana de mana trasa.
Las pozele sa vorbeasca...
georgem
Trist... Maserati-ul nu avea voie totusi sa parcheze in fata la Studio. Asta nu-l scuza pe cel cu Mercedesul. Oare ce i-o fi distras atentia, erai tu pe acolo si faceai cerculete cu ursuletul cel nou 325xi?
butcky
Nu! Eram in trecere si era neobisnuit de aglomerata intersectia la ora aia, plin de politie si puhoi de lume.
iulian325
acu se vor gasi piese second de modele noi biggrin.gif
paco_wonderboy
QUOTE (iulian325 @ Dec 1 2006, 07:50 PM) *
acu se vor gasi piese second de modele noi biggrin.gif

sa inteleg ca ai vreun cls si iti trebuia cate una alta??? sau maserati??? rolleyes.gif
butcky
Azi de dimineata alt accident pe Magheru. Un BMW cu nr. B 66 STR (cred) a intrat intr-un taxi. dry.gif
iulian325
QUOTE (paco_wonderboy @ Dec 2 2006, 02:39 PM) *
sa inteleg ca ai vreun cls si iti trebuia cate una alta??? sau maserati??? rolleyes.gif

maserati as vrea... biggrin.gif
cls bleah mad.gif
ccc
Cum de se nimereste bucii la toate accidentele? Eu cred ca si-a bagat coada pe acolo, le-o fi turnat ulei pe asfalt si a stat cu aparatu la panda...
butcky
fight (12).gif Unde sunt pozele de la accident? Unde au disparut? fight (12).gif
florin83
nu stiu, mai pune-le biggrin.gif
georgem
Tocmai am aflat de la un coleg am meu de birou ca a vazut live accidentul, trecea intr-un taxi pe acolo cand s-a intamplat.
Ionut
Se pare ca Bd. Magheru a devenit un loc unde, daca ai chef sa vezi un accident in direct, te asezi frumusel undeva si admiri, ca la cinema, evenimentul....interesant. dry.gif
butcky
Accident cu un 750! mad.gif
http://www.youtube.com/watch?v=Wsg8CFi8kIc&NR
316i
Foarte tare. Pacat ca au sfeclit-o la sfarsit.
iulian325
maaare pacat
butcky
Azi pe soseaua Giurgiului un golf s-a izbit de un stalp... ohmy.gif
da_joint
Exact langa intrarea pe strada mea....presupun ca a luato pe linia de tramvai si la furat sina...altfel nu imi explic...am vazut si eu aseara masina cand am ajuns acasa
butcky
Pai acolo am eu garajul in care imi tin ursul celalalt:P
dust
la 10 metri de blocul meu... un sofer si o soferita... uite ce au reusit sa faca tinand cont ca nu aveau nici unu mai mult de 30-40 kmh... (tocmai iesisem din bloc cand i-am vazut comitzand fapta... pozele au calitate proasta ca-s facute cu telefonul)
P.S se intampla cel putin odata pe luna ca in intersectia aia sa vad cioburi pe jos si bucati de far si spoilere, etc rolleyes.gif
manole74
Amandoua sunt masini identice. Cred ca din prea multa dragoste...... wub.gif
dust
da, se poate laugh.gif
P.S uitasem de topicu asta, multzam cui a mutat postu aici
n3o
cred ca nu isi mai luau privirea unul de la altul ... isi admirau masinile ....
dust
neeeeeeeooooooooooo te-ai intors din matrix si postezi iar? tongue.gif
nu ti-am mai vazut degetele pe forum de multa vreme, p eunde o arzi?
georgem
Pe asta de azi-noapte din statiunea Mamaia l-ati vazut?
http://www.protv.ro/filme/pasiunea-pentru-...ile=12810#12810
3 morti si al 4-lea ranit, cu arsuri pe 70% din corp...
katz
Ceva de speriat accidentul ala...
84 HOT
vaiiii saraciiiiiiiiiiii..................sad.gif( tare imi pare rau:((( oare de ce a ars asa?????????????????????????? asa deci.... sa nu dai masini peste 45 cp... tinerilor....
io'sŪ
Cayenne??? vai in ce hal s-a rupt..
Dumnezeu sa-i odihneasca
20 de ani.. experienta ~0.. masina puternica (poate varinata turboS).... liniutze....
Tytus
dupa frane era varianta de 450cp...
rip
io'sŪ
are cineva poze sau filme necenzurate cu accidentul?
Sorin
ce urasc titlurile astea de la protv sper sa se darame postul ala

asta e viteza ucide
84 HOT
sa stii ca asa e.... e prea usor sa mori.... si bine spune muzica de la protv.... vine o zii!!!!!!!!!!! asa ca daca vrem sa vine mai tarziu putin.... e o reclama pe autobuze in cluj.......... o secunda pentru viata ta.... putin daca mergi mai incet... poti sa te pazesti de multe....
iulian325
sigur...
eu merg tare de fun...nu ca ma grabesc
adica fiecare merge cum vrea(in limita legii) tongue.gif
TiL
QUOTE (84 HOT @ Feb 22 2007, 11:38 AM) *
sa stii ca asa e.... e prea usor sa mori.... si bine spune muzica de la protv.... vine o zii!!!!!!!!!!! asa ca daca vrem sa vine mai tarziu putin.... e o reclama pe autobuze in cluj.......... o secunda pentru viata ta.... putin daca mergi mai incet... poti sa te pazesti de multe....

Da, clipul asta nu-i rau... pentru ca nu-i facut de PROSTV wallbash.gif

Am vazut si eu stirea asta duminica seara parca la protv, facuta anume sa-ti intoarca matzele. Aproape ca nu era fraza in care sa lipseasca cuvinte precum "carnagiu" "moarte" etc. La cateva minute aceeasi stire la TVR. A durat sub un minut si cred ca au spus mai multe decat la protv.

Protv m-a lasat masca in seara aia, imi venea sa sparg televizorul. Nu m-am mai uitat la TV de cateva luni (mi-au taiat cablul dar nu m-a deranjat prea tare), iar ultimul contact cu TV-ul fusese cu o zi inainte, in Franta. Pai acolo nu vezi maceluri in direct! Ori nu au ori le ascund? Ba chiar isi permiteau sa faca emisiuni despre imoralitatea televiziunilor din State...
katz
Grija mare ca a venit zapada si gheata.... spiteful.gif
georgem
QUOTE (katz @ Feb 22 2007, 06:47 PM) *
Grija mare ca a venit zapada si gheata.... spiteful.gif

Poate la voi acolo la Iasi sad (5).gif Ca pe la noi prin capitala e cald si bine.
84 HOT
mai-mai accidentele astea.... tot ma uit si nu-mi vine sa cred.... si da si eu sunt de parere ca Prost-Tv cum zicea cineva face cam multe stiri doar de scandal... mai bine ar fii sa faca ceva mai normal... nu doar sa sperie lumea... de ce nu se reprofileaza Scarry TV ca si asa pierd clienti...
batz
eu nu inghit acest post!!!exagereaza fiecare stire si dau aer dramatic aiurea.lasand la o parte acest accident care mia facut pielea de gaina:| pacat de ei odihneascase in pace:|

observ ca toti astia care fac accidente grave sunt "bambuisti" ma rog genu de pusti cu ft multi bani cu masini nu neaparat puternice da ft scumpe si o ard foaarte la impresii cel mai des in bamboo!ma rog poate sunt hater eu si am ceva p creier da cam asta e tipologia.
desi nu ar trebui sa vb ca si eu am 19 ani:)))da a mea nu depaseste 18000:)))
ionusunt
ba fiecare cu ce poate....doar sa nu te dai in petec...cum fac unii altii..si uite unde ajung..de le bubuie caienul ..rip pt ei,dar parerea mea e ca ei sunt d vina..cand se supraevalueaza.....ai masina scumpa...ai grija d ea!e cam acelasi lucru cu copii aia care vad filme violente sau joaca counter si omoara oameni dupa aia (prin state ce-o mai ard asa)-astia vad 2f2f si isi iau filme de mari reisari..si poc..imi pare rau d ei ..iti dai seama la 20 d ani sa mori..e ft trist..pt toata lumea din jurul lor...dar lipsa de creier duce la asa cva..parerea mea
oricum destul de prost inteles cultul sau car enthusiasm-ul printre tinerii romani in mare parte.....inca o data R.i.p pt cei c au fost in cayenneul cu pricina...f aiurea evenimentul..sper sa traga un semnal d alarma pt altii...oricum incredibil ca exista in tara asta copii care o ard in masini de suta de mii de europeni.cred ca numa aici se poate asa cva...
butcky
Azi intr-o parcare am vazut Clio-ul asta accidentat. Cum de s-a taiat tabla in halul ala? blink.gif

Am pus si eu cateva poze cu accidentul de la Pescarus cu Peugeot-ul 206.
Am sunat la 112, le-am spus de accident si ei ma intrebau ce nume are strada blink.gif Le-am spus ca e la Pescarus - Herastrau si spuneau ca nu stiu unde e blink.gif Pana la urma mi-au facut legatura cu politia si salvarea si aia au inteles rolleyes.gif Totusi au venit foarte greu mad.gif
In poze se vede planetara stanga rupta! Airbag-ul nu a sarit!!! Femeia avea centura de siguranta si totusi a dat cu pieptul de volan. mad.gif
n3o
da cam ce viteza avea ?
georgem
In jur de 40 km/h probabil, era in treapta a 3-a de viteza. Zicea ca i-a fugit spatele si ca nu stie si nu isi explica cum a ajuns in stalp.
florin83
pe langa cernavoda..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.