Help - Search - Members - Calendar
Full Version: poze bmw uri
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3
INTERCEPTOR
tu esti tu eu sunt eu.........nu putem fi la fel nu putem simti la fel...........eu simt ca e un cazan dupa ce am vazut o pe aia albastra.
edutxu
QUOTE (INTERCEPTOR @ Feb 6 2009, 02:09 PM) *
tu esti tu eu sunt eu.........nu putem fi la fel nu putem simti la fel...........eu simt ca e un cazan dupa ce am vazut o pe aia albastra.

era o comparatie intre masini....
nu itnre noi 2....
n m vrut sa te supar...
CRM112
Florin......aia albastra nu mai e nicidecum un cs, decat ca forma a caroseriei si interior.....
Jantele sunt de e34 (fie si Alpina)
Motorul e de e34 (fie si Alpina)
Nu se imbina bine rama de la ochelari din dreapta ( ..na...ce sa-i gasesc si eu tongue.gif )
are vitezometrul schimbat cu "a performance speedometer".......
volanul este unul de e34 (fie si Alpina)
Nu imi mai vin acum argumente, dar deja nu mai este o clasica, eu n-as da banii aia pe ea nici sa am de 100 de ori mai mult pt. simplul motiv ca la banii aceia gasesc una originala in and out.
Fi mandru de cs'u tau smile.gif si toate se rezolva.

E drept, ca e intr-o stare super-tare, nu o numesc cazan, dar originala nu mai e, si nici pe aproape macar. Daca avea carb. relgat "la mm" s.a.m.d......da...era altceva. parerea mea.

Pe mine m-a lasat masca spre exemplu e12'le Alpina din link-ul postat de tine (prima masina); aia da....nu "performance speedo'"....las'o'n.....
INTERCEPTOR
pai nici eu nu am rotile originale tongue.gif si eu o sa i schimb volanul si cam doar atat.....in rest arata mult mai bine decat a mea ........nu prea imi plac scaunele sunt cam sf dar masina este super........e mea e far away este un cs care arata binisor
la motor ce sa zic am carburatoarele ei si cum suna:PP
manole74
Oricum, masina pare facuta cu bun gust! Ce n-as da sa am una asa rolleyes.gif

Si ca sa nu fiu off-topic, postez o istorie a modelelor BMW in imagini
Mihai_AMD
inCA CAteva poze frumoase...
lucian
intruniri Bmw Finlanda.
robert_tzara
nush dak a mai fost postat ,eu unu nu am vazut pana akum biggrin.gif
elvislorin
mai e nevoie de cuvinte? wub.gif

Click to view attachment
tomado e28 owner
QUOTE (elvislorin @ Mar 24 2009, 10:48 PM) *
mai e nevoie de cuvinte? wub.gif

Click to view attachment

nu... thumbup.gif e un e28 foarte frumos... lnr (13).gif
xander
masinuta era tipla interior si exterior
cine o conducea? un mos pe la vreo 75 80 de ani
bartro
Ce masina e in ultima poza?
http://www.spitsnieuws.nl/archives/foto/20..._be_boys_2.html
Ciupanezu
Te-am văzut ieri pe Splai pe la ora 11.
Shark
QUOTE (bartro @ Mar 28 2009, 09:05 AM) *

Este M1 Hommage Concept, un concept-car in cinstea celebrului BMW M1.
bartro
QUOTE (Shark @ Mar 28 2009, 02:45 PM) *
Este M1 Hommage Concept, un concept-car in cinstea celebrului BMW M1.

Mersi smile.gif cred ca imi place..
INTERCEPTOR
si eu am vazut in germania o domnisoara de maxim 20 22 ani cu un m3 ursulache evo sad.gif( da nu am apucat sa i fac poza
manole74
Alpina B8
Restaurare BMW E12, 525
INTERCEPTOR
pum
manole74
Unul dintre cele mai modificate BMW E28
TiL
al doilea e criminal... cu toate ca are 200.000km
edutxu
cu toate ca dupa pranz imi sustin in sfarsit lucrarea de licenta n am inchis un ochi in noaptea asta
sad.gif
si din cauza ca m am suparat o supra de 1000hp...am gasit asta tongue.gif
http://www.vsmotor.no/en_pictures.html#
bill
QUOTE (manole74 @ May 15 2009, 10:27 PM) *
Unul dintre cele mai modificate BMW E28

superb! pustiul e de nota 10
ionusunt
QUOTE (rostil @ Jun 22 2009, 08:41 PM) *

sa nu o vada interceptoru ca il ia capu tongue.gif
coman cosmin
lasa-l ca e langa mine si ofteaza rau de tot laugh.gif
INTERCEPTOR
a mea este cazan pe langa asta.in romania din saracie e greu sa faci asa ceva
tomado e28 owner
Ar fi prea frumos sa ai pasiune, vise si sa mai ai si banii necesari......
ionusunt
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 20 2009, 11:40 PM) *
a mea este cazan pe langa asta.in romania din saracie e greu sa faci asa ceva

nu mai vb tampenii.spolierul fata il ai si tu,baleam la el in curte tongue.gif . masina ta arata bine! nu e deloc cazan,cazan era 2500 ele ala albastru.a ta chiar e super intreaga,eu unul am ramas surprins cand am vazut o pe viu,arata muuuuult mai bine ca in poze !
jante d-astea vezi ca s-au pus pe m5 e34 si pe e38 uri.turbo nu stiu ce sa ti spun daca sa pui sau nu pe motorisca aia noua.... cheer up a bit man!
INTERCEPTOR
un spoileri si niste jante nu fac dintr un cazan racheta ..pt mine este un cazan comparativ cu ala...2500 ai sa razi dar este foarte ok la tabla pt anii lui ..cam neingrijit ca a stat 11 ani..dar poate incet incet il execut si pe ala...deocamdata bani sunt o problema pasiunea este ...la fel ca si cu fetele e pasiune da nu e ele:P
INTERCEPTOR
n a sa moara si altii nu numai eu .
mai are si 600 de cai:(
tomado e28 owner
Astea de America nu se pun laugh.gif Oricum, prea mare herghelia smile.gif
INTERCEPTOR
se pun se pun.ca si aia tot oameni sunt tot 2 ochi 2 piciori si 2 ureche are asa ca....nu se puneau daca erau masini din alta galaxie:P
tomado e28 owner
Cand vor avea si ei pret la combustibil incarcat cu taxe ca si un pom de Craciun si impozite sa-i doara capul atunci ii voi lua in calcul tongue.gif Deocamdata isi permit pasiuni si motoare gigantice fara sa-i roada grija zilei de maine asa ca trebuie sa recunoastem ca sunt ciudati laugh.gif
INTERCEPTOR
hei nu sunt ciudati....nu si condusi de hoti si incompetenti asa cum avem noi in guvern si parlament...romania a fost si va fi mereu o tara de oi ratacite ...daca nu are un lider puternc romanul ..face ce stim toti ....traieste in mal si n case de chirpici isi omoara copii da lapte de vaca la porc isi omoara vecinul sau isi violeaza vecinii familia etc.pt ca am vrut democratie...iar autoritate nu mai exista...soo fuck romania NU TARA IN SINE ca este o dulceata care ne hraneste si doar pamanatul asta si DUMNEZEU ne mai tin la imita subzistentei
Ciupanezu
QUOTE (tomado e28 owner @ Jul 21 2009, 03:36 PM) *
Cand vor avea si ei pret la combustibil incarcat cu taxe ca si un pom de Craciun si impozite sa-i doara capul atunci ii voi lua in calcul tongue.gif Deocamdata isi permit pasiuni si motoare gigantice fara sa-i roada grija zilei de maine asa ca trebuie sa recunoastem ca sunt ciudati laugh.gif

Diferenţa este că ăia chiar au bani.
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ Jul 21 2009, 07:31 PM) *
Diferenţa este că ăia chiar au bani.

da.bani care costa vieti omenesti . mellow.gif daia au benzina ieftina.daia multe.
Ciupanezu
Da.
tomado e28 owner
QUOTE (Ciupanezu @ Jul 22 2009, 11:21 AM) *
Da.

Americanii sunt ultima noastra problema acum tongue.gif Oricum s-au produs si la ei modificari majore in ultimul timp.
Back on-topic: incerc sa pun ceva poze, tot de la ei...
edutxu
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 21 2009, 03:18 PM) *
n a sa moara si altii nu numai eu .
mai are si 600 de cai:(

te razbuni, da? mad.gif
evildeath
space ship
bartro
De vanzare:

http://cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ME:B:SS:NL:1123
florin83
Am fost ieri prin Bulgaria.. E patria E36-urilor.. sunt mai multe decat este loganul la noi.
Sorin
QUOTE (bartro @ Sep 21 2009, 09:49 AM) *

deci pana la urma ce vinde nenea ala ???smile.gif
bartro
QUOTE (Sorin @ Sep 21 2009, 11:34 AM) *

Care nene? Cred ca ai nevoie de ochelari laugh.gif
ionusunt
QUOTE (bartro @ Sep 21 2009, 09:49 AM) *

cu tot cu domnisoara ? laugh.gif
tomado e28 owner
Presupun ca trebuie returnata smile.gif Oricum, interesant anunt... Ea asigura service-ul laugh.gif
xox
QUOTE (Sorin @ Sep 21 2009, 12:34 PM) *

Un 318i cu pachetul "high beams" laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.