Help - Search - Members - Calendar
Full Version: poze bmw uri
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2, 3
tomado e28 owner
Da... Si eu care credeam ca e30 nu vine cu airbag-uri in dotare... smile.gif
bartro
QUOTE (tomado e28 owner @ Sep 21 2009, 02:06 PM) *
Da... Si eu care credeam ca e30 nu vine cu airbag-uri in dotare... smile.gif

Naturale, nu ca cele de ultima generatie laugh.gif

LE si offtopic, respect pentru cultura Germana!
xox
Cam multa spuma tongue.gif
INTERCEPTOR
duminica...mi a taiat calea............un cs.3.0 cs.....impecabil,inmatriculat cu nr de buc. ma m uitat lung pana a disparut.nu am putut nici sa intorc nici nimic:(( superba masina.
Mihai_AMD
blink.gif

le,incarcasem o poza ciudata cu bmw,insa vad ca de aici de la munca nu ma lasa sa pun poza..
incerc dis de acasa..
Mihai_AMD
cateva poze din seara asta de la reprezentanta BMW din pitesti,MOTOR AG,la lansarea noului seria5 GT si a lui X1
http://www.99poze.ro/Motor_AG_Pitesti_Lansare_noul_GT/
Ciupanezu

316i
Sweeeet! thumbup.gif
Mihai_AMD
wub.gif ce tare ciupanezule...ce n-as da sa detin macar o astfel de revista din anii aia...
Ciupanezu
Găseşti pe amazon.com mai multe cărţi cu tematică BMW în care poţi găsi astfel de reclame şi date foarte interesante din istoria BMW.
Burrutz
Bmw sketch.Gasit pe deviantart.
Costynnn
Nu stiu daca stie cineva pozele astea biggrin.gif

Nu cred ca e photoshop....
ionusunt
daca nu avea barile alea si stopurile alea nu era rea deloc masina
florin_sacanu
hai ca las si yo niste poze,sper ca va plac biggrin.gif
Mihai_AMD
nu e chiar un BMW..dar aproape... smile.gif))
foarte misto ce si-a facut omu acolo laugh.gif
sunt curios daca e vreunu care nu a avut bani de bmw si a zis ca macar sa aiba feelingu de bmw,sau vreun pasionat atat de infocat incat si-a pus amprenta peste tot......
si mai misto e sa iei o gagica,"hai pe la mine sa te dau o tura cu bemveu,dar te tin in poala ca nu am decat un loc" smile.gif))

LE:scz ca am incarcat de 2 ori poza
eugene12

Prea marfaaaaaaa
Mihai_AMD
un e39 de politie de pe afara... blink.gif
Ciupanezu
Nu e un E39 de poliţie.

E M5-ul E39 al echipei Polizei din cadrul Gumball 3000.
xox
Asta mi-a placut cel mai mult de la TeamPolizei: http://www.youtube.com/watch?v=bbbtK90LZ9E laugh.gif
Mihai_AMD
am gasit din intamplare o poza cu e34 pe google,poza care mi-a trezit unele amintiri....
mai tineti minte poza asta care ne pica mereu la gumele turbo?

daca prin 94,cand copilaream in e12-ele lu tata,mi se parea avion,surpriza cu e34 asta o tineam mereu cu mine in buzunar,pana mi-a spalat-o mama odata cu pantalonii smile.gif))) am fost foarte trist pana am gasito iar..in fine..
faza e ca si acum dupa 15 ani a ramas o masina foarte apreciata (biensur,de cunoscatori)
soare
alte bmw uri
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.