Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Interceptor
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3
316i
RC-uri.
INTERCEPTOR
mult mai buzate:PP dar tot bbs sunt
ionusunt
QUOTE (INTERCEPTOR @ Mar 18 2009, 05:45 PM) *
mult mai buzate:PP dar tot bbs sunt

care ma alea de la vanzare ? de 9 ? BELEA ! ! ! !
INTERCEPTOR
au sosit inapoi...cum si era de asteptat cu mici noi zgarieturi.........
evildeath
QUOTE (INTERCEPTOR @ Apr 1 2009, 12:58 AM) *
au sosit inapoi...cum si era de asteptat cu mici noi zgarieturi.........

frumoasa mai e.... cool.gif
316i
Bai nene pune-i embleme! De 3 ani iti zic! smile.gif
INTERCEPTOR
bai nene toata ziua ma suna oameni sa ma intrebe daca am embleme de vanzare ca i le au furat azi noapte ........nu merita......
ps jantele au fost aduse inapoi zgariate sad.gif
sa l f** de idiot....asa e cand nu i lucru tau ...de aia imi e mie scarba de tara asta.........daca i faceam eu asa ma punea sa i le platesc.da cum sunt eu prost de fel.............
stiu ca arata mai bine cu embleme dar oricum tre sa vopsesc capota usa dr ceva pe spate etc..ca mi sa pus pata
INTERCEPTOR
din decembrie nu a mai mers decat cateva sute de metri...in rest sta cuminte si asteapta sa primeasca turbina el sau fratele lui mai mic 2500 care sper ca il voi termina anu asta
INTERCEPTOR
unu mai taran ca mine:((
Ciupanezu
Mai zice ca are si 100 de cai. laugh.gif

Probabil a luat in calcul eleronul. :lol2:
INTERCEPTOR
am desfacut motorul..chiulasa arsa:PP in 4 locuri:Pp termostat nenorocit..aveti grija la VERNET
am dus o la rectificat ..astazi o iau da nu prea mai am chef sa o montezpoate sapt viitoare.
ionusunt
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 16 2009, 03:32 PM) *
am desfacut motorul..chiulasa arsa:PP in 4 locuri:Pp termostat nenorocit..aveti grija la VERNET
am dus o la rectificat ..astazi o iau da nu prea mai am chef sa o montezpoate sapt viitoare.

si vladut a patit o cu asta . wahler e ft bun. la mine deschide dupa ±8 luni de stat pe bara,nici o treaba.
INTERCEPTOR
am luat wahler acum:P iubitica sta pe scaun in dormitor si ai lace sa fie mangaiata la tacheti la 11 noaptea...cand altii se plimba se distreaza sau se iubesc:PP
bartro
Vernet am si eu, nu am probleme. Tine apa frumos la jumatate de ceas de aproape 2 ani. Parca are o gaurica mica care la montaj am orientat spre sus, cred ca e un fel de aerisirea. Poate la voi nu a fost montat bine?
INTERCEPTOR
bart ....cum dracu sa nu fie montat bine...ca ala nu are decat o singura pozitie ala este pt aerisire si nu are nici o legatra ca s a blocat..stii cum se spune mai e si dupa sufletul omului ....poate eu s prea pacatos. de aia imi simt viata platonica si blocata in rutina.... tu ai grija tongue.gif cu vernetul sa nu te imbeti de bucurie:P
bartro
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 21 2009, 02:19 PM) *
tu ai grija tongue.gif cu vernetul sa nu te imbeti de bucurie:P

Sunt foarte atent la ceas de temperaura, de obicei smile.gif
Vernet-ul meu a venit intr-o cutie de Wahler. Poate din cauza asta merge unsure.gif
ionusunt
QUOTE (bartro @ Jul 21 2009, 03:20 PM) *
Sunt foarte atent la ceas de temperaura, de obicei smile.gif
Vernet-ul meu a venit intr-o cutie de Wahler. Poate din cauza asta merge unsure.gif

sa fie cutia de vina ,nu ? laugh.gif cine stie , poate e ca la dacii ,unele erau mai bune,altele mai proaste smile.gif
coman cosmin
sa stii ca e dupa sufletul omului biggrin.gif Daca faci figuri la orice piesa asa e.Mai tii minte cum ai facut la garnitura de chiuloasa????????

ionusunt
QUOTE (coman cosmin @ Jul 22 2009, 09:57 AM) *
sa stii ca e dupa sufletul omului biggrin.gif Daca faci figuri la orice piesa asa e.Mai tii minte cum ai facut la garnitura de chiuloasa????????

la ix te referi ? ala fiersese de mult prea multe ori ca avea jeg in instalatie.banuiesc ca ti a povestit gica.
coman cosmin
QUOTE (ionusunt @ Jul 23 2009, 11:56 PM) *
la ix te referi ? ala fiersese de mult prea multe ori ca avea jeg in instalatie.banuiesc ca ti a povestit gica.

nu la ix ma refeream.i-am dat o garnitura lui interceptor si nu i-a placut.el oricum face figuri la orice piesa ii dau biggrin.gif
INTERCEPTOR
fac figuri la orice ..e dreptul meu ...ce te crezi in comunism....imi placea mai mult aia care mi ai dat o data trecuta....dar care nu o mai gasesc.....si asta daca se arde ma doare in cot
o dau jos vin imi dai alta si o tinem tot asa...pt mine e o placere sa desfac motorul ala desi e detsul de complicat de ajuns la unele surubele....
coman cosmin
laugh.gif asta care ti-am dat-o e ultima.nu se mai fabrica.asa ca ai grija!!!!!!!!!
INTERCEPTOR
ok
am luat termistat bun
curse nu fac..o s apun si al 2 lea electroventilator si cum o vrea dumnezeu
ionusunt
ce frumoasa e in poza aia smile.gif
Ciupanezu
ionusunt

nazi gangsta cool.gif
Ciupanezu
316i
QUOTE (ionusunt @ Jul 25 2009, 09:06 PM) *
nazi gangsta cool.gif

Mama, direct. Aproape ca si uitasem cum arata. celb (4).gif
@Florin> Bai nene pune mana si pune chiulasa aia! Mergi cu ea! Chit ca te plimbi linistit vinerea si sambata seara la 2 dimineata! E pacat de Dumnezeu!
INTERCEPTOR
maine dim ma apuc de chiulasa:P
sau chiuloasa....cum s o spune........
bartro
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 28 2009, 11:31 PM) *
maine dim ma apuc de chiulasa:P
sau chiuloasa....cum s o spune........

din dex: CHIULÁSĂ s.f. 1. Piesă care închide cilindrii unui motor cu ardere internă. 2. Culată (la tunuri). [Pron. chiu-la-, var. culasă s.f. / < fr. culasse].

Spor la munca!
ionusunt
QUOTE (bartro @ Jul 29 2009, 09:28 AM) *
din dex: CHIULÁSĂ s.f. 1. Piesă care închide cilindrii unui motor cu ardere internă. 2. Culată (la tunuri). [Pron. chiu-la-, var. culasă s.f. / < fr. culasse].

Spor la munca!

spor man ! maxim spor! sa te vedem zambind cu babeta rosie plesnind peste ochi e90 60 90 tongue.gif

@bart -de curiozitate,cat de grea ti s-a parut limba romana ? smile.gif
Mihai_AMD
CITAT(INTERCEPTOR @ Jun 19 2009, 02:58 PM) *

o fi vreun fan de-al tau florine laugh.gif
ionusunt
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jun 19 2009, 03:58 PM) *

laugh.gif laugh.gif laugh.gif nu vazusem postul asta biggrin.gif
INTERCEPTOR
e bine...imi place tunuri........azi am reusit sa o pun sus insa a venit o rabla de a4 din 2002 si m a terminat sad.gif( maine nu cred ca o ating ..ciupanezul cum pui poze asa mari si mai ai si limita...ca eu mereu tre sa sterg poze ca sa pot pune altele.......si nu postere asa mari ca ale tale:PP
daaaa
fan de al lui mad max ca si eu sunt o copie nasoala a filmului mad max........eu nu am fani .ca nu s heaven ori trident tongue.gif
INTERCEPTOR
cu jantele astea de 14 masina arata ca un ras:(

si oricum nu prea ma inter pe mine sa fie mai draguta decat un e 90 60 90 dar mi ar place sa plimb niste masuri dastea cu masina

cand o sa mearga a dracu caruta:((
Ciupanezu
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 29 2009, 11:52 PM) *
ciupanezul cum pui poze asa mari si mai ai si limita...ca eu mereu tre sa sterg poze ca sa pot pune altele.......si nu postere asa mari ca ale tale:PP

Am cont pe imageshack.
Le uploadez acolo si apoi le postez pe forum.
E foarte misto site-ul pentru ca iti creezi un album foto, e gratis si nelimitat.
Daca ti se strica calculatorul, nu pierzi nici o poza.
Andrei92
Nu-ti trebuie neaparat cont...

Intri pe www.imageshack.us , dai pe browse, alegi poza, (eu bifez si resize si pun dimensiunea 800x600, sa nu se incarce pagina de forum greu) si apoi copiezi linkul de-acolo cu [ img] link [ /img]
Ciupanezu
E mai misto daca iti faci cont pentru ca iti raman pozele salvate.
INTERCEPTOR
ok.mersi
David
Omule, e o adevarata provocare sa tii asa ceva in circulatie... Bravo tie si felicitari! He, he, este bunicul vaporasului meu... Felicitari inca o data !
ionusunt
uite unu "de curse" tongue.gif
INTERCEPTOR
aia e masina de la wallothnesch:P a fost lovita refacuta etc..e marfa rau...sunt cateva ...e unu cu motor de m 5 tongue.gif
ionusunt
si mie mi s-a parut foarte misto masina. bbs d-alea de circuit.banuiesc ca fuge de rupe...o clasica de curse. mor dupa asa ceva smile.gif
am vazut la ei pe site ce s-a intamplat.oricum prezinta in detaliu evolutia masinii.
David
Ce se mai aude cu Interceptorul?
coman cosmin
sta linistit sub prelata.cred ca nu mai are asigurare sad.gif
316i
Moa. A avut vreo data? biggrin.gif
INTERCEPTOR
prefer sa nu ma uit la asemenea poze:((
si de unde dracu stii tu vladut ca eu am mers fara asigurare vreodata??masinile mele au avut intotdeauna.doar alea cu care nu am mers nu a avut asigurare.eu nu s pusti de ala retard incompetent care mi da mami sau tati bani daca lovesc alte masini.deci nu mi permit luxul si nesimtirea de a conduce fara asigurare.interceptorul nu merge din decembire sta pe loc.in mare cauza ca nu am vazut nici un rost a face asigurare pt 2 3 plimbari pe an..
deci uimeste te de altceva nu de faptul ca am asigurari mereu la oricare masina cu care merg.macar de ar fi dracu toti asa cum sunt eu cu asigurarea...stiu cel putin 5 prieteni care ar fi mers cu cs cu numerele de la alta masina.doar de dragul de a o plimba.. MA CONFUNDATI CU AIA CU I A ZIS BOOS:ppsau alti retarzi refractari care si bat joc de tara asta..fie si prin micul gest de a circula fara sigurare.acuma doarme in frig interceptor.
INTERCEPTOR
apropo cand mai vb aiurea de mine macar vb de ceva nesemnificativ.ca si asa am mai auzit ca as face curse prin oras.desi eu nu am miscat masina de aproape 1 an... si acuma mai noi ca as circula fara asigurari..cine stie ce mai aud....ca s gay?violator?drogat? ca nu am permis de conducere??oricare din ele sunt binevenite.multuemsc ca ma baga lumea in seama.macar de era cu ceva constructiv
ionusunt
da esti un fel de rimaru .violatorul laugh.gif
glumesc tongue.gif
on: mie imi place cum ii statea cu capacele in poza aia biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.