Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Interceptor
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3
INTERCEPTOR
nu mai am incredere in nici un vopsitor..si in aia care am si mi cer 100euro pt un retus fuck them

soo m am apucat singur de munca
am retusat lovitura din bot si pasajul aripi spate...care l am omorat la munte cu cioncanu ca nu intrau rotile de 18 :Pcu 255 40

mai am sa dau lacul pe aripa spate

capace si jante pe 15 de pe e 34 capacele parca le mai am jantele nu
haifisch
iti bati joc in mom in care mergi fara asigurare si te plimbi....dar cand depinzi de masina si nu ai un chior sa ii faci asigurarea mai mergi cateodata...

infractor, violator etc nu esti......esti simpatic smile.gif
coman cosmin
Bravo mai nene.in sfarsit te-ai indurat sa o vopsesti.
felicitari biggrin.gif

INTERCEPTOR
man ca e nevoie sau trebuie urgent nu zic nu..
stiu cum e sa nu ai bani sa o platesti si sa te uiti la ea ca bou..insa nu am avut curaj sa ies fara asigurare
mai ales sa lovesc vre o masina noua cu tancheta sa ma onoare ala sa i platesc masina
stii cum e se intampla cand nu te astepti..desi te crezi sau esti sofer bun... s e intampla.de aia se numeste accident
pai era cazul sa o vopsesc daca tot sta degeaba....prefer sa evit sa merg fara asigurare

o mai ard si cu 335 si tramvaiul 41
haifisch
aveam inainte un fel de parere buna despre mine ca sofer....dar de fiecare data cand am avut sclipirile astea am primit cate o "palma"

asa ca...mai bine sa te laude altu'

pana una alta ma uit ca boul la ea pt ca nu inteleg ce tot are...tot imi face figuri...
INTERCEPTOR
eu m am uitat tot anu la interceptor si de 2 ani la cs si de vre o 5 la bebelusha:(
ce dracu sa aibe dracisori
haifisch
nu ai inteles....eu merg cu ea....dar ea refuza sa mearga cum trebuie....si sunt sg ca nu are nimic de a face cu motorul

e ceva dubios la aprindere sau injectie
INTERCEPTOR
stiu ca mergi cu ea
mi ai zis ca nu merge cum trebuie
da asigurare ai?
poate de aia nu merge:PP
daca ai debitmetru paliu ...presiune scazuta in rampa sau pompa de benz nasoala sau aprinderea sa faac prob sau gura de admisie sau sonda de tempt sau....vrei sa ti mai spun:PP
haifisch
'catziash gura ta de interceptor mai oprestete ca mi se invart ochii in cap ca la aparate laugh.gif

asigurare este...destula smile.gif

imi merge aiurea pe o anumita plja de turatie....1500 -2500 de ture....si imi si cade relantiul cateodata.....dupa ce trece de 2500 merge ok

nu pot sa inteleg ce draq are....ca si cu fostul debitmetru dar si cu asta face la fel....deci din debitmetru nu cred ca e
xox
Avans? unsure.gif
David
Arata super INTERCEPTOR-ul! wub.gif Cu noua vopsea!... smile.gif Daca tot doarme afara poate ii faci cadou o prelata ca vine frigul si arata si bine cu noua vopsea, ar fii pacat sa ti-o zgarie careva!
ionusunt
QUOTE (David @ Oct 28 2009, 04:22 PM) *
Arata super INTERCEPTOR-ul! wub.gif Cu noua vopsea!... smile.gif Daca tot doarme afara poate ii faci cadou o prelata ca vine frigul si arata si bine cu noua vopsea, ar fii pacat sa ti-o zgarie careva!

din cate stiu eu si interceptoru si cs ul au ambele prelata biggrin.gif
haifisch
nu...nu e avansul
tomado e28 owner
Si eu stiu ca prelate sunt tongue.gif
TiL
QUOTE (haifisch @ Oct 28 2009, 04:43 PM) *
nu...nu e avansul

Sigur?
Poate ne vedem sa pun mana pe el biggrin.gif
bartro
QUOTE (TiL @ Oct 28 2009, 08:37 PM) *
Sigur?
Poate ne vedem sa pun mana pe el biggrin.gif

n-ai la toyota, nu? tongue.gif
ANNA
QUOTE (INTERCEPTOR @ Oct 27 2009, 01:42 PM) *
nu mai am incredere in nici un vopsitor..si in aia care am si mi cer 100euro pt un retus fuck them

soo m am apucat singur de munca
am retusat lovitura din bot si pasajul aripi spate...care l am omorat la munte cu cioncanu ca nu intrau rotile de 18 :Pcu 255 40

mai am sa dau lacul pe aripa spate

capace si jante pe 15 de pe e 34 capacele parca le mai am jantele nu

FRUMOASA CULOARE.....
............................ O masina in care, cred ca, imi incap si mie picioarele cand merg cu ea tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Te astept pe la Iasi sa facem o plimbare.... wub.gif
TiL
snf (45).gif
INTERCEPTOR
til ai avans la toyota??te a itrebat bart ceva??iti cam e dor de scule sa le folosesti
hailfisch
daca nu m as baga in toate nebuniile la masini lu til i as da pe mana masina pt avans are o rabdare nebueasca sa miste ala cate un grad..lasa l sa incerce nu ai nimic de pierdut

foarte multe m 30 fac cum face a ta doar pe o plaja mica. si a mea la fel
de la 3000 in sus zici ca am 6 cilindri.
ionusunt
QUOTE (INTERCEPTOR @ Oct 29 2009, 01:49 AM) *
til ai avans la toyota??te a itrebat bart ceva??iti cam e dor de scule sa le folosesti
hailfisch
daca nu m as baga in toate nebuniile la masini lu til i as da pe mana masina pt avans are o rabdare nebueasca sa miste ala cate un grad..lasa l sa incerce nu ai nimic de pierdut

foarte multe m 30 fac cum face a ta doar pe o plaja mica. si a mea la fel
de la 3000 in sus zici ca am 6 cilindri.

vezi ca ti a mai scris cineva tongue.gif laugh.gif
TiL
QUOTE (bartro @ Oct 28 2009, 09:00 PM) *
n-ai la toyota, nu? tongue.gif

QUOTE (INTERCEPTOR @ Oct 29 2009, 01:49 AM) *

N-are avans toyota, din contra, e in urma rau, cum spuneam, vreo 15-20 ani fata de BMW biggrin.gif
Mi-e dor sa mai bibilesc la un M30; haifisch, nu m-ar mira ca al tau sa fie reglat ca toate bmw-urile de pe la noi: avans cat se poate, eventual si debit de benzina la fel. Toata lumea crede ca asa ar trebui sa fie motoarele, niste brute. De fapt au fost concepute sa fie la fel de rafinate ca un mertz, dar fioroase sus, la 4000rpm wink.gif Remeber cum mergea 2.8-ul de spania, sau 2.5-ul meu. Limo style

Interceptor, vezi cum faci cu invitatia la Iasi. Ne iei si pe noi? lnr (1).gif
Ciupanezu
Are avans, însă din tester.
INTERCEPTOR
bai nene i a nu mai imi vb mie de toyota aici ...ce e circ u asta aici:PP asta e de la osabi:PPP
azi mi sa parut ca nu mi place cum a iesit partea din fata de la capota si am stricat o ca sa o fac mai bine

pasajul a iesit incredbil de bine.. cand vreodata o mai merge o sa vin cu ea sa da ti note la lucrare.
til m a fac ca nu te aud sau te aud pe jumate:P toyo toyo
TiL
QUOTE (Ciupanezu @ Oct 29 2009, 12:01 PM) *
Are avans, însă din tester.

offf, trebuia sa le stii tu pe toate biggrin.gif

Interceptor, poate ii dam note WE asta, ca raman si eu in oras in sfarsit.
INTERCEPTOR
til ...nu am mai mers cu masina din 25 decembrie de cand a ezpirat asigurarea ciupanu daca nu stie se informeaza si afla tongue.gifP eu nu am rabdarea lui
tre sa i dau un poolish in 2 3 sapt sa se unicie lacul ca se vede unu nou si unu mai mat:PP
edutxu
QUOTE (INTERCEPTOR @ Oct 29 2009, 07:14 PM) *
til ...nu am mai mers cu masina din 25 decembrie de cand a ezpirat asigurarea ciupanu daca nu stie se informeaza si afla tongue.gifP eu nu am rabdarea lui
tre sa i dau un poolish in 2 3 sapt sa se unicie lacul ca se vede unu nou si unu mai mat:PP

bre...a iesit foarte bine....da nu inteleg de ce ai tinut sa boiesti si roata aia....
n ai avut nici o carpa sa pui pe ea?
xox
QUOTE (INTERCEPTOR @ Oct 29 2009, 07:14 PM) *

Bai da' te invita fetele in Iasi si tu nimic? Te faci ca ploua? N-ai citit cu o pagina in urma? laugh.gif

QUOTE (ANNA @ Oct 28 2009, 09:52 PM) *
FRUMOASA CULOARE.....
............................ O masina in care, cred ca, imi incap si mie picioarele cand merg cu ea tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Te astept pe la Iasi sa facem o plimbare.... wub.gif

INTERCEPTOR

edutxule roata aia intra la curatat si revopsit..eu nu vad nimic botit la roata .ci la cauciuc, care are cam 20 24 de ani si nu mai e bun de mers pe strada.

i am promis lu edutxu ca ma duc de vara asta la el sa stau pe capul lui 3 4 zile...insa faptul ca am pierdut serviciul mi a ucis toate planurile...soo daca nu e cascaval rotile nu se misca
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.