ccc
Jan 18 2007, 10:07 PM
Am dat de un forum BMW nou (pare a fi de prin decembrie), dar nu are activitate.
http://www.forumbmw.ro/Aveti idee al cui e?
da_joint
Jan 18 2007, 10:23 PM
nu si sincer nu cred ca intereseaza p cineva al cui e...
butcky
Jan 18 2007, 10:31 PM
QUOTE (da_joint @ Jan 18 2007, 10:23 PM)

nu si sincer nu cred ca intereseaza p cineva al cui e...
ccc
Jan 18 2007, 10:53 PM
Ma intereseaza pe mine, altfel nu va intrebam.
Zom
Jan 18 2007, 11:20 PM
inregistrat pe numele unei doamne, cu adresa unei firme importatoare de alarme auto si nu numai...
www.rnc.ro
io's®
Jan 19 2007, 01:32 AM
cred ca al lui e:
Click to view attachment daca nu e coincidenta de nume, este un user cu acelasi nick si pe bmwclub :
Click to view attachmentoricum... slaba activitate
iulian325
Jan 19 2007, 07:23 AM
bravo dom'detectiv!
Zom
Jan 19 2007, 08:07 AM
doru de pe bmw club este om la 50 de ani, care are cu totul alte preocupari

)
TiL
Jan 19 2007, 01:06 PM
Si care in ultimul timp s-a plans pe bmwclub de modelele noi de la BMW si vrea sa treaca la alta marca, nu mai retin care.
Sa vedeti cum sare Romulus, imediat ce vede ca scrie vre-unul de rau despre masinile noi...
Da, Romulus, mai arunc un ochi si pe-acolo cand n-am ce face. Bineinteles, nu de la serviciu, ca aici sunt cateva sute de statii care nu pot citi forumul bmwclub in nici un chip.
io's®
Jan 19 2007, 02:23 PM
QUOTE (Zom @ Jan 19 2007, 08:07 AM)

doru de pe bmw club este om la 50 de ani, care are cu totul alte preocupari

)
nu's de ce dar eu cred ca el e! nu spun in totalitate ca este al lui, dar sunt aproape 100% ca acel DORU care este administrator pe forumbmw.ro este aceeiasi persoana cu userul DORU de pe BMWClub
avand in vedere ca este un user f activ pe bmwclub inseamna ca-i place si este una dintre preocuparile lui
TiL
Jan 19 2007, 02:32 PM
Plus ca v-am spus, a avut ceva contre cu Romulus.
LE: Chiar daca vrea sa schimbe marca, BMW ramane masina pe care-i place sa o conduca. Renunta la el doar din cauza ultimelor modele (fiabilitate, nu stiu daca si design).
crazydriver
Jan 19 2007, 08:34 PM
este acelasi va asigur, a fost banat definitiv de pe bmwclub. activitatea este slaba normal e deschis de putina vreme. cat despre doru nu a renuntat la bmw acum a achizitionat un X3 nou si frumusel foc cu pachet exterior de M.
TiL
Jan 19 2007, 08:38 PM
Alt X3? Avea unul demult din cate stiu. A urmat un M3 E46(?) si nu mai stiu.
P.S. Ar trebui sa schimbam numele topicului in "Bârfe, şmenuri şuşanele", dar ne bat Caţavencii.
Edit: M-am uitat pe forum si i-am vazut noua achizitie... frumusel morocanosul, chiar daca X5 e incomparabil mai frumos. Iar motorizarea si dotarile te cam dau pe spate.
E posibil ca o parte din nucleul "celor mari" cu masini de dupa 2000 sa se mute acolo. BMWClub merita o palma de la egali ai lor nu numai de la p...frici ca noi.
ccc
Jan 19 2007, 08:52 PM
Deci e alt spin-off din bmwclub forumul, ca si noi... déjà vu
Oricum vad ca a inceput sa-i creasca numarul de membri. Ieri era 1, azi vreo 5.
Deci avem acum 4 forumuri bmw
TiL
Jan 19 2007, 09:05 PM
Nu ma deranjeaza ca sunt mai multe atat timp cat vor fi mai comunicativi, si cred ca vor fi. In felul asta s-ar putea uni comunitatea BMW in sfarsit.
CAT
Jan 19 2007, 09:31 PM
da . este vb de DORU de pe bmwclub si intentionez sa ma inscriu. nu am ce pierde. asa cum a spus TIL, poate vom deveni o comunitate BMW in cele din urma . chiar daca vor fi 100 de cluburi
ccc
Jan 19 2007, 11:04 PM
Nici pe mine nu ma deranjeaza. Chiar sunt curios sa vad cum o sa-i mearga.
io's®
Jan 20 2007, 12:29 AM
QUOTE (crazydriver @ Jan 19 2007, 08:34 PM)

a fost banat definitiv de pe bmwclub
e na? nu am stiut, de obicei era un topic unde se spunea daca cineva este avertizat sau chiar banat
deci am avut dreptate despre administrator
io's®
Jan 20 2007, 01:48 AM
QUOTE (io`s @ Jan 19 2007, 01:32 AM)

cred ca al lui e:
Click to view attachment daca nu e coincidenta de nume, este un user cu acelasi nick si pe bmwclub :
Click to view attachmentoricum... slaba activitate
ce katerinka, ieri nu era banat !!!
ieri:
Click to view attachmentazi:
Click to view attachment
florin83
Jan 20 2007, 02:47 AM
tare curios sunt cate or sa mai apara
sixx
Jan 20 2007, 02:57 AM
Ahahaha.. mi se pare chiar hilar.
Din postul (chiar decent) al lui zixx pe bmwclub care suna ceva de genul:
Fara a mai lungi vorba,iata adresele site-urilor in ordinea in care au aparut(sper sa fie corecte datele)
www.bmwclub.ro 14 octombrie 2004
www.bmwforum.ro 1 aprilie 2005
www.bimmer.ro 17 octombrie 2005
Dupa ce trece prin filtrul de cuvinte de pe bmwclub reiese asa:
Fara a mai lungi vorba,iata adresele site-urilor in ordinea in care au aparut(sper sa fie corecte datele)
www.bmwclub.ro 14 octombrie 2004
www.bmwclub.ro 1 aprilie 2005
www.site de (cenzurat) 17 octombrie 2005
xox
Jan 20 2007, 03:00 AM
Offtopic: eu ma simt bine aici, deja forumul asta are un parfum aparte, multi pasionati de modele mai vechi. Ca sa continui offtopicul, parerea mea e ca cele mai frumoase modele bmw sunt din perioada anilor 80 si cateva inainte.
Alexxx
Jan 21 2007, 12:39 AM
STIRE BOMBA.
DORU DE PE BMW CLUB...CEL CU M3, X5, X3...A PRIMIT BAN PE IP-URI PENTRU "SPAM PE PM CU RECLAMA LA UN ALT FORUM BMW" DE LA ROMULUS.
DECI NOUL FORUM E AL LUI DORU SI PENTRU ASTA, TOCMAI A FOST EXILAT DE PE BMW CLUB.
paul
Jan 21 2007, 01:33 AM
Stire bomba, dar cu explozie intarziata
Cam tarziu te-ai prins
TiL
Jan 21 2007, 02:07 PM
QUOTE (TiL @ Jan 19 2007, 01:06 PM)

Si care in ultimul timp s-a plans pe bmwclub de modelele noi de la BMW si vrea sa treaca la alta marca, nu mai retin care.
Sa vedeti cum sare Romulus, imediat ce vede ca scrie vre-unul de rau despre masinile noi...
Da, Romulus, mai arunc un ochi si pe-acolo cand n-am ce face. Bineinteles, nu de la serviciu, ca aici sunt cateva sute de statii care nu pot citi forumul bmwclub in nici un chip.
"Stirea bomba" nu ne mira. In urma mesajului de mai sus cred ca mi-am luat ban IP si pe DialUp-ul de acasa

Intr-o discutie de asta vara cu Romulus, discutie in care l-am tinut in cc si pe WLF, Romulus a negat ca as avea ban. WLF, mai saritor m-a intrebat pe messenger imediat care-i problema, i-am explicat si zicea ca din punctul de vedere al moderatorilor eu n-am nimic, Warn level=0. Dar un ban IP cred ca poate fi facut de admin fara ca moderatorii sa stie.
In fine, i-am trimis o bucata de traceroute lui Romulus ca sa studieze problema (din considerente de securitate nu l-am trimis integral, e vorba de Intranetul IBM), cu promisiunea ca-l trimit integral daca-i nevoie, dar nu mi-a mai raspuns de-atunci.
O sa rog pe cineva din Canada sa incerce www.bmwclub.ro/forums , sa vad daca-l lasa sa citeasca

LE: Observ ca daca intr-adevar a banat dial-up-ul a banat 255 IP-uri cel putin. Sau unul si bun: 86.34.75.0

Tot inainte!
George77
Jan 22 2007, 05:37 AM
doar sa citesti sau sa si postezi ca poate canadianul ala nu este inregistrat pe BMWclub
ca eu am intrat si pot citi dar nu am incervat sa imi fac cont,bine ,eu sunt neamt dupa numarul de inmatriculare din avatar
.gif)
Frig rau pe aici frate -10 ziua.
TiL
Jan 22 2007, 03:56 PM
Nici macar sa citesti ca simplu guest.
Pot sa deschid www.bmwclub.ro, dar daca incerc sa intru pe forum:
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.
The error returned was:
Sorry, you are not permitted to use this board
You are not logged in, you may log in below.
Ultima fraza spune clar ca eram guest.
Edit, ziceam de canadian care e tot in intranet ca si mine, "teammate"
Zom
Jan 22 2007, 05:01 PM
florin, nu inteleg ceva: de ce sunt unii care au impresia ca abia acum a aparut un forum necenzurat?! nu-i rau ca exista, dimpotriva, dar poate ar trebui sa stie mai exact ce si cum. nu stiu, zic...
INTERCEPTOR
Jan 22 2007, 08:20 PM
bai canadianule neamt ce esti care ingheti acolo.tu fa user si vezi daca poti sa intri sa scormonesti pe club.sincer daca si cu doru a avut ceva care am obs la intanirea de la sinaia ca este un om cu familie linistit si alte dastea pai unui rebel dasta mic cu urs sau tanar care vb mai libertin ce ar putea sa ai faca.nu cred ca ne intereseaza ce reguli au alte cluburi.si sper sa tinem ochii deschisi sa nu facem greseli sa ne fuga membri de aici.
INTERCEPTOR
Jan 22 2007, 08:27 PM
ma inscriu si eu.cred ca doru nu ar avea nimic impotriva cand si daca vom face adunare generala bmw sa ni se alature si el si membri cu masini mai noi de 2000:PP . apropo de www.bmwpower.ro stiati.e super .numai ca nu este un forum este un site.dar mie imi place este al unui pasionat din sibiu .cred ca merita sa aruncati o privire si pe site ul lui.multi stiti .poate pt cine nu stie.poate admin de la noi il contacteaza si facem schimb de banere nu cred ca ar fi ceva grav.poate facem asta si cu site ul lui doru .dar putin posibil.na 1980 cu 2005 nu i tot aia desi are aceasi emblema:PP
paul
Jan 22 2007, 09:17 PM
QUOTE (TiL @ Jan 22 2007, 03:56 PM)

Nici macar sa citesti ca simplu guest.
Pot sa deschid www.bmwclub.ro, dar daca incerc sa intru pe forum:
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.
The error returned was:
Sorry, you are not permitted to use this board
You are not logged in, you may log in below.
Ultima fraza spune clar ca eram guest.
Edit, ziceam de canadian care e tot in intranet ca si mine, "teammate"

E ceva de la un firewall sau proxy de la tine probabil. Cred ca e o incompatibilitate cu compresia gzip de pe acea versiune de invision power board. Asa pateam si eu cand intram prin ISA server inainte sa apara un patch pentru gzip. Asa patesc acum cand intru de pe telefonul mobil.
florin83
Jan 22 2007, 09:26 PM
esti cumva pe orange si folosesti wap unlimited?
paul
Jan 22 2007, 09:48 PM
Da, sunt pe orange si intru de pe un SPV C600.
florin83
Jan 22 2007, 09:52 PM
pai eu intram mai demult de pe mobil (orange si wap unlimited) si romulus cand mi-a dat ban mi-a dat pe toate ip-urile, inclusiv asta de la orange.. si dupa cum stii e un singur ip (62.217.247.252).. practic a dat ban la toti abonatii orange

ps: eu intram si inca mai intru de pe SPV C500
crazydriver
Jan 23 2007, 10:53 AM
QUOTE (paul @ Jan 22 2007, 09:48 PM)

Da, sunt pe orange si intru de pe un SPV C600.
paul nu uita ca intri de pe orange, dupa o discutie cu romulus, daca tii bine minte acum aproape un an nu putei sa intri, si ai deschis topic pe problema asta, dupa care ai putut sa intii. florin de perioada aia vorbeste. atunci nu se mai putea intra du pe orange.
florin83
Jan 23 2007, 11:28 AM
prin 2005 am fost eu banat..
TiL
Jan 23 2007, 12:05 PM
Nu sunt 100% sigur ca am ban, exista un 0,0001% care inca il mai crede pe Romulus, ca ar fi ceva in neregula cu softul. Asta pentru ca in vara s-a comportat putin ciudat la serviciu. Adica puteam citi ca guest dar uneori ma puteam loga si puteam sa dau fast reply. Atat, nu puteam sa-mi umblu la profile, nu aveam alte privilegii de user. Iar semnatura inca era "Ban pt reclama neautorizata". Bun hai sa cred asta.
DAR:
Cum explici ca dupa ce am postat asta:
http://BMWZone.ro/forums/index.php?s=&...ost&p=39824 , n-am mai putut citi forumul nici de acasa, de pe dial-up?
sixx
Jan 23 2007, 12:10 PM
Voodoo
crazydriver
Jan 23 2007, 12:59 PM
dupa cum a scris romulus acum o ora, nu mai are nimeni ban
asa zice el cel putin.
TiL
Jan 23 2007, 01:03 PM
Mda, il pot citi ca guest. Ia sa vad daca ma logheaza.
alex230ro
Jan 23 2007, 01:16 PM
bate campii Romica am ban in continuare
TiL
Jan 23 2007, 01:25 PM
Nici eu nu reusesc sa ma loghez. Poate am uitat parola, dar nici password reset nu-mi trimite parola pe mail.
crazydriver
Jan 23 2007, 01:31 PM
Romulus Astazi, 13:13 Mesaj #50
The insider
Grup: Admin
Subiecte initiate: 379
Din: Bucuresti
Nr. Membru: 22
Am ridicat toate banurile pe IP-uri si cateva banuri individuale. Daca sunt cereri, acum e momentul.
--------------------
BMW 530iA (e60)
316i
Jan 23 2007, 01:33 PM
Siiiiiiiiiigur ca da.
TiL
Jan 23 2007, 02:07 PM
Aha, deci am ban in continuare, dar numai pe user.
RedCap
Jan 24 2007, 01:31 PM
Parte din banurile ridicate, au urmatoarea problema. La cerere sau nu, emailul existent in baza de date a fost sters. Acum parolele pot fi uitate sau nu, dar asta poate fi o problema la logare. Daca cineva experimenteaza probleme in sensul asta, rog sa ma contacteze direct.
Asta posta aseara la 23.38. Probabil ca va aflati in situatia mentionata de el.
alex230ro
Jan 24 2007, 01:33 PM
Nu merge,am incercat cu parola ma loghez dar apare mesajul:
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don\'t know why you got this error message, try looking through the help files for more information.
The error returned was:
You do not have permission to view this board
asta se intampla aseara azi nu am mai incercat si sincer nu mai am chef...
florin83
Jan 24 2007, 01:35 PM
adica ban
RedCap
Jan 24 2007, 01:36 PM
admin@bmwclub.ro si lamuriti acolo situatia. Un simplu mail scris cred ca nu e un efort supraomenesc zic eu.
alex230ro
Jan 24 2007, 01:38 PM
Pai ce sa lamuresc chiar nu ma intereseaza momentan.Daca e sa intru intru de pe contul altui user.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.