QUOTE (haifisch @ May 28 2010, 09:11 PM)

mai sunt si diferentele de mentalitate de moderator ...pe bmwzone in ciuda discutiilor si contrelor pe care eu personal le-am avut cu unii colegi nu mi-am luat ban sau warn...in timp ce pe bmwclub iei ban pentru ironii (mi se pare incredibil) dar na....astea sunt regulile

Asta e foarte adevărat, însă de vină nu sunt utilizatorii forumului ci doar moderatorii, majoritatea dintre ei neînţelegând rolul lor şi dau aproape întotdeauna dovadă de subiectivitate nefolosind aceeaşi unitate de măsură pentru toată lumea.
======
Soare & alţii: Nu mai generalizaţi aiurea, există peste tot oameni şi oameni indiferent că vă place sau nu.
Şi aici au fost certuri, şi aici sunt oameni de calitate dar şi cocalari, aşa cum este peste tot.
Şi la rutieră sunt oameni şi oameni, unii sunt ok, mulţi sunt jegoşi şi încearcă să te facă să le dai şpagă.
Aşa este peste tot.
Există şi oameni care au X5, E60 sau alte maşini mai scumpe şi care sunt pasionaţi la fel de mult ca alţii care au E28 sau alte maşini, dacă ai bani nu înseamnă că eşti neapărat un cocalar.
Pot să spun că am cunoscut oameni foarte bogaţi dar şi foarte modeşti, însă am cunoscut şi imbecili care nu au bani să treacă strada dar care nu se mai suportă şi încearcă să iasă în evidenţă prin cele mai stupide moduri.
Este stupid să spui că foarte mulţi oameni sunt identici, iar alţi câţiva oameni sunt tot identici, întotdeauna există diferenţe de caracter.
Din experienţa mea, poate destul de răstrânsă, oamenii de caracter sunt foarte rari.
BMWclub este asemănător cu 4tuning nu pentru că acolo sunt oameni cu maşini mai scumpe ci pentru că este un forum mare, aşa că toţi idioţii l-au găsit.
Acelaşi lucru se întâmplă cu orice forum mare din România.
Cât despre pasiune, mulţi se dau pasionaţi deşi nu sunt cu adevărat, iar acest lucru este indiferent de maşina pe care o au.
Am văzut cazuri de oameni care spuneau că sunt pasionaţi de o anumită maşină, uneori mai veche, iar când au făcut nişte bani imediat şi-au luat una mult mai recentă şi şi-au schimbat complet părerea cu privire la maşinile vechi.
Ideile preconcepute sunt foarte nocive şi, de cele mai multe ori, chiar foarte eronate.
Mulţi dintre cei care au bani au fost şi ei oameni normali, oameni cu diverse pasiune.
Oare dacă au făcut bani cu siguranţă s-au schimbat în rău şi au devenit nişte cocalari? Este infantil să crezi asta.
În plus, mulţi dintre oamenii de calitate de pe aceste forumuri BMW postează pe aproape toate forumurile BMW, nu doar pe BMWzone sau BMWclub.