RedCap
Jan 24 2007, 01:41 PM
De ce sa intri de pe contul altui user cand poti intra de pe al tau ? Ii dai frumos un mail in care ii zici sa iti scoata si tie banul... bla bla si ai rezolvat. Ma rog acum fiecare face cum crede.
TiL
Jan 24 2007, 02:58 PM
Mda, e posibil ca mie sa-mi fi sters niste date de pe-acolo, pentru ca nici Y! mess id nu mai este, cu toate ca stiu sigur ca-l pusesem. Probabil ca sa nu poata lua alti useri legatura cu mine. Oi fi reprezentat un mare pericol...
Poate o sa-i scriu sa-mi reseteze adresa de e-mail, ca nu pot sa ma loghez cu parola pe care o aveam si nici password reset nu merge.
florin83
Jan 24 2007, 02:59 PM
da-i adresa de mail sa ti-o puna la profil, dupa care dai tu fogot password si o sa-ti vina o parola random..

ps: de ce va agitati asa? va intoarceti?
TiL
Jan 24 2007, 03:10 PM
Nu ma agit. Dupa ce m-a tinut atat timp "pe bara" nu ma grabesc sa ma intorc. Dar vreau sa am cont curat, cum consider ca ar fi trebuit sa fie, ca poate-mi e util uneori. Uite, am gasit sa repar turbina la ei la mica publicitate. Dar n-am gasit eu, ca n-aveam cum, Ema mi l-a aratat.
daca tot ai zis de turbina...cum e? ai montat-o?
316i
Jan 24 2007, 03:42 PM
QUOTE (alex230ro @ Jan 24 2007, 01:38 PM)

Daca e sa intru intru de pe contul altui user.
alex230ro
Jan 24 2007, 03:59 PM
.gif)
e distractiv sa vad unele lucruri pe acolo
TiL
Jan 24 2007, 04:24 PM
QUOTE (ve @ Jan 24 2007, 03:32 PM)

daca tot ai zis de turbina...cum e? ai montat-o?
Uite aici:
http://BMWZone.ro/forums/index.php?s=&...ost&p=40250
florin83
Jan 24 2007, 04:28 PM
parca se discuta de noul forum bmw nu de bmwclub..
TiL
Jan 24 2007, 04:47 PM
Pai am luat problema de la radacina

Ia sa ma uit pe noul forum, sa vad cum o mai duce.
dust
Jan 24 2007, 09:09 PM
QUOTE (RedCap @ Jan 24 2007, 01:36 PM)

admin@bmwclub.ro si lamuriti acolo situatia. Un simplu mail scris cred ca nu e un efort supraomenesc zic eu.

Pai da... acuma ca e concurenta serioasa le-a mai trecut din smecherie... evident... pana erau ei mari si tari faceau legea ca-n puscarie...
ma @#$ pe banul lor si pe forumul lor ... daca vroiam sa intru ceream schimbare de ip ca nu e asa greu la anfRO si intram... dar consider ca am destul respect de sine si destula demnitate incat sa nu intru in vagauna in care nu sunt binevenit
Multumesc
Inca un forum BMW la orizont
http://www.mybmw.ro/Deci acum sunt 5, nu?
Darren
Mar 1 2007, 09:53 PM
sunt curios, cum reusesti sa le gasesti?
am eu sursele mele
sixx
Mar 2 2007, 01:25 AM
Hm.. s-a mai rebelizat cineva pe bmwclub si n-am aflat ?

)
Sau poate se mai fac forum-uri bmw si din alt motiv.. ar fi o premiera..
hmmm, la retrobmw au pus poza Interceptorului

Oare se lasa cu drepturi de autor, ori chiar si-a bagat interceptoru' coada?
P.S. Nu si-a bagat-o si nu-i pasa
Din ce stiu eu nu s-a "rebelizat" nimeni, e facut fara legatura directa cu bmwclub.
TiL
Nov 12 2007, 06:54 PM
"Din motive administrative situl este offline. Vom reveni in curand."
Asta apare pe www.bmwclub.ro
Aud ca au fost "decazuti din drepturi" toti moderatorii, chiar si cei adusi dupa ce am plecat noi de-acolo.
butcky
Nov 12 2007, 07:15 PM
manole74
Nov 12 2007, 07:21 PM
Toata echipa de moderatori a fost demisa in bloc! Motivele nu sunt inca anuntate........
georgem
Nov 12 2007, 07:39 PM
Incepand cu 1decembrie vor fi demisi, nu de acum.
Si am vazut ca cineva il sugera si pe florin83 ca propunere de moderator. Ce zici florine, te bagi?
florin83
Nov 12 2007, 07:46 PM
am 8 voturi
INTERCEPTOR
Nov 5 2008, 04:43 PM
iar sa trezit unu pe bmwclub sa ma ameninte pe mine si pe ciupanezu cu ban.de udne dreacu apar fututi astia de moderatori. ma certam acolo cu ciupanezi si sa bagat si musca in lapte ala.bai ciupanezule cine e obositu ala??ce masina are de sufera asa mult?? ce cretin ....plastic plastic e 90 60 90
georgem
Nov 6 2008, 01:10 PM
QUOTE (INTERCEPTOR @ Nov 5 2008, 05:43 PM)

iar sa trezit unu pe bmwclub sa ma ameninte pe mine si pe ciupanezu cu ban.
Eu n-am mai intrat acolo de mai mult de 6 luni si nu simt lipsa...
Ciupanezu
Nov 6 2008, 09:42 PM
QUOTE (INTERCEPTOR @ Nov 6 2008, 02:56 PM)

eu intru si ma mai cert cu ei cand spun ca masinile noi sunt cele mai tari........ma mai uit prin publicitate:P si il innebunesc pe ciupanezu de cap:P si acolo

QUOTE (INTERCEPTOR @ Nov 6 2008, 02:56 PM)

ps moderatorul pare ok...credea ca eu cu ciupanezu ne luam la bataie:P nu stie ca ne cunoastem ..........diverse.dar amenintarea a fost facuta:PP plus ca a sters un mare reply in care era putin ou si otet

Nu mai pune nici tu totul la inimă, pentru unele lucruri nu merită să te enervezi.
INTERCEPTOR
Nov 10 2008, 02:49 PM
bai ciupanezule cum ai putut tu sa afirmi ca motorul de pe M1 este facut de italieni:(( mama esti anti istorie bmw...rusinicaaa rusinicaaa rusinicaaa de 3x rusinicaaa
CRM112
Nov 10 2008, 09:25 PM
caroseria la e32 e "facuta" de italieni
Ciupanezu
Nov 10 2008, 10:13 PM
QUOTE (INTERCEPTOR @ Nov 10 2008, 02:49 PM)

bai ciupanezule cum ai putut tu sa afirmi ca motorul de pe M1 este facut de italieni:(( mama esti anti istorie bmw...rusinicaaa rusinicaaa rusinicaaa de 3x rusinicaaa
Oricum maşina aia nu contează pentru mine, serios.

A fost un eşec pentru BMW.
Arata mişto dar la ce bun?
INTERCEPTOR
Nov 12 2008, 04:18 PM
pai crezi ca pt mine conteaza e 39?? la tot .e mai buna ca masina ta de vre o 10 ori.
si costa cat 10 e 39 sau cat 20 de e 39 obosite,crezi ca o fi buna sau e scumpa degeaba.......tu oricum nu stii decat bmw uri noi
pasiunea ta e limitata la e 39 si atata...apropo banuiesc ca esti pasionat si nu doar posesor....desi din ce vad eu .....esti doar un alt posesor
Ciupanezu
Nov 12 2008, 08:43 PM
Nu e adevărat, faci presupuneri care nu au nici o legătură cu realitatea.
Mie îmi plac şi BMW-urile noi şi BMW-urile vechi însă asta nu înseamnă că aş cumpăra vreaodată o maşină care nu-mi place.
Mi-am cumpărat o maşină pe care mi-am permis-o, nu cred şi nici nu afirm că maşina mea este superioară unui M1 însă dacă stai să te gândeşti, sunt o gramadă de maşini pe care merită să dai ~ 300 000 €, M1 chiar nu merită.
Dacă mi-aş permite, mi-aş lua un 3.0 CSL, un 507 sau un 328, nicidecum un M1.
Dacă sunt pasionat nu înseamnă că am ochelari de cal.
Ciupanezu
Nov 12 2008, 10:01 PM
Adaug un 2002 Turbo, un E23 745i, un M3 E30 şi lista poate continua..
INTERCEPTOR
Nov 13 2008, 01:41 PM
hmm si eu car ecredam ca esti doar fidel e 39...gata cer iertare la ciupanezu....m1 este de la 70 90 000 in sus..ce zici tu de 300 000 e poate la putini km si sa nu cumva s afie cel de procar de grupe care are 480 de cai sau cel de 800 care sincer merita 300 000 d eeuro

doar asa sa fie la garaj:P iti dai seama ca o masina care a castigat curse are pretul ei.
Ciupanezu
Nov 13 2008, 02:14 PM
Ţi-am zis, sunt multe masini pe care le poti cumpara chiar si cu 70-90 000 € şi care-ţi pot aduce mai multe împliniri decât un M1.
Eu nu sunt pasionat doar de E39 însă nu-mi permit încă să am mai multe maşini.
Atunci când o să-mi permit, o să vezi că o să-mi cumpăr cât mai multe.

E39 nu este maşina supremă pentru mine însă este una dintre maşinile mele preferate.
manole74
Nov 13 2008, 02:20 PM
Din punctul meu de vedere, E39 e o masina foarte buna, muuuuult mai buna decat E60!
INTERCEPTOR
Nov 13 2008, 02:30 PM
si eu sunt de aceasi parere e 39 este mai bun ca e 60.poate chiar si estetic.
mai ales motorizarea lui. m 1 a fost ca exemplu pt performanta nu si de aspect sau pt ceva de genul este un punct de referire pt performante in anii aia
Ciupanezu
Nov 13 2008, 03:33 PM
QUOTE (manole74 @ Nov 13 2008, 02:20 PM)

Din punctul meu de vedere, E39 e o masina foarte buna, muuuuult mai buna decat E60!
Mie imi place foarte mult, mi se pare unul dintre cele mai reusite modele de la BMW, mai ales ca design.
INTERCEPTOR
Nov 13 2008, 03:48 PM
e 39 e cam ultima masina mai buna facuta de ei.la restul parca le au facut pe banda rulanta.inca e 39 mai poarta ceva din simbolul bmw, astea ultimele par chinezesti
Ciupanezu
Nov 13 2008, 08:53 PM
Mie îmi plac şi E92 şi X5-ul E70, sunt foarte mişto.
INTERCEPTOR
May 26 2010, 03:11 PM
ciupanezule pe bmw club nu ma bag sa te contrazic
da ce dreacu folosesti asemenea cuvinte elevate..crezi ca pari mai inteligent?crezi ca pari mai cool?
elucubratii ,redundand..etc
si ca sa intelegi si tu ..ca poate de la atatea cunostiinte mai pierzi esenta.audi a 8 se bate cu seria 7 si s classe
faetonu ala care l lauzi tu asa mult ar trebui sa se bata cu divizia de luc sau super lux gen rolls maybach si crede ma e doar un audi a8 maimare:P si cu ceva face lift
se confunda de la 100 de metri.sa fim seriosi .da stai ca scriu si acolo. ciupanezu elevatu
ciupane cine epiratu ala..e bagat expre sa ne futa la icre pe bmwclub??e de al tau??de ala de se plictiseste in casa?
auzi la el elucubatii reduntand doamne ce cuvinte

P
haifisch
May 26 2010, 04:26 PM

da va intepati nu gluma
TiL
May 26 2010, 05:24 PM
faiton cu maibah?
Nu-mi vine a crede. Asa cum Skoda Superb s-ar bate cu Passat, Faiton se bate cu A8... parerea mea.
INTERCEPTOR
May 26 2010, 06:10 PM
eu cu ciupanezu as ama iubesc
daca el incepe cu elevatiile lui macabre:PP
haifisch
May 26 2010, 08:01 PM
dragostea asta asa e....cu urcusuri si coborasuri
Ciupanezu
May 26 2010, 09:53 PM
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 26 2010, 04:11 PM)

ciupanezule pe bmw club nu ma bag sa te contrazic
da ce dreacu folosesti asemenea cuvinte elevate..crezi ca pari mai inteligent?crezi ca pari mai cool?
elucubratii ,redundand..etc
si ca sa intelegi si tu ..ca poate de la atatea cunostiinte mai pierzi esenta.audi a 8 se bate cu seria 7 si s classe
faetonu ala care l lauzi tu asa mult ar trebui sa se bata cu divizia de luc sau super lux gen rolls maybach si crede ma e doar un audi a8 maimare:P si cu ceva face lift
se confunda de la 100 de metri.sa fim seriosi .da stai ca scriu si acolo. ciupanezu elevatu
ciupane cine epiratu ala..e bagat expre sa ne futa la icre pe bmwclub??e de al tau??de ala de se plictiseste in casa?
auzi la el elucubatii reduntand doamne ce cuvinte

P
Pentru că diverse infecţii de oameni de pe BMWclub se dădeau intelectuali rasaţi atunci când eu vorbeam normal, îmi ziceau analfabet dacă uitam o virgulă, chestii d-astea de avortoni.
Ca să nu le mai dau satisfacţie, folosesc un limbaj corect.
Phaeton ăla e o maşină foarte şmecheră, însă l-a tras în jos marca.
Dacă nu ar fi fost VW, s-ar fi vândut mult mai bine.
Piratu' e un băiat foarte de treabă.

QUOTE (INTERCEPTOR @ May 26 2010, 07:10 PM)

eu cu ciupanezu as ama iubesc
daca el incepe cu elevatiile lui macabre:PP
Ciupanezu
May 26 2010, 10:12 PM
ciupanezule nu ne mai vb asa elevat ca ne sperii.si mai rau ne jignesti.deci vezi ti de treaba ta si coboara la nivelul nostru
si daca nu ti convine nu citi.sau citeste si injura in gand,ca si tu esti la fel de macabru pt un forum.asa cum sunt si eu cu elucubatiile mele tongue.gifP in fine suntem 2 macabrii:P unu nostalgic si unu pragmatic:P cum zice reclama
sa trecem peste
phaeton este f frumos pt pitipoance si saraci care si ar dori un rolls sau maybach si nu si permit.
sa aberez in continuare
faetonu ala
nu este rival pt seria 7 si nici pt s classe. pt asta exista a 8 .care este o masina super. faetonu a fost o incercare de a ajunge la nasol celor de la rolls bentley sau maybach.....insa esuata..si inutila.vw nu poate fi ceea ce alti sunt demult.
on topic sunt dragute sunt noi sunt fiabile sunt perfecte.bani sa avem si nervi pt zgarieturi si diverse piese care se fura de pe ele.
in rest cuvintele marete sa traiasca.
ps am mers si cu tiguan si cu a6 si cu a8 am si condus ..sunt ok.dar pe mine personal nu ma reprezinta. si nici nu mi permit financiar.daca mi as permite cu siguranta as alege bmw .oricat de prost ar fi.
ciupanezule cand vrei sa te mai inteleg si eu .asa mai prost si aberant cum sunt foloseste si tu cuvinte de baza de cartier ,mai uzuale:P.ca eu nu s asa elevat ca tine:PP si mi e ca te inteleg gresit
si cand mai faci atacuri la cei care fac elucubatii da si nume.nu i frumos sa ataci si sa te ascunzi .ca e posibil sa ti iei una pe la spate:P
sa traiti bine........ cu vw:P
Nu vorbeam despre tine când am zis că nu mai stau să citez aberaţiile.
Phaeton nu are nici o treabă cu Rolls Royce sau Maybach, face parte din aceeaşi clasă de preţuri cu seria 7, A8 si S-klasse.
INTERCEPTOR
May 27 2010, 09:40 AM
stiu
da vreau sa l enervez pe piratu:P sa zica ca s prost. da ma termina dreacu cu cuvintele alea psichedelice:P
am inteles.atunci poti s avb cat d eelvat vrei.eu nu pun nici o virgula si poa s ama considere avortul.oricum parerea lor nu cont pt mine.
deci baga numai cuvinte incalcite:P
INTERCEPTOR
May 27 2010, 10:44 AM
ciupanezu labaru:(
ti am zis sa nu zici de cs pe bmwclub.ca ei au lumea lor cu e 46 si e 39.ce deacu te ai apucat tu sa dai indicatii ca am eu cazan..si pt cunostiinta ta sunt 2 in bucuresti nu doar 1.in fine esti un tradator.
ti ai tradat prietenul.meriti 2 gloante cu vopsea in freza
Ciupanezu
May 27 2010, 11:13 AM
Bagă un report să se şteargă unde ai văzut că s-a scris de CS.
Oricum nu contează, şi acolo şi aici există oameni şi oameni, aici nu e toată lumea de treabă, iar acolo nu sunt toţi jegoşi.
Acolo sunt mult mai mulţi cocalari pentru că sunt mulţi utilizatori.
Ştiu că mai e unul, l-am văzut şi pe retromobil şi pe stradă.
INTERCEPTOR
May 27 2010, 01:13 PM
ai dreptate
dar nu trebuia tu s acertifici:P
in fine
ce ma enervez cand ai dreptate:P
zi si mie aici dece nu pot sa pun videoclip ca pe club?
bartro
May 27 2010, 01:25 PM
QUOTE (Ciupanezu @ May 27 2010, 12:13 PM)

Acolo sunt mult mai mulţi cocalari pentru că sunt mulţi utilizatori.
Susti ca percentajul de cocalari e la fel aici? Eu nu cred ca asa e.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.