Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ultimele filme vazute
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
MeHigh
Awake - s-a scris mai sus despre el.
Jumpers - un film lejer de sambata seara.
Shark
Are cineva din intamplare filmul Last run (2001) ? Este o chestiuta destul de slabuta cu Armand Assante dar ... si cu un E30 M3.
L-am vazut o data dar nu gasesc de loc filmul asta ....
iulian325
Cleaner.2007- fain
iulian325
nu se mai uita nimeni la nici un film ?
ca nush ce sa mai caut...
florin83
eu ma uit la seriale, dar acum majoritatea sunt in pauza sad.gif

lost, jericho, heroes, prison break, dexter, 24..
haristeas51
ultimu film vazut : 4luni 3 saptamani si 2 zile . chiar daca a aparut de ceva vreme , eu acum l-am vazut. destul de ok . smile.gif
iulian325
Jumper - dragutzel

am inceput sa strang de pe net seria: A Racing Car Is Born, A Bike Is Born si restul - cu mark evans - superbe episoade
iulian325
Le Mans (1971) - domne ce film !!! - doar sa fii femeie sa nu-ti placa asa ceva!

Bullitt (1968) - cre ca am revazut de 10 ori scena urmaririi - fabulos sunetul

Vanishing Point (1971) - tre vazut musai
iulian325
Jo Siffert - Live Fast Die Young
florin83
Taken - film clasic american. Unu omoara o armata de mafioti ca sa isi salveze fata. Merge, dar parca Liam Neeson nu e chiar omu potrivit pt rolul principal.
Tytus
Rescue Dawn cu Christian Bale,
vazut din primul rand, in luxosul cinematograf in aer liber Herastrau-plex(am impins logistica pana acolo cu motorul oprit!),plata cu cardul de mall-vip reduceri de primavara substantiale,clima natural-zonala,sunet stereo acompaniat cu surround 5.1 pasari de primavara,cu meniu de haleala,bautura si desert la alegere din ghiozdan,spectacol sustinut de generatorul personal de 12V,placere garantata.

Ionut
Aseara la Mall Vitan.....FAST & FURIOUS 4....frumusel, apare si un seria 5, o replica care vroia sa fie un M5, dar pe care il tradau oglinzile.....in rest multe muscle car-uri si japoneze....oricum interesant....filme care mai vreau sa le vad....the code, cranck 2, ice age 3... smile.gif
coman cosmin
L-am vazut si eu biggrin.gif .Marfa filmul.
enucos
mall cop - super comedie
Ciupanezu
Am văzut The World's Fastest Indian, un film genial despre viaţa lui Burt Munro, deţinătorul mai multor recoduri de viteză pentru motociclete de sub 1000 cmc.

iulian325
fast food nation = bestial!
Andrei92
Pink phanter II - e...interesant biggrin.gif
iulian325
District 9 (2009)- superb!
Roby_325
G I Joe
supertare biggrin.gif
David
Supravietuitorul (2008) ! smile.gif
Tigresse
G-force (e vorba despre niste porcusori de Guineea antrenati sa fie spioni)- super dragutz smile.gif.
CRM112
Van Wilder........2009 smile.gif a aparut si cainele cu b**şe mari, mai multe treburi...frumos smile.gif
The hangover...alta caterinca
Management....un fās de film; e de pierdut vremea
am mai vazut cate ceva w/e asta dar nu-mi aduc aminte precis ce anume smile.gif primele doua sunt acceptabile
05aBi
Requiem for a dream - 2000
Pi - 1998
Blood in Blood out - 1993
io's®
1: The Talking of Pelham 1 2 3

cu john travolta si denzel washington

2: The Proposal

CRM112
Am si eu asta cu taking of pelham, dar nu pot de prietena sa-l vad....cica e prea sec ( conf (9).gif )

Am vazut aseara Spread. Pentru pierdut vremea e ok.
io's®
incepe destul de sec, e adevarat, dar numai 10 min...
Tigresse
Poveste de Crăciun şi The Chipmunks 2- bestiale amāndouă.
05aBi
A short film about love ( 1988 ) - de Krzysztof Kieslowski
Foarte interesant filmul, la fel ca celelalte pe care le-a facut: Dekalog-ul si Three colours, seriale de 10 respectiv 3 episoade.
David
2012! smile.gif
iulian325
Great Communist Bank Robbery (Marele Jaf Comunist)

este cel mai bun film romanesc pe care l-am vazut.
CRM112
asta e ultimul film vazut smile.gif

inainte de el m-am uitat la the expendables .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.