Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ultimele filme vazute
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
florin83
Night at the museum - o comedie haioasa rau.. smile.gif am ras cu lacrimi si nu neaparat din cauza fimului ci din cauza rasului unuia din sala (am fost la cinema).. radea cu o pofta ca nu puteai sa te abtii.. laugh.gif
iulian325
de obocei ma uit singur la filme
atunci ce sa fac?
FiaGT
de cateva zile am vazut un film german mai vechi, cred ca din 2004, AUTOBAHNRASER , apar in film 2 bmw-uri: m3 si 1502(cred)
aseara m-am uitat la Apocalypto
florin83
Blood Diamond - f. tare..
iulian325
QUOTE (florin83 @ Jan 27 2007, 08:33 AM) *
Blood Diamond - f. tare..

si mie mi-a placut

Babel- fain ; trist dar fain
Deja vu- dragutel, film de duminica

ROME - serial- m-a prins; fain; sex , violenta - lipsesc droguri...dar nu le poti avea pe toate smile.gif
florin83
Jarhead - plictisitor..am pierdut 2 ore aiurea..
sixx
Blood Diamond - nota 10 !
The last king of scotland - fain. merita !
Babel - nota 7. Un fel de Crash mai plictisitor un pic.
Deja vu - mai slab decat ma asteptam

Si am mai vazut cateva dar nu mai tin minte ce.. atat de bune au fost. smile.gif
florin83
QUOTE (sixx @ Feb 16 2007, 02:16 PM) *
Deja vu - mai slab decat ma asteptam

subscriu! dry.gif

am zis ca trebuie sa-l vad de cand am vazut reclama.. pana sa apara filmul.
acum sunt f. dezamagit.. din reclama parea un super film.. mad.gif
florin83
QUOTE (iulian325 @ Feb 7 2007, 03:09 PM) *
ROME - serial- m-a prins; fain; sex , violenta - lipsesc droguri...dar nu le poti avea pe toate smile.gif

am vazut si eu 4 episoade pana acum.. frumos.. tongue.gif
iulian325
Hannibal Rising- mi-a placut
apare in film si un bmw327 (cred)
n3o
Ghost Rider- frumos film doar ca este cam copilaresc
Babel - de anu trecut filmul dar foarte tare ...thriller
The illusionist- te tine in priza pe toata durata filmului chiar daca anticipam ce se va intampla biggrin.gif
sixx
Vazut inca o data Crash, pe PROTV.

Nota 12 biggrin.gif
iulian325
The illusionist- fain
multam n3o wink.gif
Tytus
sustin; misto filmul smile.gif
sixx
Ghost Rider - O gluma de film. Bani aruncati..
Little Children - Merita. Cui i-a placut American Beauty cu siguranta il va aprecia.
Letters from Iwo Jima - The story of the battle of Iwo Jima between the United States and Imperial Japan during World War II, as told from the perspective of the Japanese who fought it. - Foarte, foarte tare.
Flags of Our Fathers - The story of the battle of Iwo Jima between the United States and Imperial Japan during World War II, as told from the perspective of the Americans who fought it. - Abia astept sa apara la cinema biggrin.gif
n3o
cine vrea sa rada cu adevarat sa ia seria FAT PIZZA de pe torrent ...absolut dementiala ...si da sunt aceeiasi actori ca in filmul Fat Pizza ....VIZIONARE PLACUTA
Zom
The Prestige - chiar misto, din multe puncte de vedere.
florin83
QUOTE (sixx @ Mar 2 2007, 01:37 AM) *
Ghost Rider - O gluma de film. Bani aruncati..

daca ai pana in 13-14 ani e super.. dry.gif
bine ca eu n-am dat bani laugh.gif

Cred ca e cel mai penibil film al lui Cage.. sad.gif
iulian325
Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain
dragut
personaje simpatice,umor fin,culori picturale,filmari din unghiuri trasnite...
e un film ciudat care nu are legatura cu cele americane
tre sa ai rabdare pt a-l gusta
Audrey Tautou -e delicioasa...
Dominique Pinon- din Alien: Resurrection

pacat ca e in franceza...o limba odios de perversa..
enucos
The Departed - interesant, si un final neasteptat wink.gif
Find Me Guilty - bazat pe fapte reale, despre un proces intre guvernul american si o familie mafiota, se poate vedea o alta fata a lui Vin Diesel - dragutz
florin83
Apocalypto - marfa smile.gif
iulian325
Little Children
hm, nu mi-a placut- plictieala
kate e super nasparlie...grasa , cu sani lasati si sfarcuri cat rotile pe 17...bleah
apoi mesajul?
poate fi uitat trecutul de dragul aparentelor???
NU
n3o
EPIC MOVIE ...parodie dupa multe filme tari ...merita vazut neaparat suuper comedie !!
florin83
QUOTE (n3o @ Mar 6 2007, 12:58 AM) *
EPIC MOVIE ...parodie dupa multe filme tari ...merita vazut neaparat suuper comedie !!

am vrut sa ma uit.. m-am uitat pe Imdb si a fost notat cu 2.. nici nu m-am mai chinuit.. huh.gif

Highlander: The Source - cea mai mare mizerie de film. daca vreti sa torturati pe cineva sa-l puneti la filmul asta.. demult nu am mai sters un film dupa 15-20 de minute de vizionare..
scenariu de 2 lei, efecte de anii 50..

si eu care eram mare fan Highlander.. prin 98-99 cand a fost la protv serialul ma uitam mereu.. nu stiu daca am pierdut vreun episod.. mare dezamagire cu asta, desi a avut vreo 3 actori care au jucat si in serial. mad.gif

PS: nu inteleg de ce zice ep imdb la release date septembrie 2007 blink.gif .. se vede f. bine si chiar asta e filmul (aceiasi poveste si actori cu ce zice pe site) huh.gif
florin83
Date movie - parodie dupa Meet the fockers si inca cateva filme..
cam cretin filmu, dar are niste faze la care razi cu lacrimi.. biggrin.gif
paco_wonderboy
88 minutes cu al pacino,mie mia placut biggrin.gif
iulian325
88 min...

mare trompeta de film
mare plictiseala
pacat de AL
iulian325
Mulholland Dr. (2001) hm...bulversant...am avut rabdare sa-l vad pina la sfirsit datorita scenelor erotice biggrin.gif , in rest...plictisitor

300- mult sub asteptari, dragut doar
enculescusorin
300 mi s-a parut chiar bine realizat...care a-ti vazut Tai-Tois, Crimson Rivers...cele mai tari filme cu Jean Reno...sau cum il cheama laugh.gif
florin83
QUOTE (iulian325 @ Mar 19 2007, 09:54 AM) *
300- mult sub asteptari, dragut doar

eu astept sa apara calumea.. scenele alea de lupta trebuie vazute bine, nu filmate din sala smile.gif
aleXpeed
Seria Fast & Furious mai ales 2fast 2furious, si astept filmul Taxi 4 wink.gif
n3o
a aparut si taxi 4 ...dar nu are subtitrari.
Tytus
21 grams
http://www.imdb.com/title/tt0315733/
foarte interesant smile.gif
n3o
am vazut si eu 300 si tin sa spun ca este un super film, mai rar asa ceva smile.gif ...am nimerit o versiunea care se vede bine
enucos
employee of the mounth - cam slabut, dar merge daca nu ai ce face si vrei sa treaca timpul mai repede
saw 3 - nu se compara cu primele, dar oricum te tine in scaun tongue.gif
getting played - la fel ca emplyee of the mounth, nimic iesit din comun
the wendell baker story - idem 1, 3
sixx
300 - Mi-a placut. Poveste nota 8, realizare nota 9.
The Fountain - Un film foarte greu. Trebuie sa il mai vad o data. Complicat smile.gif
London - O combinatie intre Requiem for a Dream si Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Dragut. Pe imdb are 6. Eu i-as da un 8-.
88 Minutes - Slab. Predictibil si plictisitor la un moment dat.
n3o
find me guilty(2006) - dragut pentru ca este inspirat din realitate
the hitcher (nou)- horror interesant ... nu m-am plictisit, recomand pentru cei care gusta unul tare smile.gif
n3o
Alpha Dog -super cast.... merita vazut smile.gif
florin83
300 - nu asa nemaipomenit cum se zicea de el inainte sa apara, dar oricum e tare..
comparatie intre benzile desenate si film - copiat pana la cel mai mic detaliu

The shawshank redemption - super tare.. sa-mi fie rusine ca nu l-am vazut pana acum sad.gif

Dexter - un serial scurt, de 12 episoade.. interesant.
florin83
Eight Below - povestea a 8 caini lasati singuri cateva luni in antarctica.. f. frumos..
cica bazat si pe fapte reale smile.gif
enucos
The pursuit of HappYness - super tare, bazat pe fapte reale.
iulian325
The Number 23- ciudat dar fain
n3o
The Condemned - interesant dar cam penibil
paco_wonderboy
recomand tuturor pasionatilor de curse REDLINE, numai ferari,lambo,slr-uri si alte asemenea biggrin.gif
florin83
Code name: The Cleaner - dragut, in ciudat notei de pe imdb smile.gif
iulian325
The Lost City (2005) - foarte reusit,impresionant
n3o
QUOTE (paco_wonderboy @ May 5 2007, 04:33 PM) *
recomand tuturor pasionatilor de curse REDLINE, numai ferari,lambo,slr-uri si alte asemenea biggrin.gif

mie mi se pare cea mai mare prostie de film cu masini din istorie ... fazele cu intreceri sunt penibile regizorul cred k era beat fnd (22).gif ... fiecare intrecere este data pe FF adik au marit viteza filmului parca sunt niste masini teleghidate se misca foarte nasol ... mie unu imi place sa vad cum se comporta masina pe curbe demarajul schimbarea maselor cand schimba directia brusc .. asa puteau sa fie si dacii 1310 ca rezultatul era acelasi , si faza si mai de kko este k au distrus o groaza de masini ... un porsche carrera gt izbit de zid si aruncat in prapastie am vazut un montaj de la filmari si este real aproape k mi-au dat lacrimile cand am vazut cati handicapati sunt in lumea asta spank.gif hang.gif Whip.gif ... si ce sunt in stare sa faca pentru o scena de kkt care dureaza 10 secunde fight (12).gif , mai adevarate sunt filmarile lui sergiu nicolaescu sunt identice acelasi tip de filmare cu viteza marita macar daciile 1300 cand vedeai pe film ca prind 120 te minuneai ... doh (14).gif conf (9).gif badtaste (9).gif annoyed_h4h.gif
florin83
Mr.Bean's Holiday - ca toate filmele cu mr.bean.. haios smile.gif pacat ca se retrage. asta cica a fost ultimul lui film sad.gif
enucos
spider man 3, cam slabut, dar merge asa sa treaca timpul
shrek 3, suepr tare, am ras cu lacrimi
wild hogs o comedie cu cativa actori cunoscuti care merita, e super ok
florin83
s-au terminat serialele pe care le urmaream (lost, 24, heroes, jericho) si am inceput sa ma uit la filme..

The Proposition - interesant

The Marine - niste talhari o rapesc pe sotia unui fost puscas marin - mare greseala tongue.gif .. o porcarie de film, dar m-am uitat ca era cu john cena (luptator de wrestling)

The Prophecy: Uprising - din ciclul filmelor proaste filmate in bucuresti.. diavolul se plimba cu dacii.. laugh.gif

Seraphim Falls - singurul mai tare.. defapt nu prea avea cum sa fie slab ca e cu pierce brosnan (printre actorii mei preferati tongue.gif )

next - mai dragut decat ultima mizerie a lui cage, ghost rider, dar tot nu se ridica la nivelul celorlalte filme in care juca.. s-a stricat si nicolas cage sad.gif ultimul film cu el care mi-a placut a fost lord of war.

Taxi 4 - o idiotenie de film.. abia am avut rabdare sa il vad pana la sfarsit..
acum masina e un 407 si cand se transforma ii ies (dracu stie de unde) numai spoilere, prize si eleroane made in vitan..

ceva interesant despre actorul din rolul principal, Samy Naceri:

Samy Naceri was born Saïd Naceri on July 2, 1961 to an Algerian father and French mother in Paris' IVe arrondissement and spent his childhood in the Parisian suburb of Montreuil. A French actor, Naceri is well known for his work in the four Taxi movies and The Code (La Mentale).

Stemming from a substance abuse charge in 2003, Samy was sentenced to eight months imprisonment with deferment, had his driving licence suspended for three years, and penalized 5000€ fine for a road rage incident in which he smashed a car and assaulted one of its occupants.

Known for his Islamist views, Samy uttered a death threat against Salman Rushdie on a French talk show (October 2005). Naceri was alleged to say: « Pour 50 balles, moi, je te fume. » (which roughly translates to: "I'll whack you for 50 quid"). While part of the altercation was edited out of the broadcast, its host and producer Thierry Ardisson denies Naceri uttered death threats that night. Since then, Salman Rushdie has declared he won't appear on any TV show in France ever again.

In November 2005, after waiting for a late guest, Naceri disfigured a 22-year-old man with an ashtray at a trendy Paris restaurant. The actor was convicted for assault and spent two months in jail. He was released in February 2006.

In December 2006 he was again imprisoned for racially abusing police officers.

In January 2007 he was accused of attempted murder after stabbing a security guard in Aix-en-Provence.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.