Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gasit de vanzare - E12
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2, 3, 4
xox
Sunt curios de ce zice ca-i 520. O fi schimbat motorul? Daca era mai tinerica asa cu vreo 2 ani, as fi inteles M10 dar si cilindreea => M10B18...

Pacat. Un M10B20 ar fi fost interesant.
bartro
De ce sa nu fie M10B20?
Masina nu e din 79 cum zice anuntul, e model pana in 77, cand nu era inca M20 pe E12. Ce ar lipsi ar fi stromberg-uri, ce ar fi de inteles fiindca erau greu de intretinut.

edit, scrie si 77 pe anunt.
xox
M-am uitat doar la datele din anunt, unde scrie fabricatie 1977 si la cilindree 1766 (smells like an M10B18 to me) dar ai dreptate, titlul are un AF1977. Se cam contrazice.

Daca e un 2.0 (desi nu cred), poate merita bataia de cap, nu au mai ramas multe pe strazi.

PS: nu trebuia sa aiba turometru daca era 2.0? (chiar daca are 4 cil). Stiam ca doar 1.6 si 1.8 au primit ceasuri in perioada aia.

PS2: eugen parca gasise una mai demult, cu stromberg-uri, la un pret mai mic. Este un topic aici.
bartro
Recunos ca mi-a scapt detaliu cu 1766 cmc biggrin.gif
Turumetre - Interceptor are parca un 2.0 fara turumetru, dar e M20 deja.
TiL
http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-5-518-ID...html#0c7ae4eabe
Inca unul care nu vrea sa-si vanda masina
bartro
Tot mai vad cate un 518 sau 520. S-au pastrat cele cu motoare mici.
TiL
valabil si la astea mai noi. Ma uit la E39... rar cate un 2.5 chiar si diesel. Bine, pe-astea "noi" le-a filtrat timbrul de mediu la reinmatriculare. Pe alea vechi le-a omorat de tot.
xox
Daca e restaurata complet, de ce trim-urile de pe aripi sunt putin peste linia masinii?
TiL
Detalii.....
In afara scaunelor de piele si a faptului ca e nonfacelift nu vad nimic interesant acolo. Aripa stanga nu vine in plan cu usa, are destule bube
bartro
Scaunele si fete de la usiile sunt retapitate, ales la usiile s-au pierdut ceva detalii frumoase de E12.
TiL
Unii chiar nu vor sa-si vanda masinile. La fel si eu, cand ma intreba cineva, ziceam ca-i de vanzare, dar ceream "mai decent": doar 3500 E

Despre asta de mai sus... bord E28, nu merge becul de ulei.
bartro
Si fete de usa, consola, cam tot interior e de E28. Adica nu cred ca import Africa de sud.
TiL
complet si original. Usi originale de E28
05aBi
Cu greu mai gasesti unul bun la un pret cuminte... sad.gif
lucian
un dobitoc sinistru mad.gif
https://www.olx.ro/oferta/bmw-530-ID77fsV.html#4352b9cb09
bartro
Am văzut luni un e12 de culoarea asta în buc. Noi, pe o platformă. Sa fie fost mașina din anunț?
05aBi
CITAT(bartro @ Nov 10 2016, 10:48 PM) *
Am văzut luni un e12 de culoarea asta în buc. Noi, pe o platformă. Sa fie fost mașina din anunț?

Dunno.
Oricum, am vazut rechini mai prezentabili la pretul cerut pe e12-le de mai sus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.