QUOTE (TiL @ Feb 15 2014, 09:41 AM)

Iti scapa un lucru din vedere. Inainte de a fi mandru posesor de fier de vita nobila trebuie sa fii OM. De-aia esti apreciat intr-o comunitate locala sau virtuala.
Din punctul meu de vedere, te-ai manifestat exrecabil, eu nu as interactiona cu o persoana care se manifesta in halul asta.
Si-mi pare rau, pentru ca live, de cate ori ne vedem, la circ sau un alta parte, nu vad sa ai atitudinea asta deranjanta. Dar in scris, pe forum, lasi mult de dorit.
Daca tu crezi ca daca am e32 si gata ma consider mai presus de toti scuza-ma cati zic dar tu ai probleme si nu eu

Dar nu inghit mistouri de la pustani asta sa fi sigur. 2 La mana la circ vin doar cei care s-a format o legatura intre ei si un respect pe restu ii doare undeva de noi, uni ne considera si retardati;) TIL exista o vorba romaneasca esti OM cu mine sunt OM cu tine, faci misto de mine si vrei sa fiu om cu tine aicea iarasi nu inteleg. Acum inteleg de ce anumite persoane nu mai posteaza pe forum si de ce nu mai vor sa vin la circ si cred ca o sa le urmez exemplu si eu. Pai ce atitudine deranjanta sa am la circ cand sunt cu persoane care le cunosc si pastrez o legatura cu ei ?
Til de cate ori am fost eu nesimtit si m-am purtat execrabil cu tine zi ca`s curios ? scrie aicea sa fie negru pe alb ! Vezi ca te contrazici in vorbe daca ma cunosti si live esti constient ca`s ironic si mistocar pe forumuri pentru ca asa imi place cu xox cum zicea si el avem alta relatie (desi s-a exprimat gresit nu`s pe genu ala cum s-ar intelege

) Cu xox m-am balacarit mai rau si acum tot ne intelegem adica eu asa cred

cu gabita l-a fel si tot rad si glumesc cu ei si ne intelegem bine in schimb cu tine Til vei fi prima persoana cu care o sa refuz dialogul si nu uita pe fiecare cum am putut am ajutat cat am putut inclusiv pe tine dar ti-am explicat ca nu se poate.
Explica`mi si mie care comunitate ca nu inteleg de loc acest cuvant la circ vin doar 2 3 si atat din cati sunt activi pe forum. Excursii in asa zisa comunitate nu exista cand alti practica asa ceva . In primul rand nu suntem oameni intre noi aicea nu este vorba de o comunitate TIL aicea este doar un forum unde multi vorbesc si degeaba. Imi vorbesti de o comunitate care este MOARTA la propriu tu nu vezi ? Si ma deranjeaza maxim cand uni sau alti se inteleg mai bine sunt uniti mai bine si se ajuta mai bine iar aicea totul este lasat de izbeliste aicea intri asa ia sa vad daca a mai scris cineva pe forum pai la mine e primu lucru care`l fac cand ajung acasa e primu forum unde intru pentru alti este ULTIMUL pe care-l deschid.