QUOTE (haifisch @ Jan 25 2013, 05:06 PM)

iar cu swapurile de motor stii si tu unde ai gresit la 2.8....
Ating pistoanele in chiulasa proaspat refacut, care la subler inca e la cota care trebuie, ma rog, peste minim. Pistoanele au o inaltare cam mare la 2,8 ala, mai mare ca la alea mai noi. Poate ii trebuia o garnitura de chiulasa mai groasa. Dar oricum cam are uzura la cilindrii.
Deci de acolo era bataie, linie era perfect sanatoasa. Motorul il am urcat la etaj 8 in bloc in baia

si se va renaste la un moment dat.
E usor sa vorbesti asa. Dar eu nu am loc unde sa ma ocup cum trebuie de asa ceva, ma descurc si eu cum pot. Daca aveam un garaj, masina sau era gata facut sau era inca bucati

dar macar nu o chinuiam asa.
QUOTE (xander @ Jan 25 2013, 05:28 PM)

Tu macar cautai 2 modele,e12 e23 , eu caut unul singur si acela anumiti ani si cu optiuni
Da, eu cautam un E12 528i sau 528. Apoi un E23 728i, cu ceva optiuni. Dar nimic. Am luat E32, si intr-o zi m-a sunat un prieten ca sa-mi spune ca a gasit un E12 pentru mine. M-am dus, am vazut masina, am zis ca nu o iau, dar dupa parca 2 saptamani am sunat iar proprietarul ca sa-l fac o oferta. A acceptat, am luat masina, am vandut E32, the rest is history.